Binnenland

RTL stopt met Dr. Phil na aflevering over rijke en machtige pedofielen: Toeval of niet?

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse talkshow Dr. Phil is sinds deze week niet meer te zien op de Nederlandse tv. RTL heeft naar eigen zeggen ‘andere keuzes gemaakt in de programmering’.

Sinds maandag worden op de uitzendtijden van Dr. Phil herhalingen uitgezonden van andere RTL-programma’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De timing van dit besluit is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk, zo schrijft We Are Change. Verleden week was in de talkshow een vrouw te zien die claimde door rijke en machtige mannen te zijn gebruikt als seksslaaf.

Pedo-verhoor

Is er een verband? In Nederland doen hardnekkige geruchten de ronde over pedofilie op het hoogste niveau.

Vorig jaar vond in Amsterdam het zogenoemde ‘pedo-verhoor’ plaats. Getuige Koos van Woudenberg noemde tijdens het verhoor tal van prominenten als betrokkenen in een kinderprostitutieschandaal in de jaren tachtig en negentig.

Van Woudenberg, die zei als jongetje te zijn misbruikt, beweerde dat onder andere de Amsterdamse oud-burgemeester Ed van Thijn deelnam aan pedo-feestjes, schreef De Telegraaf.

Gedoogd

Oud-minister Onno Ruding zou hem geld hebben geboden in ruil voor seks en ook de vaak genoemde topambtenaar Joris Demmink passeerde de revue, aldus de krant.

Van Woudenberg, die zei dat er pedo-feestjes plaatsvonden in het appartement van ene Ger van Roon, beweerde zelfs dat prins Claus in dat appartement was geweest.

Oud-medewerker van de toenmalige GG&GD Raphael Beth stelde dat de hele pedoprostitutie in die tijd gedoogd werd.

Misschien wilde RTL gewoon een ander programma op tv, maar het is verdacht dat Dr. Phil uitgerekend na deze aflevering van de buis is gehaald.

Hersenschade

Vorig jaar zagen we hoe snel zoiets kan gaan. Toen dr. Drew Pinsky tijdens zijn tv-show op zender HLN verklaarde dat Hillary Clinton hersenschade had opgelopen, werd hij per direct van de buis gehaald.

Dat gebeurde op een moment dat dochterbedrijf CNN min of meer campagne voerde voor Clinton.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hatice
hatice
7 jaren geleden

Natuurlijk is dit geen toeval! Dr. Phil heeft gewoon een hartstikke gevoelig snaartje geraakt bij de rijke, machtige idioten!

vrijheid
vrijheid
7 jaren geleden

Tsja, zo zie je maar weer, komt er een beetje waarheid boven tafel en dan wordt het programma door de elitaire club van de buis gehaald, misschien werd hen zelf te heet onder de voeten?
Ik zag toevallig nog even tv te kijken en toen werd dr. Phil nog even aangeroerd in dat boulevard programma en kreeg van Beau van Erven Doorns dr. Phil nog even een sneer, dat het programma de laatste tijd niet meer was dan wat het is geweest. Ik ben zelf ook niet een echte fan van dr. Phil, maar de man legt soms wel de vinger op de zere plek. Natuurlijk weet dr. Phil ook best wel wat er in zijn land in de hoogste regionen speelt.
Het laat maar weer voor de zoveelste keer zien dat er censuur wordt gepleegd bij de verschillende omroepen, je mag geen slapende honden wakker maken toch?
Goed dat er klokkenluiders zijn om de onderste steen boven te krijgen, nou die van Rutte nog!

Loki
Loki
7 jaren geleden

Dat is helemaal niet zo verwonderlijk, de MSM zal er alles aan doen om dit in de doofpot te houden.
Ook de Postcodeloterij gaat gewoon door alsof er niets aan de hand is met geld te storten aan de Clinton Foundation terwijl ze er op aangesproken zijn ivm child trafficking in Haïti en Pizzagate.

weg met ons
weg met ons
7 jaren geleden

Het zijn niet alleen pedofielen, maar ook nog moordenaars die rituele kindoffers brengen aan satan. Ben ervan overtuigd dat de top bestaat uit verschillende geestezieken met uiteenlopende gradaties in uitspattingen en voorkeuren.

Maar er zullen ook mensen zijn die werden uitgenodigd op sex en rituele feesten zonder te weten wat er ging gebeuren en met foto en video materiaal tot op heden worden gechanteerd. Zeg maar: hoge personen op de verkeerde plek op het verkeerde tijdstip. Afpersing van belangrijke personen is een miljoenen, misschien zelfs een miljarden verdienmodel.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x