Mededelingen

Welkom op de vernieuwde website van Niburu.nl

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niburu.nl is geheel vernieuwd! De website is eenvoudiger en gebruiksvriendelijker geworden. We zetten graag de belangrijkste veranderingen voor je op een rij.

Het startpunt van onze website ben jij, de bezoeker. Het is gemakkelijker om recente en populaire berichten te volgen op de website. Je kunt de lettergrootte van de pagina’s zelf bepalen. Daarnaast verschijnen de meest recente reacties op de site waardoor discussiëren onder artikelen interactiever wordt. Met een eigen account wordt reageren een stuk persoonlijker. Diverse populaire categorieën worden onder het actuele nieuws nog eens extra belicht. Staat jouw categorie er niet bij? Dan kun je rechts van het nieuws de gewenste categorie openen.

Het is een stuk gemakkelijker geworden om artikelen te delen via de sociale media. Met één druk op de knop kun je ons liken op Facebook, volgen op Twitter of abonneren op ons YouTube-kanaal. Ook de RSS-feed is gemakkelijk te vinden.

De agenda is geheel vernieuwd en wordt nu een centrale plek voor lezingen en workshops van verschillende organisaties, groepen en sprekers die werken vanuit heel Nederland. Wil je ook graag in onze agenda worden opgenomen? Stuur dan even een e-mail of bekijk de agenda hier.

Diverse bekende en misschien minder bekende personen zullen als columnist gaan schrijven voor Niburu. Tuaca Kelly en Johan Oldenkamp bijten het spits af. In de toekomst zullen we meer columnisten aan je voorstellen. De eerste column van Tuaca Kelly is hier te lezen.

We willen meer betrokkenheid met onze lezers. Daarom kunnen mensen vanaf nu, als zij dat wensen, een brief inzenden. De ingezonden brieven vindt je hier.

Met de vernieuwde website kan Niburu.nl weer jaren vooruit. De komende dagen wordt de website verder geoptimaliseerd en worden de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet. Wij wensen je veel leesplezier toe.

De redactie.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
brian
brian
8 jaren geleden

de nieuwe layout ziet er geweldig uit echt prachtig ben altijd een hele grote fan van jullie site geweest ben er elke week heel vaak op te vinden. Ga zo door misschien dat er ooit de echte waarheid over alles naar boven komt.

biko
biko
8 jaren geleden

Welkom in 2014 🙂

biko
biko
8 jaren geleden

Oh wacht, jullie zijn het nieuwe logo vergeten up te loaden?

Ger vd Wall
Ger vd Wall
8 jaren geleden

Mooie site, alleen al dat meestal domme tenekrommende commentaar op sommige artikelen, mag van mij wel achterwege blijven!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x