Homepagina » Buitenland » De persconferentie waarvan ze niet willen dat je hem ziet: ‘We hebben al een geneesmiddel voor dit virus’
persconferentie
Foto: YouTube/TPPatriots

De persconferentie waarvan ze niet willen dat je hem ziet: ‘We hebben al een geneesmiddel voor dit virus’

Amerikaanse doktoren hielden maandag een persconferentie op Capitol Hill om aandacht te vragen voor de ‘enorme desinformatiecampagne’ rond het coronavirus. Als zogenaamde experts en mediapersoonlijkheden beslissingen blijven nemen voor het volk, betekent dat het einde van de democratie, waarschuwen de artsen.

De persconferentie, die was georganiseerd door de Tea Party, had als doel om artsen in de frontlinie rechtstreeks tegen het Amerikaanse volk te laten praten.

De video van de persconferentie werd na 8 uur van Facebook verwijderd. Op dat moment waren de beelden al ruim 17 miljoen keer bekeken, schrijft Breitbart, dat rechtstreeks verslag deed. Vlak daarna haalden ook YouTube en Twitter de video offline. Volgens Andy Stone, een woordvoerder van Facebook, is de video verwijderd vanwege ‘het delen van onjuiste informatie over geneesmiddelen en behandelingen voor Covid-19’.

Niemand hoeft ziek te worden

Arts en advocaat Simone Gold zei tijdens de persconferentie: “Het aantal coronagevallen, dat je in de media constant ziet stijgen, is eigenlijk irrelevant. Dat is in feite groepsimmuniteit. Er zijn veel mensen die positief zijn getest en die geen of hele milde symptomen hebben. Het enige waar we aandacht voor moeten hebben, is het sterftecijfer. Als je jonger bent dan 60 en geen onderliggende ziektes hebt, is dit virus minder dodelijk dan griep.”

Een andere arts, Stella Immanuel, zei dat ze al 350 patiënten heeft geholpen die allemaal beter zijn geworden. “Ik ben naar Washington D.C. gekomen om Amerika te vertellen dat niemand ziek hoeft te worden. We hebben al een geneesmiddel voor dit virus. Het heet hydroxychloroquine, zink en azitromycine.”


Ook in Nederland begint het op te vallen dat de social media de persconferentie hebben gecensureerd.

Oud-verpleegkundige Marga Bult zegt over de arts die 350 patiënten genas: “Deze vrouw geloof ik! Ik ben geen wappie hoor!”

Mensen worden wakker

“Grappig om te zien dat de verhalen van deze doktoren door Facebook en YouTube worden gewist omdat het ‘tegen hun richtlijnen’ in gaat. Ik ken die richtlijnen zo langzamerhand wel. Alles wat Covid kan genezen behalve een vaccin is misleidend volgens hen. Mensen worden wakker!!” schrijft Ari de Beuker.

Elise De Windt is woest: “Het is een grote schande dat YouTube, Facebook en Twitter video’s verwijderen van een persconferentie van een grote groep Amerikaanse dokters! Het is je reinste fascisme.”

“Op Facebook en Twitter is men erg druk met het verwijderen van deze video. Even los van het feit wat je er zelf van vindt, dit zaakje meurt een kilometer in de wind. Het feit dat hier zoveel ophef over is, betekent dat hier grote belangen in het spel zijn,” zegt Cuyahoga.

De persconferentie is hier nog te bekijken op de website van Breitbart.

[Breitbart]
4.4 15 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GeenNL
GeenNL
9 maanden geleden

Ook alles weer één groot spel!! Nogmaals: geen enkel virus kan worden aangetoond, om de simpele reden dat ze niet bestaan. Virussen en ook acteur corona, is een fabel en dat blijft het totdat het tegendeel bewezen kan worden.

Een virus is als godheden, waarbij vooral geanticipeerd wordt op angst, er ontbreekt ieder bewijs dat ze bestaan en is al deze criminele onzin gebouwd op geloof en lucht!

Audrey
Audrey
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

Klopt, maar er zijn zoveel makke lammetjes die alles geloven wat er gezegd word. Ik kan mijn man ook niet op andere gedachten brengen en die gaat zeker een injectie halen als die er is. Met alle gevolgen van dien.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Audrey
5 maanden geleden

Triest, heel triest.
Hij graaft zn eigen graf…….

Marc
Marc
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

Het corona’virus’ bestaat mss niet echt maar virussen bestaan wel degelijk. Diegene die dit ontkennen raad ik aan om zelf eens een cursus biologie te volgen ipv enkel in de ‘youtube-filosofie’ te geloven.

salvar
salvar
Reactie op  Marc
9 maanden geleden

dat virus is toch niet na WO11 gekomen he.

Erik
Erik
Reactie op  Marc
9 maanden geleden

Onzinnige reactie. Het gaat om de inhoud van de boodschap en het platform gebruikt om de boodschap te verspreiden is uiteindelijk irrelevant. Die cursus biologie heeft geen enkele garantie 100% correct te zijn. https://www.bitchute.com/video/iyv3bPltJfUL/

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Marc
9 maanden geleden

@Marc,

Beste,

U heeft het over en ik citeer: ‘youtube-filosofie’……..

Dan gelijk erna over een cursus “biologie”, welke ik met opzet tussen aanhalingstekens zet.

Nu het volgende…

Op de eerste plaats is er alleen nog maar op YT iets te vinden (als je heel goed zoekt én héél goed weet waar te zoeken!!!) over deze materie want eenieder die niet de mening is toegedaan welke het regime ons voor zevert wordt linea recta van YT en die andere idioten geveegd!!!

Dan is een cursus biologie misschien nog wel voor de een of de ander een redelijk idee mits hij daarbij in zijn bovenkamer de rode lampen ziet branden!!

Beste,
Rond de vorige eeuwwisseling (1900) is er door de lievertjes Rockefeller en J.P Morgan Chase, u weet wel, die hebbertjes, een greep gedaan naar de macht én met succes.
Zij hebben namelijk beslag gelegd op de MEDISCHE INDUSTRIE waarin ze wel brood zagen!!

Vanaf die tijd hebben deze verrotte smeerlappen de universiteiten overgenomen (door hun vol te stoppen met subsidies), de wetenschap middels de boeken voor de opleiding van artsen, de ziekenhuizen door de raden van bestuur na wederom SUBSIDIE te bezetten met HÚN mensen enz enz enz ….

Daarbij werden alle artsen en mensen welke mensen beter wilden maken met natuurlijke middelen, dus zoals het al honderden jaren GOED ging op een niet mis te verstane wijze laat ik zeggen de grond in geboord!!

Dit is nu nog steeds het geval en zie hierbij het voorbeeld welk hier on topic is!!
Daarbij werden de eerst zo goede en op natuurlijke basis gedane genezingen afgedaan als kwakzalverij en kregen ze de benaming “alternatief” wat principieel FOUT is want als puntje bij paaltje komt zijn de medicijnen van de Rockefeller Foundation alternatief en niets anders!!

En vwb het “killervirus” , CREUNA o.i.d.!!

Daarvoor verwijs ik simpel naar ehhhhhh doe maar Dr. Andy Kaufman M.D., en ik geef u ZIJN woorden onvervalst weer namelijk:

“Viruses are exosomes , which are excretions of toxic cells!
Exosomes are not transmittable.
People are looking at exosomes and calling them viruses.

The word virus comes from the ancient Latin witch means noxious substance or poison.

Exosomes are a response of illness, not the cause of illness.

Exosomes facilitate healing by devouring toxic matter!!”

Dr. Andrew Kaufman M.D.

Voor vragen, heel graag natuurlijk, echter u zou er misschien eens goed aan doen om een goed geschiedenisboek aan te schaffen…..eh….of nee, doe maar beter niet.
Op BITCHUTE is een en ander te vinden over de ware geschiedenis……

Gladiator

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Marc
5 maanden geleden

Natuurlijk bestaan virussen.
Maar covid-19 is niet DODELIJK voor 98% van de bevolking.
Het moet van de A-lijst worden verwijdert en de maatregelen opgeheven.
TERUG NAAR HET OUDE NORMAAL
-geen reset-

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

Onzin wat u typt want virussen zijn gewoon aantoonbaar onder een elektronenmicroscoop.

GeenNL
GeenNL
Reactie op  ProAsfalt
9 maanden geleden

@ProAsfalt, @Marc

Jullie zitten gevangen in de bekende cognitieve dissonantie.

Ook God is ‘biologisch’ onder de electronenmicroscoop aan te tonen. Droom en geloof daarom verder, slaven en hoop op een lang en gelukkig leven. Binnenkort echter zullen jullie allemaal ruw wakker worden geschud, aks het te laat is.

Laat iedereen verder dromen over de aangeleerde zogenaamde waarheden rond ‘virussen’, maar zullen jullie daaraan niet sterven, wel aan de gifspuit, dat zijn niet mijn gedachten, maar de gedachten van de slaven zelf en hun cabalmeesters.

Het enige wat ik daar nog uit kan halen is met groot genoegen de dood van de slaven aanvaarden, die daarmee zo, heel misschien, de klappen voor de heldere en wakkere geesten opvangen.

GeenNL
GeenNL
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

Correctie: ….dat zijn niet mijn gedachten, maar de gedachten van de slavenmeesters zelf, de cabal.

Het minachten van het goyim is nog maar een fractie van een veel groter drama daaruit gekristalliseerd. We staan aan de vooravond van de grootste genocide ooit en wie verder MAG leven zal dat met chip en totale onderdrukking ondergaan. Het leven zal een hel worden en de dood misschien wel een verlossende vriend. En, of virussen wel of niet bestaan is dan al helemaal geen onderwerp meer. Dan is het proberen te overleven in de aardse hel en hopen op een wonderbaarlijke verlossing of anders als finale middel eindelijk grijpen naar wapens waarmee de onderdrukkers, de slavenmeesters, de cabal eens en voor altijd is te vernietigd.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

Cognitieve dissonantie.
Een begrip uit de sociale psychologie.
Het komt erop neer om gedrag of een handeling waarbij men een slecht gevoel heeft gekregen om te buigen naar een goed gevoel. Dat kan zijn door het gedrag goed te praten. Of bijvoorbeeld de uitkomst van dat gedrag te ontkennen.

U stelt dat ik last heb van cognitieve dissonantie. Dan is mijn vraag aan u: waar blijkt dat concreet uit (als u al mijn reacties er op naslaat)?

Marc
Marc
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

Beste GeenNL, het is niet omdat ik een mening heb over virussen dat ik daarom ook al de rest van wat ze vertellen geloof en een naiëve slaaf ben. Het is kortzichtig voor een mens om te denken dat zij wel diegene zijn die de enige absolute waarheid kennen zoals er hier vele reageren.
Ik heb interessante reacties gekregen zoals van Gladiator waarover ik zeker meer ga opzoeken en wie weet leer ik wel bij en waarvoor dank 🙂
Maar een kleine vraag die ik me dan onmiddellijk stel ivm mijn gebrekkige geschiedenis, hoe zit het met de spaanse griep rond 1918 ofzo dacht ik? Geen virus maar wat dan wel?

N VanBuren
N VanBuren
Reactie op  Marc
9 maanden geleden

Beste, dit eens lezen misschien. https://historiek.net/spaanse-griep-1918-pandemie/79002/ – Mvg

William
William
Reactie op  ProAsfalt
9 maanden geleden

Sorry maar dat is niet helemaal waar, een elektronenmicroscoop vernitigt alles wat leeft dus kan alleen dode tissue zichtbaar maken, de enige die dat kon was Royal Raimind Reif die een microscoop heeft gebouwd die 60.000 x vergote en levend (virussen) organisme kon bekijken. Hij is de gronlegger van de Bioresonantie techniek die elk virus vernietigd.. dus ook corona. Zonder bijwerkingen en voor 100% effectief… Allen valt daar niets aan te verdienen.. men wil de mensheid zo lang mogelijk ziek houden.. dat is pas kassa, de pharmaceutische industrie gaat over lijken.. met Bill Gates met een vaandel voorop.

John Doe
John Doe
Reactie op  ProAsfalt
9 maanden geleden

Speciaal voor U, nog een keer.

*Quote Gladiator*

“Viruses are exosomes , which are excretions of toxic cells!
Exosomes are not transmittable.
People are looking at exosomes and calling them viruses.”

Met andere woorden ;

Virussen vermenigvuldigen zich niet uit zich zelf.
Virussen ontstaan als het lichaam in hoge mate verzuurd is geraakt door o.a..

Door pulserende electromagnetische velden van satellieten, telefoons, computers, zendtorens, wifi, electrische auto’s, tv’s etc.

Door carbondioxide-, carbonmonoxide-, en methaangasvergiftiging door luchtvervuiling en het dragen van gezichtsmaskers.

Door celmembraandegeneratie veroorzaakt pathologische bloedcoagulatie die leidt tot hypoxie, interstitiele longziekte (SARS-CoV and MERS), bloedvergiftiging en uiteindelijk de dood.

Door glyfosaatvergiftiging via gmo voedsel en water vergiftiging via griepvaccinaties vergiftiging via voeding, metabolisme en gisten en schimmels.
Door vergiftiging via het eten van eieren, vis, vlees en kip.

Door de verspreiding van genetisch veranderde organismen, aluminiumoxide en kwikvergiftiging via vaccins en chemtrailing.

Wanneer het lichaam een hoge graad van vergiftiging heeft bereikt en bacterieen giftige dode cellen niet langer opruimen zal het weefsel dodelijk vergiftigd raken. Wanneer het lichaam op zo’n cruciaal punt van systemische toxiciteit is beland wanneer bacterieen en andere levende microben in het lichaam zijn verminderd en gedood door de boven aangegeven redenen zal het lichaam de hulp van virussen inroepen om te helpen zichzelf te reinigen.

Virussen (exosomen) springen niet 2 meter van mens tot mens, en kunnen niet op de deur knop leven, hangen niet in de lucht en vliegen niet kamikaze door een mond masker heen!!!!

Marc
Marc
Reactie op  John Doe
9 maanden geleden

Allemaal goed en wel maar weer een simpel proefje of vraagje. Je hebt 4 kerngezonde mensen, zet er eentje bij met een buikgriepje en de kans is groot dat een paar andere het ook krijgen. Hoe zie je dat dan? Hebben die andere gezonde mensen dan opeens ook een verzuurd lichaam? Al de rommel die je opnoemt ben ik het mee eens en het is nog veel erger dan je denkt want ik heb gewerkt in een bedrijf waar we zetmeel en proteïnen voor de voedingsindustrie produceerden. Maar toch dergelijke zaken hebben jaren of meer nodig en geen 2 dagen zoals in mijn voorbeeld.

Anton
Anton
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

Besta jij dan wel .

Diana
Diana
Reactie op  GeenNL
5 maanden geleden

Ik vraag me af wat de consequenties zijn als je het weigert . Niet gezondheid .wel op vrijheids vlak.

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Maar in NL is HCQ nog steeds verboten.

Zijn politici niet aan te klagen wegens moord?

Zij kunnen én moeten ondertussen toch weten dat HCQ een zeer effectief werkend medicijn is en wat vooral de VVD zou moeten aanspreken is dat het geen fluit kost.

Alex
Alex
9 maanden geleden

Great article! Kudos to you NineForNews!

Doeterniettoe
Doeterniettoe
9 maanden geleden

Ach ze willen ons gewoon klein houden. Onwetend. Kritisch zijn is gevaarlijk voor hun want de waarheid is hun grootste vijand.

Laat je in ieder geval niet intimideren of verdelen.
Er is een grote bewustzijnsverandering op til. Alles moet ondernomen worden om dit tegen te houden. Blijf in ieder geval gezond, probeer de matrix voorzichtig los te laten en laat ego voor wat het is. Verspreidt liefde, geen haat. Doe het voorzichtig alles komt goed.

Is het niet in deze illusie of leven, dan wel in het volgende. Help elkaar te ontwaken. Draag zorg voor vrede en rust en laat angst voor wat het is.

salvar
salvar
9 maanden geleden

ook in nederland begint het op te vallen?
hoezo in nederland er valt hier bij de meeste burgers niets op.
ze steken hier de kop in het zand en de vingers in de oren, ze willen het gewoon niet weten.
wat is het dommigheid of angst of het zal mijn tijd wel duren.
wat ze hier wel doen de muilkorven je met een blik aan kijken of je een paria bent als je hem niet draagt als het verplicht zou worden.
tegen diegeen die angst hebben , zet het opzij en ageer tegen de regering want het zijn je vijanden geworden.

wil je weer normaal leven (wat zij niet willen) wordt AUB wakkerrrrrrrrrrrrrrrr.

jenne
jenne
9 maanden geleden

Bij dit soort nieuws, ga ik altijd denken, als we straks in een echte crisis zijn beland, wat ze dan gaan doen met de mensen, neem je voorzorgs maatregelen, nu het nog kan !

Willem
Willem
Reactie op  jenne
9 maanden geleden

Welke maatregelen had je in gedachten Jenne?

jenne
jenne
9 maanden geleden

Wat jammer is dat Dr. Pr. Didier Raoult de gene is die dit balletje aan het rollen heeft gebracht, in Februari was hij al bezig mensen te genezen in zijn kliniek in Marseille, met de genoemde middelen, en nu wordt er geen woord meer aan hem besteed, en hij heeft er voor gevochten in het heets van de strijd tegen het France Gouvernement gedirigeerd door de Pharmaseuthise Maffia, hij heeft het middel de wereld leren kennen en gebruiken, maar goed een te aardige idealistisch mens ! die worden altijd gekruisigt en daarna vergeten !

Matt
Matt
9 maanden geleden

Als een groep afgestudeerde dokters en artsen zeggen dat het een hoax is dan worden ze niet geloofd, maar een paar omhooggevallen dierenartsen die zich nu ineens “experts” noemen en die een pak geld van HellGates ontvangen hebben worden op hun woord geloofd.

Bart
Bart
Reactie op  Matt
9 maanden geleden

Welke dierenartsen bedoel je?

trackback
Persconferentie waarvan ze niet willen dat je hem ziet: ‘We hebben al een geneesmiddel voor dit virus’ | JDreport.com
9 maanden geleden

[…] Lees verder bij de bron: ninefornews.nl […]

rene
rene
9 maanden geleden

Dat weghalen door Google /facebook/twitter/you-tube/ is dus beleid om ons ,een goed medicijn te ontnemen ,wat niks kost ( paar tientjes ) om vaccinaties op te dringen waar ze ( o.a.Bill Gates ) miljarden aan kunnen verdienen….die corrupte schoften van google/facebook etc zijn dus zware criminelen .erger dan nazi,s want die maakten er geen geheim van nazi/ en fascist te zijn, deze ratten doen zich voor als mensen.maar laten ook jou creperen als het er op aan komt.

x

Check Also

prik

Anesthesieassistent maakt zich zorgen: ‘Deze prik is recept voor auto-immuunellende, meiden doe het niet!’

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer loopt mee in vrijheidsmars: ‘Ik schaam me’

Zaterdag werd in talloze steden gedemonstreerd tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x