Het Complot

Controversiële lezing over instorten Twin Towers trekt volle zaal

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Richard Gage stond gisteravond voor een volle zaal in de TU Delft om de huidige theorie van de aanslagen op 11 september 2001 onderuit te halen. En NineForNews was erbij. Het auditorium van de TU Delft zat goed vol. Studenten luisterden aandachtig naar de bewering van de Amerikaanse architect.

De organisator van de avond, hoofd van Studium Generale Coen Vermeeren, zag zijn gast als waardevolle bijdrage voor studenten om zich te verdiepen in meerdere theorieën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Weinig tegenstanders

Journalisten begaven zich onder de 1000 bezoekers en kwamen maar weinig tegenstanders tegen. Gage beweerde dat de Amerikaanse overheid betrokken is geweest bij de aanslagen. Volgens hem zijn de Twin Towers ingestort door gecontroleerde explosies en niet door het smelten van de stalen constructie. Twee derde van de aanwezigen was het met zijn theorie eens.

Liefst 2300 architecten en ingenieurs hebben de petitie ‘Architects and Engineers for 911 Truth’ van Gage ondertekend. Vermeeren zei daarover op Radio 1:

De petitie bestaat alleen maar uit heel goede vragen die niet beantwoord worden door de Amerikaanse overheid. […] Dit zijn vakmensen, met verstand van hoogbouw, materialen en constructies. Ze wijzen niet met de beschuldigende vinger naar wie dan ook, ze willen alleen weten hoe het zit, ook omdat zij zelf wereldwijd hoge constructies bouwen. Ze willen leren voor de toekomst. In officiële rapporten worden heel veel vragen niet beantwoord, zoals over het bekende WTC7-gebouw dat zes uur later op dezelfde dag nog op dezelfde manier instortte terwijl daar helemaal geen vliegtuigen waren ingevlogen. Die mensen vragen terecht: hoe komt dat?

Waarom lijkt de instorting van WTC7 volgens Gage op een klassieke explosieve sloop? Het gebouw valt bijna rechtstandig neer in vrije val, de gebouwmassa valt eenparig in de richting van de grootste weerstand en de knik in de daklijn is kenmerkend voor het begin van een explosieve sloop waarbij gebouwen symmetrisch imploderen en naar binnen toe instorten.

Bewijs van (nano-)thermiet

Aan de hand van talloze incidenten en opgenomen verklaringen – zoals het aftellen, de waarschuwingen en de aankondigingen door zowel CNN als de BBC van de instorting voordat het gebeurde – liet Gage zien dat er volgens hem duidelijk sprake was van voorkennis.

Ook de Twin Towers vertoonden tal van kenmerken die typerend zijn voor explosieve sloop, aldus Gage. Hij wees op eenparige versnelling in de richting van de grootste weerstand, onnatuurlijk symmetrische verspreiding van puin, meer dan honderd reddingswerkers die explosies en lichtflitsen meldden, tonnen vloeibaar ijzer onder de torens en bewijs van thermiet en nanothermiet-explosieven.

Bekijk hieronder de volledige lezing van Richard Gage bij TU Delft.

Hieronder enkele reacties, van studenten die de lezing bezochten, aan OmroepWest.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
TU delft.. de waarheid? twin towers vs engineers | Ontembare Vrouwen Web
8 jaren geleden
Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x