BuitenlandCorona

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze een coronadiagnose niet alleen moeten baseren op de uitslag van de coronatest. In een nieuwe richtlijn stelt de WHO dat experts en zorgprofessionals ook de medische geschiedenis en risicofactoren in ogenschouw zouden moeten nemen. Hierdoor kan het aantal dagelijkse gevallen aanzienlijk afnemen, schrijft de krant The Epoch Times.

Het is onduidelijk waarom de WHO meer dan een jaar heeft gewacht met de nieuwe richtlijn. Wetenschappers en artsen uiten al vele maanden hun zorgen over de PCR-test, die geen onderscheid kan maken tussen een levend virus en een inactief virus. De kans is dus aanwezig dat de testuitslag vals-positief is.

Voor de coronapandemie werd alleen gesproken van een besmettingsgeval als een persoon positief testte en klachten had. Tegenwoordig is een positieve coronatest al voldoende. En iedere positieve test wordt geteld als besmettingsgeval. Dus als je je een week lang iedere dag laat testen en iedere keer positief test, dan ben je verantwoordelijk voor zeven gevallen.

VS sluit zich weer aan bij WHO

De WHO zegt nu dat een positieve PCR-test bij afwezigheid van klachten moet worden geverifieerd door een nieuw monster te nemen en de test opnieuw uit te voeren.

De nieuwe richtlijn kan ook het aantal ‘coronapatiënten’ in ziekenhuizen doen dalen. Layla McCay van de Britse gezondheidsdienst NHS gaf op talkRADIO toe dat een deel van de coronapatiënten in het ziekenhuis wordt behandeld wegens een aandoening die niet gerelateerd is aan Covid-19. Ze zijn in het ziekenhuis simpelweg positief getest op corona, maar hebben verder geen klachten.


De dag nadat de WHO de nieuwe richtlijn had gepubliceerd, zei dr. Anthony Fauci – de belangrijkste medisch adviseur van president Joe Biden – dat de Verenigde Staten zich weer zullen aansluiten bij de organisatie. Afgelopen jaar trok de regering-Trump de VS terug uit de WHO.

The Epoch Times heeft de WHO een aantal vragen gesteld over de nieuwe criteria, maar kreeg geen antwoord.

[The Epoch Times]

4.8 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
1 jaar geleden

Ja wat heb je daar aan, nog een keer testen, komt er weer positief uit, nou en. Dat helpt niet. En daardoor worden de gevallen ook niet minder. Die PCR neptest test altijd positief.

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

A Biden Miracle

Piet
Piet
1 jaar geleden

Wat zal het vaccin ineens succesvol zijn!!

De vaccin-nazies rollen door..

Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Hoe duidelijk wil je het gespeelde politieke spel gedemonstreerd zien? Binnenkort zul je Van Dissel hetzelfde horen verklaren. De statistieken vertonen vervolgens een snelle daling van ‘besmettingen’ – dat is natuurlijk een gevolg van de strenge maatregelen. Toch, dom schapenvolk?
En je was een wappie als je vertelde dat de hele coronacrisis was mede-opgezet om Trump te wippen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x