Buitenland

Stad met vaccinatiegraad van 99,5% kampt met extreem hoge besmettingsgraad

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Ierse media staan voor een raadsel: de stad Waterford, waar de vaccinatiegraad extreem hoog is, heeft op dit moment te maken met een coronapiek.

Een journalist van Sky News sprak met een man die corona kreeg ondanks dat hij gevaccineerd is. “Mensen denken dat het vaccin volledige immuniteit biedt, maar dat is niet het geval,” zei de man.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Eén van de hoogste ter wereld

De journalist vertelde vervolgens dat maar liefst 99,5 procent van de volwassen inwoners van de stad volledig gevaccineerd is. “Dat is de hoogste vaccinatiegraad in Ierland en naar verluidt één van de hoogste ter wereld.” Tegelijkertijd kampt het graafschap Waterford met de hoogste besmettingsgraad in het land.

Sky News liet een wetenschapper aan het woord die claimde dat het vaccin ervoor zorgt dat het aantal gevallen niet nog hoger ligt. De zender vroeg zich niet af of het vaccin de boosdoener zou kunnen zijn.

[Infowars]

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
2 jaren geleden

Wat is de graad van hospitalisatie daar?

Annette
Annette
2 jaren geleden

DIT verhaal maakt voor mij in ieder geval 100% (en geen halve procent minder!) dat de hersencellen in eerste instantie al behoorlijk aangetast worden door die experimentele gentechinjecties.

Een journalist die een “wetenschapper” interviewt en waarbij beiden claimen dat zij voor een raadsel staan.

Naar grote waarschijnlijkheid zijn beiden volledig “gevaccineerd”, want anders is het in mijn optiek niet mogelijk om het woord raadsel te gebruiken.

Ben IK even blij dat mijn man en ik daar niet in Waterford in Ierland wonen. Als je dan tot die halve procent behoort, heb je natuurlijk geen schijn van kans.

Ik kan nu al voorspellen, dat binnenkort Waterford een spookstad is. Dan is daar geen levende ziel meer te bekennen.

Misschien kunnen zij in die stad dan een contingent van “vluchtelingen” opvangen. Er zal daar zeker geen gebrek aan ruimte en woningen zijn. Deze “vluchtelingen”, dat hebben wij al vaker gelezen, zijn vrijgesteld van alle draconische maatregelen, die er schijnbaar alleen voor ons soort bestaan.

Wat zou het fijn zijn, als zulke berichten ook eens in de MSM zouden verschijnen.
Hier hebben wij alleen maar gehoord, dat, als je je maar liet prikken, je nog wel ziek kon worden, maar zéker niet in het ziekenhuis zou belanden, zéker niet op de ic en al zéker niet een ticket naar het hiernamaals zou krijgen.

Eén ding is voor mij zo klaar als een klontje: DIT is dus het voorbeeld van HOE de toekomst er uit gaat zien, als iedereen braaf doet wat de regering en zogenaamde gezondheidsinstituten willen.

Dat is ook precies de reden, waarom er niet opgeschaald wordt in de zorg, er nauwelijks woningen bij komen en er WEL iedere week honderden klaplopers binnenkomen.

Er is straks ruimte genoeg.

Duidelijk is in ieder geval voor mij, dat je juist door die prikken een nog grotere kans hebt om “besmet” te worden. Ik zie het anders: die zogenaamde besmettingen zijn niets anders dan het verdoezelen van de vaccinschade.

Willem
Willem
2 jaren geleden

De nieuws zenders wouden hier massaal over moeten berichten , maar durven niet .

Wetenschappers komen met het argument dat het anders nog veel erger was geweest .

De schaapjes staan ondertussen alweer in de rij voor een nieuwe prik ….

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dit geldt voor héél Europa…daar is deze Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazi ook voor ontwikkelt…Creëer gewoon zoveel mogelijk wandelende Infectiehaarden & Lepralijders zodat de Grote COVID-1984-Poppenkast blijft bestaan & tot in de Eeuwigheid door kan gaan…de één z’n Dood is nu eenmaal de ander z’n Brood…

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x