CoronaBuitenland

Gynaecoloog en verloskundige: aantal miskramen ‘gaat door het dak’

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!

In de show Ask Dr. Drew stelde arts Kelly Victory gynaecoloog en verloskundige James Thorp de vraag wat hem opvalt bij zijn zwangere patiënten. Hij antwoordde dat het aantal miskramen is verveelvoudigd. Daarnaast registreert hij veel gevallen van foetale afwijkingen, onder meer aan het hart.

In een aantal gevallen leiden de afwijkingen tot hartstilstand, lichtte Thorp toe. Er doen zich ook veel placentaproblemen voor, met als gevolg dat foetussen niet kunnen groeien. “De aantallen gaan door het dak.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

VAIDS

“We zagen ook foetale sterfte, we zagen abnormale orgaangroei en nog veel meer,” vervolgde de gynaecoloog.

Hij is ervan overtuigd dat veel van de kinderen VAIDS (vaccine-acquired immunodeficiency syndrome) krijgen vanwege de thymus, die bij een foetus heel groot is en bij een volwassene heel klein.

De thymus is nodig bij het eerste contact van het lichaam met een antigeen om de T-cel-respons op gang te brengen. Het spike-eiwit hoopt zich na vaccinatie tegen corona onder meer op in de thymus.

Klap

De farmaceutische industrie gebruikt antistoffen om heel veel geld te verdienen, maar cellulaire immuniteit is waar het echt om draait, zei Thorp.

Vanwege de klap die de thymus in de baarmoeder krijgt na blootstelling aan het spike-eiwit, lijden deze kinderen mogelijk de rest van hun leven aan VAIDS, benadrukte de gynaecoloog.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Nou ja, we deden het immers voor een ander.

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Daar hadden die pro’s het ook steeds over tijdens de kindervaccins, dat het voor de antistoffen was, nooit om de cellulaire immuniteit, alsof het niet ter zake doet. Daarom dachten ze ook dat we overgeleverd zouden zijn aan dat ‘onbekende’ virus.

Sam plieger
Sam plieger
1 jaar geleden

Lieve mensen dat moet dan in Nederland toch ook het geval zijn , waarom spreekt niemand zich hier over uit ?
Ik bedoel artsen die een ander inzicht hebben gekregen ?

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Als ik dit allemaal lees dan word ik daar zo verdrietig van, en ik heb er ook slapeloze nachten van…. hoe kunnen deze satanisten dit de mensen en kinderen aandoen. Het is voor mij ook helemaal klaar. onvoorstelbaar dit is erger dan de oorlog, daar zie je wie de vijand is. De lafaards kruipen nu achter de medeplichtigen weg, die voorop lopen. Maar niemand komt hier mee weg, geen regering geen KlauSSchwab, en geen Big Pharma.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x