Homepagina » Bewustzijn » De nieuwe kapitein van je schip
Ascentie

De nieuwe kapitein van je schip

De aarde zoals we die zien is in feite een holografische projectie, een virtuele werkelijkheid. Eenmaal ingelogd in de matrix geloof je dat alles echt is.

Om uit te kunnen loggen volg je deze stappen: je realiseert je dat de derde dimensie niet echt is, je herinnert je wie je werkelijk bent, je integreert dat deel van jezelf in je lichaam en je laat het de controle over je lichaam krijgen.

De nieuwe ‘kapitein’ van je schip ben je in werkelijkheid zelf. Alleen trapt dat deel van jezelf niet in de illusies die je gedurende vele incarnaties gevangen hebben gehouden in een realiteit van afscheiding, beperking en indoctrinatie.

Ander persoon

Het menselijk brein draaide altijd op ongeveer drie procent van zijn vermogen. Wanneer eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde beginnen te integreren in het brein kun je je heel moe en verward voelen. Langzamerhand of plotseling verander je in een ander persoon, met andere verlangens, gedachten en emoties. Het integratieproces wordt versterkt door verduisteringen, de Venusovergang, de vele zonnevlammen en de volle maan.

Na dit proces accepteer je niet langer de leugens en illusies die lange tijd ‘normaal’ waren voor je. Je valt af en toe nog terug, bijvoorbeeld op momenten dat je lichaam vermoeid raakt, maar je leert met vallen en opstaan.

Interdimensionale communicatie wordt normaal, interdimensionaal reizen wordt normaal en interdimensionale gedachten en emoties worden normaal. Je ervaart de realiteit vanuit een hoger perspectief. Je leert schakelen tussen op angst en op liefde gebaseerde energiepatronen.

Schuld

Wanneer je door het land reist is het net alsof je in de zee of in een meer zwemt, waar sommige gebieden koud en ongemakkelijk voelen terwijl het op andere plaatsen warm en aangenaam is. In eerste instantie is het moeilijk om iets te doen aan die energiepatronen, maar terwijl je je meer en meer bewust wordt van je eigen gedachten en emoties leer je verantwoordelijkheid nemen.

Schuld is een oud concept. Keuze is een beter woord. Het is belangrijk om jezelf te vergeven en lief te hebben. Vele levens heb je jezelf veroordeeld en bestraft omdat je dat leerde van je familie en je samenleving. Wees aardig voor jezelf. Je bent een soort kuiken dat net uit het ei komt kruipen. Je ‘moeder’ is alleen niet te zien.

Je laat de afscheidingen en beperkingen los die tijd creëren. Het probleem voor velen is gewoonte. Je zit niet langer gevangen in de fysieke, ascenderende realiteit. Je bent geen slachtoffer van die wereld. Als je bent gewend eerst je linker schoen aan te doen is het moeilijk om te wennen plotseling eerst je rechter aan te moeten trekken.

Posttraumatische stressstoornis

Vele incarnaties lang was je het slachtoffer van wat ‘zij’ je aandeden. Je hebt een soort posttraumatische stressstoornis opgelopen door alle herinneringen aan ‘vorige’ levens. In realiteit leef je al je levens tegelijkertijd. Tijd bestaat immers niet. Het hogere aspect van jezelf kan deze oude herinneringen gemakkelijk helen en loslaten. Laat het toe.

Mogelijk ben je nog niet bewust van iedere gedachte of emotie die je uitzendt. Wanneer je je echter niet meer laat foppen door de illusies en leugens van het 3D-spel verdwijnt de sluier en kun je uit de illusie en in de waarheid stappen. Dan wordt duidelijk hoe je jezelf bleef verbinden met 3D-drama’s.

Voorouders

Je leert illusies en leugens te weigeren door ze geen aandacht te geven. De mensen die je wereld lange tijd hebben geregeerd zijn niet je voorouders. De zielloze kloons hebben enkel de macht die jij ze geeft. Ze teren op je angst en energiepatronen die gebaseerd zijn op angst. Ze hebben angst nodig om te kunnen overleven. Door ze onvoorwaardelijke liefde te geven hongeren ze uit.

Je ziet duistere astrale parasieten die alleen kunnen overleven op de energie van angst die je ze stuurt. Probeer ze te zien als energiepatronen die schadelijk zijn voor je lichaam. Bescherm je lichaam en veroordeel deze mensen niet. Wees niet bang voor ze en zie ze niet als een vijand, maar als een leeg omhulsel dat gevuld is met de angst van anderen.

Bron: Multidimensions.com

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Grootste onzin ooit. Het slaat nergens op dat de wereld een virtuele projectie is, a la de matrix. Waar is het op gebaseerd? Welke theorie? Welke bron? En hoezo zou je maar 3% van je hersenvermogen gebruiken? Het is al een fabeltje dat we maar twee/derde gebruiken, laat staat 3%. Hersenscans laten zien dat elk gebied in de hersenen gebruikt wordt. Bovendien wat hebben hersenen te maken met herinneringen van vorige levens die niet in die hersenen zitten? En wie zijn de ‘zij’ die ons iets aandeden?

  1 likes
 2. Voor mijn gevoel is het bovenstaande stuk een metafoor. Een beeldspraak voor gelovigen in god en allah. Lees maar… boeken vol wijze lessen met met name niet waargebeurde verhalen, fabels.

  0 likes
 3. Goed artikel.

  0 likes
 4. Zoooo echt mooi gezegd. Zo is het maar net.

  Namaste

  0 likes
 5. Er schijnen dus mensen te zijn die dit snappen; waarom begrijp ik hier niks van?

  0 likes
 6. Prachtig artikel! Inderdaad schuld bestaat niet, net als slachtoffer zijn niet. Het is altijd een keuze tussen angst of liefde, meer keuzes hebben we niet.
  Ik zie mijn ‘leven’ nu nog als een bioscoop waar ik als regiseur naar mijn eigen gemaakte film zit te kijken. De zaal is donker. Als ik er licht op laat schijnen verdwijnt de duisternis en kan de film niet goed meer zien (zo zie je dat duisternis een illusie is). Waar licht is kan geen duisternis zijn. Dus ik open de deur van de bioscoopzaal en het licht komt binnen, IK BEN VRIJ!

  0 likes
 7. totale onzin dit. dat is je wijs gemaakt maar zo is het absoluut niet. wakker worden!!! je hebt nog 200 jaar de tijd.

  0 likes
 8. “Het hogere aspect van jezelf kan deze oude herinneringen gemakkelijk helen en loslaten. Laat het toe.”

  Kan iemand mij vertellen hoe ik dat dan moet doen? Weten is één ding, maar het ook toepassen!?

  0 likes
 9. Vermakelijk. Net zoals het circus.

  0 likes
 10. dit is zo moeilijk pfff
  maar gaat uiteindelijk wel lukken
  hopelijk heb ik niet nog een leven nodig

  0 likes
 11. prima stuk! zo is het maar net.
  wat meer praktische mogelijkheden om dat te bereiken hier: http://i-tjing.blogspot.nl/2012/07/waarom-wij-zelf-onze-ellende-scheppen.html

  0 likes
 12. “….. Wanneer eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde beginnen te integreren in het brein kun je je heel moe en verward voelen. Langzamerhand of plotseling verander je in een ander persoon, met andere verlangens, gedachten en emoties. …”

  Dat is herkenbaar. Maar nu verder ..
  Denk niet dat het gevoel kapitein te zijn dan vanzelf ontstaat.
  Mee varen .. dat wel …
  Nog steeds: going with the flow …

  En dat wordt me in het stuk dus niet duidelijk.
  Een stuur in handen krijgen, zonder de stroom gebeurtenissen tegen te werken.
  Met andere woorden: hoe oorzakelijk te handelen (scheppend) zonder dat de omgeving je steeds in het gareel wil drukken(tegenwerken)?

  Maar, misschien dat ik het verkeerd benader. Misschien dan toch maar in de grot de ganse dag zitten mediteren. Dan ben je ook kapitein.

  0 likes
 13. Joost,
  Ten eerste ik snap je reacte volkomen ook niet alles zal precies zo zijn.
  Maar ten tweede wie ben jij om te zeggen dat het niet zo is.
  Het mooie is dat als je leert van uit geestelijke prespectief te leven en niet fysiek(vleeselijk) je niet meer zult oordelen. Omdat je snap dat jij niet in staat bent rechtvaardig oordeel te verschaffen omdat jezelf ook niet ALLES weet.
  En dat ze zeggen dat het holografisch is dat is niet op een zweverige manier zoals de meesten het opvatten, het is simpel weg dat onze realiteit werkt met Licht energy wat je ogen opvangen en je hersens lezen, dus in theorie lezen je hersen constant licht of patronen wat jou wereld maakt. Maar ben het met je eens om het front dat ze er teveel aandacht aan schenken de aarde is een mooie plek en we moeten er dankbaar voor zijn.
  Voor mij staat er simpel weg, Geest boven Vlees.
  Dus niet overal zomaar aan toegeven eerst goed nadenken.

  0 likes
 14. SInds enige tijd begin ik de ‘verhalen’ van multidimensions te begrijpen, omdat ik voel hoe en wat ze bedoelen.

  Het is echter moeilijk uit te leggen, daarom moet je alleen lezen wat goed voor je voeld, waar je klaar voor bent.
  Anders begrijp je er niks van en komt het over als een lul verhaal.

  Volg je eigen weg, en ga zo snel als je zelf wilt.

  Houdoe

  0 likes
 15. Het lijkt wel alsof ik een cursus omschrijving lees. Daarin staat ook wat je allemaal zult gaan leren. Nergens staat HOE…

  Dat zou dit stuk pas ECHT nuttig maken.

  En voor het uiten van deze mening zal het wel erg rood worden waarschijnlijk.

  0 likes
 16. Zie dat veel mensen direct oordelen terwijl ze zelf ook niet alle kennis en wijsheid bezitten.
  Oordelen is het gene wat mensen moeten afleren zo zullen we sneller groeien in geestelijk opzicht.
  Je kan niet oordelen als je niet alles weet en aangezien het voor een mens onmogelijk is alles te weten kan geen 1 mens oordelen over iets of een ander.
  Ze kunnen simpel weg iets denken of doen.

  0 likes
 17. [quote name=”Kuiken”]”Het hogere aspect van jezelf kan deze oude herinneringen gemakkelijk helen en loslaten. Laat het toe.”

  Kan iemand mij vertellen hoe ik dat dan moet doen? Weten is één ding, maar het ook toepassen!?[/quote]

  Zou er niet teveel druk overmaken, veel word verwerkt op tempo dat voor jou goed is zoals als je gaat slapen dromen is een mooie manier om herinneringen uit je verleden te verwerken bijvoorbeeld van iets wat je hebt ervaart toen je 10 was zou je nu in een droom kunnen herervaren en daar door loslaten. Denk dat het beste is om geestelijk gezond te blijven een realistische en geaarde kijk houden en vertrouwen dat jij zelf genoeg groeit om dingen te accepteren zoals ze zijn.
  Jezelf willen pushen of te snel willen gaan werkt vaak averechts naar mijn ervaring.
  Succes.
  PS. er staat Laat het Toe.
  als je twijfelt aan hoe je geest dit doet of uberhaupt wel kan, laat je het niet toe.

  0 likes
 18. Praise
  My Source YHWH
  God-Love

  0 likes
 19. Ach, het is misschien een wat zweverig en omschrijvend stuk, maar er zit wel een bepaalde kern van waarheid in. Zo wijzen enkele gerenomeerde natuurkundigen op de mogelijkheid dat het heelal een holografische projectie is. Ook geloof ik best dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, dat er geen losse entiteiten vormen maar verbonden zijn met elkaar en met het heelal om ons heen. Kwantumverstrengeling is een voorbeeld hiervan. Alleen dat “loslaten van de derde dimensie” en het “binnentreden van hogere dimensies” blijf ik nogal vaag vinden en moeilijk voor te stellen. En ik geloof er niets van dat sommige mensen zielloze kloons zijn.

  0 likes
 20. [quote name=”Kuiken”]”Het hogere aspect van jezelf kan deze oude herinneringen gemakkelijk helen en loslaten. Laat het toe.”

  Kan iemand mij vertellen hoe ik dat dan moet doen? Weten is één ding, maar het ook toepassen!?[/quote]

  Ontspannen beginnen te kijken naar alles,ook naar jezelf er is zoveel geschreeuw en info leg dat naast je neer en probeeer stilte te creeren in jezelf en VOEL wie je ECHT bent,dan verder gaan met voelen NOOIT loslaten niet teveel vanuit het hoofd reageren en doen. Probeer als een kind te zijn.vol vertrouwen.Dan ontvouwt het( de heling ,weten etc) zich als vanzelf.

  0 likes
 21. Love Source,

  Ik ben het met je eens dat je niet hard mag oordelen als je geen kennis hebt over een bepaald onderwerp, maar mensen zijn mensen, en oordelen is evolutionair gezien een wapen dat gebruikt wordt om jezelf te beschermen tegen andere gevaren. Het is dus een volkomen normale eigenschap die ook door de ‘slimmere’ dieren wordt gebruikt.
  Echter vind ik dat het onderwerp wat hier besproken wordt zo abstract is dat het lijkt alsof er geen grondig onderzoek naar gedaan wordt en het uit de mouw geschud lijkt te worden. Geen wonder dat mensen dan achterdochtige reacties geven.
  Ten slotte: Doe iets aan je spelling, dan wordt je sowieso al een stuk serieuzer genomen. Een goede communicatie is immers de basis van een goede samenwerking (kijk maar weer naar het dierenrijk).

  0 likes
 22. Schaduwkanten!!In de volksmond “de minder goede kanten van het menselijk wezen”.Weet dat ieder mens schaduwkanten heeft!Weet dat het geen verschil maakt of je er veel of weinig hebt!Weet dat je allerbeste vriend/vriendin ze ook heeft,en ook jij bent geen uitzondering!
  Weet dat het je rust schenkt als je ze neemt zoals ze op dat moment zijn, ook die van je zelf!Veroordeel die ander maar ook jezelf niet.Weet dat er ooit een moment komt, wanneer de tijd daar voor rijp is, je zo’n schaduw kant naar het licht kan brengen! ( er gaat een lichtje branden, je krijgt inzicht waarom zo’n schaduwkant is ontstaan, en misschien een helder idee hoe je het anders kan gaan doen).En stel! als je/we/ het samen kunnen doen, als we elkaar daar onvoorwaardelijk mee kunnen helpen…Weet!!! dat dat fantastische zou zijn.Onthoudt!!! “ieder mens is een product van situatie/cultuur /opvoeding /school/maatschappij enz, laten we elkaar de ruimte geven om daaruit te leren… Liefs Silvia Ros

  0 likes
 23. Misschien stom maar ik ben heel geïnteresseerd in het astrale , ik snap alleen niet hoe ik het presies moet doen , ik snap dat het ook niet zomaar komt aanwaaien en dat ik er zelf echt werk van moet maken om het niveau te berijken. kunnen jullie mij tips of guides geven eventueel.

  alvast bedankt

  0 likes
 24. [quote name=”Collin”]Misschien stom maar ik ben heel geïnteresseerd in het astrale , ik snap alleen niet hoe ik het presies moet doen , ik snap dat het ook niet zomaar komt aanwaaien en dat ik er zelf echt werk van moet maken om het niveau te berijken. kunnen jullie mij tips of guides geven eventueel.

  alvast bedankt[/quote]

  Hallo Collin..heb zelf een tijdlang op een forum gecommuniceerd ( als nachtuil)over dit onderwerp, heel veel tips en ervaringen kun je hier lezen.Zelf heb ik spontane ervaringen al vanaf kindzijn, in de periode dat ik ging experimenteren werd ik daar wel heel moe van, maar ja!! je leerd daar pas van als je het onderzoekt, en daar is niets mis mee. voor jou deze linkhttps://doorhetraam.nl/

  0 likes
 25. Harstikke bedankt!! ziet er goed uit :)! zelf heb ik ook al vanaf kleins af aan rare dingen in mijn slaap , en ik zie mezelf van boven af in bed liggen maar wist tot ik hier kwam niet dat je er ook meer mee kon! mijn dank is groot! 🙂

  0 likes
 26. [quote name=”Collin”]Harstikke bedankt!! ziet er goed uit :)! zelf heb ik ook al vanaf kleins af aan rare dingen in mijn slaap , en ik zie mezelf van boven af in bed liggen maar wist tot ik hier kwam niet dat je er ook meer mee kon! mijn dank is groot! :)[/quote]
  Graag gedaan!! Inderdaad!! als je niet weet wat er met je gebeurt,ervaar je dat raar/onbekend tot je het bewust word wat dit fenomeen is ( voor mij heeft het de steenvaste betekenis gekregen, dat ik niet alleen maar mijn lichaam bent. De energie die ik ervaar zonder lichaam heeft mij inzicht gegeven in de cyclus “doodgaan en geboren worden”. En het is niet “stom” als je ergens interesse in toont. Ik vind trouwens niets stom, maar dat heeft te maken dat ik niet wil oordelen…. succes

  0 likes
 27. Fascinerend artikel!

  0 likes
 28. [quote name=”Van der Velden”]Love Source,

  Ten slotte: Doe iets aan je spelling, dan wordt je sowieso al een stuk serieuzer genomen. Een goede communicatie is immers de basis van een goede samenwerking (kijk maar weer naar het dierenrijk).[/quote]
  Beste Van Der Velde Vind je niet dat het belangrijker is “dat” er gecommuniceerd word? dat we niet allemaal spellingloos kunnen zijn? waarom zou zij daarom niet serieus genomen worden? als jij ervaart dat haar spelling onduidelijk is, kun je b.v vragen “ik begrijp dat je zus/of zo bedoeld” tegelijk verbeter je haar spelling zodat je elkaar daarin ondersteund. Is dat niet beter door meteen te roepen “DOE WAT AAN JE SPELLING” In ieder geval ik begreep wat er stond, en haar spelling is mij niet opgevallen.

  0 likes
 29. Van der Velden.

  Dieren gebruiken geen spelling en oordelen al helemaal niet.
  De ene vogel zegt echt niet tegen de andere he jij fluit niet goed jou fluitje moet daar langer of korter.
  haha.
  En je kunt lezen wat is schrijf, of je het serieus wil nemen vanwege de spelling of niet is jou zaak en kan ik mij eerlijk gezegt echt niet druk om maken, vind et eerder jammer als dat je tegen zou houden.
  En ik communiceer prima want ik oordeel niet direct over dingen ik laat de ander in zijn waarde spelling of niet of onzin of niet wat ik ook denk of niet ik weet mijn geest onder controle te houden en zo iedereen te waarderen dom of slim lang of groot mager of dik. Enzovoort.
  Erger je vooral aan mijn spelling daar schiet je vast iets mee op 😉 😀
  Go with the flow dankje voor je verdediging.:)
  Oja en tip ik ben een hem, hehe maar no problem. Meschien kom ik vrouwelijk over weet het ook niet. :O

  0 likes
 30. Van der Velden
  Mijn mening is dat geen 1 mens ooit mag oordelen, je mag simpel weg je mening uiten maar niet oordelen omdat ookal heb jij kennis van een portie van iets een bepaald vak of intresse je hebt niet kennis van alles en zeker niet van andere hun innerlijke zoals emoties en gedachten dus elk oordeel over zowel mensen als andere dingen is puur gebasseerd op gissingen of deels onderbouwde wetenschap of studie wat nog steeds niet ALLE kennis is.
  En wetenschap is een leuk instrument maar hedendaags ookal niet meer betrouw, als je opmerkt hoe veel en snel bewijzen en feiten veranderen door onderzoeken.
  Oordeel over niemand en niks want je weet niet alles dus is je beeld maar gedeeltelijk. En iemand die beweerd genoeg kennis te hebben om te mogen oordelen moet dat zelf weten want ik ga daar niet over oordelen. 😉

  0 likes
 31. Oja,
  En volgens jou een normale eigenschap om jezelf te beschermen.
  Maar normaal is niet altijd wat we nodig hebben.
  Vraag je eerder af waarom mensen zich niet veilig voelen dat ze voelen dat ze moeten oordelen.
  Daarom zeg ik niet oordelen.
  Voel je maar is onveilig dan ervaar je meschien waar de oorsprong daarvan ligt.

  Groetjes

  0 likes
 32. [quote name=”Collin”]Misschien stom maar ik ben heel geïnteresseerd in het astrale , ik snap alleen niet hoe ik het presies moet doen , ik snap dat het ook niet zomaar komt aanwaaien en dat ik er zelf echt werk van moet maken om het niveau te berijken. kunnen jullie mij tips of guides geven eventueel.

  alvast bedankt[/quote]
  Dag Collin, als je er voor openstaat: http://www.trancewerk.nl onder het kopje spiritualiteit.

  0 likes
 33. Het is een heel mooi stuk, voor degenen die zich op dit pad bevinden. Ik ga juist voor het praktische deel. Mijn doel gevonden dmv de numerologie/astrologie omdat ik vastliep in bovenstaand stuk. Terwijl ik ook aan het proces van loslaten ben begonnen maar dan op een praktische manier. Het gaat er immers om wat werkt voor jou als persoon.Wanneer er in het algemeen wordt gezegd dat bijv. een bepaald voedingsproduct goed voor je is, wil dat niet zeggen dat het ook voor jou geldt. Zelfonderzoek is belangrijk. Ieder pad is belangrijk, het gaat immers om het ervaren van iets. En ik heb ervaren dat bovengenoemd stuk niet mijn pad was. Misschien is mijn ziel nog niet zover, maar dat weet ik dus niet. Volgens de Maya astrologie ben ik 12 manik met de lichtimpuls van Cib (de kosmische krijger). Een boogschutter (3e decade)met als doel (noordknoop tweelingen in 11e huis)dat wat ik weet en heb onderzocht moet ik toetsen aan het dagelijkse leven.

  0 likes
 34. Hoi Love Source,
  Ha ha, ik nam heel automatische aan dat je een vrouw was, maar dat zal liggen aan de vrouwelijke energie waarmee/hoe jij communiceert. Ik begrijp je intensie, maar het was niet echt de bedoeling jou te verdedigen, wilde meer op een vreedzame manier iemand een spiegeltje voor houden, ik ben zelf van mening dat we anders met elkaar moeten communiceren en verduidelijking kunnen vragen als we iets niet kunnen lezen/begrijpen, en dan is verdedigen niet nodig. Wanneer we bot kritiek leveren, schieten mensen onnodig als een problematische gewoonte meteen in de verdediging, waardoor je verder van het onderwerp afdwaalt met onnodige stress. Heb gemerkt dat jij goed laat zien wat jou waarheid is, en dat is goed, iedereen moet achter zijn mening kunnen staan, maar weet! meningen kunnen veranderen naar een ander inzicht, maar die hoeven we elkaar niet af te dwingen.
  Liefs Silvia ( een vrouw hi hi)

  0 likes
 35. Kan het niet meer met je eens zijn.
  Behalve op het stukje “mijn waarheid” ben van mening dat er 1 waarheid is maar vele manieren van hoe mensen het willen zien, er is veel desinformatie wat mensen ook laat denken dat dat waarheid.
  Maar daar ga ik verder niet over in. 🙂
  Voor de rest ben ik helemaal met je eens.
  Meningen veranderen bij mij vaak, dat komt mede omdat ik open sta voor veel en alles in overweging neem.
  Mijn mening is ook dat mannen en vrouwen beide energyen in evenwicht moeten dragen om in balans tezijn wat natuurlijk veel geestelijk voedsel kost en zelfreflectie maar het is altijd de moeite waard. 🙂
  Heb ook me mannelijke trekjes maar dat is minder in informatie overdragen meer in hoe ik het ontvang en opneem.

  Vriendelijke groeten,
  veel geluk en voorspoed tegewenst.:)

  0 likes
 36. Ik denk dat degene die dat het best verwoord en omschreven heeft, zonder de religieuze lading of wollige spirituele taal, Robert Monroe is.
  Lees alledrie zijn boeken maar… met een objectieve nieuwsgierige bijna wetenschappelijke geest maakt hij de cyclus die we allemaal afleggen tussen leven en dood, en daarna, vooral daarna, in duidelijke woorden helder.
  Voor zijn laatste boek ‘de ultieme reis’ is een openbaring.. maar eerst de twee andere boeken lezen! (‘Uittredingen’ en ‘Astrale Reizen’)
  Uittredingen ISBN 9020248456
  Astrale Reizen ISBN 9020254901
  De ultieme Reis ISBN 9020280619
  Uitgeverij Ankh Hermes

  Succes!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

objecten

4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’

Diep in de ruimte is iets vreemds ...

rutte

Ongekend populair? 87 procent Nederlanders wil dat Rutte ophoepelt

De partij van premier Mark Rutte staat ...