Homepagina » Buitenland » Noorse medicijnagentschap linkt 13 sterfgevallen aan coronavaccin
medicijnagentschap

Noorse medicijnagentschap linkt 13 sterfgevallen aan coronavaccin

Het Noorse medicijnagentschap heeft 13 sterfgevallen gelinkt aan bijwerkingen van het coronavaccin. De mensen die zijn overleden, hadden twee dingen gemeen: ze waren oud en zwak. In Noorwegen zijn 23 mensen overleden nadat ze de coronaprik hadden gekregen. Inmiddels zijn 13 overlijdens onderzocht.

“Mogelijk hebben veelvoorkomende bijwerkingen van mRNA-vaccins, waaronder koorts en misselijkheid, geleid tot de dood van sommige zwakke patiënten,” zei Sigurd Hortemo, de hoofdarts bij het Noorse medicijnagentschap.

Bijwerkingen

Ook het Folkehelseinstituttet, de Noorse tegenhanger van het RIVM, heeft alle meldingen van bijwerkingen bestudeerd. Het instituut heeft besloten om de richtlijnen rond coronavaccinatie aan te passen.

“Als je heel zwak bent, moet je waarschijnlijk niet gevaccineerd worden,” zei Steinar Madsen van het Noorse medicijnagentschap donderdag tegen journalisten tijdens een webinar over het coronavaccin.

[Norway Today]
4.6 32 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
4 maanden geleden

Het stopt niet… de mensen sterven van dat vaccin. Wanneer houdt men op met deze moorden!

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

Luister goed naar Killer Bill: die wilde 10 tot 15% minder mensen: dat is ongeveer een miljard. Stel er worden dit jaar een miljard of twee vaccinaties doorgevoerd. Volgens de berichten (Dr. Cahill geloof ik) is er bij dierproeven met mRNA ‘vaccins’ bewezen dat er wel beschermend effect is onderling, maar zodra het seizoensvirus (al decennia bekend) langskomt, sterft nagenoeg de gehele gevaccineerde bubs.

Ik denk dat dit scenario gaat plaatsvinden. Ze (diegene die voorstanders en promotors zijn) weten het, en ze zullen met nep-schaamte zeggen ‘we wisten het niet, boehoe, hoe erg blah blah’. En ze komen er mee weg, aangezien de massa (democratie is het minst slechte middel van volksbestuur..) wegens eigen schuldgevoel en onmacht geen vuist durft of zelfs kan maken.

En dan is het doel ook gehaald. Dit eerste doel dan hen, de 10 tot 15%.
Volgende doel is de 500.000.000 mensen massa bereiken, samen met de andere 9 doelen van de Guidestones, maar dat is weer een andere hobby van diegenen die zich hier aktief en met plezier mee bezig houden. Wordt vervolgd, alles hier op de shitshow die ‘Planet Earth and it’s Human-unkindness’ genoemd…

Als profetische uitspraak: de mensheid is te dom en te laf, en zelfs in die nare toekomst zal het zo gek worden dat er globaal een beslissing moet worden genomen: wat te doen met mens nummer 500.000.001? Wie is het, kan het in onze wereld eigenlijk wel, die eene extra? De mensheid, bah, het is zelf het virus.

salvar
salvar
Reactie op  Gea Breuker
4 maanden geleden

dat scenario komt niet als je je niet laat vaccineren.

Ronald
Ronald
4 maanden geleden

Was deze gen-therapie juist niet bedacht om de ouderen en zwakkere te beschermen?

Edward
Edward
Reactie op  Ronald
4 maanden geleden

Nee, om ze uit te moorden. Dit is genocide door middel van gentherapie.

Dirk
Dirk
4 maanden geleden

Ja dit is vermeldenswaardig en het is niet het eerste bericht met soortgelijke meldingen.

salvar
salvar
Reactie op  Dirk
4 maanden geleden

de lijst is al lang, alleen wordt het niet verkondigd door de media of journaal

Erfwachter
Erfwachter
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

In apenland belgie(met kleine b) waar een Vlaamse meerderheid geregeerd wordt door een Waalse rode minderheid en de twee grootste Vlaamse partijen buiten spel zijn gezet door een coup van kleine linkse partijtjes ,hebben de premier , en de beide “virologen” miljoenen dollars gekregen voor “onderzoek ” via hun labo’s ook de gouverneur heeft 1.5 miljoen gekregen om het vaccin te promoten , die kan je terug vinden op de site van de Bill & Melinda Gates foundation daar zie je ook wie er in Nederland beter van geworden is

Anne
Anne
4 maanden geleden

Het is vreselijk dat ze het de mensen geven. Ze weten nog veel te weinig van het vaccin. En wat doet het op lange termijn.
Ze spelen met het mensenleven.
En al die mensen die er nu al wat aan overhouden kort na het vaccin.

salvar
salvar
Reactie op  Anne
4 maanden geleden

anne het is geen vaccin , wij gebruiken het steeds maar dat is verkeerd het is een moordwapen.

Marie1
Marie1
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Dat weten we niet zeker. Wel zeker is dat het vaccin maar heel kort getest is en technologie bevat die niet eerder in vaccins heeft gezeten..

rop
rop
4 maanden geleden

Weer onder overlijden geplaatst, nee vermoord, door vaccinatie.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Waar horen deze moordenaars thuis?

andré
andré
4 maanden geleden

Heel vervelend die mensen die gelijk dood gaan dat roep te veel vragen op…gauw over gaan op gezonde mensen (dan komen de problemen later , en dan moeilijker aan te tonen waar de problemen vandaan komen/kwamen…)

Arie
Arie
Reactie op  andré
4 maanden geleden

Die problemen zijn er nu al daar er GEZONDE verpleegkundigen onder de 60 jaar aan die zooi overleden zijn. En wie zegt wat er gebeurt met de reeds ingeënte mensen als zij straks een virus oplopen?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Arie
3 maanden geleden

En wie zegt wat er gebeurt met de reeds ingeënte mensen als zij straks een virus oplopen? Alleen dat al hoort je te vertellen dat het vaccin niet deugd.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  andré
3 maanden geleden

Dus niet nemen.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

We wachten rustig de tweede vaccinatiegolf af…..
Ik kijk wel toe, zonder genetisch gemanipuleerde virussen in mijn lijf.

Ron
Ron
4 maanden geleden

Eerst werden mensen vermoord op de IC’s met veel te heftige beademing, ouderen kwijnden eenzaam weg, jongeren worden depressief en denken aan zelfmoord en nu vermoorden ze de mensen met “vaccins”. Wat mankeert deze mensen toch, wat heeft de mensheid hen aangedaan dat ze mensen zo diep haten?

Mar
Mar
Reactie op  Ron
4 maanden geleden

Faccistische ?? Kijk bij

http://Www.janbhommel.com

Net weer een heel helder er heftig stuk geplaatst ..

salvar
salvar
Reactie op  Ron
4 maanden geleden

het zijn geen mensen de poorten van de hel hebben ze los gezet.

Anoniem 71
Anoniem 71
4 maanden geleden

Diep triest dit voor al die oudere mensen zij die dit vaccin goedgekeurd hebben en uitgevonden zouden voor het gerecht moeten komen straf levenslang op het koudste deel van de aarde in hun onderbroek

Lucky
Lucky
4 maanden geleden

Gek he dat Main Stream Media hier nooit iets over zegt. Genocide werkt goed zo. Gewoon doorgaan met een zogenaamd reddend vaccin. Je kunt anderen nog steeds besmetten. Het is al niet 1 prikje meer, maar minstens 2 en dan ben je nog steeds niet af van alle beperkende maatregelen? Gek he? De zogenaamde oplossing die geen oplossing is, evenmin als de griepprik. En jij bepaalt niet welke rotzooi je in je lijf krijgt. Hugo Mengele maakt dat wel uit voor jou. Gewoon je bek houden dus. En verder is al gezegd dat we NOOIT meer gezellig samen een biertje zullen kunnen drinken want de regels (om jou straks beter te kunnen volgen en uitschakelen) blijven altijd van kracht. Dreigen en vang maken dat is onze fascistische overheid.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Lucky
4 maanden geleden

We weten dus wat ons te doen staat, wij mensen hebben verbondenheid nodig, wat zullen we het waarderen wanneer we weer ontspannen mogen juichen, zingen en plezier maken wanneer deze onmensen weg zijn gejaagd! Het is des duivels wat ze verzonnen hebben om zogenaamd besmettingen te voorkomen, mensen zijn bang geworden voor elkaar, maar dit houden we niet lang vol. We zullen dus ooit weer elkaar omhelzen.

x

Check Also

vaccin

‘Je mag geen vaccin toedienen als er een geneesmiddel is. Misdaad van de eeuw!’

In juli vorig jaar hield een groep ...

arts

Spoedarts getuigt: meer mensen op de spoedeisende hulp door de prik dan door corona

Spoedarts Richard Bartlett legde afgelopen week een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x