Homepagina » Buitenland » De NAVO is een bedreiging voor de wereldvrede, geen behoeder
De NAVO is een bedreiging voor de wereldvrede, geen behoeder

De NAVO is een bedreiging voor de wereldvrede, geen behoeder

President Trump bestempelde de NAVO eerder als achterhaalde organisatie. Vorige week zei hij opeens dat de NAVO niet meer achterhaald is.

Alle lidstaten van de NAVO, dus ook Nederland, wordt gevraagd twee procent van hun bbp te besteden aan defensie.

Het militaire bondgenootschap zegt zich ‘sterk te willen tonen’ aan het ‘dreigende Rusland’.

Militaire waanzin

Meer dan 7000 NAVO-troepen staan gestationeerd in de Baltische staten, Polen, Roemenië en Bulgarije en omcirkelen de grens van Rusland.

President Poetin spreekt van militaire waanzin en zegt dat hij zich weigert te laten meeslepen in een dure en uitzichtloze wapenwedloop.

De NAVO is een oorlogsmachine die niets dan dood, vernieling en chaos brengt. Kijk bijvoorbeeld naar de interventies in Afghanistan, Joegoslavië en Libië.

Kernwapens en vrede

Veel landen maken zich hard voor een kernwapenvrije wereld, maar voor het bondgenootschap zijn ‘kernwapens onontbeerlijk voor het behoud van de vrede’.

Hoe kunnen deze allesvernietigende wapens bijdragen aan vrede?

NAVO-landen zijn goed voor een militair budget van 919 miljard dollar. Van dat budget neemt de VS 70 procent voor haar rekening, 596 miljard dollar.

Wie bedreigt wie

Ter vergelijking: in 2015 spendeerde Rusland 66 miljard dollar aan defensie.

Trump kondigde aan zijn defensiebudget met 54 miljard dollar te verhogen en vindt dat Europese landen dit voorbeeld moeten volgen. Wie bedreigt wie nu eigenlijk?

In 2015 werd 1676 miljard dollar geïnvesteerd in militair materieel. Met slechts 13 procent van dat bedrag kan alle armoede en honger worden bestreden.

Leugens

De NAVO beloofde aan Gorbatsjov ‘geen centimeter’ naar het Oosten te zullen uitbreiden. Toch zijn intussen meerdere landen van het voormalige Warschaupact ingelijfd.

In 2001 werd het bondgenootschap meegesleurd in een grootschalig offensief in Afghanistan. Het land werd verwoest en de interventie kostte 220.000 Afghanen het leven.

Libië werd onderworpen aan een soortgelijke inval, zogenaamd om het Libische volk te beschermen tegen Gaddafi. Uit rapporten blijkt dat de interventies gebaseerd waren op leugens.

De NAVO is een bedreiging voor de wereldvrede, geen behoeder.

[De Wereld Morgen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. De NAVO is een bedreiging voor de wereldvrede, geen behoeder.

  De NAVO moet de belangen behartigen van de criminele Zionistische Rothschild-bende die druk bezig is de totale wereldeconomie aan zich te onderwerpen met alle gevolgen van dien.

  Het is aan ons, het volk of we dat blijven ondersteunen door bij elke verkiezing op de handlangers van dat nietsontziende gespuis te blijven stemmen en hen daarmee het mandaat te geven te doen wat ze al sinds mensenheugenis doen, namelijk dood en verderf zaaien voor geldelijk gewin.

  Destructieve systemen kunnen alleen worden omgegooid als mensen zich bewust worden van het duivelse karakter er van en in opstand komen.

  31 likes
  • NAVO dient de agenda 21/30/NWO=aarde verandering(cycli om 25800 jaar/ingegaan nieuw aarde tijdperk op 2012/de precessie/gehele sterrenbeelden/dierenriem doorlopen) NAVO viert de dag van stichting Rome. 21 april. Das morgen. Alle eeuwenoude kennis/technologie ligt in de bibliotheek van het Vaticaan.(gestolen/meegenomen uit de bibliotheek alexandrie/Egypte) Soldaat= sol=zon=draaiing, daat is de daad/gebeurtenis. Rome eert alle goden/alle geloven/alle culturen/alle natuurgoden.
   Alle landen hebben de agenda 21/30/NWO ondertekend. Climate change is door aarde/zon/maan stand verandering. De wereld moet gaan samenwerken, want de natuur gaat het land zelf weer terug nemen door: water/aardbevingen etc. Zie oude landkaarten. Continenten zagen er anders uit. Geheimzinnig gedoe bij de polen heeft hier mee te maken. Alle soldaten/groepen werken al samen.(top/wereld/alle landen). Daar zijn you tube filmpjes van.
   Door de gevolgen van de natuur moet men wel samen gaan werken. De eerste 2 wereldoorlogen hebben puur daar mee te maken. Hitler en polen/ufo’s./technologie. Het opzetten van de NWO/industrialisatie/technologie begon toen al. Het moest snel, want we zitten nu al in de precessie. De zon staat nu dichterbij de aarde. Met alle gevolgen van dien. Daarom zegt men dat het 2 voor 12 is. Climate change door precessie aarde.
   Als je nu nog niet begrijpt dat het gehele systeem/technologie met die aardveranderingen/zon,maan en sterrenhemelkalenders te maken heeft, dan blijf je in het ongewisse/snap je er niks van wat er allemaal gebeurt.
   Soldaten worden ook getraind om bij natuurrampen hulp te verlenen. Zo ook het rode kruis. Die bij of voor de false aanslagen gewoon aan het oefenen zijn. Geld speelt geen rol meer. Cijfertjes zijn puur voor overnames/eenwording/samenwerking bedoelt.
   Zo kun je de agenda ook bekijken. Die overigens al eeuwenoud is. Via alle geloven/culturen doorgegeven.(het jodendom/christendom en de islam hebben ook een verdrag: het verdrag des verbonds) Aardecycli Maya’s 5125 jaar- 2016= 3109= pagina Hebreeuwse bijbel over de eindtijd.(is einde huidig aarde tijdperk) Das geen toeval, das zo berekend/kennis is zo door gegeven.
   Je kunt dit niet openbaar maken, want dat wordt het ook een chaos onder mensen. De een gaat alles doen wat god(10 geboden/karma wetten) verboden heeft en de ander past zich aan. Krijg je 2 groepen. Een – en een + groep. Dat zie je nu al gebeuren/vormgeven. Uiteindelijk wordt alles/op alle vlakken plus. Natuurwetten blijven altijd de baas en de uitkomst blijft hetzelfde. Wij zijn en blijven altijd ondergeschikt aan de natuur. Natuur beslist.
   Dus geniet van de dag/rust. Heb je naaste lief.(ga/leer delen/neem geestelijk afscheid van het materialisme/bezit) Het kan zo voorbij zijn, de overlevende hebben elkaar straks hard nodig.
   Ooit afgevraagd waarom woningbureaus nu investeren in mobiele woningen? Dat zijn voorbereidingen/gedachtegoed op natuurfenomenen.
   Bekijk eens alles van een andere kant.(aarde verandering) Dan passen de puzzelstukjes(heden en verleden) precies in elkaar. Lees eens aarde/zon en maanwerking wiki. Milankovic cycli.
   Als we wijs zijn hoeven we elkaar niet af te maken/oorlog te voeren. Ik ga hiervoor en leg mijn verhaal uit aan iedereen. Het kalergieplan(mixen van rassen) kan dus ook bedoeld zijn voor dit aarde cycli fenomeen.(betere samenwerking onder culturen door achtergrond weg te nemen) Trouwens het kan ook bedoelt zijn om dna te versterken. Als men met elkaar in groepen blijft kinderen maken, dan kunnen er ongezonde kinderen uit voortkomen.(vandaar dat je niet met je neef of nicht mag trouwen) Zo ook de bepaalde punten in de islam. Je huid bedekken voor de zon/sol.(is niet alleen voor de dames beschreven). Mensen hebben van het geloof zelf een geloof van gemaakt(culturen/macht) en zijn vergeten waar het nu eigenlijk voor dient/om draait. Om de zon/aarde verandering. Een complete Niburu.
   Het kan me ook geen donder meer schelen, dat mensen me voor gek/gestoord verslijten. Ik heb er juist een rustig gevoel door gekregen.(door alle kennis). We zijn allemaal gelijk en we moeten allemaal met hetzelfde gaan dealen. Je komt er zelf wel een keer achter hoe het zit.

   6 likes
   • Met andere woorden: de sol(zon) gaat met ons/de aarde sollen(dans macabre). ha ha. Gewoon blijven lachen. Je kunt er toch niks tegen doen. Dit noemen ze nou het lot. Iedereen(alle kleurtjes) komt god tegen door dit Event. Extra zon is hoger bewust zijn/wording. Of te wel: we maken allemaal kennis met de kosmische dag. De dagen van licht zullen langer worden.(totaal licht in een jaar).

    3 likes
 2. Het is de hoogste tijd dat de wapens worden omgesmeed tot ploegscharen! Ons aller hoogste prioriteit is vrede en harmonie.

  dat is mijn mening

  10 likes
  • Goed verwoord. Maar (in mijn opinie) een probleem: feit is dat er altijd psychopaten, dikwijls met veel macht, rondlopen op deze aardbol. Hoe wil je je daartegen wapenen met ploegscharen?

   5 likes
   • Die psychopaten hebben alleen macht als er op hen of hun handlangers een politieke stem wordt uitgebracht. Daar moeten we gewoon mee stoppen.
    Dat is voorlopig even alles wat er nodig is voor echte verandering.

    2 likes
 3. DE VOLGENDE DOCUMENTAIRE IS TE BELANGRIJK OM OVER TE SLAAN.

  Laat op 19-4-’17 uitgezonden door de VPRO als het merendeel van Nederland al te slapen ligt. Een verhaal over de belangen en invloed van het bedrijfsleven en militair industrieel complex om oorlogen op te starten…

  Trefwoorden. Oorlog, Drone aanval, Saudi Arabië, Prins Bandar, Irak, Wall Street, Tatcher, Reagen, Bush Sr. Bush Jr. Obama, Dick Cheney, Rumsfield, privatenbanken, Zwitserland, multinationals, Plutocratie, en meer,

  https://www.npo.nl/2doc-shadow-world/19-04-2017/VPWON_1195997

  16 likes
 4. De publieke omroep begint nu dus echt nieuws te sijpelen, zij het voorzichtig laat op de avond.
  Dat wil zeggen dat de gevolgen van de geldstop naar de VN nu zijn vruchten begint af te werpen.
  En hoofdkwartier isis is ook al platgebombardeerd, let op, nu gaat het supersnel!
  Sla de kop van de slang en de slang sterft vanzelf.
  Nu nog even flink de bezem door de msm, dat wil zeggen het einde van heel veel zenders.
  Wie denkt dat Trump en zijn troepen wacht totdat de slaapwandelaars wakker worden is naiief.

  9 likes
 5. Kort samengevat. Vanaf minuut 33 t/m 35 komen we uit op de climax waar de gehele opzet van ”War Against Terrorism” om draait.

  https://www.npo.nl/2doc-shadow-world/19-04-2017/VPWON_1195997

  Een paar quotes;

  ”Figuren die achter de schermen opereren en nooit bij naam worden genoemd, zijn in staat de macht van het leger en het buitenlandse beleid te beïnvloeden voor eigen financieel gewin”.

  ”Wat nu? Wie is de vijand? Hoe kunnen we al die tanks, al die vliegtuigen, en al die nonsens verantwoorden? Wat is een betere, nieuwere vijand dan een hypothetische, onzichtbare vijand, die de oorlog tegen terreur heet”.

  Met andere woorden en in de lijn van de ‘Project of the New American Century’ (PNAC) We hebben de middelen om landen te veroveren… so let’s go for it! Naast het militair industrieel complex hebben machtig multinationals (oligarchen) hun geopolitiek belangen om er een slaatje uit te slaan.

  Alles wat ze nodig hadden was een trigger als de aanslag met 911. Deze patiënten, en voor zover we het al wisten, hebben baat bij terroristen, terroristische aanslagen etc… Het militair industrieel complex, Oligarchen, zakenbanken, varen er wel bij en financierden daarom terroristische groeperingen. Daarnaast hebben we de aandeelhouders waaronder leden van de administratie van Amerikaanse presidenten.
  De mainstream media zetten ze in om de westerse bevolking angst aan te blijven jagen om de soap levendig t houden. Het is de reden waarom we al jaren flink op de hoogte gehouden worden van onderwerp die alles te maken hebben met terrorisme. Dit is het mensen. Kijk niet verder!

  https://compliancecampaign.files.wordpress.com/2013/05/war-on-terror.jpg

  10 likes
 6. Ook de VN is een criminele organisatie. Wat te edenken dat slechts 5 landen met hun vetorecht alles bepalen voor de rest van de wereld.

  7 likes
 7. NAVO = NA-zi VO-ortzetting

  Ze doen zelfs geen moeite om het hakenkruis te verbloemen in het NAVO logo, lol!

  6 likes
 8. [ NAVO-landen zijn goed voor een militair budget van 919 miljard dollar. Van dat budget neemt de VS 70 procent voor haar rekening, 596 miljard dollar. ]
  Rekenen is niet het sterkste punt bij De Wereld Morgen, die 596 is 65%.

  Tussen 2006 en 2015 nam het militaire budget in de US af met 3,9% terwijl de Russische uitgaven in die periode met 91% stegen. Poetin is lief.
  Die dekselse Trump heeft alweer gelogen! Volgens mij heeft Trump het slim gespeeld en net gedaan alsof hij Poetin lief vond. Vervolgens heeft Poetin hem geholpen de verkiezingen te winnen en nu zegt Trump: 1 april!

  3 likes
 9. Het blanke ras is de bedreiging voor de wereld.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...