Homepagina » Het Complot » Controversiële lezing over instorten Twin Towers trekt volle zaal
Controversiële lezing over instorten Twin Towers trekt volle zaal

Controversiële lezing over instorten Twin Towers trekt volle zaal

Richard Gage stond gisteravond voor een volle zaal in de TU Delft om de huidige theorie van de aanslagen op 11 september 2001 onderuit te halen. En NineForNews was erbij. Het auditorium van de TU Delft zat goed vol. Studenten luisterden aandachtig naar de bewering van de Amerikaanse architect.

De organisator van de avond, hoofd van Studium Generale Coen Vermeeren, zag zijn gast als waardevolle bijdrage voor studenten om zich te verdiepen in meerdere theorieën.

Weinig tegenstanders

Journalisten begaven zich onder de 1000 bezoekers en kwamen maar weinig tegenstanders tegen. Gage beweerde dat de Amerikaanse overheid betrokken is geweest bij de aanslagen. Volgens hem zijn de Twin Towers ingestort door gecontroleerde explosies en niet door het smelten van de stalen constructie. Twee derde van de aanwezigen was het met zijn theorie eens.

Liefst 2300 architecten en ingenieurs hebben de petitie ‘Architects and Engineers for 911 Truth’ van Gage ondertekend. Vermeeren zei daarover op Radio 1:

De petitie bestaat alleen maar uit heel goede vragen die niet beantwoord worden door de Amerikaanse overheid. […] Dit zijn vakmensen, met verstand van hoogbouw, materialen en constructies. Ze wijzen niet met de beschuldigende vinger naar wie dan ook, ze willen alleen weten hoe het zit, ook omdat zij zelf wereldwijd hoge constructies bouwen. Ze willen leren voor de toekomst. In officiële rapporten worden heel veel vragen niet beantwoord, zoals over het bekende WTC7-gebouw dat zes uur later op dezelfde dag nog op dezelfde manier instortte terwijl daar helemaal geen vliegtuigen waren ingevlogen. Die mensen vragen terecht: hoe komt dat?

Waarom lijkt de instorting van WTC7 volgens Gage op een klassieke explosieve sloop? Het gebouw valt bijna rechtstandig neer in vrije val, de gebouwmassa valt eenparig in de richting van de grootste weerstand en de knik in de daklijn is kenmerkend voor het begin van een explosieve sloop waarbij gebouwen symmetrisch imploderen en naar binnen toe instorten.

Bewijs van (nano-)thermiet

Aan de hand van talloze incidenten en opgenomen verklaringen – zoals het aftellen, de waarschuwingen en de aankondigingen door zowel CNN als de BBC van de instorting voordat het gebeurde – liet Gage zien dat er volgens hem duidelijk sprake was van voorkennis.

Ook de Twin Towers vertoonden tal van kenmerken die typerend zijn voor explosieve sloop, aldus Gage. Hij wees op eenparige versnelling in de richting van de grootste weerstand, onnatuurlijk symmetrische verspreiding van puin, meer dan honderd reddingswerkers die explosies en lichtflitsen meldden, tonnen vloeibaar ijzer onder de torens en bewijs van thermiet en nanothermiet-explosieven.

Bekijk hieronder de volledige lezing van Richard Gage bij TU Delft.

Hieronder enkele reacties, van studenten die de lezing bezochten, aan OmroepWest.Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc7

Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

Ze kregen wat ze wilden. Een schokkende maar geloofwaardige alternatieve versie van het verhaal over 9/11

Ze kregen wat ze wilden. Een schokkende maar geloofwaardige alternatieve versie van het verhaal over 9/11

Mensen die geloven in het officiële verhaal ...