Mens en Dier

Wat de media je niet vertellen over Lord Jacob Rothschild

Help door dit met vrienden op je socials te delen!

Maandag maakte de familie Rothschild het overlijden bekend van Lord Jacob Rothschild. Hij werd 87 jaar oud.

De Rothschilds stammen af van de in 1744 geboren Mayer Amschel, die in Frankfurt in geld handelde in een huis met een rood schild. Zijn vijf zonen richtten banken op in Frankfurt, Wenen, Napels, Londen en Parijs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Daar begon het niet. De Rothschilds zijn Chazaren die zich bekeerden tot het Jodendom. Hoewel dit een gevoelig onderwerp is – voor je het weet word je ervan beticht een complotdenker of antisemiet te zijn – waarschuwt de Bijbel voor mensen die zich voordoen als Joden, maar dat niet echt zijn.

“Ik ken uw werken, verdrukking en armoede – u bent echter rijk – en Ik ken de lastering van hen die zeggen dat zij Joden zijn, maar het niet zijn; zij zijn namelijk een synagoge van de satan.” – Openbaring 2:9

“Ik zal mensen naar u toesturen die bij Satan horen. Zij doen zich voor als Joden, als kinderen van God, maar het zijn leugenaars. Ik zal hen aan uw voeten laten neerknielen, zij zullen niet anders kunnen dan erkennen dat Ik u liefheb.” – Openbaring 3:9

(Video verwijderd? Klik hier...)

President Lincoln

Hun naam is eigenlijk niet Rothschild, maar Bauer. Ze waren niet alleen betrokken bij de opium- en slavenhandel, maar financierden ook de Amerikaanse kolonies en de Amerikaanse Burgeroorlog. Ze steunden en financierden beide kanten. Oorlog is big business, aangezien de banken verdienen aan rente.

Op een gegeven moment had Abraham Lincoln meer geld nodig. De rentes die de bankiers in New York rekenden, waren te hoog. En dus begon hij zelf overheidsgeld te drukken. Hij rekende geen rente en wist zo de Rothschilds te omzeilen.

Minder dan twee maanden voor het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog werd president Lincoln vermoord. Zie je een patroon ontstaan? Hun strategie is: oorlogen uitlokken, verstrek beide kanten leningen tegen exorbitante rentes en als overheden de leningen niet kunnen terugbetalen, installeren de Rothschilds een door henzelf gecreëerde centrale bank.

Hitler

Een jaar na de oprichting van de Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank, brak de Eerste Wereldoorlog uit. De Rothschilds financierden beide kanten. En wie financierden tijdens de Tweede Wereldoorlog zowel de asmogendheden als de geallieerden? Je raadt het al. De Rothschild-bankiers.

Ze verstrekten tijdens de Tweede Wereldoorlog niet alleen leningen. In zijn boek ‘The Mind of Adolf Hitler: The Secret Wartime Report’ schrijft psychoanalyticus Walter C. Langer dat Hitler niet alleen gesteund werd door de Rothschilds, maar zelf ook een Rothschild was. Na de Tweede Wereldoorlog werd de staat Israël gesticht.

President Kennedy

Hoeveel levens zijn er verloren gegaan bij oorlogen die gefinancierd zijn door bankiers? Zonder oorlog droogt de geldstroom op. En dat is een groot probleem voor degenen die afhankelijk zijn van oorlog.

Op 4 juni 1963 tekende president John F. Kennedy een decreet dat de bevoegdheid om geld uit te geven teruggaf aan de overheid, wat betekende dat ze niet meer hoefden aan te kloppen bij de Federal Reserve van de Rothschilds.

Enkele maanden later werd JFK vermoord.

In de decennia daarna schoten centrale banken als paddenstoelen uit de grond. In 1998 werd de Europese Centrale Bank opgezet in Frankfurt, waar het ooit begon…

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 264 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
1 maand geleden

Media kun je niet serieus nemen, alleen waar blijft Jensen.

Piet
Piet
1 maand geleden

De alom bekende feiten. Wie dit als achtergrond meeneemt, kan veel verklaren , begrijpen. It’s all about the money. Werkwijze een oorlog uitlokken, creëren en vervolgens beide zijden financieren. Een harde is 911. Daarnaast speelt de Bilderberggroep een belangrijke rol. Daar vallen de besluiten met wie er oorlog gevoerd wordt. Maar ook wie er president wordt, belangrijk om steun te krijgen.

Henk
Henk
1 maand geleden

Wat de alternatieve media je niet vertellen; de Rothschilds komen uit de Orsini bloedlijn.

Realistische
Realistische
1 maand geleden

T zijn allemaal oude knarren ! 🤯❓🤔

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x