Binnenland

Kamervragen aan Grapperhaus over ‘satirisch’ NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft Kamervragen gesteld aan minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid naar aanleiding van de ‘hallucinant walgelijke geweldsfantasie’ gericht tegen ongevaccineerden die afgelopen vrijdag werd uitgezonden op de NPO. In het NTR-programma De Sociëteit kwam een item voorbij waarin ongevaccineerden werden neergeschoten.

Van Houwelingen wil van Grapperhaus weten hoe hij het filmpje beoordeelt vanuit strafrechtelijk oogpunt. “Kan een geweldsfantasie waarbij satirisch een bepaalde bevolkingsgroep, in dit geval de niet-gevaccineerden, systematisch wordt uitgemoord volgens u strafrechtelijk door de beugel?”

Hij vraagt ook aan minister Grapperhaus of het propageren van het massaal doodschieten van een bevolkingsgroep door de NPO een strafbare vorm van dreigen met geweld en de dood is. “Indien dit het geval is, hoe gaat u hiertegen strafrechtelijk optreden?”

Zijn niet-gevaccineerden helemaal vogelvrij verklaard?

En als dit door de beugel kan, “is het dan ook mogelijk om een filmpje te maken en uit te zenden, bijvoorbeeld door Ongehoord Nederland! straks bij de NPO, waarin politici en journalisten, vanzelfsprekend in de vorm van satire, worden opgehangen en met de dood worden bedreigd?” vraagt het Kamerlid.

“Vindt u dat vanuit strafrechtelijk oogpunt dan ook prima? Indien u dat vanuit strafrechtelijk oogpunt niet prima vindt, waarom onderneemt u dan geen actie tegen de makers en verspreiders bij de NPO van dit walgelijke filmpje waarin onder het mom van satire niet-gevaccineerden massaal worden doodgeschoten?” vervolgt hij.

“Of zijn niet-gevaccineerden wellicht, na de invoering van de misdadige apartheidspas, inmiddels helemaal vogelvrij verklaard en mogen satirische filmpjes waarin deze groep wordt doodgeschoten en dus met de dood bedreigd wél ‘gewoon’ worden uitgezonden door de NPO?” wil Van Houwelingen weten.

Galgactie

“Als het strafrechtelijk volgens u door de beugel kan, wilt u dan erkennen dat het filmpje walgelijk, smakeloos en beneden alle peil is? Indien u dat niet wilt erkennen, begrijpen we het dan goed dat het in een satirisch filmpje laten doodschieten van niet-gevaccineerden geen probleem is voor u, maar een ludiek bedoelde galg meegevoerd tijdens de demonstratie om het eind van de Nederlandse vrijheid te symboliseren volgens u wel een smakeloze toestand is, beneden alle peil, waarvoor u helemaal geen begrip heeft?”

Grapperhaus zei begin deze maand ‘nul begrip’ te hebben voor de galgactie tijdens een coronademonstratie in Amsterdam. Deze smakeloze toestand hoort niet bij ons, aldus Grapperhaus.

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
1 jaar geleden

Benieuwd hoe Grapperhaus zich hier eruit ‘lult’.

Alex
Alex
1 jaar geleden

En daar gaat ons belastinggeld naar toe. Moet je eens kijken als het een andere groep vd bevolking was, dan stond IEDEREEN op zn achterste benen.

Dutch Patriot Channel
Dutch Patriot Channel
1 jaar geleden

Ben toch wel benieuwd naar het antwoord van nazi sekte lid Grapperhaus.

Freefighter
Freefighter
1 jaar geleden

Goed zo, aaanpakken dat misdadid tuig!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x