Homepagina » New Reality Shows » De New Reality Show met Lilou Mace

De New Reality Show met Lilou Mace

In deze aflevering van de New Reality Show zien we de reizende videojournaliste Lilou Mace.

Lilou is sinds 2006 werkzaam als onafhankelijk publiciste en heeft in de voorbije jaren meer dan 800 interviews afgenomen.

De interviews zijn op haar Youtube-kanaal met meer dan 14 miljoen hits en websites Liloumace.com en JuicyLivingTour.com gepubliceerd.

In dit korte interview vertelt ze over haar werk en de inzichten die zij op basis van haar onderzoek heeft verworven. Een kort maar krachtig gesprek met een bijzondere vrouw die met passie en vreugde meehelpt aan de algehele bewustwording. Speel voor optimale kwaliteit af in HD.

Bekijk hier meer New Reality Shows

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • cr schreef:

  ik ga zo eens kijken ze doet het leuk , hier word je vrolijk van .

  1 likes
 • Sheyan schreef:

  Een geweldig mens!

  1 likes
 • Richard Hoofs schreef:

  Geweldig mooi interview Elias!
  Top!
  Lilou is altijd zo positief en doorleefd.
  Hele mooie interviews heeft ze ook met Drunvalo Melochizedek

  1 likes
 • cr schreef:

  een mooie interview ja niburu komt nog ver

  0 likes
 • John P schreef:

  Mooi interview met zo’n geweldige Lilou Mace.
  Awesome! Prima kwaliteit in HD en ook nog een mooie achtergrond en spelende kinderen. You (we) go up.. up .. up..

  0 likes
 • I. v. Rooijen schreef:

  [quote name=”Sheyan”]Een geweldig mens![/quote]
  Sluit ik me helemaal bij aan:D

  0 likes
 • Laura Kallen schreef:

  Geweldig!
  Jullie allebei!

  0 likes
 • Hulle schreef:

  Deze vriendelijke dame heeft al veel interviews gedaan met interessante mensen,
  Helaas heeft ze niet de gave om met haar vragen de diepte in te gaan. Ze stelt (bijna) nooit die volgende vraag waarvan het antwoord zo belangrijk is om te weten.
  Elk interview wat mij betreft een gemiste kans. Jammer!

  0 likes
 • Gerrit schreef:

  ja geweldig ! Vooral ook haar bevinding dat het jaja OVERAL / Global aanwezig is .. die ontvankelijkheid voor dat nieuwe bewustzijn .
  Echt een Hoogdimensionaal Kristal in vrouwelijke liefdes-vorm ! .. geplaatst zo voor de Dutch camera ! Kicks ! Elias !

  0 likes
 • MaartenvR schreef:

  Wat een ‘juicy’ interview!
  Errgg leuk en inspirerend!

  0 likes
 • MaartenvR schreef:

  [quote name=”Hulle”]Deze vriendelijke dame heeft al veel interviews gedaan met interessante mensen,
  Helaas heeft ze niet de gave om met haar vragen de diepte in te gaan. Ze stelt (bijna) nooit die volgende vraag waarvan het antwoord zo belangrijk is om te weten.
  Elk interview wat mij betreft een gemiste kans. Jammer![/quote]

  Zo oneens: ze is géén journalist, maar een interviewer.
  En interviewen doet ze ontzettend leuk en goed vind ik.
  Wat ze (goed) doet is mensen hun verhaal laten vertellen.
  Voor de diepte en de achtergronden moet je bij de geïnterviewde zijn, niet bij haar.

  0 likes
 • Peter Wijnen schreef:

  mooie mensen!!

  0 likes
 • Tonny schreef:

  Heel mooi interview Elias ,mooie positive vrouw ,en ze sjanst ook nog met je hehe

  0 likes
 • Eric Parein schreef:

  Herbekijk uw paradigma (de ‘werkelijkheid’ rondom u) en durf zonodig die 180° draai te maken. Zet een andere bril op en zoek de waarheden/waarden op die u bewust ontzegd worden door de ‘gevestigde orde’. Zet u erachter, Lilou heeft dat duidelijk ooit gedaan en straalt nu (voor mij althans) het échte mens-zijn uit; samen sterk, creatief en gelukkig zijn. Ga op zoek (Lilou doet dat met haar honderden interviews) naar wat écht belangrijk is, in deze kosmos. Wetenschappelijk benaderd op http://www.larouchepac.com.

  0 likes
 • cr schreef:

  ze doen het gewoon goed Niburu doet dit ook nog niet zo lang ik weet nog de eerste nieuws uitzendig en nu dag en nacht verschil .dus goed zo hoor jullie groeien sterk .

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Dankzij deze vrouw is de wereld een stuk bewuster geworden, wat zonder haar niet was gebeurd.Haar enthousiasme laat zien dat ze voor onthullingen geboren is!!Elias: Ik zag je meer dan eens even slikken.Maar dat krijg je als je denkt: zo die ziet er goed uit.-))Het is je gegunt jongen!!Maar ze zal wel een druk schema hebben.En vast ook meerdere liefde’s aanbidders.So give it een try!!!

  0 likes
 • Hulle schreef:

  @MaartenvR

  Deze aardige dame laat mensen NIET goed hun verhaal vertellen. Ze vraagt namelijk steeds naar oppervakkige details maar hiermee stuurt ze wel steeds het interview een andere kant op, net op het moment dat de geinterviewde de diepte in wil en uitleg wil geven.
  Ze is geen journaliste maar ook geen goede interviewer. Het lijkt er een beetje op dat ze de materie waarover ze in gesprek is zelf niet zo goed begrijpt.
  Als je het laatste interview met Drunvalo Melchizedek goed bekijkt dan zie je dat hij zelf ook moe van wordt…
  Nogmaals: aardige dame maar geen toegevoegde waarde.

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  Mee eens, Hulle. Het is een schatje, ze ziet er goed uit, is integer en haar idee is perfect, maar ze kan veel beter haar eigen verhaal vertellen dan anderen laten praten.
  Dat is iets waar Elias juist wel goed in is, je merkt dat hij geïnteresseerd is en stelt de juiste vragen om verder en dieper te gaan. daar heeft Niburu een hele goede in 🙂

  0 likes
 • Hulle schreef:

  Als het inderdaad zo is (wat ik hier steeds lees) dat zij met haar Living Tour veel mensen -die anders nooit uit zichzelf tot zoeken naar hogere waarheden zouden zijn gekomen- tot denken of bewust worden heeft aangezet, dan hebben haar oppervlakkige interviews toch gelukkig een doel gehad. Daar ben ik blij om. Misschien was er gewoon iemand nodig met veel charisma en weinig diepgang om een bepaalde grote groep mensen aan te spreken. Zou van het hoger plaatje gezien heel logisch klinken.
  Het zou best kunnen dat ze echt veel mensen bereikt want laagdrempelig zijn haar interviews wel…

  0 likes
 • Tumalu schreef:

  Je leert als het “goed” is van alles en iedereen en elke situatie van je leven. Alles is in feite om te leren, bewust of onbewust. Echter, toen ik veel bewuster begon te worden, ging ik specifieker op zoek, je luistert naar alles, je leest alles maar je filtert vooral zelf op zaken wanneer je (nog) niet toe bent aan bepaalde (on)waarheden.

  Alle beetjes helpen, aan Lilou Mace heb ik een leuke wanneer ik mijn hoofd even wil laten ontspannen van de wat meer ingewikkelde zaken. Haar interviews zijn mijns inziens dan ook wat meer bedoelt voor de “beginners” onder onze spiritueel zoekenden. Geen kritiek en zeker niet verkeerd.

  Ik bedoel, het is geen Rik Clay, Marcel Messing, Milton William Bill Cooper, Clif High en noem maar op. Hier heb ik ook wat meer “tijd” voor nodig om te contempleren. Alles is leren, oordeel nooit, verleg je percepties, want waarheid is alles behalve je eigen overtuigingen 😉

  0 likes
 • Hulle schreef:

  @Tumalu:
  Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Thanks!

  0 likes
 • Ozzy schreef:

  Die Elias…. hahaha, met zijn mooie blauwe ogen, boef… hehe. Wederom een te gek interview…
  Wat het sterke is aan Lilou is dat ze onbevangen is en durft te verwonderen. Volgens mij bedoelde Jezus dattoch met:”Laat de KINDEREN tot mij komen…”
  Vwb de kritiek mbt tot de interviews met Drunvalo: Ik stel voor eerst kennis nemen van zijn werk, je oordeel los te laten en Lilou gewoon te zien in haar oprechtheid en menselijkheid. En daarnaast, zij doet precies datgene wat bij haar past, vanuit liefde. Volgens mij is dat ook een teken van meesterschap, net als Drunvalo.
  Lees zijn “de geometrie van de Schepping”. Als je die op je in kan laten werken, kun je ook snappen waar Lilou Mace mee bezig is 🙂 It’s not about the messenger dudes, it’s about the messages…

  0 likes
 • Ozzy schreef:

  Btw, bedenk me net dat ik, afgezien van het ongelooflijk goede werk werk dat Johan Oldekamp heeft gedaan, eigenlijk liever Elias als lijsttrekker zie: Slim, onderlegd, charmant, helder, een goed mens en ook nog een gezonde dosis humor. Als hij dan, tegen alle verwachting in, minister president wordt, hebben we de Reality Show vanuit Hare Majesteit, op de koffie, op uitnodiging. Om ahem…de SOPN plannen voor Nederland een haar Monarchie te bespreken… Ik zie het UWV al wegduiken. In een keer al die Marechaussee werkloos, zeg…
  Weet je wat ik nou eigenlijk gewoon tegen Bea zou willen zeggen: “Schatje, eigenlijk houden we allemaal nog van je, je moeder was ook hartstikke tof,maar dit kan echt niet meer. Tis niet echt en je weet het. Je blijft goed verzorgd achter, da’s geregeld. Je kan niet stante pede je levensstijl opgeven, da’s wreed, dat snappen wij onderslaafjes als geen ander. Maar het is klaar, over en uit. Sorry voor Willem ook! Nog een biertje…???

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  bonus

  Wél bonus voor managers, maar geen cent extra voor zorgmedewerkers: ‘Schandalig en schaamteloos’

  Verpleegkundigen van het Zaans Medisch Centrum zijn ...

  oud-parlementslid

  Oud-parlementslid: ‘Groot deel Vlaamse bevolking écht klaar voor totalitair regime’

  Enkele dagen geleden nam België nieuwe maatregelen ...

  >