Bewustzijn

De nieuwe kapitein van je schip

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aarde zoals we die zien is in feite een holografische projectie, een virtuele werkelijkheid. Eenmaal ingelogd in de matrix geloof je dat alles echt is.

Om uit te kunnen loggen volg je deze stappen: je realiseert je dat de derde dimensie niet echt is, je herinnert je wie je werkelijk bent, je integreert dat deel van jezelf in je lichaam en je laat het de controle over je lichaam krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De nieuwe ‘kapitein’ van je schip ben je in werkelijkheid zelf. Alleen trapt dat deel van jezelf niet in de illusies die je gedurende vele incarnaties gevangen hebben gehouden in een realiteit van afscheiding, beperking en indoctrinatie.

Ander persoon

Het menselijk brein draaide altijd op ongeveer drie procent van zijn vermogen. Wanneer eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde beginnen te integreren in het brein kun je je heel moe en verward voelen. Langzamerhand of plotseling verander je in een ander persoon, met andere verlangens, gedachten en emoties. Het integratieproces wordt versterkt door verduisteringen, de Venusovergang, de vele zonnevlammen en de volle maan.

Na dit proces accepteer je niet langer de leugens en illusies die lange tijd ‘normaal’ waren voor je. Je valt af en toe nog terug, bijvoorbeeld op momenten dat je lichaam vermoeid raakt, maar je leert met vallen en opstaan.

Interdimensionale communicatie wordt normaal, interdimensionaal reizen wordt normaal en interdimensionale gedachten en emoties worden normaal. Je ervaart de realiteit vanuit een hoger perspectief. Je leert schakelen tussen op angst en op liefde gebaseerde energiepatronen.

Schuld

Wanneer je door het land reist is het net alsof je in de zee of in een meer zwemt, waar sommige gebieden koud en ongemakkelijk voelen terwijl het op andere plaatsen warm en aangenaam is. In eerste instantie is het moeilijk om iets te doen aan die energiepatronen, maar terwijl je je meer en meer bewust wordt van je eigen gedachten en emoties leer je verantwoordelijkheid nemen.

Schuld is een oud concept. Keuze is een beter woord. Het is belangrijk om jezelf te vergeven en lief te hebben. Vele levens heb je jezelf veroordeeld en bestraft omdat je dat leerde van je familie en je samenleving. Wees aardig voor jezelf. Je bent een soort kuiken dat net uit het ei komt kruipen. Je ‘moeder’ is alleen niet te zien.

Je laat de afscheidingen en beperkingen los die tijd creëren. Het probleem voor velen is gewoonte. Je zit niet langer gevangen in de fysieke, ascenderende realiteit. Je bent geen slachtoffer van die wereld. Als je bent gewend eerst je linker schoen aan te doen is het moeilijk om te wennen plotseling eerst je rechter aan te moeten trekken.

Posttraumatische stressstoornis

Vele incarnaties lang was je het slachtoffer van wat ‘zij’ je aandeden. Je hebt een soort posttraumatische stressstoornis opgelopen door alle herinneringen aan ‘vorige’ levens. In realiteit leef je al je levens tegelijkertijd. Tijd bestaat immers niet. Het hogere aspect van jezelf kan deze oude herinneringen gemakkelijk helen en loslaten. Laat het toe.

Mogelijk ben je nog niet bewust van iedere gedachte of emotie die je uitzendt. Wanneer je je echter niet meer laat foppen door de illusies en leugens van het 3D-spel verdwijnt de sluier en kun je uit de illusie en in de waarheid stappen. Dan wordt duidelijk hoe je jezelf bleef verbinden met 3D-drama’s.

Voorouders

Je leert illusies en leugens te weigeren door ze geen aandacht te geven. De mensen die je wereld lange tijd hebben geregeerd zijn niet je voorouders. De zielloze kloons hebben enkel de macht die jij ze geeft. Ze teren op je angst en energiepatronen die gebaseerd zijn op angst. Ze hebben angst nodig om te kunnen overleven. Door ze onvoorwaardelijke liefde te geven hongeren ze uit.

Je ziet duistere astrale parasieten die alleen kunnen overleven op de energie van angst die je ze stuurt. Probeer ze te zien als energiepatronen die schadelijk zijn voor je lichaam. Bescherm je lichaam en veroordeel deze mensen niet. Wees niet bang voor ze en zie ze niet als een vijand, maar als een leeg omhulsel dat gevuld is met de angst van anderen.

Bron: Multidimensions.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
11 jaren geleden

Voor mijn gevoel is het bovenstaande stuk een metafoor. Een beeldspraak voor gelovigen in god en allah. Lees maar… boeken vol wijze lessen met met name niet waargebeurde verhalen, fabels.

cc
cc
11 jaren geleden

Goed artikel.

trix
trix
11 jaren geleden

Zoooo echt mooi gezegd. Zo is het maar net.

Namaste

Bete
Bete
11 jaren geleden

Er schijnen dus mensen te zijn die dit snappen; waarom begrijp ik hier niks van?

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x