Homepagina » Buitenland » WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven
who
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze een coronadiagnose niet alleen moeten baseren op de uitslag van de coronatest. In een nieuwe richtlijn stelt de WHO dat experts en zorgprofessionals ook de medische geschiedenis en risicofactoren in ogenschouw zouden moeten nemen. Hierdoor kan het aantal dagelijkse gevallen aanzienlijk afnemen, schrijft de krant The Epoch Times.

Het is onduidelijk waarom de WHO meer dan een jaar heeft gewacht met de nieuwe richtlijn. Wetenschappers en artsen uiten al vele maanden hun zorgen over de PCR-test, die geen onderscheid kan maken tussen een levend virus en een inactief virus. De kans is dus aanwezig dat de testuitslag vals-positief is.

Voor de coronapandemie werd alleen gesproken van een besmettingsgeval als een persoon positief testte en klachten had. Tegenwoordig is een positieve coronatest al voldoende. En iedere positieve test wordt geteld als besmettingsgeval. Dus als je je een week lang iedere dag laat testen en iedere keer positief test, dan ben je verantwoordelijk voor zeven gevallen.

VS sluit zich weer aan bij WHO

De WHO zegt nu dat een positieve PCR-test bij afwezigheid van klachten moet worden geverifieerd door een nieuw monster te nemen en de test opnieuw uit te voeren.

De nieuwe richtlijn kan ook het aantal ‘coronapatiënten’ in ziekenhuizen doen dalen. Layla McCay van de Britse gezondheidsdienst NHS gaf op talkRADIO toe dat een deel van de coronapatiënten in het ziekenhuis wordt behandeld wegens een aandoening die niet gerelateerd is aan Covid-19. Ze zijn in het ziekenhuis simpelweg positief getest op corona, maar hebben verder geen klachten.


De dag nadat de WHO de nieuwe richtlijn had gepubliceerd, zei dr. Anthony Fauci – de belangrijkste medisch adviseur van president Joe Biden – dat de Verenigde Staten zich weer zullen aansluiten bij de organisatie. Afgelopen jaar trok de regering-Trump de VS terug uit de WHO.

The Epoch Times heeft de WHO een aantal vragen gesteld over de nieuwe criteria, maar kreeg geen antwoord.

[The Epoch Times]
4.8 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
3 maanden geleden

Ja wat heb je daar aan, nog een keer testen, komt er weer positief uit, nou en. Dat helpt niet. En daardoor worden de gevallen ook niet minder. Die PCR neptest test altijd positief.

lammert
lammert
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

Dit is precies de reden dat Fuelmich, een advokaat in duitsland, een procedure startte in dec. ’20, waarin hij stelt dat de pcr test een te verwerpen middel in dezen.( in duitsland alsook in andere landen, met hulp van de advokaten in het netwerk aldaar)

Marcel
Marcel
3 maanden geleden

A Biden Miracle

Piet
Piet
3 maanden geleden

Wat zal het vaccin ineens succesvol zijn!!

De vaccin-nazies rollen door..

Dubito
Dubito
3 maanden geleden

Hoe duidelijk wil je het gespeelde politieke spel gedemonstreerd zien? Binnenkort zul je Van Dissel hetzelfde horen verklaren. De statistieken vertonen vervolgens een snelle daling van ‘besmettingen’ – dat is natuurlijk een gevolg van de strenge maatregelen. Toch, dom schapenvolk?
En je was een wappie als je vertelde dat de hele coronacrisis was mede-opgezet om Trump te wippen.

Stay Positive
Stay Positive
3 maanden geleden

Verwarring zaaien en chaos. Het is allemaal onderdeel van een occult ziek sekte spelletje.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Stay Positive
3 maanden geleden

Opmerkelijk is dat in een regionaal dagblad staat dat het hoge aantal positieve testen en besmettingen sinds gisteren sterk is geminderd. Terwijl de avondklok nog maar één dag oud is, hoe is dit te rijmen? Doorzichtiger kan niet! Hoe komt het dat het kan duren, het moet toch opvallen, leest men er overheen, of overruled door de dagelijkse beduvel televisie?

Dubito
Dubito
Reactie op  C, De Mantre
3 maanden geleden

Ze zijn te stom om zelfs de schijn op te houden en de cijfers geleidelijk terug te laten lopen.
Maakt niet uit, het gros van de lezers is nog stommer: ‘Oh, Hans, kijk, het gaat meteen beter!! Toch goed dat we gisterennacht thuis zijn gebleven, Hans!!’

Elise
Elise
3 maanden geleden

Triest dit, wel een beetje erg laat. Ik vind nog steeds dat het not done is, dat landen niet zelf goed onderzoek hebben gedaan met ook onafhankelijke medici.(in het begin). Dat een WHO landelijke politiek zomaar buitenspel heeft kunnen zetten. Ik heb gestemd op een partij van hier en niet op iemand die bij de WHO werkt of gewerkt heeft.(wij kennen die mensen niet eens, ja nu wel) Daar zit al iets al iets fout. Dit was de reden, dat ik mijn lidmaatschap heb opgezegd na 15 jaar gestemd te hebben op dezelfde partij. Ik was al sceptisch over politiek, maar dit heeft mij de ogen open gemaakt/de druppel, dat die hele politiek/stem gebeuren geen zak uitmaakt.
Maar goed, dit was de start van verdere uitvoering van de great reset.(wereld plat leggen etc.) Links of rechtsom was dit hoe dan ook toch wel gebeurt.
Wat “grappig” is: je kunt goed zien hoe de wereld aan het handelen(politiek) is. Kijk nu eens naar de landen waar we nog wel naar toe mogen en welke landen niet. Is meer voor de pleps/top. Snappie?

Anne
Anne
Reactie op  Elise
3 maanden geleden

Er wordt vergeten dat de WHO voor een groot gedeelte wordt gesponsord door Bill Gates. Dat moet toch alle alarmbellen laten rinkelen! Wiens brood men eet, diens woord men spreekt, geldt bij dergelijke belangen wel helemaal. Als de vaccinmaker doorkrijgt dat het verzet de kop op zet, dan is het natuurlijk heel tactisch om de touwtjes een beetje te laten vieren voordat de kudde uitbreekt. Voor hen niet zo moeilijk om daarvoor een reden te vinden; de test wordt verkeerd uitgelegd. Dat moet ons dus weer even over de bol aaien. Oftewel; met een kluitje in het riet sturen, blij maken met een dood vogeltje…….Geloof nou maar niet dat ze veel afwijken van hun plan om de hele wereld naar hun hand te zetten. Macht is een levensgevaarlijke verslaving, daar ben je mee besmet tot aan het bittere einde.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Anne
3 maanden geleden

Dat is een waar woord! Hoe waar en duidelijk, voor wie er oog voor heeft!

Elise
Elise
Reactie op  Anne
3 maanden geleden

Dat klopt, maar waar ik op doelde is dat het in maart al grondrechtelijk niet deugde en dat men toen allemaal al in opstand had moeten komen. Maar ja, vele mensen waren bezig met de “ziekte”. En ik maar steeds hier over wilde praten, dat het niet goed zit en men keek mij aan alsof ik niet goed snik was.

Ron
Ron
3 maanden geleden

Het antwoord is simpel het vaccin moet slagen in zijn opzet. De criteria gebruiken uit het verleden zou kunnen laten zien dat spuiten niet helpt.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 maanden geleden

En het heeft natuurlijk niks met Biden te maken! Feitelijk geeft de who nu toe dat ze bijna een jaar lang de wereld besodemieteren en proberen ermee weg te komen als hun nieuwe vriendje in hetwitte huis zit. De hoeveelste keer he ben ze de wereld nu al bedonderd? Al die wereldorganisaties zijn zo corrupt als het maar kan. Van WHO tot de WTO en van de FiFa tot de MFI.

vladi
vladi
Reactie op  MdeFilosoof
3 maanden geleden

bijna alle 3 letter organisaties zijn tegen de mensheid.
666 ook al 3.

fff

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  MdeFilosoof
3 maanden geleden

Lijkt me de juiste conclusie!

rop
rop
3 maanden geleden

Heb al eerder gezegd ,een virus is geen getal, waarmee men maar aanrommelt.

Jeroen
Jeroen
3 maanden geleden

Soort zoekt soort: Corrupte mensen zullen altijd achter corrupte organisatie’s staan

x

Check Also

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

audit

Audit in Arizona brengt ‘grote verschillen’ aan het licht, Biden heeft ‘waarschijnlijk niet gewonnen’

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x