Innovatie

Elektroplasmavelden bieden nieuwe mogelijkheden voor ruimtevaart en gezondheidszorg

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Iraniër Mehran Keshe opent met zijn outside the box-denken over de bepalende rol van magnetisme bij de werking van de zwaartekracht ongekende nieuwe mogelijkheden voor de ruimtevaart en gezondheidszorg.

Ondanks tegenwerking ‘van buitenaf’ breidt de kennis van de Keshe Foundation zich geleidelijk aan steeds verder uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Stenen tijdperk-technieken

Anno 2012 staan we qua ruimtevaart in feite nog op hetzelfde punt als in 1969. De grenzen van de ruimtevaart zijn nauwelijks opgerekt.

De techniek die gebruikt wordt komt nog steeds overeen met de techniek van de Saturnus V draagraket. De draagraket die voor de eerste maanlandingen gebruikt werd. Het is dezelfde techniek als bij een vuurpijl, alleen iets meer opgepimpt.

Met dit soort techniek is het niet realistisch om enigszins adequaat een ruimtereis te maken. De reizen naar de maan gebeurden in feite al op leven en dood. Laat staan een reis buiten ons zonnestelsel.

Het zal op een andere manier moeten gebeuren dan de ‘stenen tijdperk-techniek’ die Von Braun voor de NASA gebruikte. Buitenaardsen zullen zeker andere technieken gebruiken dan bij onze huidige, primitieve raketten (vuurpijlen) het geval is.

Het is hiertoe nodig om outside the box te denken. En dat is iets waartoe de Iraniër Mehran Keshe in staat is gebleken. Zijn nieuwe visie op ruimtereizen (en gezondheid) is verfrissend en opent nieuwe mogelijkheden die voorheen ondenkbaar waren.

Elektroplasmaveld

Kernpunt van zijn filosofie is dat de gehele kosmos en het geheel aan sterrenstelsels en sterren in feite een groot ‘elektroplasmaveld’ is. De aantrekkingskracht tussen manen, planeten, sterren en sterrenstelsels werkt op dezelfde manier als het geval is bij atomen en elektronen.

Atomen en elektronen zijn te zien als elektrisch geladen deeltjes die hierdoor onderling een magnetisch veld creëren waarin zij op een bepaalde samenhangende en harmonische manier in relatie tot elkaar komen te staan. Hetzelfde geldt dus ook voor de manen, planeten, sterren en sterrenstelsels.

Keshe gaat er hierbij vanuit dat de zwaartekracht en het magnetische veld van de aarde ook door een elektroplasmaveld worden gecreëerd.

Onze planeet genereert een magnetisch veld. Dit magnetisch veld zorgt ervoor dat de planeet draait. De huidige wetenschap beschouwt dit als een concreet vaststaand feit. Keshe gaat verder dan deze visie. Hij heeft via zijn Keshe Foundation met wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat de aarde twee magnetische velden genereert in plaats van één.

Hij heeft hierbij tevens aangetoond dat dit dubbele magnetische veld de zwaartekracht van de aarde genereert. De Keshe Foundation heeft hiertoe een waterstofreactor ontwikkeld die zelf in staat is om een dubbel magnetisch veld te produceren. Met deze techniek moet het vervolgens mogelijk zijn om de zwaartekracht van de aarde te kunnen controleren en beheersen. Dit maakt een volledig nieuwe manier van ruimtereizen mogelijk. En niet alleen van ruimtereizen.

Resetten van het lichaam

De techniek is toepasbaar voor iedere manier van transport en zelfs in de geneeskunde. Een ziekte is immers te zien als het uit balans raken van de cellen en de verhoudingen tussen de cellen. Via de juiste magnetische posities kunnen de cellen zich weer herstellen. Men verandert als het ware het elektroplasmaveld van de cellen.

Een zogenaamd ‘resetten van het lichaam’. Het medische team van de Keshe Foundation heeft hierbij opmerkelijke en goed gedocumenteerde resultaten behaald. Onder andere bij de behandeling van multiple sclerose (MS), kanker en bij patiënten die met zwaar hersenletsel in coma zijn geraakt.

Verklaring waarneming UFO’s als lichtbollen

De methode en gebruikte technieken van de Keshe Foundation geven een verklaring voor het feit dat wij UFO’s steeds als lichtbollen waarnemen. Het licht dat wij zien vindt waarschijnlijk zijn origine in de interactie tussen de geladen deeltjes van de aardatmosfeer en de magnetische velden die gecreëerd worden door de kernreactor van de UFO.

De magnetische velden worden door de kernreactor van de UFO gecreëerd om zich te onttrekken van de zwaartekracht. De interactie geeft een lichteffect, net zoals er een lichteffect optreedt bij de botsing van geladen deeltjes in een TL-buis.

Keshe Foundation

Meer informatie is terug te vinden op de website van de Keshe Foundation. De onderzoekingen, technieken en informatie van deze stichting geven de mogelijkheid om zowel qua ruimtevaart als qua gezondheidszorg een stap voorwaarts te maken.

Al is nog wel veel onderzoek nodig. In ieder geval geeft het een ingang om tot een doorbraak te kunnen komen en een verklaring voor de technieken die onze buitenaardse broeders kunnen gebruiken.

{qtube vid:=d_LjsWzcd6s}

Richard Hoofs is huisarts en holist

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x