Buitenland

De persconferentie waarvan ze niet willen dat je hem ziet: ‘We hebben al een geneesmiddel voor dit virus’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amerikaanse doktoren hielden maandag een persconferentie op Capitol Hill om aandacht te vragen voor de ‘enorme desinformatiecampagne’ rond het coronavirus. Als zogenaamde experts en mediapersoonlijkheden beslissingen blijven nemen voor het volk, betekent dat het einde van de democratie, waarschuwen de artsen.

De persconferentie, die was georganiseerd door de Tea Party, had als doel om artsen in de frontlinie rechtstreeks tegen het Amerikaanse volk te laten praten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De video van de persconferentie werd na 8 uur van Facebook verwijderd. Op dat moment waren de beelden al ruim 17 miljoen keer bekeken, schrijft Breitbart, dat rechtstreeks verslag deed. Vlak daarna haalden ook YouTube en Twitter de video offline. Volgens Andy Stone, een woordvoerder van Facebook, is de video verwijderd vanwege ‘het delen van onjuiste informatie over geneesmiddelen en behandelingen voor Covid-19’.

Niemand hoeft ziek te worden

Arts en advocaat Simone Gold zei tijdens de persconferentie: “Het aantal coronagevallen, dat je in de media constant ziet stijgen, is eigenlijk irrelevant. Dat is in feite groepsimmuniteit. Er zijn veel mensen die positief zijn getest en die geen of hele milde symptomen hebben. Het enige waar we aandacht voor moeten hebben, is het sterftecijfer. Als je jonger bent dan 60 en geen onderliggende ziektes hebt, is dit virus minder dodelijk dan griep.”

Een andere arts, Stella Immanuel, zei dat ze al 350 patiënten heeft geholpen die allemaal beter zijn geworden. “Ik ben naar Washington D.C. gekomen om Amerika te vertellen dat niemand ziek hoeft te worden. We hebben al een geneesmiddel voor dit virus. Het heet hydroxychloroquine, zink en azitromycine.”


Ook in Nederland begint het op te vallen dat de social media de persconferentie hebben gecensureerd.

Oud-verpleegkundige Marga Bult zegt over de arts die 350 patiënten genas: “Deze vrouw geloof ik! Ik ben geen wappie hoor!”

Mensen worden wakker

“Grappig om te zien dat de verhalen van deze doktoren door Facebook en YouTube worden gewist omdat het ‘tegen hun richtlijnen’ in gaat. Ik ken die richtlijnen zo langzamerhand wel. Alles wat Covid kan genezen behalve een vaccin is misleidend volgens hen. Mensen worden wakker!!” schrijft Ari de Beuker.

Elise De Windt is woest: “Het is een grote schande dat YouTube, Facebook en Twitter video’s verwijderen van een persconferentie van een grote groep Amerikaanse dokters! Het is je reinste fascisme.”

“Op Facebook en Twitter is men erg druk met het verwijderen van deze video. Even los van het feit wat je er zelf van vindt, dit zaakje meurt een kilometer in de wind. Het feit dat hier zoveel ophef over is, betekent dat hier grote belangen in het spel zijn,” zegt Cuyahoga.

De persconferentie is hier nog te bekijken op de website van Breitbart.

[Breitbart]

4.4 15 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GeenNL
GeenNL
3 jaren geleden

Ook alles weer één groot spel!! Nogmaals: geen enkel virus kan worden aangetoond, om de simpele reden dat ze niet bestaan. Virussen en ook acteur corona, is een fabel en dat blijft het totdat het tegendeel bewezen kan worden.

Een virus is als godheden, waarbij vooral geanticipeerd wordt op angst, er ontbreekt ieder bewijs dat ze bestaan en is al deze criminele onzin gebouwd op geloof en lucht!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar in NL is HCQ nog steeds verboten.

Zijn politici niet aan te klagen wegens moord?

Zij kunnen én moeten ondertussen toch weten dat HCQ een zeer effectief werkend medicijn is en wat vooral de VVD zou moeten aanspreken is dat het geen fluit kost.

Alex
Alex
3 jaren geleden

Great article! Kudos to you NineForNews!

Doeterniettoe
Doeterniettoe
3 jaren geleden

Ach ze willen ons gewoon klein houden. Onwetend. Kritisch zijn is gevaarlijk voor hun want de waarheid is hun grootste vijand.

Laat je in ieder geval niet intimideren of verdelen.
Er is een grote bewustzijnsverandering op til. Alles moet ondernomen worden om dit tegen te houden. Blijf in ieder geval gezond, probeer de matrix voorzichtig los te laten en laat ego voor wat het is. Verspreidt liefde, geen haat. Doe het voorzichtig alles komt goed.

Is het niet in deze illusie of leven, dan wel in het volgende. Help elkaar te ontwaken. Draag zorg voor vrede en rust en laat angst voor wat het is.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x