Buitenland

Europarlementariër: ‘Het is hoog tijd dat we deze duistere praktijken aan de kaak stellen’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Uit publicaties blijkt dat de Europese Commissie intensief samenwerkt met initiatieven van Bill Gates op het gebied van klimaat, farmaceutica en digitale identiteit. Gates gebruikt deze initiatieven om zijn financiële belangen en invloed op het Europees beleid te vergroten.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) zegt: “De onthullingen komen niet als een verrassing. Al jarenlang waarschuwt de FVD voor de schimmige deals en achterkamertjespolitiek binnen de Europese Unie.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De superrijke elite, zoals Bill Gates en George Soros, gebruiken de Europese Commissie als marionet om hun rijkdom te vergroten ten koste van onze welvaart, ons welzijn en onze grondrechten,” aldus De Graaff.

Dit soort deals stinkt aan alle kanten

“Het is ook hoog tijd dat we deze duistere praktijken aan de kaak stellen en onze welvaart, vrijheid en soevereiniteit terugwinnen. Het liefst nu meteen of bij de aankomende Tweede Kamerverkiezing,” stelt de Europarlementariër.

Hij roept op om volledige transparantie te bieden over de samenwerking tussen Gates en de Europese Commissie. “Commissievoorzitter Ursula von der Leyen heeft nog steeds geen openheid gegeven over de vaccindeal met Pfizer. Ondertussen worden er achter de schermen afspraken gemaakt met multimiljardair Bill Gates, die ook al dik verdiend heeft aan de coronavaccins. Dit soort deals stinkt aan alle kanten. Ik wil exact weten wat er besproken wordt tussen Gates en de Commissie.”

Vragen aan de Commissie

De Graaff heeft de Commissie gevraagd waarom zij ingaat op de initiatieven van Gates, die gekenmerkt worden door financieel gewin, belangenverstrengeling en een inperking van onze grondrechten.

Hij wil van de Commissie daarnaast een overzicht van alle communicatie, samenwerkingen, overeenkomsten, lobbyactiviteiten, transacties en risicoanalyses verband houdende met Gates.

Het Europarlementslid vraagt of de Commissie alle data over de initiatieven van Gates openbaar kan maken zodat de burger en de media zelfstandig de waarheid kunnen achterhalen.

4.9 221 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
9 maanden geleden

EU en corruptie horen bij elkaar.
NEXIT !!!!

Margie
Margie
9 maanden geleden

Die smerige Bill Gates kan toch werkelijk de bek niet vol genoeg krijgen. Ook al kost het mensen en dierenlevens. Zelfde geldt voor die smerige Soros . Wanneer worden die eindelijk een keer het riool ingetrapt. Daar horen ze . Weg met die vieze tokkies.

Tygostein
Tygostein
9 maanden geleden

Mooie woorden, komt niets van terecht!!

Teuwen Harry
Teuwen Harry
9 maanden geleden

Zal niet gebeuren zolang de meesten onder ons slapen

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x