Mens en Dier

Thomas (27) na protest ‘beestachtig toegetakeld’ door welbekende undercoveragenten

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 27-jarige Thomas werd vorige maand opgepakt tijdens het protest bij het RIVM in Bilthoven. Bij de arrestatie is volgens hem buitensporig veel geweld gebruikt. Thomas brak zijn knie op drie plekken en ook zijn enkel is gebroken. Hij wil de agenten aanklagen.

Tegen Onrecht TV zei Thomas dat hij tijdens de demonstratie gezellig wat stond te kletsen toen hij zag dat Tinus Koops, de voorman van Nederland in Opstand, vanuit het niets werd opgepakt door een stuk of 8 ME’ers. “Wij pikten dat natuurlijk niet. Er zijn een paar scheldwoorden heen en weer gegaan.”

Toen Thomas naar huis wilde gaan, zag hij dat hij werd gevolgd door een ME-busje. Daar sprongen 7 undercoveragenten uit die op hem afrenden. Ze vlogen in zijn rug en sprongen op hem. “Door de klap die ik op de stoep maakte, is mijn knie op drie plekken gebroken. En ook de binnenkant van mijn enkel is gebroken.”

Nooit meer de oude

Op het politiebureau duurde het drie uur voordat er een arts kwam. Die constateerde dat de breuken in zijn knie zo ernstig waren dat hij geopereerd moest worden.

Jan Huzen van de Steungroep Boeren & Burgers probeert aandacht te krijgen voor de situatie van Thomas, die inmiddels geopereerd is. Jan schrijft vandaag in een bericht op Facebook: “Beestachtig toegetakeld, dat is wat de arts verklaart over de botbreuken. Thomas ligt op dit moment in het ziekenhuis en is op meerdere plekken geopereerd. Hij heeft ook last van paniekaanvallen en zal nooit meer de oude worden. Daar gaat je toekomst als 27-jarige schilder!”

“Het is dit voorval waar de politiek ook bij stil moet staan in plaats van alleen maar boeren en demonstranten in een kwaad daglicht stellen,” vervolgde hij. “Ik blijf erin volharden dat het de ME is die uitdaagt en geweldpleging toepast. Thomas, sterkte kerel. Wij leven met jou mee.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

thomas het allerbeste en hoopt dat je weer de oude wordt.
er moet iets aangedaan worden met de gestapo en hoopt dat je aanklacht zijn vruchten afwerpt.

exegese
exegese
1 jaar geleden

politie is verworden tot de ordinaire knokploeg van een criminele overheid. Niet meer en niet minder !

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Stel je voor, dat dit bericht op ca 80% waarheid berust, dan moet de politie zich kapot schamen.
En waarom zal je twijfelen aan dit bericht, er zijn gewoon agenten die zich laten mis/gebruiken door hun meerdere, omdat dat goed is voor later.

Hein
Hein
1 jaar geleden

Het is gewoon dom gebrainwashed volk.
Kunnen hun ook niets aan doen dat ze niet voor zichzelf denken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x