Homepagina » Binnenland » RTL stopt met Dr. Phil na aflevering over rijke en machtige pedofielen: Toeval of niet?
RTL stopt met Dr. Phil na aflevering over rijke en machtige pedofielen: Toeval of niet?

RTL stopt met Dr. Phil na aflevering over rijke en machtige pedofielen: Toeval of niet?

De Amerikaanse talkshow Dr. Phil is sinds deze week niet meer te zien op de Nederlandse tv. RTL heeft naar eigen zeggen ‘andere keuzes gemaakt in de programmering’.

Sinds maandag worden op de uitzendtijden van Dr. Phil herhalingen uitgezonden van andere RTL-programma’s.

De timing van dit besluit is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk, zo schrijft We Are Change. Verleden week was in de talkshow een vrouw te zien die claimde door rijke en machtige mannen te zijn gebruikt als seksslaaf.

Pedo-verhoor

Is er een verband? In Nederland doen hardnekkige geruchten de ronde over pedofilie op het hoogste niveau.

Vorig jaar vond in Amsterdam het zogenoemde ‘pedo-verhoor’ plaats. Getuige Koos van Woudenberg noemde tijdens het verhoor tal van prominenten als betrokkenen in een kinderprostitutieschandaal in de jaren tachtig en negentig.

Van Woudenberg, die zei als jongetje te zijn misbruikt, beweerde dat onder andere de Amsterdamse oud-burgemeester Ed van Thijn deelnam aan pedo-feestjes, schreef De Telegraaf.

Gedoogd

Oud-minister Onno Ruding zou hem geld hebben geboden in ruil voor seks en ook de vaak genoemde topambtenaar Joris Demmink passeerde de revue, aldus de krant.

Van Woudenberg, die zei dat er pedo-feestjes plaatsvonden in het appartement van ene Ger van Roon, beweerde zelfs dat prins Claus in dat appartement was geweest.

Oud-medewerker van de toenmalige GG&GD Raphael Beth stelde dat de hele pedoprostitutie in die tijd gedoogd werd.

Misschien wilde RTL gewoon een ander programma op tv, maar het is verdacht dat Dr. Phil uitgerekend na deze aflevering van de buis is gehaald.

Hersenschade

Vorig jaar zagen we hoe snel zoiets kan gaan. Toen dr. Drew Pinsky tijdens zijn tv-show op zender HLN verklaarde dat Hillary Clinton hersenschade had opgelopen, werd hij per direct van de buis gehaald.

Dat gebeurde op een moment dat dochterbedrijf CNN min of meer campagne voerde voor Clinton.Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Tsja, zo zie je maar weer, komt er een beetje waarheid boven tafel en dan wordt het programma door de elitaire club van de buis gehaald, misschien werd hen zelf te heet onder de voeten?
  Ik zag toevallig nog even tv te kijken en toen werd dr. Phil nog even aangeroerd in dat boulevard programma en kreeg van Beau van Erven Doorns dr. Phil nog even een sneer, dat het programma de laatste tijd niet meer was dan wat het is geweest. Ik ben zelf ook niet een echte fan van dr. Phil, maar de man legt soms wel de vinger op de zere plek. Natuurlijk weet dr. Phil ook best wel wat er in zijn land in de hoogste regionen speelt.
  Het laat maar weer voor de zoveelste keer zien dat er censuur wordt gepleegd bij de verschillende omroepen, je mag geen slapende honden wakker maken toch?
  Goed dat er klokkenluiders zijn om de onderste steen boven te krijgen, nou die van Rutte nog!

  54 likes
  • dit zaakje stinkt al vele jaren.
   zodra bij onze media dingen worden vermeld, die de heren niet bevalt, wordt dit van de buis gehaald.
   de censuur wordt in onze zogenaamde democratie ingesteld en het deksel gaat op de doofpot.
   toch vermoed ik , en daar hebben we Rutte echt niet voor nodig, dat langzaam maar zeker het deksel van deze hollandse pizzagatebeerput geopend zal worden.

   36 likes
   • Nee hoor Peter
    De media werkt mee aan de normalisering van pedofilie, net zoals RTL dat hoog in het vaandel heeft staan. Wij burgers moeten daar oog voor hebben, want pedofilie zal nooit normaal mogen worden!!

    11 likes
  • Ik vertrouw alleen die vrouw (de zogenaamde getuige) niet in de video. Ik vermoed dat ze evidente desinformatie verspreidt, om de geloofwaardigheid van de beschuldigingen om zeep te helpen. Ik zag haar en wist meteen: dat is een actrice.

   7 likes
  • Ik vraag me af of er echt een connectie bestaat tussen de eventuele pedofilie in de Nederlandse ‘hogere’ gelederen en één programma van Dr. Phil over dit onderwerp betreffende belangrijke personen in de VS. Het lijkt me nogal vergezocht, temeer daar men hier van tevoren de inhoud van de aangekochte en uit te zenden programma’s kent! Wat men niet wenst te vertonen wordt niet aangekocht en dus niet uitgezonden!

   2 likes
   • @Artemisia, zeker weten, deze misdaad is wereldwijd en kwam al naar boven een paar jaar geleden bij die smeerlap van de BBC (Saveline or so), en ook Rotherford(?) dat dorpje in de UK waar moslimrapers voor jaren(!) hun gang konden gaan om 140(?) meisjes, vaak minderjarig te verkrachten. Sorry mijn geheugen is soms minder. Tipjes van onvoorstelbaar grote ijsbergen komen nu meer naar boven, ook vooral dankzij Trump, Pence en Sessions!

    Dit is echt HUGE! Pizzagate is een klein deeltje ervan, hoewel de groten der aarde (Soros, Clintons, Obama, Epstein, Weiner, Podesta..) heel Grote Vissen zullen blijken!

    Doe mee aan het verspreiden van alles wat hiermee te maken heeft!!! Het kan duizenden/miljoenen babies en kinderen uit de verkrachting-/misbruik-/molesterings-/ en moordklauwen van dit Beest redden! Deze veteraan (uit de CIA en vele orgs) heeft vele connecties (hoewel – nog – gefocussed op de USA), en gaat in de aanval!

    https://youtu.be/yZFNLcvpUa0

    Maakt hem niet uit als het zijn leven gaat kosten (zo denk ik er ook over!!!) terwijl in al de jaren achter ons, velen zijn bezweken door treiter aanvallen en reeële dreigementen, waaruit ook moorden zijn voortgekomen! Het is idd le-vens-ge-vaar-lijk, vooral als je meer weet dan iedereen WIL geloven!! God is met jullie, en strijd tegen dit m.i. Grootste Kwaad Aller Tijden!!!! !!!

    5 likes
  • Rutte zelf is ook een groot satanist EN pedofiel , en dat stuurt dan ons land :(, nouja eigenlijk ook weer niet want het zijn de banken die achter de schermen (schaduwregering) ons stuurt, en mensen in de politiek doen braafjes wat ze verteld word te doen en worden daar tijkelijk voor beloond met geld en macht en extra’s …zoals deze ultra geheime pedo feestjes, mensen moeten moeten echt snel wakker worden !!

   2 likes
 2. Statistieken wijzen uit dat 1 op de 4/6 vaders niet van zijn dochter(s) kan “afblijven”. Vanuit het Boeddhisme geredeneerd kom ik tot de conclusie dat de mensen die het felst op dit soort zaken reageren, deze neigingen latent in zich hebben en dit op deze wijze buiten zichzelf (proberen) te houden. De gouden regel luidt: ” Niets Is Wat Het Lijkt”.

  7 likes
  • Wat een onzin Freba, ik heb niet eens dochters, dus dat praatje klopt al niet. Of ben je bang dat je wereld van illusie onder je voeten vandaan wordt geslagen door mensen die de waarheid trachten te ontmantelen. Dat wat wij velen doen is trachten waarheidsvinding te achterhalen. Ben je dan meteen een van die vaders die niet van zijn dochter af kan blijven? Kom op zeg!!!
   Had wel even fijn geweest als je een link had geplaatst met die statistieken. Dan hadden we tenminste kunnen zie wie dat heeft gerealiseerd. Kunnen daar misschien nog wel vraagtekens bij zetten.

   25 likes
  • Freba wat akelig don wat jij ‘uit het Buddhisme’ blijkbaar als waarheid wil zien. Afschuwelijk! Nee hoor, ik reageer uiterst fel en iets wat ik als grootste misdaad zie is onschuldige kinderen (die een groot mens vertrouwen kan en wil!) misbruiken, lichamelijk en geestelijk voor het leven mollen (vuile smeerlap: wie geeft je het RECHT daartoe!!?), molesteren en vaal uiteindelijk vermoorden als een stuk vuil, een speeltje dat jouw (erectie-)ego niet meer behoeft!?

   Ik zal het anders zeggen. ‘Vanuit het geloof in Jezus’ mogen en moeten we heilig vertoornd, verontwaardigd zijn en zoveel mogelijk hiernaar handelen! Moedig niet de half-doden aan met een ontiegelijk godloze en domme (onware) suggestie uit die vreselijke filosofie die je nerregus brengt. Wordt on-tie-ge-lijk kwaad. Blijf kwaad. Groei in haat: niet voor de mensen maar voor wat zij denken en wat zij uitvreten! ‘Laat de zon in je toorn niet ondergaan’, voegt Paulus daaraan toe! Deze pedofilie moet met wortel en al uitgeroeid worden! Gelukkig heeft Trump een enorme kentering gebracht en dit is nog maar het begin! Wereldwijd.

   11 likes
   • Dit is de uitholling van de Christelijke maatschappij van binnenuit.
    Ja, er zijn excessen, ook binnen het Christendom. In mijn ogen zijn dit geen echte christenen, want het christendom is al eeuwen lang geïnfiltreerd door de Jezuïten en de vrijmetselartij (Wat is ontstaan uit de Tempeliers) die sinds 1099 de talmoed aan zijn gaan hangen,
    Want wanneer je de bijbel vergelijkt met de Talmoed of de Koran, GEDOGEN!!! de laatste twee zelfs pedofilie. (de koran vanaf 9 jaar (Mohammed – Aïsha) en de Talmoed zelfs vanaf 3 jaar! (Zo lang het maar “Goyim” zijn)

    Trek eens de parallel van de hedendaagse maatschappij met die van de Weimar republiek. Mensen worden moetwillig arm gehouden (Tegenwoordig heet dit loonmatiging en voedselbanken), zelfs dusdanig dat moeders hun eigen kinderen verpooierden voor een beetje voedsel.
    Berlijn was de sex hoofdstad van de wereld. Met de komst van Hitler werden de Christelijke normen en waarden hersteld en moesten zij die verantwoordelijk waren voor deze wantoestanden en misdaden halsoverkop Duitsland ontvluchten, De sex industrie vestigde zich vanaf 1933 in Los Angeles (Hollywood), van waaruit ze tot op de dag van vandaag alle hedonisme en vuiligheid verspreiden.

    http://thegreateststorynevertold.tv/Video_Files/640x360Mp4/TGSNTtvPart27.mp4

    Op dit moment is pedofilie (nog) een graadje te ver voor onze mindsets. Maar men is in het schoolsysteem al volop bezig om het normaal te laten worden worden.
    En dat is al een aantal decennia gaande!

    https://billmuehlenberg.com/2016/03/17/seven-things-you-must-know-about-the-safe-schools-program/
    http://godfatherpolitics.com/public-school-common-core-recommends-pedophilia-rape-incest/
    https://www.lifesitenews.com/news/german-government-publication-promotes-incestuous-pedophilia-as-healthy-sex
    https://www.lifesitenews.com/opinion/european-parliament-member-promotes-pedophilia-as-part-of-the-sexual-revolu
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/10312930/Germanys-Green-Party-leader-regrets-campaign-to-legalise-paedophilia.html

    Deze lijst is eindeloos en valt precies binnen de punten van de “Protocollen van de wijzen van Zion”, die in 1905 zijn vertaald!!!
    Lees deze punten eens en oordeel pas daarna of dit een “vervalsing” zou zijn.

    De protocollen vertellen over de controle van wereldwijd bankieren, wereldwijde media, communisme, liberalisme en politieke partijen van elk type. Het meesterplot bevat plannen voor:

    – De vernietiging van de Katholieke kerk en het Christendom,
    – Promoten van atheïsme,
    – Riskeren van klasse oorlogen / werknemer tegen management,
    – Het omver werpen van tsaristisch Rusland,
    – Het corrumperen van de moraal van mensen,
    – Het promoten van nutteloze “moderne kunst” en vieze literatuur,
    – Het gebruik van antisemitisme om “mindere joden” samenhangend te houden,
    – Manipulatie van vrouwen met ideeën van “bevrijding” (ofwel feminisme),
    – Creëren van economische depressies en inflaties,
    – Creëren van “gecontroleerde oppositie” voor henzelf,
    – Staatsschuld gebruiken als wapen om landen te onderwerpen,
    – Ondermijnen en controleren van alle bestaande regeringen,
    – Installeren van verdorven politici die kunnen worden gechanteerd,
    – Manipulatie van studenten met vals idealisme,
    – Vermoorden van wereldleiders,
    – Verspreiden van dodelijke ziekten,
    – Gebruiken van machtsevenwicht (balance of power) politiek om landen te controleren,
    – Promoten van sport en spelletjes om mensen af te leiden,
    – Beginnen van een wereldoorlog waaraan de V.S. deel zal nemen,
    – Opzetten van een wereld regering na een economische crash,

    Ken uw vijand. De vijand van de blanke (Europese) mensen. Het Von Coudenhove-Kalergi plan draait op volle toeren in de 5e versnelling.

    5 likes
  • Prachtig! Een discussie doodslaan, door bij voorbaat elke tegenstander aan te merken als latente pedofiel!
   Dus geen reactie: je hebt gelijk, wel reactie: ze zijn pedo en je hebt alsnog gelijk!

   3 likes
 3. Dat is helemaal niet zo verwonderlijk, de MSM zal er alles aan doen om dit in de doofpot te houden.
  Ook de Postcodeloterij gaat gewoon door alsof er niets aan de hand is met geld te storten aan de Clinton Foundation terwijl ze er op aangesproken zijn ivm child trafficking in Haïti en Pizzagate.

  40 likes
 4. Pedofilie en al wat daar mee samen hangt is een zeer gewilde hobby van satanisten. Zij menen energie te putten door maagdelijke zieltjes te beschadigen en in het verderf te storten en niet zelden zelfs te gebruiken als bloedig offer aan lucifer.

  Zij zijn het nog steeds die het heft in handen hebben wereldwijd maar dat gaat veranderen.
  Zij zullen het onderspit uiteindelijk delven.

  30 likes
 5. Natuurlijk is dit geen toeval! Dr. Phil heeft gewoon een hartstikke gevoelig snaartje geraakt bij de rijke, machtige idioten!

  30 likes
 6. Het zijn niet alleen pedofielen, maar ook nog moordenaars die rituele kindoffers brengen aan satan. Ben ervan overtuigd dat de top bestaat uit verschillende geestezieken met uiteenlopende gradaties in uitspattingen en voorkeuren.

  Maar er zullen ook mensen zijn die werden uitgenodigd op sex en rituele feesten zonder te weten wat er ging gebeuren en met foto en video materiaal tot op heden worden gechanteerd. Zeg maar: hoge personen op de verkeerde plek op het verkeerde tijdstip. Afpersing van belangrijke personen is een miljoenen, misschien zelfs een miljarden verdienmodel.

  16 likes
  • Ruim 5.200 jaar geleden begon het huidige tijdperk, de Kali Yuga. De epos de Mahabharat, die getuigt van de overgang van de Treta Yuga naar de Kali Yuga, waarschuwde voor 5 evils van de Kali Yuga: drank, seks, goud, gokken, vlees.
   Drank symboliseert de afkeer voor het leven (doden van je bewustzijn), seks staat voor misbruik van het lichaam (gebruik als genots-tool ipv verheffings-tool), goud staat voor misleiding over wat werkelijk gelukkig maakt, gokken staat voor hekel aan werken en kennisvergaring (luiheid) en vlees staat voor ongevoeligheid voor andere wezens. Allle 5 kunnen naar de ondergang van de individu en de maatschappij leiden.

   6 likes
 7. Oppassen Freba….ten eerste weet je kennelijk niks van het Boeddhisme en ten tweede kan je niet gelijk de meeste mannen verdacht maken…….. ik ben in m’n leven tevaak mannen tegen gekomen die ten onrechte beschuldigd werden van sexuele handelingen met hun kinderen ( vooral na een scheiding) en daar niet meer mee konden leven…….Ik ben het wel met je eens dat het wereld wijd veel te vaak voorkomt….we hebben het wel over pedofilie………..je psychologische kennis is helaas nihil….

  7 likes
  • Zo nou hebben we allemaal wel weer ons zegje gedaan dunkt me.
   Daarom van mij nog even een uitspraak van Albert Einstein : De wereld zal niet verwoest worden door degenen die kwaad doen, maar door diegenen die rustig toekijken dat ze het doen!!!

   Nou en wie is nu bereid met een hooivork en een eind touw naar Den Haag te trekken en dat zootje pedofielen wat ons regeert even op te ruimen?

   Niemand? dat dacht ik al wel.

   10 likes
 8. Het deksel is van de beerput de stank komt er al uit ,kwestie van (korte)tijd nog en dan bulkt de boel over de rand. Niets kan het tegenhouden.Achter de coulissen zie voor meer info y.t Neil Keenan en Benjamin Fulford als ook David Wilcock en vele anderen. is al van alles gaande ,massale arrestatie’s staan voor de deur wereldwijd.Verwacht het onverwachtte.

  13 likes
  • Huhuh, dat wordt al jarenlang beweerd.
   ITCSS heetft in 2014 massaal arrestatiebevelen uitgevaardigd volgens het gewoontrecht (Common Law)
   Guess what. Dat GELDT NIET IN EUROPA. Daar geldt sinds 1815 CIVIEL RECHT en zijn al deze psychopaten (en politici, ) juridisch onschendbaar.

   1 likes
 9. Ja dit is wel heel toevallig.
  Ze zouden natuurlijk ook deze uitzending er tussen uit gelaten kunnen hebben maar dokter phil heeft het de laatste tijd vaak over dit onderwerp. dus het zou ook te maken kunnen hebben dat het niet aangenaam is om naar te kijken en het dus niet past in de programmering.

  Maar dit is wel heel toevallig ja.

  Ik heb 5 dagen geleden geprobeerd een kettingbrief te starten, om op deze manier veel mails bij de redactie van het NOS journaal te krijgen met het filmpje van dr phil.

  Heeft iemand daar gebruik van gemaakt?
  Ik verwacht het niet want dit onderwerp is zo beladen dat niemand er iets mee wil doen.
  ook RTL niet.
  Daarom Dr,Phil is echt een hele grote uitzondering.

  Maar mensen zo als hij, hebben mensen nodig die handelen, helaas vind je die ook niet op een site als deze.
  Zo lang mensen verontwaardigt blijven en niet in hun waardigheid stappen en handelen.
  Blijven deze misdaden tegen de onschuldigen in de maatschappij bestaan.

  Het is best moeilijk om daar niet heel pissig van te worden.

  11 likes
 10. Een beetje gezond verstand is de meeste mensen hier vreemd lijkt het wel. De onderbuikgevoelens nemen het meteen over, er worden conclusies getrokken en meteen een aantal andere onderwerpen erbij geslingerd, als men toch al bezig is. Pedofilie is verwerpelijk! Dat is één. Het komt overal en altijd voor, in alle lagen van de bevolking, bij gelovigen en niet gelovigen. Schandalen bij sektes, bij katholieken, protestante, boeddhisten kort geleden zijn bekend. Dat is twee. Dat deze verwerpelijke dingen aan de orde komen en meteen gevolgen hebben bij mensen die er belang bij hebben dat dit onder de pet is en blijft, is ook bekend. Zie het boek dat Yvonne Keuls schreef over de rechter die jongeren misbruikte om zo te proberen zichzelf vrij te pleiten. Seks en macht zijn bij sommigen onlosmakelijk verbonden, helaas! Goed dat het aan de kaak gesteld wordt, maar laten we in vredesnaam onze begrijpelijke boosheid en andere onderbuikgevoelens niet als kompas gebruiken in deze om te handelen en te oordelen. Pedofilie is ziekelijk en als zodanig niet zomaar op te lossen.

  3 likes
  • Dat lijkt wijs gezegd, maar laat je je dan wel echt raken?

   Pedo,s hebben wel degelijk een keus.
   Helaas zijn vele van hun seks verslaaft, maar ook daar in heb je de keus, of je hulp vraagt of niet. immers een gewone seks verslaving (dat een ziekte is) daar heb je alleen je zelf mee.
   Als je ziet hoe enorm de schade is die pedo,s veroorzaken, moet je hier van een epidemische misdaad spreken.
   Dit is misdaad.
   In de zuiverste zin van het woord.
   En dient als eerste zo behandeld te worden. Daarna pas kan je kijken of iemand bereid is uit zijn obsessie te stappen en hem daar bij te helpen. Maar zijn er geen therapieën die werken.
   Er zijn wel een aantal therapeuten die dit werk goed zouden kunnen doen maar die zijn schaars.

   Het is heel belangrijk dat deze mensen uit de maatschappij gehaald worden.
   Het kind heeft levenslang waarom de dader die meerdere kinderen heeft misbruikt en dagelijks naar porno aan het struinen is
   Niet?
   Kom op, op welke gronden dan?
   Gezien de schade die ze veroorzaken en de kosten die behandeling en detentie met zich mee brengen.
   en gezien dat deze maatregelen niet werken…. lijkt mij het beste om lijfstraffen te geven.
   Ik stel castratie voor, de penis maar ook de zak met inhoud.
   Dit neemt het wapen, maar ook de drive weg.
   Ter gelijke tijd ontstaat er een situatie waar in de pedofiel ervaart hoe het is met een trauma rond te lopen waar hij zijn leven lang last van zal hebben.
   Van uit deze situatie is het gemakkelijker voor de pedofiel zich in te leven wat hij zijn slachtoffers aangedaan heeft.
   Dan wil ik de pedofiel in kwestie nog wel eens spreken, om te horen, of dat wat hij zijn slachtoffers aandoet niet zo erg is.

   Ik denk ook dat deze behandeling beschikbaar moet zijn voor elke man die dit vrijwillig wil. Want er zijn ook een hele hoop pedo,s die wel zouden willen stoppen maar niet kunnen.
   Dus gewoon in het ziekenfonds pakket.

   Nog 1 ding. Je woorden, zijn wijs, maar gezien de omvang van dit probleem, vind ik het beter dat de energie uit de onderbuik gebruikt/ ingezet wordt voor een betere wetgeving.

   5 likes
 11. De rijke machtigen kunnen alle hobby’s uitvoeren die ze willen, ze kunnen overal vliegen waar ze maar willen, er wordt elke dag exclusief voor ze gekookt, ze kunnen dure sieren aanschaffen, goud ligt voor het oprapen, ze gebruiken de slaven/werknemers om de slordigheden van hun werk op te poetsen.

  Ze hoeven alleen maar aanwezigheid te zijn om zo nu en dan praatjes en gaatjes te vullen.

  Op den duur vervelen ze zich, waardoor satanische handelingen ze op een of andere manier spanning in het leven geeft. Ze worden zeker zogenaamd geïndoctrineerd door het gegeven dat ook de profeten pedofilie goedkeurden, zodat ze geen schuldgevoelens hoeven te hebben..en zo maken ze hun intrede.

  Als je het mij vraagt, dan vind ik dat de rijke machtigen 1x per maand door een kickbokser flink in elkaar getrapt moeten worden om het spoor niet bijster te raken! Oh vind je slaan verkeerd? Pedofilie is juist verkeerd!!!!

  Wat betreft de uitzending; RTL werkt vóór die satanische elite die in een pedofilienetwerk zitten! RTL in Nederland is niet voor niets heel groot, ze zijn de grootste mediabedrijf in de EU. Met dank aan de subsidie van die satanische elite. Daarom gaat het zeeeeer vaak over seks, homo en pedofilie. Alsof we elke dag seks moeten hebben, het zijn van homo de norm moet worden, en pedofilie normaal in onze oren moet klinken. En de vrouwen laten ze mannenkleding aandoen. Ik heb RTL zovaak aan “law of attraction” zien doen, en dat vind ik nog steeds schokkend.

  8 likes
 12. Wie het weet mag het zeggen……..”Die man was tot vervelends toe op de tv, en ook al jaren herhalingen van herhalingen……..nou zag ik het nooit, in alle eerlijkheid……maar m’n buurvrouw vertelde het gister.”.die keek altijd….. en toen dacht ik gelijk,ohhhhhhhh pedo ??????????????????????? Het valt me trouwens steeds meer op wat ze weg laten……..het wordt steeds erger…….. Het voelt allemaal niet goed!!!

  7 likes
 13. Misschien eens enkele artikelen gaan lezen op http://www.ellaster.nl/tag/pedonetwerken/ van Dominique, Anne Marie van Blijenburgh, Toos Nijenhuis etc. en trek je eigen conclusie.

  7 likes
 14. Ik heb bij RTL gewerkt en de meeste reacties hier zijn erg geestig en niet logisch. Als RTL al zou willen dat bepaalde info niet naar buiten komt (maar dat boeit ze niet, daar is men helemaal niet mee bezig), kunnen ze het gewoon… niet uitzenden.

  Bovendien wordt het programmaschema lang van tevoren ingevuld, dus de beslissing om te stoppen met Dr. Phil is al maanden geleden genomen. En kijk eens wat ervoor in de plaats is gekomen: herhalingen. Het is een bezuiniging.

  5 likes
 15. De uitzending was in Amerika en daar is nog steeds Dr. Phil te zien.

  6 likes
 16. Ja, maar tegenwoordig hebben wij YOUTUBE.

  6 likes
 17. GELUKKIG….veel reacties ! Ik heb toch wel `t idee gekregen het laatste jaar vooral, dat er een groot percentage mensen op de hoogte is van al dat pedofiele gedoe op hoog niveau, het begint eindelijk een beetje door te dringen, geloof ik. Daar waar ik een jaar of 3 a 4 geleden nog een heftige discussie tegemoet kon zien, wanneer ik weer eens iets had gelezen over dit onderwerp p l u s bijbehorende ( ongeloofwaardige ) namen, begint het er nu bijna op te lijken dat M i c h a K a t in ere hersteld gaat worden. Hij en M a r c e l V e r v l o e s e m mogen dan in de ogen van velen ` rare mensen ` oftewel `complotdenkers ` zijn, zeker is dat zij beiden baanbrekend werk hebben verricht !! En daarvoor heb ik diep respect ! Dit mag wel eens gezegd worden, zij probeerden ons al jaaaaren geleden te waarschuwen, in plaats daarvan hebben ze alleen maar tegenslag gehad, en vooral Micha Kat is helemaal kapot gemaakt en heeft hierdoor in vele landen moeten wonen, op de vlucht. Belachelijk gewoon, dat niemand wilde luisteren. Maar gelijk krijgen ze, vroeg of laat maakt niet uit, excuus is onderweg en er komt een standbeeld, wat mij betreft

  0 likes
  • Laat ik je dit zeggen: Zo gauw iemand met zijn handen aan één van mijn blonde dochters komt, ZONDER goedkeuring, hang ik die persoon aan zijn ballen aan de hoogste boom op.
   Met mensen als Demmink in de rechterlijke macht vertrouw ik die voor geen ene sikkepit meer.

   6 likes
 18. Na die aflevering?

  Dan is toch geen probleem… dan hebben we de versie met ondertitels beschikbaar. Als hij voor het uitzenden gestopt word dan is het een ander probleem…

  3 likes
  • Kijk jij met ondertitels?

   Je weet adt daar frequenties in gebruikt worden om het wit zo wit te laten lijken, die je hersnen aantasten? Ik heb zelfs een stuk tape over de onderzijde van het scherm geplakt om te voorkomen dat die dingen mij bereiken…

   Je kunt het ook niet uitzetten, dus ze zorgen er wel voor dat je het ziet.

   0 likes
 19. Het is niet alleen RTL. Ik vind het nog steeds naar dat de TROS destijds zomaar de spannende en mpooie Japanse tv-serie Lin Chung stopte. Zo zijn er nog meer series die ineens werden gestopt, zonder verklaring. Ik weet niet wat hun besliscriteria zijn. Kijkcijfers?
  Overigens, er is een heel mooie serie over de Boeddha en z’n leven van de Indiase zender Zee TV. Waarom kopen de Nederlandse zenders nooit eens zulke series? Mogen Nederlanders soms niet weten wie de Boeddha was en hoe zijn leven was? Van al die spelletjes, kwisjes, gluurderprogramma’s en talentenshows wordt ik niet echt vrolijk.

  3 likes
 20. Afschuwelijk, wat zo’n vrouw allemaal heeft moeten doorstaan als kind..😪

  1 likes
  • Niet alleen als kind.
   Zij heeft levenslang;
   angst aanvallen, minderwaardigheids- complexen, stemmen in het hooft, boosheid, zinloosheid, borderline, altijd depressief.
   vermijdings- gedrag, uitstel gedrag, verslavings- gevoeligheid, dwangmatig gedrag, algeheel gevoel van zinloosheid, zelfmoord gedachten.ect. ect.

   Sta daar maar eens elke dag mee op.
   Aan mee huilers heeft zij niets, zij heeft mensen om zich heen nodig die in hun kracht staan.

   2 likes
 21. @Artemisia, zeker weten, deze misdaad is wereldwijd en kwam al naar boven een paar jaar geleden bij die smeerlap van de BBC (Saveline or so), en ook Rotherford(?) dat dorpje in de UK waar moslimrapers voor jaren(!) hun gang konden gaan om 140(?) meisjes, vaak minderjarig te verkrachten. Sorry mijn geheugen is soms minder. Tipjes van onvoorstelbaar grote ijsbergen komen nu meer naar boven, ook vooral dankzij Trump, Pence en Sessions!

  Dit is echt HUGE! Pizzagate is een klein deeltje ervan, hoewel de groten der aarde (Soros, Clintons, Obama, Epstein, Weiner, Podesta..) heel Grote Vissen zullen blijken!

  Doe mee aan het verspreiden van alles wat hiermee te maken heeft!!! Het kan duizenden/miljoenen babies en kinderen uit de verkrachting-/misbruik-/molesterings-/ en moordklauwen van dit Beest redden! Deze veteraan (uit de CIA en vele orgs) heeft vele connecties (hoewel – nog – gefocussed op de USA), en gaat in de aanval!

  https://youtu.be/yZFNLcvpUa0

  Maakt hem niet uit als het zijn leven gaat kosten (zo denk ik er ook over!!!) terwijl in al de jaren achter ons, velen zijn bezweken door treiter aanvallen en reeële dreigementen, waaruit ook moorden zijn voortgekomen! Het is idd le-vens-ge-vaar-lijk, vooral als je meer weet dan iedereen WIL geloven!! God is met jullie, en strijd tegen dit m.i. Grootste Kwaad Aller Tijden!!!! !!!

  1 likes
 22. Opmerkelijk. Dat zegt waarschijnlijk iets over de geaardheid en gedrag van onze politici en elite. Zoveel mogelijk in de doofpot stoppen voordat ook hier de hel losbreekt.

  0 likes
 23. Vertel NN: wat voor waarheid dacht je aan? Ik hou niet van suggesties en schemerachtige insinuaties,

  Freba is gelukkig hier van schrik ondergedoken na haar aanmoediging om maar niet te reageren op deze Grootste Misdaad Aller Tijden en als halfdoaude je armetierige, onverantwoordlijke en ikgecentreerde leventje verder te levend, en dus ook een soort NietNoemen geworden. En u, NN wekt haar weer op ten leven om hier lekker links, globalistisch, begrijpend, halvezacht begrip voor te hebben?

  0 likes
 24. Mogelijk al duizenden pedorings opgepakt, vnl in het uiters linkse California.
  Ze gaan stilletjes te werk, moet wel, maar ermgebeurt ontiegelijk veel sinds Trump daar (bijna?) de baas is.
  Ook de vets hebben meestal banden met de CIA, FBI en de andere 15 geheime diensten in de USA, dus die verzetten elkemdag ook veel werk:

  https://youtu.be/TUqS8kjmGTE

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Nederland zal bevrijd worden. Wat iedereen moet weten over de grondwet

Wist u dat Nederland wordt geregeerd vanuit ...

trump

We gaan er allemaal aan! Zien: Trump steekt op briljante wijze de draak met mensen die in global warming geloven

Tijdens een bijeenkomst in Hershey in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.