Great ResetBuitenland

De verwoestende oorlog in Oekraïne ‘is slechts een afleiding’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Premier Rutte en ministers Hoekstra en Ollongren gooien graag olie op het vuur. Ze sturen niet aan op onderhandelingen. Het establishment spreekt schande van Russische raketaanvallen op Oekraïense steden. Sky News-presentator Cory Bernardi benadrukt dat de oorlog in Oekraïne slechts een afleiding is.

Het nieuws wordt gedomineerd door de rente, oorlog en politiek, terwijl op de achtergrond nog veel meer speelt waar eigenlijk met geen woord over wordt gerept. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het World Economic Forum en de Great Reset die ze aan het doorvoeren zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Op dit moment biedt het WEF een platform aan mensen die pleiten voor een persoonlijk CO2-budget. Dit is een soort sociaalkredietsysteem waarbij alles wat je doet, alles wat je koopt en alles wat je eet, wordt geregistreerd. “Het is net Big Brother,” aldus Bernardi.

De volgende psychologische operatie

Tijdens corona accepteerde de wereld haast zonder morren de meest ingrijpende vrijheidsbeperkingen. Stel je dan eens voor hoe mensen zullen reageren op de volgende psychologische operatie terwijl het WEF probeert ons allemaal tot slaaf te maken.

En dan is er nog de Vierde Industriële Revolutie. Terwijl mensen zich druk maken over recordinflatie, raketinslagen en hoge energieprijzen, wordt er gewerkt aan een digitale munt om tot in detail te kunnen registreren wat we doen. Uiteraard met als doel ‘de planeet te redden’.

Open en eerlijk

Het WEF wil ook de vraag naar bepaalde ‘niet nader gespecificeerde zaken’ terugdringen. Bernardi vraagt zich af wat hiermee bedoeld wordt. Vlees? Vliegen? Het aantal kinderen dat je mag krijgen?

Als je een complotdenker bent, een naam die links heeft gegeven aan mensen die in staat zijn om met grote precisie de toekomst te voorspellen, denk je wellicht dat dit allemaal gepland is. Het WEF is immers heel open en eerlijk geweest over haar agenda. Klaus Schwab schreef er zelfs een boek over, getiteld The Great Reset. Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.

Aan de rand van de afgrond

Landen die tegen deze agenda zijn, worden aangevallen en krijgen bijvoorbeeld sancties opgelegd. De globalisten liegen er lustig op los en zijn niet bang om te worden ontmaskerd. Ze verdraaien alles, van oorlog tot wetenschap, van economie tot biologie. Met als doel dat jij iets accepteert wat onacceptabel is.

Er zijn nog altijd mensen die geloven dat overheden in ons belang handelen. In werkelijkheid hebben de overheden er zo’n grote puinhoop van gemaakt dat we aan de rand van de afgrond staan. En dat is de reden waarom we afgeleid moeten worden, besluit Bernardi.

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
philippe vdf de coensel
philippe vdf de coensel
1 jaar geleden

sivide and conquer zoals gewoonlijk

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

WEF = Dictatuur.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Geen woord aan toe te voegen.

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

En een puinhoop is het.
Alles o.l.v. Rutte.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x