Buitenland

Maarten van Rossem over geheime documenten Biden: ‘Doodzwijgen, stelt niks voor’

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Deze week troffen medewerkers van de Amerikaanse president Joe Biden geheime documenten aan in zijn huis in de staat Delaware en in zijn privékantoor bij een denktank in Washington. De geheime documenten stammen uit zijn tijd als vicepresident.

Zijn advocaat Richard Sauber liet weten dat het geheime materiaal werd gevonden tussen persoonlijke en politieke documenten. Het ministerie van Justitie heeft een onderzoek geopend. Biden zei dat hij ‘volledig’ aan het onderzoek zal meewerken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Sauber beweert dat de documenten ‘per ongeluk op de verkeerde plek waren beland’. Eerder ontstond er ophef over geheime documenten die Donald Trump naar huis meenam.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volkomen betekenisloos

Lange tijd ging het in de media nergens anders over toen er documenten bij Trump waren gevonden. Biden wordt de hand boven het hoofd gehouden. Zo zei Maarten van Rossem bij Op1: “Daar moet je je niet al te druk over maken.”

“Je begrijpt waarom dit enorm opgeblazen wordt en ongelukkigerwijs doet iedereen eraan mee omdat de Republikeinen dit zien als een fijn puntje om te scoren. Het is volkomen betekenisloos,” aldus Van Rossem.

De documenten van Biden zijn volgens hem ‘oude rommel vergeten in de garage’, terwijl Trump ‘bewust spullen had meegenomen’.

Schaamteloos

“Wat een flauwekul. Zwijg het dood. De strategie die de Republikeinen verdienen, is dat ze doodgezwegen worden,” zei Van Rossem, terwijl presentatrice Fidan Ekiz diep zuchtte. “Het zijn nihilisten. Je hebt er niets aan. Nul komma nul. Zo zijn de meeste populisten. En dan geven we het toch weer de volle aandacht, en dat moeten we niet doen.”

Je wekt zo de suggestie, vooral bij mensen die er helemaal geen verstand van hebben, dat het ontzettend belangrijk is, maar dat is het niet, beweerde Van Rossem.

Journalist Hans van Willigenburg reageert: “Geheime documenten in de garage van Biden? ‘Doodzwijgen’, zei Maarten van Rossem bij Op1. ‘Stelt niks voor, is voer voor populisten’. Hij zei het openlijk. Schaamteloos.”

4.7 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

kijk nou toch eens, die man is in paniek, ge-wel-dig; dat zal ‘m leren met z’n grote mond ha ha

Antiislam
Antiislam
1 jaar geleden

Maarten is extreem links dus deze flauwekul kan je natuurlijk wel verwachten.
Ik denk maar zo de beste man ligt bijna in zijn kist en dan zeggen we dag Maarten

Marc
Marc
1 jaar geleden

De linkse hypocrisie spat er zoals gewoonlijk weer vanaf. Lekker laten spartelen in hun linkse (telkens kleiner wordende) deugbubbel, totdat ze elkaar onderling gaan opvreten en afmaken.
Links is een zelfvernietigend fenomeen.

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

Generaal Michael Flynn heeft vast ook een dosier over Maarten.

Back to top button
176
0
We lezen graag je reactie!x