Archeologie

De reuzen van het Oude Amerika (video)

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jim Vieira heeft de afgelopen 20 jaar onderzoek gedaan naar mysterieuze rassen en bouwwerken uit de tijd van het Oude Amerika.

Hij heeft duizenden bizarre verslagen van gigantische skeletten verzameld. Hij raadpleegde onder meer het archief van The New York Times, Smithsonian Ethnology Reports en Scientific American.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarnaast verdiepte Vieira zich in de geschiedenis van diverse plaatsen en landen. Hij is tot de conclusie gekomen dat de echte geschiedenis van de mensheid niet alleen bewust voor ons verborgen wordt gehouden, maar ook heel anders is dan ons altijd is verteld.

Jim is een steenhouwer uit de Amerikaanse staat Massachusetts en houdt van schrijven, onderzoek doen, spiritualiteit en metafysica. Hij is ook lid van de Northeast Antiquities Research Association, een verzamelplaats voor informatie over mysterieuze monumenten uit de oudheid.

Jim schrijft als columnist voor de Shelburne Falls & West County Independent en het landelijke Ancient American Magazine.

Bron: YouTube/TEDxTalks

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees Chinees
Kees Chinees
11 jaren geleden

Natuurlijk en die skeletten zijn allemaal verdwenen!? Echt ik begin een beetje moe te worden van al die lul verhalen.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

[Hij heeft duizenden bizarre verslagen van gigantische skeletten verzameld. Hij raadpleegde onder meer het archief van The New York Times, Smithsonian Ethnology Reports en Scientific American.]

Als die skeletten zouden bestaan zouden we ze hebben gevonden. We vinden immers ook dinosaurusskeletten.

Voor de rest is zijn mening als steenhouwer natuurlijk net zo relevant als de mening van een willekeurige passant op straat.

Ik heb ook eens gegoogled op Northeast Antiquities Research Association. Daar is niets van te vinden, niet eens een website. Alleen sites zoals Niburu die het hebben over Jim Vieira en die association zijdelings noemen. Het zal me dus niks verbazen als die association uit 1 persoon bestaat.

De krant waarvoor hij schrijft is het lokale suffertje en het magazine een pseudowetenschappelijk mormonenblad.

Hij is dus niet echt een autoriteit op dit gebied.

Blavatsky
Blavatsky
11 jaren geleden

@Wesley,
http://www.neara.org/ NEARA oftewel

New England Antiquities Research Association

Tom
Tom
11 jaren geleden

Er zijn reuze skeletten opgegraven van bijna 3 meter. Met name Klaus Dona praat hierover. Hij zegt ook dat er destijds een photoshop wedstrijd was, maar hij laat ook foto’s zien van echte reuze skeletten.
Ik vraag mij af of het toeval is dat er toen zoveel reuze skeletten met photoshop zijn gemaakt, want nu kunnen we daar altijd naar verwijzen en blijven de echte weer achterwege. En toen photoshop nog niet bestond, werd er waarschijnlijk gewoon gezegd dat het nep is.

http://www.hetgrotereplaatje.nl/skulls.html

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x