Homepagina » Het Complot » “De VS is een psychotisch land geworden, dat zich baseert op grootheidswaan”
"De VS is een psychotisch land geworden, dat zich baseert op grootheidswaan"

“De VS is een psychotisch land geworden, dat zich baseert op grootheidswaan”

Op het Binnenhof zijn gisteren twee boeken gepresenteerd over de beïnvloeding van de media en de Amerikaanse politiek. Het gaat om Gekochte Journalisten van Udo Ulfkotte en De Wikileaks documenten. Er waren veel belangstellenden, maar de media lieten het massaal afweten, aldus journalist Joost Niemöller.

Uitgever Tom Zwitser legde uit dat de media vroeger in het geheim door de CIA werden aangestuurd. Tegenwoordig gebeurt dat openlijk; de schaamte is verdwenen, aldus Zwitser. Vroeger was het soms nog best moeilijk om journalisten om te kopen, tegenwoordig hoeft dat niet eens meer.

Emeritus hoogleraar en journalist Karel van Wolferen gaf tijdens de bijeenkomst aan dat de VS momenteel een militaire krachtmeting met kernwapens uitlokt. Hij zei dat er vroeger nog werd gereageerd op propaganda, maar dat de westerse journalisten de propaganda tegenwoordig zelf produceren.

Complotten

Als Hillary Clinton aan de macht komt zullen er volgens Van Wolferen oorlogen uitbreken in onder meer Oekraïne, zal de oorlog in Syrië zich uitbreiden en dreigt het gevaar van een kernoorlog. “De VS is een psychotisch land geworden, dat zich baseert op grootheidswaan,” zei hij.

Wie anders denkt, krijgt automatisch het stempel ‘complotgek’. Maar volgens Van Wolferen bestaat een groot deel van de wereld juist uit complotten. De emeritus hoogleraar stelde dat onder meer 9/11, de aanslag op Charlie Hebdo en de moord op JFK complotten zijn.

Verzwegen

Journalist Stan van Houcke zei dat ruim de helft van de Amerikaanse begroting naar de wapenindustrie gaat. Om wapens te kunnen blijven produceren is er een vijand nodig. Daarom creëert de VS onophoudelijk conflicten. Volgens Van Houcke wordt dit belangrijke feit in de Nederlandse pers verzwegen.

Hij wees erop dat de Amerikaanse oud-minister Kissinger onlangs zei dat het buitenlandse beleid van de VS erop gericht is om Rusland uit elkaar te laten vallen. Deze uitspraak haalde het Nederlandse nieuws niet, volgens Van Houcke omdat Nederlandse journalisten niets begrijpen van geopolitiek. Bovendien is Europa een vazalstaat, en in vazalstaten dient men te zwijgen, voegde Van Wolferen toe.

Boekentips: Gekochte Journalisten, De Wikileaks documenten

[Joost Niemöller]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Armonicus schreef:

  “Vroeger was het soms nog best moeilijk om journalisten om te kopen, tegenwoordig hoeft dat niet eens meer.”

  Vroeger was het soms nog best moeilijk om politici om te kopen, tegenwoordig heet dat lobbyen! 😉

  27 likes
 • Logiter schreef:

  Smerige zionistische yanken.
  En terwijl de elitegroep als de clintons,kissinger,kerrie,soros etc. ww3 probeert te ontketenen,wurmt heel rusland zich onder de zielige houdgreep uit,waardoor het uiteindelijk zal moeten lijken,dat de vs geen “andere keus” had dan te moeten aanvallen.

  23 likes
 • Onze huidige regering heeft ook last van deze grootsheid waanzin. Momenteel voltrekt zich een enorme ontslag ronde binnen de grote bedrijven welke zal leiden tot massa ontslagen van ongekende proporties. De huidige regering heeft hier geen antwoord op anders dan beloftes doen die totaal niet waar kunnen worden gemaakt (zorgverzekering die zomaar even 10% gaat stijgen) Mijn vermoeden is dat de financiële crisis hier in Nederland keihard zal gaan toeslaan met alle gevolgen voor Jan met de pet. Huidige regering zou per direct moeten verdwijnen, gulden terug, ziekenfonds terug en uit de EU. Dan zullen er zaken veranderen maar zoals het nu gaat is het een enorme luchtbel die binnen afzienbare tijd zal knappen, en dan?

  17 likes
 • jos schreef:

  http://www.nujouwnieuws.nl/?content=newsItem&item=622
  Ga maar eens op deze site snuffelen en zei wat er gaande is nu op dit moment en sla op tijd eten en drinken.

  6 likes
  • Typhoon schreef:

   VS = Vazal Staat van de vrijmetselaars en tevens een provincie van is-ra-hel

   De Middellandse Zee en Midden-Oosten zal een graf worden voor VS en israhel
   Net zoals de heidenen van de farao die in de zee verdronken!

   Echte hel zal losbreken als israhel de Golden Dome gaat vernietigen om er een tempel te bouwen!

   Zionisten maken de mensen wijs dat die weg moet zodat Christus terug kan komen!

   Matthew 24:15
   “So when you see standing in the holy place ‘the abomination that causes desolation,’ spoken of through the prophet Daniel–let the reader understand–

   Ze gebruiken Matthew 24:15 als bewijs hiervoor!

   4 likes
  • Faith schreef:

   Jij ook al reclame maken voor Xandernieuws light.
   De trollen hebben duidelijk een opdracht van hun hogerhand gekregen om nog eens flink wat angst te zaaien en met doem scenario’s te strooien in de media. Sneue simpele zielen.
   Nee we zij niet bang, we geloven er niet in dat een stelletje dominante dombo’s het Licht kan verdringen. Hoogmoedwaanzin.

   2 likes
 • Bram schreef:

  Grootheidswaan hebben alle leiders. Krijg je vanzelf wanneer je succesvol bent in het systeem.

  11 likes
 • frans schreef:

  Atoombommen zijn onschadelijk gemaakt, allemaal!
  Er mee dreigen is een losse flodder.

  1 likes
 • Wim schreef:

  Ze zeggen dat, gas onder het oppervlakte van niemand is daarom, zijn ze overal aan fracking. Gewoon ook in wijken waar, kinderen spelen en zo, ziekenhuizen ook. Gas ontsnapt dat, zie je niet. Amerika is done.

  7 likes
 • Richard schreef:

  Het volk krijgt de leiders die zij verdient.

  3 likes
 • Wim schreef:

  Dear president Obama 2016 film kijken

  0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  pandemie

  Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

  De reactie op de pandemie – de ...

  >