CoronaBuitenland

De meest smakeloze kerstboodschap komt dit jaar uit Canada

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

Theresa Tam, de belangrijkste Canadese infectiedeskundige, heeft op social media een tenenkrommende kerstboodschap geplaatst die in een dag meer dan een miljoen keer werd bekeken. Ze hebben weer een nieuw dieptepunt bereikt.

In het filmpje belt Tam zogenaamd met de Noordpool en krijgt ze de vrouw van de kerstman aan de lijn. Die laat weten dat ze helemaal up to date zijn met hun vaccinaties, inclusief boosters en griepprikken. “We voelen ons gezonder dan ooit.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Niet voor de zwakke maag:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Handen wassen terwijl je luistert naar Jingle Bells

Dat is mooi om te horen, reageert Tam. Mrs. Clause roept mensen op om up to date te blijven met hun vaccinaties, een mondkapje te dragen in drukke binnenruimtes en hun handen te wassen terwijl ze luisteren naar Jingle Bells.

Geweldig advies, zegt de infectiedeskundige, die eraan toevoegt: blijf thuis als je ziek bent en vergeet niet om te ventileren. Vervolgens wensen ze iedereen een fijne kerst.

Mede mogelijk gemaakt door Pfizer en Moderna

Tam wordt op social media overladen met kritiek. Veel mensen schrijven dat ze het filmpje niet konden afkijken. Ook zegt iemand: dit is er weer eentje voor de geschiedenisboeken. En een ander: mede mogelijk gemaakt door Pfizer en Moderna.

Tijdens corona adviseerde Tam mensen om een mondkapje te dragen tijdens seks. “Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen kunnen Canadezen genieten van intimiteit en er tegelijkertijd voor zorgen dat we het coronavirus eronder krijgen,” schreef ze.

4.7 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lest Best
Lest Best
1 jaar geleden

Tja, als je niet meer de door jou gewenste antwoorden van echte mensen krijg.
Ga je fictieve mensen bellen, en je eigen gewenste antwoorden bijvoegen.
Zegt veel over de huidige stand van de echte wereld opinie.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik heb hier maar één soort van commentaar op: TENENKROMMEND!

Wat mij absoluut het meest ergert, is dat het is alsof deze boodschap bedoeld is voor de allerkleinsten, dus zeg maar: KLEUTERS.

Meer dan schaamteloos om volwassen mensen, want ik neem aan dat deze boodschap voor hen bedoeld is, op een dergelijke infantiele manier te benaderen.

Ik zou willen voorstellen aan die “Kerstvrouw” om haar “Kerstman” te verzoeken, net zoals Zwarte Piet doet hier in het land met “stoute” kindertjes, om deze Theresa Tam bij zijn bezoek in een zak te proppen en linea recta mee te nemen naar de Noordpool.

Oh ja, wat mij betreft mag hij een lading zakken meenemen en dat zootje ongedierte op de Noordpool droppen en ervoor te zorgen, dat er nooit meer iets van gehoord wordt.

Ik kan mij goed voorstellen, dat er veel mensen waren, die deze boodschap niet eens af konden horen. Ik had enigszins hetzelfde, maar mijn nieuwsgierigheid won het toch.

Ik vergelijk deze “reclameboodschap” trouwens direct met eenzelfde soort van infantiele filmpje in die kleine supermarkt. Ik denk dat de meesten van jullie die wel kennen.

Dat filmpje is ook bedoeld voor mensen, waarvan schijnbaar gedacht wordt, dat ze nog maar één hersencel over hebben. Iets anders kan ik er althans niet van maken.

Duidelijk voor mij is, dat WIJ worden behandeld als kleine kinderen, die niet weten wat er goed voor hen is.

Niet verrassend trouwens, dat Pfizer en Moderna een dikke vinger hebben in deze oneetbare pap.

Wat een ongelooflijke schande trouwens, dat deze farmaceuten nog steeds het gore lef hebben om mensen te bewegen deze méér dan schadelijke experimentele gentechinjecties te gaan halen.

Tanya
Tanya
1 jaar geleden

1 woord : GEFLIPT is dat mens die zich voor zo’n filmpje leent!!

Yttah
Yttah
1 jaar geleden

Het vaccin doet z’n werkWaarschuwing!!

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x