BuitenlandCorona

Presentator is dagelijkse coronacijfers spuugzat: ‘We leven in een samenleving die in de ban van angst is’

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sky News-presentator Alan Jones is de coronacijfers die we dagelijks over ons uitgestort krijgen spuugzat. “Als de overheid het aantal nieuwe gevallen aankondigt, waarom vertellen ze er dan niet bij om hoeveel milde gevallen het gaat? Waarom vertellen ze ons niet hoeveel mensen zijn hersteld? Waarom zeggen ze niet dat de meeste mensen geen gevaar lopen?”

Jones spreekt van ‘medische tirannie’. “Ze blaffen bijna elke dag bevelen naar ons. Niemand wil zeggen waarom we ons niet vanaf het begin hebben gericht op mensen die risico lopen. En mensen die geen risico lopen worden hetzelfde behandeld als mensen die wel risico lopen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Geen enkele wereldleider heeft ooit verwezen naar cijfers van de WHO waaruit blijkt dat 99 procent van de coronagevallen mild is. Hebben politici ook maar enig idee wat ze doen? Begrijpen ze wel dat ze de mensen die ze zeggen te helpen juist schade berokkenen?”

Geen pandemie

Een vrouw schreef Jones een bericht waarin ze zei dat ze met een briefje van 5 wilde betalen in de winkel, maar dat het biljet niet werd aangenomen omdat ‘ik anders mijn handen moet wassen’.

“We leven in een samenleving die in de ban van angst is. Een angst die is aangewakkerd door de politieke reactie op iets wat geen pandemie is.”

Jones citeerde de Britse historicus David Sharkey: “Het eigenaardige aan Covid-19 is dat het geen hele serieuze ziekte is, maar dat we toch economische zelfmoord hebben gepleegd.” De presentator voegde toe dat het de politici zijn die deze schade hebben veroorzaakt.

“Covid-19 vertoont veel gelijkenissen met bureaucratie en politici. Ze besmetten alles, net als het virus. Vaccins? Er is geen vaccin tegen onkunde of domheid.”

Bekijk het item hieronder:

[Sky News]

4.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
3 jaren geleden

Het gaat leiden tot steeds meer geweld dit najaar, want de maatregelen worden hoe dan ook verscherpt.
Uiteindelijk zal het uitlopen op burgeroorlogen in diverse landen.

alex
alex
3 jaren geleden

onze politiekers zijn idioten als ze niet inzien wat ze doen en als ze het weten en toch verder doen zijn het criminelen

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Met enkele citaten ben ik het niet mee eens.
Hij spreekt steeds over politici maar mijns inziens moet dat de reguliere media zijn.
Het is aan de reguliere media om politici te controleren en de waarheid te achterhalen.
Hoe erg is corona? Wie lopen er risico? Wie sterven er aan corona? Wat is eraan te doen zonder zelfmoord te plegen in economisch, sociaal en immunologisch opzicht?
Wat zijn de behandelingsmethode(n)?
Wat kun je zelf doen om je sterker te maken?

Al deze vragen worden niet gesteld. Als een aantal worden gesteld dan worden deze met aantoonbare onwaarheden beantwoord.
Zoals aantal dagen geleden, ik meen, in Ad waarin stond vermeld dat de Braziliaanse president zichzelf had genezen van corona door HCQ. Hij liet trots het doosje zien. Maar wat stond er verderop vermeld in het artikel? Het is twijfelachtig of HCQ werkt. Dit is aantoonbaar onjuist en door de informatie van zelfzorgcovid19.nl hetgeen de journalist tot zich had kunnen én vooral moeten nemen, is het doelbewust foute informatie verspreiden.
Gisteren in de Telegraaf. Yep, zij hebben tweetal jongeren gevonden in het buitenland die aan, zo wordt gesteld, aan corona zijn gestorven. Vreselijk, echter dit is alleen bedoeld om de angst verder aan te wakkeren.
Gelet op het mediaoffensief van de laatste week, is volgens eenvandaag de angst er weer succesvol ingeslagen. van 62% naar iets van 72% van het volk maakt zich zorgen over corona.
Terwijl het volk zich helemaal geen zorgen hoeft te maken als de reguliere media haar werk goed zou doen.
Zij hoeven alleen maar te schrijven: 98% hoeft zich geen zorgen te maken. Voor de overige 2% hebben wij HCQ + zink + Azitromycine achter de hand. De kans dat u door corona zal bezwijken is door deze behandeling kleiner dan de kans dat u omkomt in het verkeer of zal bezwijken aan kanker.

Maar ja, dat schrijven zij niet.
Wat mij betreft wordt de reguliere media aangeklaagd, al zal dat moeilijk worden vanwege de persvrijheid.

Matt
Matt
3 jaren geleden

Ze blijven doorgaan tot we op onze knieën gaan smeken om dat vaccin en dan is ineens alles opgelost.
Denken ze…………………..

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x