Archeologie

Het mysterie rond Göbekli Tepe: technologische hoogstandjes uit de oudheid en tijdreizen

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Technologische hoogstandjes uit de oudheid, tijdreizen, zelfactiverende machines, terravorming en gelekte topgeheime documenten. Een 12.000 jaar oud archeologisch object stelt onderzoekers nog altijd voor een raadsel.

Linda Moulton Howe reisde af naar de Turks-Syrische grens om een bezoek te brengen aan Göbekli Tepe. Rond 1962 ontdekte men er een aantal metershoge versierde pilaren die cirkelvormige of ovale bouwwerken vormen.

Het bergheiligdom is met een ouderdom van 12.000 jaar het oudst bekende tempelcomplex ter wereld. Sinds 1994 doet het Deutsches Archäologisches Institut in samenwerking met het museum van Sanliurfa onder leiding van dr. Klaus Schmidt opgravingen en onderzoek.

Het complex is twee keer zo oud als bouwwerken die in Egypte, Soemerië en Engeland zijn gevonden. Onderzoekers speculeren dat Göbekli Tepe, Stonehenge en andere steencirkels en piramides zelfactiverende machines kunnen zijn die zijn achtergelaten door een buitenaardse intelligentie die lang geleden de aarde heeft geterravormd.

In deze video presenteert Emmy-winnares en onderzoeksjournalist Linda Moulton Howe het nieuwste onderzoek over Göbekli Tepe en topgeheime stukken over de commerciële toepassing van buitenaardse technologie die zijn gelekt door een anonieme wetenschapper.

[UFOTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Crazyeddy
Crazyeddy
6 jaren geleden

anomieme wetenschapper? waarom dan Linda Moulton Howe?

pat
pat
6 jaren geleden

Wat is Göbekli Tepe zie link:

https://www.youtube.com/watch?v=Pls0YjcL7Zg

Rob ter Horst
Rob ter Horst
6 jaren geleden

Ik heb jaren geleden een discussie gehad met Linda Molton-Howe, betreffende een als ufo gepresenteerde foto op haar website. Ik gaf aan dat het een meeuw was, die juist op het moment dat de foto werd gemaakt, voorbij kwam vliegen. De foto was overigens een opname van een baai in Amerika. De meeuw, en volgens haar en een specialist waar ze contact mee had een ufo, was natuurlijk behoorlijk wazig door zijn eigen beweging, maar met een beetje voorstellingesvermogen kon je nog snavel, oog, vleugel, lichaam en staart op de juiste plek zien, jammer…

PsyChriis
PsyChriis
6 jaren geleden

Super interessant allemaal en vooral intrigerend!

Jammer dat het bedolven wordt onder pseudo-wetenschappelijke uitspraken die niets, maar dan ook niets meer geven aan inzicht…
Alles wordt bekeken en gedaan met een ‘alien’ en ‘buitenaardse’ bril die enkel maar de a priori’s bevestigen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x