Het Complot

De waanvoorstelling van onze geschiedenis

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondanks alles wat we hebben geleerd over de geschiedenis is de waarheid inmiddels pijnlijk duidelijk – ‘echt geld’ heeft er nooit een rol in gespeeld.

Sinds het Mercantilistische Londen het concept ‘internationaal bankieren’ in het leven riep is de ware aard ervan voor iedereen zichtbaar verborgen gebleven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wanneer je gelooft dat het kapitalisme op de één of andere manier leunt op het geld dat spaarders op de bank zetten ben je – net als vrijwel iedereen op deze planeet – op een wrede manier in de maling genomen.

Kapitalisme is niets meer dan een enorme illusie, in scène gezet door vrijmetselaars, door kabbalisten die een manier hadden bedacht om economieën vanuit het niets een dimensie te geven die op natuurlijke wijze nooit tot stand had kunnen komen, en met het gebruik van die duivelse macht vrijwel de hele mensheid tot de slavernij verdoemden. Vergeet die onzin over goudsmeden en kwitanties. Het is allemaal onderdeel van de grootste truc die de duivel ooit heeft uitgehaald.

Wat volgt is een samenvatting van de gebeurtenissen die de inleiding vormden voor onze moderne kruistochten en het verdampen van het gefingeerde financiële systeem dat het allemaal veroorzaakte.

U kunt alle gegevens verifiëren in twee nog steeds beschikbare boeken: ‘Empire of the City‘ van E.C. Knuth en ‘The Rise and fall of the British Empire‘ van Lawrence James.

Onze ‘moderne wereld’ binnen onze zogenaamde ‘westerse beschaving’ begon aan het einde van de 17e eeuw met het opbloeien van Britse Rijk. Maar de basis van dat Rijk werd al enkele eeuwen eerdere gelegd middels de oprichting van de City of London; geen stad, maar een 800-jaar oude multinational die de financiën en ideologie van een entiteit genaamd The Crown (de Kroon) beheert. Het is deze entiteit die het concept ‘centrale bank’ bedacht en nu volledig in zijn macht heeft.

Met de Kroon bedoelen we niet de Britse monarchie of de bevolking van Engeland. Sinds de oprichting in 1189 is het een bedrijf. De Kroon vormt nu de directie van een multinational die misschien wel de grootste machtseenheid op Aarde vormt.

De geschiedenisboekjes van onze lagere scholen, middelbare scholen, hoge scholen en universiteiten vertellen ons weliswaar over de kolonisatie van de Amerika’s, India en Afrika, maar ze vergeten er steevast bij te vermelden dat als deze koloniën werden opgezet volgens hetzelfde businessmodel en dat het steeds de Kroon was die aan de touwtjes trok – niet de Engelse koningen of de Britse burgers. Nederland gebruikte hetzelfde businessmodel voor zijn koloniën, terwijl Frankrijk, Spanje en Portugal koloniseerden uit naam van hun koningen en de katholieke kerk.

Het directoraat van de Kroon, wie die mensen ook waren, kende geen enkele loyaliteit tegenover een land. Ze waren en zijn volledig toegewijd aan hun ideologie die de absolute macht over een wereldrijk nastreeft, een wereldrijk dat de The World Order genoemd wordt.

Tijdens de afgelopen 300 jaar hebben de leden van de Kroon onvoorstelbare rijkdommen vanuit de koloniën naar Londen gebracht – voor zichzelf, niet voor de Engelse bevolking. De bevolking van het Verenigd Koninkrijk en het Gemenebest kregen maar een minimaal klein deel van die rijkdom, ook al werkten zij de belastingcenten bij elkaar en leverden ze het kanonnenvoer.

De mensen waren niets meer dan het eigendom van de Kroon, maar hadden daar geen idee van – nog steeds niet. “Geen grotere slaaf dan zij die denken dat ze vrij zijn,” zei Goethe.

Om de scheiding tussen de rijkdommen van de Kroon en de Engelse bevolking te illustreren hoeft u alleen maar eens te kijken naar het leven van de gewone man in Groter Londen toen het Britse Rijk in het midden van de 19e eeuw op het hoogtepunt van zijn imperiale macht was. De meesterlijke romans van Charles Dickens beschrijven de realiteit van die tijd: een verarmde bevolking, apetrots op hun legers, die heersten over de wereld voor de onvoorstelbaar rijke bovenklasse. Het bedrijfsimperium gaf geen sikkepit om het plebs dat zo fier was op het machtige rijk.

Een verbindende filosofie van de vrijmetselarij bood deze bankiers en handelaren de mogelijkheid een financiële parallelwereld ineen te spijkeren en lang geleden al alle banden met nationale of etnische loyaliteiten door te snijden.

De Kroon zorgt goed voor de mensen die ze rijkdom en macht geven, zolang ze meewerken aan het verhullen van hun werkelijke identiteit en aan het bevorderen van hun duivelse doelstellingen.

Wie bijvoorbeeld de geschiedenis van de Rothschilds bekijkt ziet al snel hoe de wereld van de haute finance op mondiale schaal functioneert. De Rothschilds kozen ervoor de macht over Europa binnen de familie te houden. Ze waren niet vanaf het begin betrokken bij de Kroon, hoewel ze die wel zeer goede diensten hebben bewezen. De Rothschilds werd toegestaan enorme rijkdom onder hun hoede te brengen, op het moment dat ook de adellijken van de Royal Society Britain de kabbalistische ideologieën overnamen. De Rothschild-familie stelde zich daarbij op als Kop van Jut door openlijk de schuld op zich te nemen voor de armoede en ellende die de haute finance veroorzaakte voor het volksdeel zonder macht, zolang de media maar niet de volledige waarheid achter de geldcreatie en het controleren ervan openbaar maakten.

Zij die de echte motieven voor historische gebeurtenissen willen kennen wordt gezegd ‘het geldspoor te volgen’. Maar dat is maar de helft van het verhaal – men moet ook de ideologie volgen – de religieuze overtuigingen van degenen die aan de touwtjes trekken.

albert pike masonLaten we voor alle duidelijkheid stellen dat met de Kroon steeds een groep uiterst machtige maar onopvallende figuren wordt bedoeld, figuren die allemaal geloven in de vrijmetselaarsideologie – het broederschap van mannen, geleid door ideologische voorgangers, verenigd onder Lucifer, de god van de vrijmetselaars. Men hoeft zich alleen maar door het loodzware boek ‘Morals and Dogma‘ van Albert Pike te worstelen om precies te zien hoe deze antichristelijke machtsideologie op geniale wijze vrijwel alle religieuze ideeën bevatte die ooit door de mens bedacht werden.

Gewone leden van de vrijmetselaarsloges, uw en mijn vrienden en familieleden, staan tot de echte ingewijden, als de burgers van het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten tot de directie van de Kroon: bruikbare idioten en ‘nutteloze mee-eters’; een grote kudde schapen.

Over de vrijmetselaars an sich ga ik het later nog eens hebben, maar nu gaat het vooral om de manier waarop geld de gebeurtenissen bestuurt en ons de krankzinnige geopolitieke situatie van onze huidige tijd gebracht heeft.

Er zijn in de geschiedenis heel wat keerpunten geweest, en historici oreren gaarne over de persoonlijkheden van bepalende personen als ze schilderen wat er gebeurd is; uiterst handig wanneer men de werkelijkheid wil verhullen. Hoewel mensen zeker een belangrijke rol spelen, zou de geschiedenis een soortgelijke koers in de richting van onze waanzinnige tijd hebben gevolgd wanneer niet Napoleon, Bismarck, Marx, Lenin, Lincoln, Washington, Wilson, FDR, etc, maar andere individuen de hoofdrol hadden gespeeld. Omdat het menselijk karakter nu eenmaal weinig veranderlijk is hadden de sleutelmomenten in de geschiedenis altijd een technisch karakter.

Lees de vervolgdelen:

II – Het was niet eenvoudig, maar het is ze gelukt

III – Het spel ontmaskerd

IV – Verblinde Christenen & onwetende academici

Bron: Zonnewind.be

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x