Buitenland

Betrapt, het staat nu zwart op wit: Document Deutsche Bank rept over noodzaak ‘ecodictatuur’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

Zo af en toe wordt een tipje van de sluier opgelicht over de plannen die de technocraten voor ons in petto hebben. Neem nu bijvoorbeeld een document dat vorig jaar is gepubliceerd door Deutsche Bank Research.

In het document valt te lezen wat de EU moet doen om voor 2050 ‘klimaatneutraliteit’ te bereiken. Er staat dat ze een ecodictatuur moeten opleggen, voor de planeet uiteraard. In dat geval is er natuurlijk niets mis met totalitarisme. Toch?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het consumentengedrag van gewone burgers moet worden veranderd, staat in het stuk. Ze willen zelfs gaan bepalen hoe vaak je elektronische apparaten gebruikt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vervelend woord

Uit het document: “Klimaatbeleid komt in de vorm van hogere belastingen op en tarieven van energie, wat verwarming en mobiliteit duurder maakt. Als we klimaatneutraliteit willen bereiken, moeten we ons gedrag veranderen. Dat betekent dat de CO2-prijs aanzienlijk moet stijgen om mensen ertoe aan te zetten hun gedrag te veranderen.”

En nu komt het: “Ik weet dat ‘ecodictatuur’ een vervelend woord is. Maar we moeten onszelf afvragen of en in hoeverre we bereid zijn een ecodictatuur te accepteren om te streven naar klimaatneutraliteit.”

Plotseling verdwenen

Het staat nu zwart op wit. Ze geven het toe. Ecodictatuur. Het is één grote oplichterij. Ze willen de controle krijgen over al je activiteiten.

En nu het document van Deutsche Bank de aandacht van mensen begint te trekken, is het plotseling verdwenen en kan niemand het meer lezen. Toeval? De auteur heeft vast een tik op de vingers gekregen: foei, je moet de mensen niet vertellen wat we daadwerkelijk van plan zijn.

4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
1 jaar geleden

Terwijl Europa zijn excuses aanbied aan landen voor hun slavernijverleden staan de nieuwe slaven al klaar… Het zijn wijzelf.

jan
jan
1 jaar geleden

deze ratten die zich regering noemen zijn verrot werken voor het wef en cabal niet voor ons land het zijn landverraders

Fran
Fran
1 jaar geleden

Communisme en onderdrukking verpakt in een ‘eco’ jasje. Hoe doorzichtig allemaal van die lamstralen van de WEF kliek. Een ordinaire greep naar de wereldmacht.

Locke
Locke
1 jaar geleden

Wat hebben die nog in te brengen die fuck bank is op sterven na dood, zitten op de grootste bult derivaten in de wereld, daar staan alle handen aan het bed als dat monster de pijp uitgaat is het adios EU.

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x