Mens en DierCorona

Edwin en zijn vrouw genazen in 4 dagen van corona: ‘Godzijdank heb ik zelf onderzoek gedaan’

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo’n 3 weken geleden raakten Edwin Huisman en zijn vrouw besmet met Covid-19. Ze testten allebei positief. “Ik heb geen idee hoe ik het heb gekregen,” laat Edwin weten via LinkedIn. “Ik verlaat het huis nauwelijks en draag altijd een mondkapje wanneer dat moet.”

De eerste week maakten Edwin en zijn vrouw, woonachtig in Texas, nog grapjes over het virus. De tweede week werd het elke dag erger. “We hadden geen koorts, maar waren bijna niet vooruit te branden. We hielden alvast rekening met een ziekenhuisopname.”

Halverwege de tweede week vroeg Edwin zijn huisarts om hydroxychloroquine en azitromycine, middelen die ‘in alle Griekse ziekenhuizen worden toegediend’. “We betaalden er €1,95 per persoon voor! Binnen drie dagen was mijn vrouw symptoomvrij. Een dag later was ik dat ook.”

Eigen onderzoek

“Godzijdank heb ik de mainstream media niet vertrouwd, maar in plaats daarvan zelf onderzoek gedaan. Gelukkig hebben we een huisarts die alleen zijn patiënten wil helpen en niet de grote farmaceuten.”

In mei stelde FvD-voorman Thierry Baudet vragen aan CDA-minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid over hydroxychloroquine. De Jonge noemde het gebruik hiervan ‘kwakzalverij’. De Limburgse huisarts Rob Elens, die diverse coronapatiënten succesvol met het middel behandelde, is teruggefloten door de inspectie.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
2 jaren geleden

En waarom werden ze ziek? Hadden ze al iets onder de leden? Nu wordt er gedaan of het wel een gevaarlijk virus is.

andré
andré
2 jaren geleden

Zou deze “godvrezende man” Baudet beseffen dat hij meer te vrezen heeft van de grondwet ? (in de nabije toekomst) Moord met voorbedachte rade is best heftig…
Nog even over deze medicijn combinatie ; hier in Frankrijk de zieken huizen die het gebruikten (verleden tijd!) sterfte cijfer onder de 1 procent, die het niet gebruiken sterfte cijfer 40 Procent ! Ga dat maar eens uitleggen met een drogredenering !
De oosterburen komen al in aktie …https://acu2020.org/international/

William
William
2 jaren geleden

Het gaat niet om de mensen te genezen, het gaat om het toedienen van het levensgevaarlijke vaccin.. (eaar ook nog miljarden mee worden verdiend) we moeten worden opgeruimd in plaats van gezond en sterk zijn

Car
Car
2 jaren geleden

https://www.flickr.com/photos/samn242/227746612 Toch wel grappig deze kaarten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x