Chemtrails

Piloten verdiepen zich in vliegtuigsporen en schrikken zich rot: ‘Ik ben geschokt, mijn wereld is ingestort’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Zo’n beetje halverwege de jaren negentig begonnen de vliegtuigsporen van vorm en duur te veranderen. Dat zei vliegtuigbouwkundige Coen Vermeeren in gesprek met Indepen.

Sporen werden steeds langer en breder, en losten niet op. Ze bleven uren hangen. Uiteindelijk bedekten ze de hele hemel, aldus Vermeeren. “Dat is natuurkundig en scheikundig niet uit te leggen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hij stelde voor om die sporen te onderzoeken met een laboratoriumvliegtuig van de TU Delft, zijn voormalige werkgever. Twee hoogleraren waren in eerste instantie laaiend enthousiast, maar wilden het uiteindelijk toch niet doen. De TU Delft heeft Vermeeren op een gegeven moment de wacht aangezegd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nederlandse piloten

De patenten zijn er heel duidelijk over en er zijn klokkenluiders: piloten, mensen die in het leger hebben gewerkt, maar ook bij de FBI, stelde Vermeeren.

Hij heeft meerdere piloten ontmoet die zich hierover uitspreken, maar dat nooit in het openbaar zullen doen, omdat ze het risico lopen ontslagen te worden. Er zijn ook Nederlandse piloten.

Voormalig KLM-piloot Willem Felderhof zei in The Richie Allen Show dat chemtrails echt bestaan en dat er programma’s zijn waarbij vliegtuigen chemicaliën in de lucht sproeien.

Mensen willen het niet weten

Collega’s van Felderhof hebben zich in het fenomeen verdiept en zouden tot soortgelijke conclusies zijn gekomen. “Ik ben geschokt, mijn wereld is ingestort,” zou één van hen hebben gezegd.

Dat het bestaan van dit programma genegeerd wordt, heeft volgens Felderhof psychologische oorzaken. “Het is niet zo dat mensen het niet weten, maar het is meer dat mensen het niet willen weten,” zei hij eerder tijdens een rondetafelgesprek over geo-engineering.

“Geo-engineering is dermate belangrijk in het licht van de global warming-tirannie, dat gaat echt niet zomaar stoppen. Global warming gaat ons als gezamenlijke vijand richting een wereldsysteem leiden,” zei Felderhof, die meteorologie heeft gestudeerd.

Dat systeem moet omvallen

“We leven in een systeem hier, een Matrix of control die gericht is op het fysieke, op het materiële. Het is een satanisch, luciferiaans systeem. Dat systeem moet omvallen,” benadrukte de oud-piloot.

Felderhof wees erop dat steeds meer mensen zich bewust worden van geo-engineering, maar dat wetenschappelijk onderzoek uitblijft. Dat komt volgens hem omdat mensen er hun vingers niet aan durven te branden. “Mensen worden door angst gedreven.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.4 364 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
28 dagen geleden

Gates Foundation ook actief bij TU Delft. Eerst liefdadigheid, en langzaam maar zeker het heft in handen nemen en de dienst uit maken. Wederdienst / Opbrengst investering voor Gates , iets met sproei vliegtuigen ontwikkelen. kleine daar heeft Gates al toestemming voor om die te gebruiken.

Sardo
Sardo
28 dagen geleden

Dit is geweldig dat er Piloten zich laten horen.
De eerste stap naar openbaring.

Annette
Annette
28 dagen geleden

Als nu eens zo’n belangrijk stuk tekst, uitgesproken door vliegtuigbouwkundige Coen Vermeeren, niet alleen in Indepen en ninefornews zou terechtgekomen, maar in IEDERE Nederlandse krant….. Zouden alle ontkenners van geo-engineering dan nog roepen: Dat is alleen maar een complottheorie? Ik denk het niet.

Velen van de lezers en lezeressen van ninefornews zullen totaal niet verbaasd zijn over dit o zo belangrijke fenomeen en WETEN natuurlijk ook wel, dat dit een onderdeel is van Agenda 2030.

WIJ zijn al jarenlang behoorlijk goed op de hoogte van alle gevaren, die werkelijk in allerlei verschillende vormen op ons af komen, maar aan sommige van deze kunnen wij helaas heel weinig doen.

Velen van ons hebben, nu bijna vier jaar geleden, met succes de experimentele gentechinjecties, geweigerd.
Daarnaast hebben wij niet meegedaan met het dragen van mondkapjes, die alleen maar voor gezondheidsproblemen zorgen en ook niet om de haverklap een test gedaan, alsof het niets was.

Verder proberen velen van ons natuurlijk zo goed en zo kwaad als het is, gezond voedsel te bemachtigen en gefilterd water te drinken.

Door de vele informatie op de alternatieve kanalen weten velen van ons, dat je beter niet met een zonnebril kan lopen en VOORAL geen zonnebrand rommel moet insmeren.

DAT zijn dan de zaken, die wij, tot op zekere hoogte, nog in de hand hebben, maar de gevolgen van het dus, al bijna DERTIG JAAR, sproeien met chemicaliën, daar kunnen wij. wakkere mensen, toch niets aan doen.

Het enige dat je zou kunnen beschermen, is, zodra je je neus buiten de deur steekt, met een gasmasker gaan rondlopen….

Dat is voor mij 100% onaanvaardbaar.

Gelukkig kan een mens heel wat gevaren aan, anders hadden “ze” nu al hun zin gehad: die half miljard zombies.

roel
roel
28 dagen geleden

er zit aanzienlijk meer achter dit ‘fenomeen’ dan alleen maar ‘blokken van zonlicht’. ook is het al ongeveer 20 jaar langer aan de gang dan hierboven gesteld. oogmerken zijn o.m.: invloed op volksgezondheid [aluminium>>alzheimer etc.] ; invloed op bodemstructuur>>verzwakking wortelstelsels en meer ; optimaliseren van geleiding in hogere lagen vd atmosfeer>>HAARP. en denk aan beïnvloeding van instabiliteiten om bijvoorbeeld een aardbeving aan te zetten [HAARP dus, de vreemde aurora’s]. It’s in your face. en het was decennia lang in your face. denk daar eens over na. de ophanden zijnde ondergang is niet enkel te wijten aan het intentionele kwaad ‘hierboven’, maar evenzogoed aan de morele sukkeligheid van wat er rondloopt.

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x