Homepagina » Buitenland » Presentator is dagelijkse coronacijfers spuugzat: ‘We leven in een samenleving die in de ban van angst is’
presentator
Foto: ŽupaBA VUCBA CC BY 2.0

Presentator is dagelijkse coronacijfers spuugzat: ‘We leven in een samenleving die in de ban van angst is’

Sky News-presentator Alan Jones is de coronacijfers die we dagelijks over ons uitgestort krijgen spuugzat. “Als de overheid het aantal nieuwe gevallen aankondigt, waarom vertellen ze er dan niet bij om hoeveel milde gevallen het gaat? Waarom vertellen ze ons niet hoeveel mensen zijn hersteld? Waarom zeggen ze niet dat de meeste mensen geen gevaar lopen?”

Jones spreekt van ‘medische tirannie’. “Ze blaffen bijna elke dag bevelen naar ons. Niemand wil zeggen waarom we ons niet vanaf het begin hebben gericht op mensen die risico lopen. En mensen die geen risico lopen worden hetzelfde behandeld als mensen die wel risico lopen.”

“Geen enkele wereldleider heeft ooit verwezen naar cijfers van de WHO waaruit blijkt dat 99 procent van de coronagevallen mild is. Hebben politici ook maar enig idee wat ze doen? Begrijpen ze wel dat ze de mensen die ze zeggen te helpen juist schade berokkenen?”

Geen pandemie

Een vrouw schreef Jones een bericht waarin ze zei dat ze met een briefje van 5 wilde betalen in de winkel, maar dat het biljet niet werd aangenomen omdat ‘ik anders mijn handen moet wassen’.

“We leven in een samenleving die in de ban van angst is. Een angst die is aangewakkerd door de politieke reactie op iets wat geen pandemie is.”

Jones citeerde de Britse historicus David Sharkey: “Het eigenaardige aan Covid-19 is dat het geen hele serieuze ziekte is, maar dat we toch economische zelfmoord hebben gepleegd.” De presentator voegde toe dat het de politici zijn die deze schade hebben veroorzaakt.

“Covid-19 vertoont veel gelijkenissen met bureaucratie en politici. Ze besmetten alles, net als het virus. Vaccins? Er is geen vaccin tegen onkunde of domheid.”

Bekijk het item hieronder:

[Sky News]
4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
7 maanden geleden

Het gaat leiden tot steeds meer geweld dit najaar, want de maatregelen worden hoe dan ook verscherpt.
Uiteindelijk zal het uitlopen op burgeroorlogen in diverse landen.

Willem
Willem
Reactie op  Pieter
7 maanden geleden

Weet je wat ik denk Pieter, dat middels 5G en vaccinaties en pure ellende veel mensen ziek worden en dat er in de westerse wereld (EU en US enz) gewoon miljoenen mensen dood gaan de komende paar jaar.

jenne
jenne
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Ja ik ben hier ook bang voor, het staat in de sterren geschreven !

Willem2
Willem2
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Dat denk ik ook Willem. In Wallonië amper coronadoden, geen 5g in Wallonië. Enkel in Waals Brabant en rondom Luik. In de EU hoofdstad is 5g gewoon verboden, dit heeft met de nationale volsgezondheid te maken, 5g zit ver boven de toegstane norm. Nu sinds 27 juli heeft kpn de échte 5g ingevoerd.

Ik vermoed dat dit een voorbereiding was op wat nu gaat komen in de randstad en Eindhoven. Erna in noord en oost Nederland.

Dit moet te maken hebben met de digitale oorlog tussen USA en China. Huawei moet wellicht worden verdrongen of iets in die trant. En dan komen ze volgend jaar met de oplossing: vaccinatie met chips (luciferace of iets soortgelijks).

En corona bestaat écht gewoon, maar de doden komen waarschijnlijk door de straling..5g heeft namelijk exact dezelfde symptomen als het coronavirus.

Bij hoofdpijn of ademnood zou ik zelf eerst naar een gebied gaan zonder 5g. Voordat je naar een IC gaat. Dat is hoe ik het momenteel zie.

Densie
Densie
Reactie op  Pieter
7 maanden geleden

bent U helderziend?

namaste…

Pieter
Pieter
Reactie op  Densie
7 maanden geleden

Daar hoef je niet eens helderziende voor te zijn Densie.

De eerste die mij sommeert een mondkapje op te zetten, zal het bezuren (En de tweede en derde etc… ook).

Willem
Willem
Reactie op  Densie
7 maanden geleden

Ik denk (outside the box, cliché 🙂 ) Densie en gebruik mijn jarenlange ervaring, iedereen kan in de toekomst kijken door het verleden te kennen. Helderziendheid enz is niets vreemds of bijzonders, het was ooit onze grootste manier om te overleven. Paranormaal is gewoon normaal, wat voor velen niet meer zichtbaar of voelbaar is, is het voor een enkeling nog wel. Denzie van Density?

Rob
Rob
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Het heeft ook niets met helderziendheid in paranormale zin te maken. Helder zien betekent gewoon dat je ziet wat er op de wereld gaande is . Het verleden kan wel een rol spelen. Als je kijkt naar hoe het door de tijd heen is verlopen dan zie je dat de macht langzaamaan meer controle heeft genomen. Nu in deze tijd gaat dat ineens heel erg snel en dan wordt het zichtbaar. Trek die trend door en je hebt een beeld van de toekomst die de heersende macht voor ogen heeft. Dat is voor veel mensen allang duidelijk en daarom kun je nu zien dat ze daar naartoe aan het werken zijn. Maar of hun doel uiteindelijk wel waarheid wordt is nog helemaal niet zeker, al lijkt het wel zo. Er is aan de andere kant ook het verhaal van een bewustzijnsverandering vanuit de mens zelf. Het ontwaken is daar een onderdeel van. Mensen gaan zien wat er gaande is. Maar de verandering waar veel over gesproken en geschreven wordt is vanuit de kern in de mens. En ook daar zijn al generaties van bij wie dat anders is dan het altijd was. En ook dat is dan nog niet DE verandering waar het uiteindelijk over gaat. Het bewustzijn van die kern was altijd slapend. Jonge generaties worden al met een wakker bewustzijn geboren. Maar dan is er nog steeds het leven als dualiteit (wat niet de wereld van macht en controle is). De verandering waar het volgens veel informatie uiteindelijk naartoe gaat is eenverruiming van het wakkere bewustzijn waarbij de dualiteit niet meer bestaat. Dan is er alleen de eenheid van de kern aanwezig, in verbinding met anderen. Welke uitkomst er zal zijn zal de tijd leren maar volgens veel informatie is die bewustzijnsverandering DE bedoeling. Punt schijnt alleen te zijn dat zoiets nog nooit eerder is gebeurt, ooit. Misschien lijkt het daarom alsof de NWO de enige uitkomst zal zijn.

sjake
sjake
Reactie op  Pieter
7 maanden geleden

pieter,u heeft idd gelijk,burgeroorlog,dan kunne we mekaar afmaken en hoefd de overheid het niet te doen.
Slim bezig noem ik dat.
Ik denk dat onze politici te jong zijn om iets van Ceaușescu af te weten,zulle maar zeggen.

tonny
tonny
Reactie op  sjake
7 maanden geleden

Precies

alex
alex
7 maanden geleden

onze politiekers zijn idioten als ze niet inzien wat ze doen en als ze het weten en toch verder doen zijn het criminelen

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  alex
7 maanden geleden

Dat laatste Alex.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Met enkele citaten ben ik het niet mee eens.
Hij spreekt steeds over politici maar mijns inziens moet dat de reguliere media zijn.
Het is aan de reguliere media om politici te controleren en de waarheid te achterhalen.
Hoe erg is corona? Wie lopen er risico? Wie sterven er aan corona? Wat is eraan te doen zonder zelfmoord te plegen in economisch, sociaal en immunologisch opzicht?
Wat zijn de behandelingsmethode(n)?
Wat kun je zelf doen om je sterker te maken?

Al deze vragen worden niet gesteld. Als een aantal worden gesteld dan worden deze met aantoonbare onwaarheden beantwoord.
Zoals aantal dagen geleden, ik meen, in Ad waarin stond vermeld dat de Braziliaanse president zichzelf had genezen van corona door HCQ. Hij liet trots het doosje zien. Maar wat stond er verderop vermeld in het artikel? Het is twijfelachtig of HCQ werkt. Dit is aantoonbaar onjuist en door de informatie van zelfzorgcovid19.nl hetgeen de journalist tot zich had kunnen én vooral moeten nemen, is het doelbewust foute informatie verspreiden.
Gisteren in de Telegraaf. Yep, zij hebben tweetal jongeren gevonden in het buitenland die aan, zo wordt gesteld, aan corona zijn gestorven. Vreselijk, echter dit is alleen bedoeld om de angst verder aan te wakkeren.
Gelet op het mediaoffensief van de laatste week, is volgens eenvandaag de angst er weer succesvol ingeslagen. van 62% naar iets van 72% van het volk maakt zich zorgen over corona.
Terwijl het volk zich helemaal geen zorgen hoeft te maken als de reguliere media haar werk goed zou doen.
Zij hoeven alleen maar te schrijven: 98% hoeft zich geen zorgen te maken. Voor de overige 2% hebben wij HCQ + zink + Azitromycine achter de hand. De kans dat u door corona zal bezwijken is door deze behandeling kleiner dan de kans dat u omkomt in het verkeer of zal bezwijken aan kanker.

Maar ja, dat schrijven zij niet.
Wat mij betreft wordt de reguliere media aangeklaagd, al zal dat moeilijk worden vanwege de persvrijheid.

Philip
Philip
Reactie op  ProAsfalt
7 maanden geleden

Vergeet die zgn experts niet (bio-statisticus, dierenartsen, statistiche virologen ,lab ratten, immunologen etc..)

En kijk-lees vooral statische, dat zijn mensen die zich baseren op statistieken, modellen, voorspellen, veronderstellen, computer simulaties, cijfers, gemiddelde waardes ect…die altijd uitgaan van uit het ergste en vaak verbonden zijn aan big farma!!

Matt
Matt
7 maanden geleden

Ze blijven doorgaan tot we op onze knieën gaan smeken om dat vaccin en dan is ineens alles opgelost.
Denken ze…………………..

GeenNL
GeenNL
Reactie op  Matt
7 maanden geleden

@Matt

Precies, en na de gifspuit hopen, bidden en afwachten welke ziektes zich mogelijk gaan ontwikkelen in het lijf. Is het kanker, met ernstige kwaadaardige vormen van kanker, zijn het neurotische of fysieke chronische of acute ziektes allerlei aard die men daarna krijgt. En of een/het virus nu wel of niet bestaat is feitelijk irrelevant, maar het werkelijke doel en uitwerking van het vaccin (ieder vaccin) is waar het om draait. Het doel in deze is al uitgelegd door Bill Gates hoogst persoonlijk, de psychopaat wil een reductie van de totale mensheid en degene die mogen blijven leven van Bill en zijn vriendjes zullen daarbij niet meer leven in vreugde, zoals ze misschien waren gewend. Maar schijnbaar vinden de slaven het niet erg om ziek te worden gespoten of in een hel op aarde verder te leven.

Willem2
Willem2
Reactie op  GeenNL
7 maanden geleden

Ik hoop dat jullie geen gelijk hebben, maar ben bang van wel. Dat 5g zaakje stinkt. Overal hetzelfde: Wuhan, Italië, België en NL.

Die 5g is niet voor niets verboden in de EU-hoofdstad Brussel. Wij mogen er niet eens over praten of je wordt gezien als complotdenker. Ik zal zelf niets doen, maar als het volk erachter komt dat dit zo is, dan zijn de rapen gaar. Ik wens het beroepsleger veel succes met hun traangas, tegen 1 miljoen (zogenaamde) hooligans gaan ze echt niet zo veel beginnen.

5g wordt momenteel in de randstad aangezet. De doden zullen dan ook vooral in de randstad komen, is een voorspelling. Erna volgt Oost en Noord. Uitschakelen van de Chineze 5g-apparatuur is geen optie. Met geweld los je niks op. Demonstreren met 1 miljoen mensen en grote spandoeken met erop ‘Europa wij zijn geen opvoedcentrum, zet de 5g-apparatuur gewoon uit’. Net als in Wallonie, brussel en slovenië.

Doeterniettoe
Doeterniettoe
7 maanden geleden

Er gaan meer mensen dood en kapot aan het creëren van angsten en depressies, verlies inkomen, verlies sociaal contact en groei in eenzaamheid dan aan de besmettingen. Maw. De regels en de uitbraak van dit virus zijn een manier om de bevolking te reduceren. Door zelfmoorden en mentale problemen. Ze laten mensen voortdurend in angst vertoeven. Dat is al jaren hun manier om mensen te onderdrukken. Kijk naar religie. Wees braaf want boven in de wolken zitten er man met een baard die je naar de hel zal sturen.
Of terrorisme, welke gek geloofd nog dat 3 stalen gebouwen instorten door 2 vliegtuigen.

Werd het niet eens tijd dat de wereld wakker werd?

Maja
Maja
Reactie op  Doeterniettoe
7 maanden geleden

Als Christen ben ik het niet met u eens. Ik ben 75 jaar, nooit gevaccineerd (gaat ook niet gebeuren) en ben geen moment bang voor het virus. Ik gedraag mij niet onverantwoordelijk, zoek geen mensenmassa’s op etc. Of ik ziek word of niet ligt in de hand van mijn Heiland die voor mij gestorven is aan het kruis en voor mij zorgt. Al 75 jaar lang. En reken maar dat ik heel veel heb meegemaakt maar Hij heeft mij er doorheen geholpen. En op Zijn tijd zal Hij mij naar huis roepen, geen seconde eerder. Virus of geen virus. Weet u wat een rust dat geeft?

jenne
jenne
Reactie op  Maja
7 maanden geleden

mooi, ik benijd U !

Elise
Elise
Reactie op  Maja
7 maanden geleden

En zo zou iedereen moeten denken. Ik denk ook al lang zo. Als onze lieve heer mij komt halen, dan is dat zo. Maar na een zware kankerbehandeling wil ik wel weer eens echt gaan leven en dat kan nu niet. Daar heb ik best moeite mee en vooral als de meeste mensen nog steeds angst hebben. Dat botst namelijk. Hoe zou jij hier mee dealen?

Margie
Margie
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

Wat versta je onder echt leven Elise?

PREDATOR
PREDATOR
7 maanden geleden

En zo zie je maar weer dat de gemiddelde Vernederlander niet zelf denkt..Laat staan logisch nadenkt.
Als ik als kantoorpersoneel geen mondkapje hoef te dragen omdat de afzuiging aanstaat..Die wel heel erg krachtig moet zijn om meer dan alleen lucht te kunnen afzuigen ..Of een mondkapje dragen achter een plexiglasscherm als klant en het persooneel niet???We staan allebij achter glas maar goed..Winkelkar verplicht en binnen is het van…doe maar wat..Ja mensen , iets aan verbannen zijn we nu niet nee..Maar kijk gerust nos journaal ,geloof vooral alles en zeker niet zelf eens logisch tegen de situatie aan kijken..Dat is Vernederland..Sjiek he..bah bah

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
7 maanden geleden

gezien de leeftijd van deze spraakzame presentator is hij niet bang, hij valt juist wel in de meest ernstige groep die het meeste gevaar lopen.. maar juist uit zijn ervaringsdeskundigheid als presentator voelt hij dat de berichtgeving C19 wel heeeeeeel eeee eenzijdig aan het worden is.. goed zo.. nu nog meer oa….
wanneer gaat jeroen paul dit doen.. hij die al reeds stopte als talkshow hoste wat let hem!!! of bezit hij ook voorkennis en misleid hij TV publiek bewust of onbewust..
of de VI 3 hoek die tijdelijk media bedenkingen heeft en geen blad(lees agenda) voor de mond..

salvar
salvar
7 maanden geleden

de cijfers lieten zien dat er bijna geen dode meer waren en corona besmetting was er bijna niet meer.
ze weten bij rivm en de regering van k*tte ook dat ze er flink naast hebben gezeten en dat het een griep is en niets meer.
ze willen het nu volhouden dat het een killer virus is.
economie kapot.
mensen onnodig gestorven.
mensen lijp maken met het strooien van cijfers die voor geen hout kloppen en weten die gladdekkers.
maar ja wat wil als onnodig vaccins koop voor miljoenen.
kom rivm zeg nou gewoon als je test bijna iedereen positief zal zijn.
beetje verkouden omdat normaal is ,hup positief.
hoofdpijn , hup positief.
diarree , hup positief.
angst depressie , hup positief.
vorig jaar beetje griep gehad dan zal de test dit aangeven en je voelt hem al komen , hup positief.

als iedereen gewoon thuis was gebleven om uit te zieken was dit gedoe allang overgeweest.
behalve de ouderen natuurlijk als die te ziek waren om thuis uit te zieken dan naar het ziekenhuis , wat altijd is geweest met een griep.
dus de schuldigen zijn WHO , RIVM , RUTTE en CONSORTEN , ook de burgemeester gaan lekker meedoen stelletje lafbekken.
daarbij komt nog dat het normale leven van mensen zijn vernietigt en met dit alles mogen ze niet wegkomen.

ik zit echt niet op cijfers te wachten hoeveel opnames , hoeveel doden , hoeveel positief getest.
je wil niet weten hoeveel idioten zich laten testen die zich kerngezond voelen.
willen ze soms aandacht of sporen ze niet?
let op je wil niet weten hoeveel er in de rij staan om het vaccin te nemen.
je wil niet weten (als de burgemeesters ) hoevelen een muilkorf op doen.
ik begin me af te vragen of de wereld nog wel zin heeft om te bestaan , het lijkt erop dat er een heel ander virus heerst , namelijk het krankzinnige virus.

jenne
jenne
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

Nou U zit er niet zo ver naast, velen van onze pseudo leiders zijn in wezen ziek, en komen zeker in aanmerking voor psychologische begeleiding, velen zijn sexueel nog homme nog kuit, om over kindermisbruik maar te zwijgen, en het zijn er heel veel !

Densie
Densie
7 maanden geleden

what’s in a name…
waar ‘t om gaat is: wat voor Wereldbeeld creër je…
allemaal oud paradigma, oog om oog tand om tand…
3e dimensie…
laatste stuiptrekkingen…
we gaan een prachtige tijd tegemoet…
namaste

salvar
salvar
Reactie op  Densie
7 maanden geleden

wij maken de wereld niet zo dat doen de macht wellustelingen op dit moment en een heleboel mensen beginnen nu door te krijgen dat er niets veranderd en alleen maar erger wordt.
niet luisteren dan wordt je in elkaar getremd.

Densie
Densie
7 maanden geleden

laat Liefde in het hart de weg zijn….en geen angst-denken!
nogmaals:
namaste………..

x

Check Also

corona

Opgepast: dit zit er in de coronavaccins

Om gebruikers te informeren over hun medicijnen ...

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x