BuitenlandCorona

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze een coronadiagnose niet alleen moeten baseren op de uitslag van de coronatest. In een nieuwe richtlijn stelt de WHO dat experts en zorgprofessionals ook de medische geschiedenis en risicofactoren in ogenschouw zouden moeten nemen. Hierdoor kan het aantal dagelijkse gevallen aanzienlijk afnemen, schrijft de krant The Epoch Times.

Het is onduidelijk waarom de WHO meer dan een jaar heeft gewacht met de nieuwe richtlijn. Wetenschappers en artsen uiten al vele maanden hun zorgen over de PCR-test, die geen onderscheid kan maken tussen een levend virus en een inactief virus. De kans is dus aanwezig dat de testuitslag vals-positief is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Voor de coronapandemie werd alleen gesproken van een besmettingsgeval als een persoon positief testte en klachten had. Tegenwoordig is een positieve coronatest al voldoende. En iedere positieve test wordt geteld als besmettingsgeval. Dus als je je een week lang iedere dag laat testen en iedere keer positief test, dan ben je verantwoordelijk voor zeven gevallen.

VS sluit zich weer aan bij WHO

De WHO zegt nu dat een positieve PCR-test bij afwezigheid van klachten moet worden geverifieerd door een nieuw monster te nemen en de test opnieuw uit te voeren.

De nieuwe richtlijn kan ook het aantal ‘coronapatiënten’ in ziekenhuizen doen dalen. Layla McCay van de Britse gezondheidsdienst NHS gaf op talkRADIO toe dat een deel van de coronapatiënten in het ziekenhuis wordt behandeld wegens een aandoening die niet gerelateerd is aan Covid-19. Ze zijn in het ziekenhuis simpelweg positief getest op corona, maar hebben verder geen klachten.


De dag nadat de WHO de nieuwe richtlijn had gepubliceerd, zei dr. Anthony Fauci – de belangrijkste medisch adviseur van president Joe Biden – dat de Verenigde Staten zich weer zullen aansluiten bij de organisatie. Afgelopen jaar trok de regering-Trump de VS terug uit de WHO.

The Epoch Times heeft de WHO een aantal vragen gesteld over de nieuwe criteria, maar kreeg geen antwoord.

[The Epoch Times]

4.8 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
3 jaren geleden

Ja wat heb je daar aan, nog een keer testen, komt er weer positief uit, nou en. Dat helpt niet. En daardoor worden de gevallen ook niet minder. Die PCR neptest test altijd positief.

Marcel
Marcel
3 jaren geleden

A Biden Miracle

Piet
Piet
3 jaren geleden

Wat zal het vaccin ineens succesvol zijn!!

De vaccin-nazies rollen door..

Dubito
Dubito
3 jaren geleden

Hoe duidelijk wil je het gespeelde politieke spel gedemonstreerd zien? Binnenkort zul je Van Dissel hetzelfde horen verklaren. De statistieken vertonen vervolgens een snelle daling van ‘besmettingen’ – dat is natuurlijk een gevolg van de strenge maatregelen. Toch, dom schapenvolk?
En je was een wappie als je vertelde dat de hele coronacrisis was mede-opgezet om Trump te wippen.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x