Straling

Is wifi schadelijk voor de gezondheid?

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 63-jarige Mary Coales kan niet naar theaters, restaurants, bioscopen, luchthavens of parken. Net als steeds meer mensen is Mary er van overtuigd dat ze lijdt aan elektroallergie (EHS). De Britse vrouw denkt dat elektrische apparaten haar doodziek maken.

Patiënten die lijden aan elektroallergie hebben last van hoofdpijn, lusteloosheid, misselijkheid, ademhalingsproblemen en soms zelfs verlamming. “Soms lijkt het alsof er iemand met een taser in mijn mond zit,” zegt Coales. “Ik ging op een dag lunchen met mijn nichtje, die een iPad bij zich had. Toen ik het apparaat dicht bij mijn gezicht hield, werd de pijn veel heviger.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Coales moest haar hele leven omgooien om te voorkomen dat ze wordt blootgesteld aan straling van wifi en telefoons. Ze gaat bijna nooit naar openbare plekken en bezoekt alleen vrienden als ze van tevoren alle apparaten hebben uitgeschakeld. De Britse ontwierp een jas van ‘Aaronia Shield’, een stof die haar zou beschermen tegen straling.

Muzikant Ricky Gardiner (66) zegt ook last te hebben van EHS. De gitarist speelde in de jaren zeventig samen met Iggy Pop en David Bowie. Hij denkt dat zijn klachten te maken hebben met de vijf computers die hij gebruikte om muziek te maken. Gardiner is boos omdat mensen met EHS niet serieus worden genomen.

“In de telecomindustrie gaan miljoenen om, dus is het gemakkelijker om ons af te doen als gekken dan je af te vragen of het goed is om ons op te zadelen met al die straling,” zei hij. In Nederland zouden zo’n 500.000 mensen met EHS-gerelateerde klachten wonen.

[Telegraaf, MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Magnum
Magnum
9 jaren geleden
derf
derf
9 jaren geleden

Wifi is zeer schadelijk voor de gezondheid en niet wifi alleen ook 345G bluetooth radar.. het probleem zit in de toename van deze straling in de afgelopen paar jaar. En vooral in Nederland waar geen enkele regelgeving is voor stralingsnormen. Antennes worden in enorme hoeveel heden midden in woonwijken op alle mogelijke plaatsen geplaatst. Het aantal hersentumoren neemt schrikbarend toe, en ook allerlei nevenverschijnselen als hoofdpijn, tonen in het gehoor, slapeloosheid, en aantasting van je genetisch materiaal. Er is al meer dan genoeg overv te vinden geschreven door gerenommeerde wetenschappers. Maar de miljarden ie er aan verdiend worden zijn voorlopig nog belangrijker dan de gezondheidsramp die er op zeker aan komt.

Candor
Candor
9 jaren geleden

Je kunt een armband kopen met een die jezelf overtuigd .

Heb de armband in de ene hand gehouden met i Phone en men duwt op de andere arm die je horizontaal naast je lichaam houd .
Wissel dit af met en zonder armband .
Kon niet anders dan deze armband kopen , overtuig jezelf de verkopende partij hoeft eigenlijk niets te zeggen .Natuurlijk weer debunk filmpjes te zien die zeggen dat de verkoper je lichaam vasthoud , echt niet het geval als je op je pols laat drukken .

http://www.powerfxstore.com/Articles.asp?ID=244

Ik geloofde er niet in maar was snel overtuigd dat het echt werkt , veel meer kracht dus die straling heeft effect op het menselijk lichaam wat ook wel logisch is want we zijn bio energetische wezens die op electriciteit werken .

truthisstrangerthanfiction
truthisstrangerthanfiction
9 jaren geleden

van bellen met de gsm aan mijn hoofd krijg ik hoofdpijn..
persoonlijk denk ik ook dat al deze straling verantwoordelijk is voor het erger wordende agressieve en asociale gedrag van mensen. (in het verkeer bvb)

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x