Homepagina » Mens en Dier » Edwin en zijn vrouw genazen in 4 dagen van corona: ‘Godzijdank heb ik zelf onderzoek gedaan’
edwin
Foto: CC0

Edwin en zijn vrouw genazen in 4 dagen van corona: ‘Godzijdank heb ik zelf onderzoek gedaan’

Zo’n 3 weken geleden raakten Edwin Huisman en zijn vrouw besmet met Covid-19. Ze testten allebei positief. “Ik heb geen idee hoe ik het heb gekregen,” laat Edwin weten via LinkedIn. “Ik verlaat het huis nauwelijks en draag altijd een mondkapje wanneer dat moet.”

De eerste week maakten Edwin en zijn vrouw, woonachtig in Texas, nog grapjes over het virus. De tweede week werd het elke dag erger. “We hadden geen koorts, maar waren bijna niet vooruit te branden. We hielden alvast rekening met een ziekenhuisopname.”

Halverwege de tweede week vroeg Edwin zijn huisarts om hydroxychloroquine en azitromycine, middelen die ‘in alle Griekse ziekenhuizen worden toegediend’. “We betaalden er €1,95 per persoon voor! Binnen drie dagen was mijn vrouw symptoomvrij. Een dag later was ik dat ook.”

Eigen onderzoek

“Godzijdank heb ik de mainstream media niet vertrouwd, maar in plaats daarvan zelf onderzoek gedaan. Gelukkig hebben we een huisarts die alleen zijn patiënten wil helpen en niet de grote farmaceuten.”

In mei stelde FvD-voorman Thierry Baudet vragen aan CDA-minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid over hydroxychloroquine. De Jonge noemde het gebruik hiervan ‘kwakzalverij’. De Limburgse huisarts Rob Elens, die diverse coronapatiënten succesvol met het middel behandelde, is teruggefloten door de inspectie.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 maanden geleden

En waarom werden ze ziek? Hadden ze al iets onder de leden? Nu wordt er gedaan of het wel een gevaarlijk virus is.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Willem, de VS staat niet bepaald bekend om zijn gezonde leefgewoontes dus het zou zomaar kunnen dat Edwin en zijn vrouw een verzwakt immuunsysteem hadden. En veel binnenblijven en mondkapje dragen bleek dus ook niet te helpen.

Raphael
Raphael
Reactie op  AlbertV
3 maanden geleden

Het is absurd hoe mensen die voorstander van mondkapjes zijn te werk gaan. Als ze denken dat het werkt en niet ongezond is, kunnen ze al weken lang met zo’n ding rondlopen; niemand verbiedt ze dat. Waarom wachten ze dan op de regering ? Daarnaast willen ze het laten verplichten, om mensen er in te luizen die geen mondkapje willen.
Vreemd.

andré
andré
3 maanden geleden

Zou deze “godvrezende man” Baudet beseffen dat hij meer te vrezen heeft van de grondwet ? (in de nabije toekomst) Moord met voorbedachte rade is best heftig…
Nog even over deze medicijn combinatie ; hier in Frankrijk de zieken huizen die het gebruikten (verleden tijd!) sterfte cijfer onder de 1 procent, die het niet gebruiken sterfte cijfer 40 Procent ! Ga dat maar eens uitleggen met een drogredenering !
De oosterburen komen al in aktie …https://acu2020.org/international/

Willem
Willem
Reactie op  andré
3 maanden geleden

Het Brabants Dagblad schrijft:

“Een derde van de Nederlanders is geconfronteerd met verlies door corona.”

Dat zou op 18 miljoen mensen dus 6 miljoen mensen zijn, heb ze ook direct gemaild zo ik alle nieuwssites doe die onzin verspreiden, zal niet helpen want ik doe het al 4 maanden naar allerlei instanties, politiek en noem maar op maar ze nemen niet eens meer de moeite om te antwoorden. Maar dan hoop ik dat er een keer één iemand is die gaat nadenken, ja je moet toch wat.
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3238644/coronanieuws-outbreak-management-team-komt-weer-bij-elkaar-avondklok-in-antwerpen

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Willem, misschien moet je het breder zien. Ik ken naar schatting 2000 mensen en er is niemand door corona doodgegaan of zelfs maar ziek geworden.
Ik hoor dus bij die 2/3 x18 miljoen is 12 miljoen die niets van het virus hebben gemerkt; de overige 6 miljoen hebben dus van een zieke gehoord of gezien en als we die delen door gemiddeld 2000 kennissen dan blijven er 3000 mensen over. En dat kan wel kloppen.
Ik ken wel een 15 tal mensen die in januari/februari een griep of verkoudheid hebben gehad. maar dat is niet erg want je gaat nu hooguit aan corona dood

William
William
3 maanden geleden

Het gaat niet om de mensen te genezen, het gaat om het toedienen van het levensgevaarlijke vaccin.. (eaar ook nog miljarden mee worden verdiend) we moeten worden opgeruimd in plaats van gezond en sterk zijn

Willem
Willem
Reactie op  William
3 maanden geleden

Daarom gaan vandaag (dinsdag) de 5G netwerken van Kpn en Vodafone in werking via de echte masten, dat zal een explosie geven aan “corona” verschijnselen en dan weet je wel wat er gaat gebeuren.

Alex
Alex
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

The only types of viruses you can transmit via radio waves are ones that affect computers, not humans. Theories that try to link 5G and the coronavirus doesn’t even make sense. The virus is also spreading in countries without access to 5G. Other facts that really bring this 5G theory crashing back to the realms of reality is that the pandemic has hit counties like Iran, India, and Japan where 5G isn’t even in use yet. Iran has only just reportedly finalized its regulations on 5G, with plans to roll out the technology later this year. Iran currently has more than 66,000 confirmed cases of COVID-19. Japan only just started rolling out 5G services in the past week, and India’s 5G launch may even be delayed because of the pandemic. South Korea has had 5G towers in place for a year now, and it only began seeing COVID-19 cases after the Wuhan outbreak. Surely there are dangerous aspects related to 5G, but it’s not like you get infected with the Covid-19 virus because of the 5G rollout! There’s absolutely no relation between 5G and Covid-19!

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

Je bent ziende blind Alex.
Het gaat niet om de term 5G, het gaat om de applicaties. Net als een auto, voor dagelijks gebruik prima veilig als je een rijbewijs hebt en dus weet hoe je er mee om moet gaan.
Maar je kunt een auto ook gebruiken om een terras vol onschuldige mensen mee in te rijden, of je kofferbak vol vaten benzine laden en er een gemeentehuis mee inrijden.
5G is een transmissie systeem op alle electro-magnetische frequenties tussen 900MHz en 96GHz of zelfs meer. De lage frequenties die nu voor 4G in gebruik zijn, ja ook daar zijn vele mensen, meestal mensen met een hoog empatisch en humaan gevoelskarakter, gevoelig voor, het doet die mensen pijn.
5G heeft dermate veel, nog niet duidelijk in kaart gebrachte effecten op het menselijk embolisme en metabolisme dat er heel veel pijn gaat komen. Of zoals ook bekend, het is mogelijk om die pijn te dirigeren. Is dat iets wat jij graag wilt ervaren?
Dus ipv een stukje van de cabal-websites te copy-pasten (zijn jullie millenials goed in, alles klakkeloos overnemen ‘omdat Google het zegt dat het waar is’ toch?) ga zelf eens diepgaand onderzoek doen.
Begin bij de ziel, wat religie eigenlijk is (en dat het niet de bedoeling kan zijn van het universum dat destructie vooruitgang brengt, louter verandering), dan wat economie en hoe het kan dat Westen zo rijk is tov de rest, dan wat over diplomatiek en lees wat als Machiavelli of Tsun Zu. Lees ook de satanische boeken als de qoran en de geschiedenis van de cult of Ra, en het chinese Rode Boekje, is erg leerzaam.
Wil je leren, vrij leren? Dan ben je tegen de digitalisatie van de wereld, dus tegen 5G.

Wees geen slaaf.

moes
moes
Reactie op  Gea Breuker
3 maanden geleden

Lees ook de satanische boeken als de qoran ???!!!!

Pardon !?

aub een beetje respect tonen voor elkaar.
De Qoran is een heilig boek waar miljarden mensen achter staan.

blackpeat
blackpeat
Reactie op  moes
3 maanden geleden

Respect moet je verdienen. Dat er miljarden mensen achter de koran staan is behoorlijk zorgwekkend, en verdient dan ook geen respect.
Voor de duidelijkheid, ik heb een afkeer van alle abrahamitische religies. Ze hebben maar één doel, onderdrukking van de vrije mens.

Alex
Alex
Reactie op  Gea Breuker
3 maanden geleden

I didn’t say i’m all for the implementation of 5G. I said “There’s absolutely no relation between 5G and Covid-19!” I also said “Surely there are dangerous aspects related to 5G”

The 5G frequency band plans are much more complex, as the frequency spectrum for sub-6 GHz 5G spans 450 MHz to 6 GHz, and millimeter-wave 5G frequencies span 24.250 GHz to 52.600 GHz, and also include unlicensed spectrum. Additionally, there may be 5G spectrum in the 5925 to 7150 MHz range and 64 GHz to 86 GHz range. Therefore, 5G will include all previous cellular spectrum and a large amount spectrum in the sub-6 GHz range, and beyond sub- 6 GHz is many times current cellular spectrum.

https://www.arrow.com/en/research-and-events/articles/what-frequency-spectrum-will-5g-technology-use-and-how-does-this-compare-to-4g

Furthermore, I never mentioned anything about applications because I merely pointed out that there is no relation between 5G and Covid-19. That’s it!

I’m not sure what you are implying by your comment since it’s beside the point of what I was pointing out. I am quite awake without religious mumbo jumbo, which is based on anecdotal evidence which is no evidence at all, God/Gods, Religions and Ideologies are manmade, merely invented to control people. There are over 12,000 God’s worldwide and roughly 4200 Religions, go figure! In short, It’s all about control and limitation. So there’s your answer. I’ll stick to reality instead of fiction.

To compare a car (which is operated by a human being) to 5G is nonsensical, 5G doesn’t have the ability to think or the capability to make radical decisions as humans do. It’s like saying, “Guns kill people, while it’s in fact, “people with guns kill people”

I guess you terribly misinterpreted my comment, I hope this answers your reply.

PS: I’m fully aware of the dangers regarding 5G, I’m well educated, informed and awake. Have a nice day.

Willem
Willem
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

Het heeft effect op de bloedcellen Alex, daardoor nemen ze Co2 op i.p.v. zuurstof waardoor je stikt, zoek het maar eens op. Heeft niets met een virus te maken.

Alex
Alex
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

I was merely pointing out that 5G has no relation to Corona, since you stated that 5G could trigger symptoms like Covid-19. Which could be interpreted as being related to Covid-19 for some of the readers.

I’m already aware of the dangers regarding 5G, which i already made very clear in my initial comment, but I guess you skipped that part. I just pointed out that Covid-19 isn’t transmitted through 5G, infecting humans.

I did get the point you were making.

Have a nice day.

Rob
Rob
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

Er is een onderzoek gedaan naar 5G en de inductie van van het corona virus in cellen. Dat onderzoek is van het internet gehaald. Gelukkig zijn er altijd mensen die het dan al veilig hebben gesteld. Kijk bovenaan naar de namen . Waar een 1 bij staat zijn mensen die werken bij het Department of Nuclear, Sub-nuclear and Radiation Physics, G. Marconi University, Rome, Italy.
https://scienceintegritydigest.files.wordpress.com/2020/07/fioranelli.pdf

Alex
Alex
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

This was an “opinion piece”, not an actual study.

https://www.emfsa.co.za/research-and-studies/withdrawn-5g-technology-and-induction-of-coronavirus-in-skin-cells/

The paper suggests that 5G waves (the latest cell phone technology) can spontaneously generate Coronaviruses in skin cells. Yet, there is nothing in this article that proves this extraordinary claim. It is absolute nonsense.

How did the authors prove this extraordinary claim? Well, they don’t. The paper does not include any experiments. It is listed as an Editorial, and it includes a lot of clunky cartoons and impressive formulas, but there is no proof. It is just a wacko hypothesis.

https://scienceintegritydigest.com/2020/07/23/worst-paper-of-2020-5g-and-coronavirus-induction/

G van peet
G van peet
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Die 5g frequentie die men nu gaat gebruiken, is al in gebruik geweest door Digitenne. En die zenders zijn echt sterk! Ook draadloze microfoons moesten wat opschuiven hiervoor. Dus….niks nieuws onder de zon. Freq nu is 700MHz. Magnetron en WiFi is 2,150 mega!

Car
Car
3 maanden geleden

https://www.flickr.com/photos/samn242/227746612 Toch wel grappig deze kaarten.

Willem
Willem
3 maanden geleden

Vandaag wordt dus 5G gelanceerd. Het zou een goed idee zijn wanneer ieder van ons die hier reageert hier iets van gaat merken lichamelijk of geestelijk. Want we kunnen wel van alles aannemen maar ervaring is de beste leermeester. Misschien dat NineforNews hier ook iets mee kan doen?

Willem
Willem
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Hier een link naar het bericht, wel via Nu.nl 🙂 maar dat was de enige die ik kon vinden zo snel https://www.nu.nl/tech/6066409/kpn-en-t-mobile-activeren-5g-netwerk-op-28-juli-op-beperkte-schaal.html

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
Reactie op  Willem
3 maanden geleden
Alex
Alex
3 maanden geleden

“About 3 weeks ago, Edwin Huisman and his wife became infected with Covid-19. They both tested positive. “I have no idea how I got it,” Edwin said on LinkedIn . “I hardly leave the house and always wear a mask when necessary.”

That goes to show that facemasks are useless and infections occur more inside then outside. Conclusion: lockdowns are useless, facemasks are useless, disinfection is useless! It’s all a damn joke!

All identified outbreaks of three or more cases occurred in an indoor environment, which confirms that sharing indoor space is a major SARS-CoV-2 infection risk.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.04.20053058v1

5 Reasons You Shouldn’t Use Hand Sanitizer Anymore!

https://www.lifehack.org/288545/5-reasons-you-shouldnt-use-hand-sanitizer-anymore

Why you should never use hand sanitizer!

https://youtu.be/NZ6RldO-SvE

salvar
salvar
3 maanden geleden

gewoon nederlands , ze gaan ons kapot maken.

salvar
salvar
3 maanden geleden

draag altijd eennmondkapje als het moet?
hij had dus niet ziek moeten worden met zijn muilkorf.

blackpeat
blackpeat
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

mondkapjes, binnenblijven, desinfecterende handgel, en 300 keer per dag je handen wassen. Zeker weten dat je ziek wordt.

koddebeier
koddebeier
3 maanden geleden

De Jonge noemde het gebruik hiervan ‘kwakzalverij’.??
Jammer dat die hersenloze denken overal verstand van te hebben !!

salvar
salvar
3 maanden geleden

of je iets gaat merken van 5G ??
ik denk eerder dat ze de straling kunnen aanpassen en gebruiken als wapen.
een animatie filmpje liet zien hoe een menigte uit elkaar werd gejaagd met 5G.
ik heb er niet direct verstand van maar het is in mijn ogen niet goed.

de tering lui bij rivm weten donders goed dat positief testen in 99% van de gevallen helemaal niets met het corona (virus) heeft te maken.
de lijst ken iedereen , hoofdpijn thuis blijven , verhoging thuis blijven , diarree thuis blijven , etc. etc. etc.
je verkouden positief geen corona maar gewoon verkouden.
hoofdpijn positief geen corona maar gewoon hoofdpijn.
je kan zo doorgaan tot in de eeuwigheid en zalo altijd in de meeste gevallen positief testen en die lui van de ggd en rivm maken er het covid19 van en zo blijf je de getallen houden.
het virus is er niet , dus mensen kom nu eens in opstand , anders wordt iedereen weer opgesloten en mag een muilkorf dragen.
fijne wereld he , laat je niet afvoeren naar de slachtbank want dat gaat echt gebeuren na de vaccinatie.
wil je niet leven in zo,n wereld doe er wat aan met zijn allen en daar hebben ze geen kaas van gegeten.

x

Check Also

desinformatie

‘Pas op voor desinformatie verspreid door wappies als Mark Rutte’

Het Nederlandse leger heeft sinds de corona-uitbraak ...

coronatests

Portugese rechtbank: coronatests ‘onbetrouwbaar’ en quarantaines ‘onwettig’

Een Portugees beroepshof heeft geoordeeld dat coronatests ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x