Homepagina » Mens en Dier » De Jonge maakt zich niet geliefd: ‘Geen vaccinatie, dan uitsluiting’
de jonge
Foto: Opening coronateststraat Rotterdam (Ministerie van Defensie CC0 1.0)

De Jonge maakt zich niet geliefd: ‘Geen vaccinatie, dan uitsluiting’

Mensen die een coronavaccin nemen, hebben straks mogelijk voordelen ten opzichte van niet-gevaccineerden, zo zegt minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid tegen het AD. Hij licht toe: “U moet het zo zien dat bepaalde maatregelen wellicht langer zullen gelden voor mensen zonder vaccinatie. Of dat bepaalde risicogroepen inderdaad weer méér mogen omdat ze al een vaccinatie hebben gehad.”

Volgens het AD is het voor het eerst dat minister De Jonge zich uitspreekt over dit onderwerp. Nederland heeft inmiddels deals gesloten met zes verschillende vaccinontwikkelaars, waaronder Pfizer, dat een ‘veelbelovend vaccin’ in handen zou hebben.

De Jonge is zelf erg enthousiast over het voortrekken van mensen die zich laten vaccineren: “Als er een vaccin komt dat ouderen en kwetsbaren heel goed beschermt, dan biedt dat natuurlijk weer fantastische kansen om maatregelen voor jongeren te versoepelen.”

Veel mensen vinden dit helemaal niet zo fantastisch. “Geen vaccinatie, dan uitsluiting. Bah. En zo voorspelbaar,” schrijft Criticaster1960. Opiniemaker Samira Tarrass voegt toe: “Daar gaan we. Gevaccineerden krijgen meer privileges dan niet-gevaccineerden. Ik heb mijn buik vol van de ‘complotwappie’-roepers. Want de complotwappies hebben weer gelijk.”

Nadelen voor niet-gevaccineerden is de facto een vaccinatieplicht

Journalist Eric van de Beek reageert: “Precies waar de ‘complotdenkers’ al sinds maart bang voor waren en voor waarschuwden. Maar het waren ‘complotdenkers’. Niemand in de mainstream media die ze serieus nam.”

Hij linkt naar een artikel waarin valt te lezen dat 23 miljoen Chinezen niet meer mogen reizen omdat ze te weinig ‘punten’ hebben. “Is China ons voorland? Is dit waar het regime Rutte op aanstuurt? Mensen die gestraft worden als ze zich niet laten vaccineren?” vraagt Van de Beek zich af.

Ook politici roeren zich. “Onacceptabel,” zegt Geert Wilders (PVV). “Nadelen voor niet-gevaccineerden is de facto een vaccinatieplicht. En dat kan en mag nooit in een vrij land!”

Forum voor Democratie waarschuwt dat mensen die geen coronavaccin halen geen tweederangsburger mogen worden:

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of light
King of light
5 maanden geleden

Dat zou in strijd zijn met de Grondwet en de Rechten van de Mens. Een gigantische inbreuk op de privacy door een stel psychopaten. Dit kan echt niet.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

Idd het en mag niet. De “complotgekkies” hebben gelijk dat vaccinatieplicht komt. De jonge heeft bij zijn broer de vaccines bestelt met onze centen. Het geld moet rollen voor de farmaceutische industrie. De jonge moet ontslagen worden net als die andere gozer Sijbesma, die hééft ook een broer die bij AstraZeneca werkt. Belangenverstrengelingen! En als wij anders dénken dan krijgen we de politie op ons dak!

Jay
Jay
Reactie op  EMBÉ
5 maanden geleden

Enkel ontslagen? Proces en veroordeling voor landverraad!

word wakker
word wakker
Reactie op  Jay
2 maanden geleden

Is een proces voor landverraad dan alles? Is er dan b.v. geen poging tot genocide op ongekend grote schaal en corruptie? Het zijn toch de sloofjes van Gates en Soros die de wereld willen veranderen of ben ik verkeerd ingelicht?

doornbos
doornbos
Reactie op  EMBÉ
5 maanden geleden

‘Anders denkenden’, voor zover er nog sprake is van denken, is van toepassing (ook) op onze ‘beleids’makers. Immers, als je als overheid er inmiddels geen geheim meer van maakt niet te worden gehinderd door normen en waarden en daar nog trots op bent ook, laat staan een boodschap hebt aan de waarheid, denk je anders. En dan zeggen we het heel netjes. Maar goed, ik zal mede door het vorenstaande ook wel eindigen in een concentratiekamp.

Rob
Rob
Reactie op  doornbos
5 maanden geleden

Het punt met dit soort psychopaten is dat ze überhaupt niet zelf KUNNEN nadenken. Ze den alleen maar wat hen opgedragen wordt. Ze hebben niet voor niets zogenaamde (valse) experts die hen de informatie geven waar ze naar moeten handelen. En zo is het gros in het Binnenhof, zeker de Bilderberg NWO partijen. Er zijn er misschien maar een paar die wel zelf kunnen nadenken. Eén voorbeeld is Fleur Agema. Als die aan tafel zat in programma’s dan was iedereen stil als zij begon te praten. Niet dat zij iets verandert in de politiek maar je ziet wel duidelijk het verschil.

mee 2
mee 2
Reactie op  EMBÉ
5 maanden geleden

ontslagen? Ik zou ze gelijk voor vuur peloton zetten want contract met Big pharma is stads geheim NR 1 dat gaat over 700miljoen en meer

Melder
Melder
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

Rechten van de mens: ondertekend door de hele wereld, behalve China… verandering van de grondwet is dus ongeldig. Komt neer op eenzijdige contractbreuk.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

Ik dacht dat met de spoed/coronawet de grondwet en de Rechten van de Mens buiten werking zijn gesteld.

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Eelke Piers
5 maanden geleden

Niet alleen met de komst van de Tijdelijke Wet COVID-19 (Noodwet). In de Wet Publieke Gezondheid staat dat als de bevolking wordt bedreigd met een ernstige ziekte, dan gaat de macht over naar de WHO. Omdat COVID-19 op Lijst A staat, heeft Rutte alle macht op 16 maart overgedragen aan de WHO. De wetten en regels van de WHO en EU staan altijd boven de nationale wetten volgens artikel 94 van de Grondwet, m.a.w. de Grondwet, wetten en mensenrechten kunnen altijd ter zijde geschoven worden als de WHO of EU dat wenst.
De komende Noodwet heeft alles afgedekt wat nog niet gedekt was door de macht van de WHO.
Heel simpel gezegd, de hele Nederlandse rechtsstaat is om zeep geholpen en Nederland is na het van kracht worden van de Noodwet officieel een dictatuur. Hier hadden al veel juristen ons voor gewaarschuwd.
Daarnaast zegt artikel 120 van de Grondwet, dat als de regering en het parlement een wet goedkeuren of een verdrag heeft afgesloten met een volkerenrechtenorganisatie, deze niet meer mogen worden getoetst aan de Grondwet. Dit betekend dat de Noodwet, die is goedgekeurd door de regering, 1e en 2e Kamer, ten allen tijde geldig is, ongeacht wat er in de Grondwet staat. De Noodwet bevat lege bladzijden, Rutte, de Jonge, Grapperhaus en Ollengren kunnen op eigen houtje zelf nieuwe wetten aanmaken en toevoegen aan de Noodwet, zonder tussenkomst of goedkeuring van het parlement.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Bas Norden
5 maanden geleden

Wanneer de WHO en de EU criminele organisaties zijn, dan lijkt het mij dat wetten die de WHO en de EU hanteren niet rechtsgeldig zijn.

Elise
Elise
Reactie op  serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Zo gek is Iran dan weer niet, waarbij gelovigen de dienst uit maken. Zij staan voor ethiek/god/natuur. Zo zie je: een nadeel(te streng zijn) kan ook weer een voordeel zijn.
Iran is het laatste land, dat neergeslagen moet worden.(NWO).

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

Dat komt omdat ze daar de banken nog niet in handen hebben kijk maar naar elk land dat de laatste jaren is aangevallen ze hebben daar alles leeggeroofd om zo de totale controle te krijgen over al het geld verkeer en nog niet aangevallen? Dan krijg je wel een embargo en sancties zodat ze je als land isoleren en ontwrichten

Elise
Elise
Reactie op  Anoniem 71
5 maanden geleden

Ja, dat wist ik al. Maar ook het geloof speelt een rol in deze machtswereld. Trouwens lees net, dat zij/Iran ook bij de wereldbank zijn aangesloten. https://www.worldbank.org/en/about/leadership/members
189 landen zijn aangesloten.
Er zijn 196 landen, waarvan er 7 onduidelijk zijn.
Maar goed, elk land heeft een bank nodig. Dus zit iedereen in het systeem.

Jerry
Jerry
Reactie op  Bas Norden
5 maanden geleden

De koning heeft als taak het land soeverein te houden, hij zette de eerste handtekening…. We zijn gewoon weggegeven!

Marcel gielen
Marcel gielen
Reactie op  Jerry
5 maanden geleden

De koning heeft alleen maar de titel , verder is hij alleen maar de pupet on a string , dat moet meedansen zoals de roverheid het eist .

De laatste Batavier
De laatste Batavier
Reactie op  Bas Norden
5 maanden geleden

Laat ze dood vallen met al hun voorgekookte gecorumpeerde wetten. Dit soort wetten zijn alleen al om het feit dat ze met voorbedachte rade tegen de wil en het belang van de vrijheid van de bevolking in gaan al ongeldig. Ongeacht of ze goedgekeurd zijn door een stel landverraders in de eerste en tweede kamer. Alleen oprechtheid telt.

Waar onrecht wet wordt,
is verzet een plicht.

Het enige wat tegen dit soort psychopatische machtwellust/waanzin helpt is:
BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID

anargie
anargie
Reactie op  Bas Norden
5 maanden geleden

de who heeft ZELF verklaard dat de pandemie over is. Dus kappen met al deze maatregelen!

Icksy Nixx
Icksy Nixx
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

De Grondwet is uitgeschakeld door de tweede kamer (spoedwet). Sukkels of verraders. Kies maar.
De regering hoort alleen de “adviezen” die ze WIL horen. Dus: dictatuur!!

King of light
King of light
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

Nogmaals beste mensen de Nederlandse wetgeving is niet rechtsgeldig, en dus valt iedere burger onder het UVRM. Weten we het nog: Het verschil tussen Mens en de Natuurlijk Persoon (eigendom van de mens en zonder contract, niet rechtsgeldig)
De WHO heeft ook geen moer te zeggen.

Zo simpel is het

Ruud
Ruud
Reactie op  King of light
3 maanden geleden

Snap het nu toch eens!
We worden bewust onderdrukt om ons voor te bereiden op een Totalitaire Dictatuur.
Het nieuwe moto wordt BEK HOUDEN EN GEHOORZAMEN
En het is ongeloofelijk 2/3 bevolking volgt Ruttes Regels op.
Kompleet gestoord.

Rick
Rick
5 maanden geleden

Paniekvoetbal van een corrupte macht

Ana
Ana
5 maanden geleden

Precies, zó voorspeld, vanaf het begin af aan. Ik hoop, nu dit nieuws ook het in de msm begint door te dringen (na invoering van de spoedwet) dat meer mensen diegenen die het in maart al wisten, gelijk gaan geven, zelf na gaan denken over zijn belangenverstrengeling bij vaccinatie, de nadelen van vaccinatieplicht, de gevaren van vaccinaties die vaak ziektes veroorzaken en het hele plan erachter. Maar ik heb zo’n vermoeden dat diegene die voor vaccinatie zijn, dit mogelijk een positieve ontwikkeling vinden. Zij waren nl. vaak van mening dat als je je niet aan de regels houdt, gezondheidszorg een no go zone zou worden zonder er verder bij stil te staan dat de delen van de bevolking die wel de vaccinatie voorstaan maar zich op vele andere gebieden zich niet gezond gedragen, een veel groter risico zijn voor hun eigen gezondheid en de totale maatschappij dan de weigeraars van vaccinaties. Hij laat nu in de media zijn ware gezicht zien.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Ana
5 maanden geleden

Diegene die zeggen dat zij gezonheidrisico lopen omdat jij je niet laat vaccineren of een muilkorf draagt zijn waanzinnig. Het is hetzelfde als zeggen tegen iemand die geen paraplu in de regen draagt dat hij een paraplu moet omdat jij anders nat kan worden wordt terwijl diegen zelf wel een paraplu heeft. De logica is ver te zoeken bij de facisten en haar schapen aanhang

carolina
carolina
Reactie op  Ana
5 maanden geleden

U schrijft gezondheidszorg.

Het moet ziekte industrie zijn.
Per Nederlander/ jaar 6000 euro.
Hier zou toch iedere industrie jaloers
op worden

Edwin Vissers
Edwin Vissers
5 maanden geleden

Een psalm van David. De HEERE is mijn Herder, mij zal niets ontbreken.

2 Hij doet mij nederliggen in grazige weiden; Hij voert mij zachtjes aan zeer stille wateren.

3 Hij verkwikt mijn ziel; Hij leidt mij in het spoor der gerechtigheid, om Zijns Naams wil.

4 Al ging ik ook in een dal der schaduw des doods, ik zou geen kwaad vrezen, want Gij zijt met mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij.

5 Gij richt de tafel toe voor mijn aangezicht, tegenover mijn tegenpartijders; Gij maakt mijn hoofd vet met olie, mijn beker is overvloeiende.

6 Immers zullen mij het goede en de weldadigheid volgen al de dagen mijns levens; en ik zal in het huis des HEEREN blijven in lengte van dagen.

Donald
Donald
Reactie op  Edwin Vissers
5 maanden geleden

En wat heb je aan die verzonnen sprookjes,god heeft hier heel weinig mee te maken.

Martin
Martin
Reactie op  Donald
5 maanden geleden

Nee de echte God mischien niet,maar wat denk je van de [zogenaamde] god van deze wereld?
The greatest trick the devil pulled is making the world believe he doesn`t exist!Je weet dat die globalisten vaak satanisten zijn die vereren geld en macht en geilen op angst van anderen.
En sommige onderdanen doen daar graag aan mee voor de illusie die hen geboden word . Denk eraan alles hier op aarde is tijdelijk en vergankelijk.
Zo kan het sprookje waar jij over spreekt zomaar uitmonden in een nachtmerrie voor velen.
kijk eens naar hedendaagse artiesten die soms letterlijk zeggen dat zij hun ziel aan de duivel verkocht hebben voor roem,geld en status. ik heb het lady gaga en Jay-z en zelfs Bob Dylan horen zeggen,
En Bill Gates met zijn patentaanvraag waar de ons bekende getallen in voorkomen 060606 allemaal toeval natuurlijk. Zijn vaccine ingrediënt is genaamd Luciferase
https://stillnessinthestorm.com/2020/09/must-read-an-enzyme-called-luciferase-is-what-makes-bill-gates-implantable-vaccine-work-vaccine-id/

Kate
Kate
Reactie op  Donald
4 maanden geleden

Ik heb altijd medelijden met hen die zonder de Bijbel leven. Er is nog nooit iets niet uitgekomen dat in het Boek voorspeld is, niet in de oudheid, niet meer recent. Bovendien, als je vertrouwen hebt in zo’n stabiel fundament zal je zelf ook rotsvast staan in tijden zoals deze. Dan hoef je niet als een “doorgesnoven hooligan” te leven.

Johan
Johan
Reactie op  Donald
1 maand geleden

Heel veel. Wij willen alles zelf doen zonder rekening te houden met God en Zijn geboden. Ik zou bijzijn alsje een Bijbel had en erin leest anders kun je op internet ook nog veel lezen. Beluister eens een kerkdienst Via kerkdienstgemist.nl
Van harte aanbevolen krijg je nooit spijt van. Ook al krijgen ze hun zin God zorgt voor je. Wat je moet doen? Geloof alleen en zoek God biddende

Melder
Melder
Reactie op  Edwin Vissers
5 maanden geleden

Amen> en Jesus zei: het zijn niet de gezonden die een dokter nodig hebben, maar de zieken. Ik ben niet gekomen voor de rechtvaardigen maar voor de zondaren… bekeer u voordat het te laat is voor u.

sv 1637
sv 1637
Reactie op  Edwin Vissers
5 maanden geleden

Amen!

Johan
Johan
Reactie op  Edwin Vissers
1 maand geleden

Fijn om ook dit te lezen want dat is Gods Woord. Hij staat er boven.

Harry
Harry
5 maanden geleden

Kan iemand deze kwal als eerste vaccineren?

jack
jack
Reactie op  Harry
5 maanden geleden

nee kaal scheren

vladi
vladi
Reactie op  Harry
5 maanden geleden

ik las elimineren,sorry.

fff

Casper
Casper
5 maanden geleden

Inderdaad, zo voorspelbaar. Ik vraag me ook af of dit niet gewoon discriminatie is. Mensen uitsluiten op basis van huidskleur, geaardheid, afkomst, óf andere status. Zoals de vaccinatie status van een persoon.

Pluis
Pluis
5 maanden geleden

Dit is een opwarmertje van de Jonge, uiteindelijk gaan ze de vaxx weigeraars uitsluiten van werk en inkomen, dus ook wonen, en belanden alle vax weigeraars in isoleringskampen. Lees: CONCENTRATIEKAMPEN, waar ze moedwillig ziekgemaakt worden (zie je wel, het virus!!!) en vervolgens omgelegd. Afgemaakt als beesten. Vermoord, net als de Joden in 1940-1945.
De Nazi-New World Order duld geen tegenwerking.
Wordt the fuck wakker!!!
Canada heeft net een wet aangenomen om in elke provincie “isoleringskampen” te bouwen, oa voor “vreemdelingen die het land binnen komen”… Oppositie werd de mond gesnoerd.
Ook in New Zealand en Australië zijn de maatregelen buitenproportioneel en geweldadig. Dit is een patroon.
We moeten NU wakker worden anders leven we over 3 jaar in een soort van communistische Nazi dictatuur.

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Pluis
5 maanden geleden

Een groot aantal van die kampen staan er al, net als in Zuid-Californië, Australië en Nieuw-Zeeland. In Canada zijn sinds 2018 75.000 Chineze militairen gelegerd op een eiland vlak voor Vancouver. In Mexico zijn er ook minstens 100.000 gelegerd.

Word wakker
Word wakker
Reactie op  Pluis
4 maanden geleden

@ Pluis.
Je zegt over drie jaar? Dat kan wel eens sneller zijn. Het vaccin zal je genen veranderen, het is niet meteen te merken maar na verloop van tijd zwakt de weerbaarheid tegen infecties af. In de WO2 werden vele mensen afgevoerd met treinladingen vol naar de gaskamers en men dacht liet zich onwetend gewillig afvoeren. We zitten nu in een soortgelijke situatie met het verschil dat ze nu geen miljoenen mensen om willen brengen maar miljarden.

Ertje
Ertje
5 maanden geleden

Ik ben het helemaal met de oppositie eens, dit is een vrij land en niemand zou zich verplicht moeten voelen om dit vaccin te nemen! Wat minister de Jonge wil is absurd!

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Ja je krijgt gewoon een democratische prik in je boven arm dat jouw DNA veranderd. Dan ben je automatisch een CDA lid. Leuk hé?
Het is mij egaal of al die stomme schapen een prik willen, zij gaan hun gang maar, in de BIJBEL staat toch, dat twee derde van de wereld bevolking zal sterven, welnu tegen de wil van de almachtige GOD kan niemand tegen in gaan. Zo het staat geschreven zo zal het gebeuren, amen.

johan den haag
johan den haag
5 maanden geleden

Nou MSM als je nu niet meer reageert, hoop ik dat aantal kranten abonnees naar nihil mag reduceren.

Lubach?….nehhhh die houdt nu wel zijn mondje dicht denk ik.

Interessant hoe de psychopathische glibber aal Rutte, dit allemaal managet.

Dat 80% van de bevolking dom is( hoe hoogopgeleid maakt daarin niet uit!) is al lang bekend. Maar het is afgelopen 20 jaar ten volste uitgespeeld en nu is het “cashen” voor de heersers. Volledige heerschappij voor een heel lange tijd.

https://www.youtube.com/watch?v=8lRj1znN0tA

Dit filmpje laat Omzigt spreken voor een commissie, waarin hij uitlegt hoe lastig het is voor 2e kamer om aan info te komen.
Hij vindt dat lastig.
De overige 149 ( op een paar na) maakt dat helemaal niet uit. mooie regelingen en pensioen. Geldt ook voor Brussel.

Er worden wel mensen wakker.
Maar dat aantal denkt de Jonge en Rutte wel aan te kunnen.

Het wordt spannend. net als aantonen fraude verkiezingen VS. Alle verdedigingslinies lijken te breken.

De grootste oorlog ooit, zonder wapens maar met de meest verschrikkelijke gevolgen ooit!

Akkafietje
Akkafietje
5 maanden geleden

Zonder vaccinatie, moeten we straks een gele ster gaan dragen, en we bijvoorbeeld geen overheids banen meer kunnen krijgen.
Straks wordt de overheid 95% van alle banen , dus foute boel.
Ook zullen we wel in een hogere belastingschijf terecht komen, of dubbele ziektekostenverzekering betalen.
Wie weet wat deze subhumans gaan bedenken

de.aarde.is.rond
de.aarde.is.rond
Reactie op  Akkafietje
5 maanden geleden

Ik denk dat ik maar vast een gele ster word

x

Check Also

ziekenhuis

Ziekenhuis doet afstand van uitingen longarts die ‘noodklok luidde om overvolle IC’

Woensdag verscheen er een bericht in het ...

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

149
0
We lezen graag je reactie!x