Binnenland

Kabinet introduceert ‘apartheidspas’ voor Nederland: ‘Waar is de verontwaardiging?’

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ongevaccineerden kunnen op termijn niet langer gratis een coronatest afnemen om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld evenementen. Dat heeft het demissionaire kabinet gezegd in de coronapersconferentie.

Daarnaast worden horecaondernemers en organisatoren van evenementen, festivals en sportwedstrijden vanaf 20 september verplicht om een geldig coronatoegangsbewijs te vragen bij bijeenkomsten vanaf 75 personen. Deze eis geldt zowel binnen als buiten.

Vaccinatiedwang is vanaf het begin het doel geweest

Als je dus een avond naar de kroeg wilt en je bent niet gevaccineerd, moet je een test uit eigen zak betalen. Er is veel kritiek op de aangekondigde maatregelen. “Terwijl alle media roepen dat de maatregelen worden afgeschaft, introduceert het kabinet zojuist de apartheidspas voor Nederland,” schrijft FVD-voorman Thierry Baudet.

“Vanaf 20 september kom je geen restaurant of zelfs terras, bioscoop of theater meer in zonder QR-code. Waar is de verontwaardiging?” vraagt hij.

Volgens het kabinet is er ‘geen sprake’ van een verkapte vaccinatieplicht. Dat ziet Baudet anders. “Vaccinatiedwang is vanaf het begin het doel geweest,” zegt hij. “Niet voor de ‘volksgezondheid’ – want dit hele gebeuren heeft daar niets mee te maken – maar om toegang te verkrijgen tot het menselijk lichaam en (daarmee) totale controle te verwerven over mensen.”

Dit is verregaande en onacceptabele medische apartheid!

“Zet je die eerste stap, en laat je je inspuiten met de eerste ronde van niet-werkende ‘vaccins’, dan faciliteer je de staat in het verplicht stellen van die spuitjes voor iedereen,” vervolgt hij. “En dan komt in de herfst de tweede ronde van vaccins, etc. Is dat nou echt zo moeilijk om in te zien?”

“Geen indirecte vaccinatieplicht?! Dit is verregaande en onacceptabele medische apartheid! Geef ons onze vrijheid terug!” twittert Eerste Kamerlid Johan Dessing (FVD).

Jurist Raisa Blommestijn voegt toe: “Ongevaccineerden uitsluiten van evenementen en activiteiten tenzij zij zich op eigen kosten laten testen, is een vorm van indirecte dwang.”

4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
234 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

je moet het loodje leggen de gevaccineerden dan.
ik ben happy , geen spuit en geen test.
ga wel kijken waar ik nog plezier kan maken.

laten zien dat je de dodenspuit heeft gehad en wel voor de rest van je korte leven.
geweldig ga zo door.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 jaar geleden

Het wordt steeds gekker, ik laat het maar mooi voorbijkomen. Geen prik voor mij, nooit. De wal keert het schip wel een keer. Deze gekte kan niet voortduren, dat lijkt me onmogelijk.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

17 maart j.l.: 80%+ is voor.

Nu: het zal weinig afwijken.

Mars
Mars
1 jaar geleden

Wat moeten de mensen die geen smartphone hebben met die QuarantaineReich code?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

234
0
We lezen graag je reactie!x