Homepagina » Mens en Dier » Thomas (27) na protest ‘beestachtig toegetakeld’ door welbekende undercoveragenten
thomas
Foto: Pixabay

Thomas (27) na protest ‘beestachtig toegetakeld’ door welbekende undercoveragenten

De 27-jarige Thomas werd vorige maand opgepakt tijdens het protest bij het RIVM in Bilthoven. Bij de arrestatie is volgens hem buitensporig veel geweld gebruikt. Thomas brak zijn knie op drie plekken en ook zijn enkel is gebroken. Hij wil de agenten aanklagen.

Tegen Onrecht TV zei Thomas dat hij tijdens de demonstratie gezellig wat stond te kletsen toen hij zag dat Tinus Koops, de voorman van Nederland in Opstand, vanuit het niets werd opgepakt door een stuk of 8 ME’ers. “Wij pikten dat natuurlijk niet. Er zijn een paar scheldwoorden heen en weer gegaan.”

Toen Thomas naar huis wilde gaan, zag hij dat hij werd gevolgd door een ME-busje. Daar sprongen 7 undercoveragenten uit die op hem afrenden. Ze vlogen in zijn rug en sprongen op hem. “Door de klap die ik op de stoep maakte, is mijn knie op drie plekken gebroken. En ook de binnenkant van mijn enkel is gebroken.”

Nooit meer de oude

Op het politiebureau duurde het drie uur voordat er een arts kwam. Die constateerde dat de breuken in zijn knie zo ernstig waren dat hij geopereerd moest worden.

Jan Huzen van de Steungroep Boeren & Burgers probeert aandacht te krijgen voor de situatie van Thomas, die inmiddels geopereerd is. Jan schrijft vandaag in een bericht op Facebook: “Beestachtig toegetakeld, dat is wat de arts verklaart over de botbreuken. Thomas ligt op dit moment in het ziekenhuis en is op meerdere plekken geopereerd. Hij heeft ook last van paniekaanvallen en zal nooit meer de oude worden. Daar gaat je toekomst als 27-jarige schilder!”

“Het is dit voorval waar de politiek ook bij stil moet staan in plaats van alleen maar boeren en demonstranten in een kwaad daglicht stellen,” vervolgde hij. “Ik blijf erin volharden dat het de ME is die uitdaagt en geweldpleging toepast. Thomas, sterkte kerel. Wij leven met jou mee.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • salvar schreef:

  thomas het allerbeste en hoopt dat je weer de oude wordt.
  er moet iets aangedaan worden met de gestapo en hoopt dat je aanklacht zijn vruchten afwerpt.

  0 likes
 • exegese schreef:

  politie is verworden tot de ordinaire knokploeg van een criminele overheid. Niet meer en niet minder !

  0 likes
 • H.J. schreef:

  Stel je voor, dat dit bericht op ca 80% waarheid berust, dan moet de politie zich kapot schamen.
  En waarom zal je twijfelen aan dit bericht, er zijn gewoon agenten die zich laten mis/gebruiken door hun meerdere, omdat dat goed is voor later.

  0 likes
  • Cor Lauwerijssen schreef:

   Waarom zou dit bericht maar op 80% van de waarheid berusten? We hebben in dit land te maken met nazi praktijken dat is inmiddels wel duidelijk. Zodra zich onder de menigte van een paar duizend man undercovers mengen gelijk er bovenop al is het met 50 man. En dan verspreiden. Met dat soortement ongedierte in dienst van wat voor instantie dan ook hoef je geen medeleven te hebben. Dat zijn ordinaire ratten. Niet ongelukkig schoppen want dan teren ze de rest van hun leven op de een uitkering. Gewoon doodschoppen. Moet je eens kijken hoe snel ze het afleren. We hebben nou inmiddels wel gezien hoe ze tekeer gaan. Wat dat betreft kun je blij zijn met de mobieltjes. Tuig is het en niks anders.

   0 likes
  • Willem schreef:

   Dit berust geheel op waarheid, ik ken die types en het zijn laffe honden, durven alleen met een paar “man” een persoon op te pakken.

   0 likes
 • Hein schreef:

  Het is gewoon dom gebrainwashed volk.
  Kunnen hun ook niets aan doen dat ze niet voor zichzelf denken.

  0 likes
 • PM schreef:

  De politie : mijn vijand.!

  0 likes
 • Alex schreef:

  He should get a lawyer, this is unheard!

  0 likes
 • vladi schreef:

  maar jezelf bewapen mag niet?

  fff

  0 likes
 • PREDATOR schreef:

  Ja ja ja, ik.wil niet alle agenten over 1 kam scheren , maar wat gaat er nou om in zoon kop (geen hoofd waardig) van die agenten??Ook nu weer blijkt dat overal de frustratie hoog oploopt bij agenten of zit er geen gevoel in zoon robot….En dat alles om wat???Ook agenten moeten eens logisch gaan nadenken!!!

  0 likes
  • Nol schreef:

   Predator, deze undercover agenten zijn al gechipt en worden aangestuurd om flink te meppen en zwaar letsel toe te brengen. Thomas, van harte beterschap en breng alle kosten via een advocaat bij de Staat der Nederlanden in rekening.

   0 likes
   • Rob schreef:

    Dat zou goed kunnen. Geen normaal mens gaat zo beestachtig tekeer als dit soort undercover agenten. Beestachtig is wat dat betreft letterlijk want er is geen vonkje geweten meer aanwezig en geen greintje menselijkheid. Ze zijn uiteindelijk, in het wereldbeeld, meer zombies van de elite waarvan er zijn die ‘beyond evil’ zijn. Die agenten gedragen zich letterlijk als zombies. In groepsverband zich op hun prooi storten. In films zijn zombies doden die rond lopen, in het echt zijn ze dood van binnen en lopen ze ook alleen maar rond als een lichaam.

    0 likes
   • PREDATOR schreef:

    Nol.Ja klinkt logisch..Erg dat dat hier gebeurt.

    0 likes
 • jenne schreef:

  Die politie moet niet alleen worden geschorst, maar ook bestraft, gebeurd dit niet voorspel ik dat deze undercover agenten, worden bekent gemaakt, maar dat is niet voldoende, op dit grove geweld behoord straf te volgen, wat is er van ons landje aan de zuider zee geworden, met 455 Moskéeën en 1 millioen Moslims !

  0 likes
  • Elise schreef:

   Veel Marokkanen denken precies hetzelfde als wij. Zij waren trouwens al eerder wakker dan wij.(door Irakoorlog) Praat met ze! Trap niet in het verdeel en heersspelletje. Het zijn de kranten die de boel opstoken. Toen en nu. Rotte appels zijn overal.

   0 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Nog even en je moet blij zijn dat je het overleeft. Maar braaf zijn. Zul je

  0 likes
 • :adrianus-johannes.. schreef:

  zag hij dat hij werd gevolgd door een ME-busje. Daar sprongen 7 undercoveragenten uit die op hem afrenden. Ze vlogen in zijn rug en sprongen op hem.
  undercoveragenten? ja ja wat zijn dat gelezen het verhaal waarbij even de wet aanhalen lees dus art.27c SV..
  je bent agent van politie of je bent het niet dus zichtbaar voor de burger en houdend aan de eed..
  straks krijg je ook nog :
  undercover : BOA`S
  undercover : OPSPORING AMBTENAREN
  undercover : POLITICA
  undercover : MINISTER PRESIDENT
  undercover : GEHEINAGENTEN
  en zo nog wat van overheidswegen die onder de pet moeten blijven..

  is het zeker ?; dat we niet onder CHINEES bewind vallen nu met de covid 19 corona 2020 ik weet ook niet wat rutte alle maal afspreekt en hij zelf is daar van ook niet altijd van op de hoogte volgens hen zelf..

  maar de wet zegt art 285b SR (heel 285 kan hier gebruikt worden)
  dus ook undercover wat zich ethische agenten zou willen noemen dienden de wet te volgen zijn hebben niks te leiden in de wet.. hier zien wij dat de burger lijd.. met zeker zo ik lees is art. 27c SV niet in het proces-verbaal vermeld..
  dus een zekerheidstelling voor de gemaakte zorg kosten indienen bij het betreffende korps en voor de zekerheid ook bij de overkoepelende organisatie van de korpsen het OM tevens in een WOB verzoek om het proces-verbaal.. met een beetje wetskennis is er een heleboel te bewerkstelen.. nu nog een constitutionele rechter zoeken in banananederland..

  0 likes
 • Pieter schreef:

  Alleen een guerilla volksleger kan nog helpen, anders volgen er nog veel meer na Thomas.

  0 likes
 • Meine schreef:

  Bruinhemden ?

  0 likes
 • De eerste John schreef:

  Wisten jullie nog niet dat we in een Kalifaat leven, en dat onze leider ons Kalief is.
  Die Thomas mag nog van geluk spreken, sterkte man.

  0 likes
 • Optimaforma schreef:

  Sterkte met het herstel. Zorg eerst voor jezelf voor je weer voor een ander gaat zorgen. Bedankt voor je inzet om de vrijheid in dit land te waarborgen

  0 likes
 • Ome jaap schreef:

  De nieuwe Gestapo mishandelingen in opdracht van Rutte de Jonge en RIVM om angst aan te jagen en dictatuur te scheppen, die vaccinatie en app moeten er hoe dan ook komen op wat voor manier dan ook

  0 likes
 • Peter schreef:

  De gevaarlijkste mensen zijn niet de order-gevers, maar de order-volgers. Wat mij betreft zijn dat de diepst slapende mensen die een eeuwigheid YES SIR! blijven roepen en zich niet afvragen wat de orders zijn. Als er nou op een dag voor zulk soort mensen ineens een order kwam zoals dit; “schiet vandaag je eigen kinderen dood” zouden ze dat dan ook doen? Vermoedelijk niet, maar waarom vinden ze dan dat dat met kindjes in Irak of Syrië wél kan. Omdat dat ver genoeg van ons bed is? Wat moet er bij zulk soort mensen eerst gebeuren voordat het licht aan gaat.

  0 likes
 • x

  Check Also

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  >