Mens en DierCorona

Politieagente heeft genoeg van de coronaregels en staat op

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politieagente Birgit P. uit Oostenrijk heeft genoeg van de regelwaanzin. Ze heeft besloten om zich openlijk uit te spreken tegen de coronamaatregelen.

Birgit is politieagente geworden omdat ze graag mensen helpt, maar wil niet tegen haar eigen volk optreden. Dat is in strijd met de eed die ze heeft afgelegd als politieagente. De huidige situatie is volgens haar met name stressvol voor kinderen. Tegen kinderen zeggen dat ze hun eigen grootouders in gevaar brengen door ze te bezoeken is net zo onacceptabel als de grotendeels nutteloze afstandsregels, zegt ze. “Kinderen horen te lachen en moeten elkaar kunnen aanraken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De politievrouw is ook sceptisch over het coronavaccin. Het vaccin wordt volgens haar veel te snel op de markt gebracht en te kort getest om veiligheid te kunnen garanderen. We moeten altijd zelf kunnen beslissen of we ons laten vaccineren of niet, aldus Birgit tegenover de camera van Österreich ist Frei.

Gezamenlijk opstaan

Tegen haar collega’s zegt ze: “We hebben allemaal kinderen, ouders, grootouders, broers en zussen. We hebben allemaal een eed afgelegd waarin we trouw hebben gezworen aan de grondwet. Daar moeten we ons aan houden.”

Birgit doet ook een oproep aan ouders. “We moeten onszelf informeren, gezamenlijk opstaan en ons uitspreken! Alleen op deze manier kunnen we onze democratische waarden terugwinnen.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
herman de graaf
herman de graaf
3 jaren geleden

Ambtenaren in Nederland zweren trouw aan de Koning.

Letterlijk:
‘Hij/zij zweert trouw aan de Koning te zijn, de Grondwet en alle overige wetten van ons land te eerbiedigen’.

https://www.p-direkt.nl/informatie-rijkspersoneel-2020/rechten-en-regels/integriteit/indiensttreding-en-integriteit/eed-en-belofte

Het geeft me een eenzaam gevoel, in deze. Wanneer ik – als burger – dacht dat ambtenaren er tevens zijn voor het volk. Niet dus.

Ook de eed die de politie aflegt verschil hiervan niet in essentie – bij mijn weten.

rop
rop
3 jaren geleden

Mooi als deze geluiden nu ook bij de politie hier in Nederland op doemen, zal het weer stukje menselijker kunnen worden, de politie is om mensen [burgers] te beschermen, ze zijn al niet zo meer geliefd, misschien kunnen ze er nu wat aan doen, maar ja om hun imago op te krikken zal niet meevallen naar meer menselijkheid, deze is veel te veel in en ego positie [verharding] terecht gekomen,
Al het geluk van een mens is meester te zijn over zijn ego, zodat de ego en de opleidingen de ze hebben genoten en de grondwet [de rechten van de mens] zien als het enigste waar niet aan getornd aan mag worden, niet aan egoïstische motieven ten prooi valt. of ermee een samenleving ermee ten gronden richt, als ze achter de motieven blijven staan en achter de maatregels van hun meerderen, zijn ze zeker ook [mede]verantwoordelijk, aan alle gebeurtenissen die nog moeten komen.

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Wat een heldin is dit. Heel mooi dat ze zich niet laat voeden met angst. Ze voert haar morele plicht uit.

Op naar de volgende agenten, wereldwijd.

Margie
Margie
3 jaren geleden

Hulde aan deze dame en alle anderen die opstaan voor het recht van mens zijn

I choose love
https://youtu.be/xbEA00qe1pg

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x