Chemtrails

Bulgaarse presidentskandidaat: “Als blijkt dat chemtrails bestaan, zullen we stappen ondernemen”

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Bulgaarse presidentskandidaat en voormalig luchtmachtcommandant Roumen Radev heeft beloofd een onderzoek in te stellen naar chemtrails als de zorgen onder burgers hierover blijven toenemen. Dat schrijft de Sofia Globe.

Veel mensen geloven dat de overheid betrokken is bij een sinister experiment waarbij chemische stoffen in de atmosfeer worden gesproeid. “Als blijkt dat er zoiets bestaat, zullen we stappen ondernemen,” zei de oud-commandant. “Op dit moment heb ik geen aanwijzingen dat er doelbewust wordt gesproeid.”

Stappen
Bulgaarse presidentskandidaat: "Als blijkt dat chemtrails bestaan, zullen we stappen ondernemen"
Rumen Radev (Focus)

“Indien de zorgen over chemtrails blijven toenemen, zal er een onderzoek worden ingesteld,” benadrukte hij. “Als blijkt dat er bewust wordt gesproeid, zullen we stappen ondernemen.”

De Bulgaren gaan op 6 november naar de stembus. De huidige president van Bulgarije, Rosen Plevneliev, zal zich niet herkiesbaar stellen. Radev is één van de vele kandidaten die een gooi doet naar het presidentschap.

Weinig vertrouwen

Uit recente peilingen blijkt dat het Bulgaarse volk weinig vertrouwen meer heeft in de overheid, wat volgens de krant deels kan verklaren waarom complottheorieën aan populariteit winnen.

Hoewel de meeste wetenschappers en overheden ontkennen dat chemtrails bestaan, toont een Brits overheidsrapport uit 2002 aan dat tussen 1940 en 1979 tijdens een geheim militair programma grote hoeveelheden chemicaliën en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid door middel van vliegtuigen.

[Sofia Globe]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
5 jaren geleden

Toch wel leuk dat men nu zegt, ALS ZE BESTAAN word ons bewustzijn nu op de werkelijkheid getest. Ik heb vanaf het begin al gezegd dat er geen chemtrails bestaan maar toen werd ik voor gek uitgemaakt door de gemanipuleerde garde die wakker denkt te zijn. Hier laat men al zien dat het wel eens heel anders in elkaar kan zitten. Laten we maar zien wie er nog steeds slaapt en nog geheel overtuigd is van de illusie.

frans
frans
5 jaren geleden

“Ja, laten we dat doen, Blaaskaak””???! Kijken wie er slaapt.

Wilco
Wilco
5 jaren geleden

Hier laat men inderdaad zien dat het heel anders in elkaar zit.

Chemtrail Whistleblower exposes “Metabunk” & “Contrail Science” as gov’ sponsored disinfo sites!

https://www.youtube.com/watch?v=67cWIFmeYjE

Jer
Jer
5 jaren geleden

Als jij werkelijk gelooft dat chemtrails bullsh*t zijn, vergelijk het verschil maar met vroeger en met nu. Jaren geleden zag je veel vaker blauwe lucht zonder enige bewolking, vooral tijdens de zomerseizoenen. En nu zie je elke dag dat er gesproeid word. Tegenwoordig bestaan die onbewolkte blauwe luchten niet meer eens. Als je die verschillen dan nog niet ziet, dan ben je gewoon domblind.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x