Buitenland

Steeds meer cyberaanvallen in aanloop naar WEF-simulatie: moet ‘cyberpandemie’ Grote Reset inluiden?

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We schreven enige tijd geleden over Cyber Polygon 2021, waarbij op vrijdag 9 juli een wereldwijde cyberaanval op bevoorradingsketens wordt gesimuleerd. Onder andere het World Economic Forum van Klaus Schwab is betrokken bij het project.

Slechts enkele dagen voor het evenement zijn wereldwijd honderden bedrijven platgelegd door een grote cyberaanval. En ‘toevallig’ heeft de aanval vooral invloed op de bevoorradingsketens. Zo moest de Zweedse supermarktketen Coop al zijn 800 winkels in het land sluiten vanwege de cyberaanval.

Cyberpandemie

Door de aanval op de supermarktketen werden de kassasystemen lamgelegd. Vermoedelijk is de aanval begonnen bij Kaseya, een bedrijf dat ICT-beheersoftware levert. Ook in Nederland zijn mogelijk honderden bedrijven slachtoffer geworden van de grote internationale cyberaanval. Eerder werden de grootste uitbater van oliepijpleidingen in de Verenigde Staten en de grootste vleesverwerker ter wereld getroffen door aanvallen.

De timing van de cyberaanvallen is zoals gezegd opmerkelijk, want eind deze week vindt Cyber Polygon 2021 plaats. Kunnen de aanvallen worden gebruikt om uiteindelijk een ‘cyberpandemie’ uit te roepen, met alle gevolgen van dien?

Radicale herstructurering

Er zijn in ieder geval een aantal ontwikkelingen die zorgen baren. In een VN-rapport wordt een wereldwijd surveillancesysteem voorgesteld ‘ter bescherming van de gezondheid’. Daarnaast moet in dit verband project ‘ID2020’ worden genoemd van miljardair Bill Gates, die iedere wereldburger een digitale identiteit wil geven. Grote Reset-architect Klaus Schwab liet al doorschemeren dat je in de toekomst ‘niets zult bezitten’.

Onteigening en surveillance dus. Het is goed mogelijk dat de cyberaanvallen zullen worden gebruikt als rechtvaardiging voor de radicale herstructurering die de Davos-kliek voor ogen heeft. Alles wijst in die richting.

[Wochenblick]

4.8 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik neem dit ZEER serieus. Trouwens, deze geruchten heb ik al een poosje geleden vernomen. Ik dacht zelfs vorig jaar al, maar toen ging het niet door. Deze keer wordt het vast menens.
Het belangrijkste wat je kunt doen is het volgende: zorg voor schoon drinkwater en voedsel, zodat je het even kunt uithouden. Daarnaast, bijvoorbeeld voor als er geen water meer uit de kraan komt: wat grote emmers die je van tevoren hebt gevuld met water (voor het maken van koffie en thee, tandenpoetsen, wc doortrekken).
Op 8 juli ’s avonds de modem uitschakelen. Je hebt dan wel geen tv en computer meer, maar de computer kan dan niet besmet worden.
Wij zullen nog heel wat meer gaan beleven. Zoveel is wel duidelijk. Probeer voorbereid te zijn en raak vooral niet in paniek.
Een saillant detail: Mijn man en ik zitten sinds vrijdag al zonder warm water. De ketel was kapot en het onderdeel was niet op voorraad. Eerst met een noodreparatie geprobeerd, maar de boel ging lekken en zaterdag werd het warme water dus uitgeschakeld. Wij hebben dus al een voorproefje gehad.

dna
dna
1 jaar geleden

Ik hoop dat internet wereldwijd kapotstuk gaat. Ik zou het geweldig vinden als het elektra dit gore misbruik nooit meer toestaat in de verdere toekomst.

Loire
Loire
1 jaar geleden

Wie houdt dit nog tegen?

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Eten, drinken en wc-papier opslaan dus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x