Homepagina » Binnenland » Kamervragen aan Grapperhaus over ‘satirisch’ NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten
grapperhaus
Foto: Ferd Grapperhaus (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Kamervragen aan Grapperhaus over ‘satirisch’ NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft Kamervragen gesteld aan minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid naar aanleiding van de ‘hallucinant walgelijke geweldsfantasie’ gericht tegen ongevaccineerden die afgelopen vrijdag werd uitgezonden op de NPO. In het NTR-programma De Sociëteit kwam een item voorbij waarin ongevaccineerden werden neergeschoten.

Van Houwelingen wil van Grapperhaus weten hoe hij het filmpje beoordeelt vanuit strafrechtelijk oogpunt. “Kan een geweldsfantasie waarbij satirisch een bepaalde bevolkingsgroep, in dit geval de niet-gevaccineerden, systematisch wordt uitgemoord volgens u strafrechtelijk door de beugel?”

Hij vraagt ook aan minister Grapperhaus of het propageren van het massaal doodschieten van een bevolkingsgroep door de NPO een strafbare vorm van dreigen met geweld en de dood is. “Indien dit het geval is, hoe gaat u hiertegen strafrechtelijk optreden?”

Zijn niet-gevaccineerden helemaal vogelvrij verklaard?

En als dit door de beugel kan, “is het dan ook mogelijk om een filmpje te maken en uit te zenden, bijvoorbeeld door Ongehoord Nederland! straks bij de NPO, waarin politici en journalisten, vanzelfsprekend in de vorm van satire, worden opgehangen en met de dood worden bedreigd?” vraagt het Kamerlid.

“Vindt u dat vanuit strafrechtelijk oogpunt dan ook prima? Indien u dat vanuit strafrechtelijk oogpunt niet prima vindt, waarom onderneemt u dan geen actie tegen de makers en verspreiders bij de NPO van dit walgelijke filmpje waarin onder het mom van satire niet-gevaccineerden massaal worden doodgeschoten?” vervolgt hij.

“Of zijn niet-gevaccineerden wellicht, na de invoering van de misdadige apartheidspas, inmiddels helemaal vogelvrij verklaard en mogen satirische filmpjes waarin deze groep wordt doodgeschoten en dus met de dood bedreigd wél ‘gewoon’ worden uitgezonden door de NPO?” wil Van Houwelingen weten.

Galgactie

“Als het strafrechtelijk volgens u door de beugel kan, wilt u dan erkennen dat het filmpje walgelijk, smakeloos en beneden alle peil is? Indien u dat niet wilt erkennen, begrijpen we het dan goed dat het in een satirisch filmpje laten doodschieten van niet-gevaccineerden geen probleem is voor u, maar een ludiek bedoelde galg meegevoerd tijdens de demonstratie om het eind van de Nederlandse vrijheid te symboliseren volgens u wel een smakeloze toestand is, beneden alle peil, waarvoor u helemaal geen begrip heeft?”

Grapperhaus zei begin deze maand ‘nul begrip’ te hebben voor de galgactie tijdens een coronademonstratie in Amsterdam. Deze smakeloze toestand hoort niet bij ons, aldus Grapperhaus.

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
1 maand geleden

Benieuwd hoe Grapperhaus zich hier eruit ‘lult’.

Alex
Alex
1 maand geleden

En daar gaat ons belastinggeld naar toe. Moet je eens kijken als het een andere groep vd bevolking was, dan stond IEDEREEN op zn achterste benen.

Dutch Patriot Channel
Dutch Patriot Channel
1 maand geleden

Ben toch wel benieuwd naar het antwoord van nazi sekte lid Grapperhaus.

Freefighter
Freefighter
1 maand geleden

Goed zo, aaanpakken dat misdadid tuig!

x

Check Also

duitsland

Inentingsplicht Duitsland wekt zorgen: ‘We moeten het tij nú keren’

De Duitse regering wil per 1 februari ...

vaccin

Zweden laten microchip met vaccinpaspoort implanteren: ‘Zo gaat het met alle complottheorieën’

Beelden uit Zweden laten zien dat mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

86
0
We lezen graag je reactie!x