Bewustzijn

De wereld gaat veranderen (video)

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wereld gaat veranderen. Mensen worden zich bewust, worden wakker. Er gebeurt iets, maar men kan de vinger er niet op leggen.

De mensheid bevindt zich in de overgang van het astrologische tijdperk van Vissen naar het tijdperk van Waterman, waarin het menselijk bewustzijn zich verder gaat ontwikkelen.

De mens is een geestelijk wezen dat in opeenvolgende tijdperken nieuwe eigenschappen ontwikkelt onder invloed van veranderende kosmische energieën.

We groeien steeds meer richting onze essentie, onze persoonlijke ware aard. Die vertoont overeenkomsten met het idee van het ware of natuurlijke zelf, het besef levend en aanwezig te zijn. Door aanpassing aan verwachtingen van anderen ontstaat een vals of aangepast zelf, een ingeperkt gedragsrepertoire met een bijpassend ingeperkt zelfbeeld. Door bewustwording van de automatische reacties die we gebruiken kan dit aangepaste zelf doorzien worden, en de oorspronkelijke essentie herkend worden.

Bron: YouTube/DontBeAfraidEVER

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Crisis
Crisis
9 jaren geleden

Zonder gein. Ik geloofde hier nooit echt in, dat ‘zweverige’. Echter merk ik de laatste tijd dat ik veel vaker afwezig ben. Stemmingswisselingen heb en steeds meer ‘bewust’ wordt dat ’t leven niet alleen bestaat uit geld, werk en dat soort dingen.

Ook voelt het soms alsof ik ‘uittreedt’. Dit klinkt misschien heel vaag, maar ik voel en ervaar het wel zo. Eerst alleen ‘snachts, maar nu soms ook overdag, bijv in de auto en dit is natuurlijk rete-gevaarlijk. Alsof je droomt, maar toch wakker bent. Heel vaag en ik kan ’t niet goed beschrijven, je moet dat echt ervaren denk ik.

Hebben meer daar last van? Ook voel ik steeds meer dat als ik alleen ben, ik dat juist niet ben.

Maybe I’m just trippin’… Maar vind het wel verdacht gezien dit soort berichten voorbij komen..

White Wizzard
White Wizzard
9 jaren geleden

Hoi Crisis:-)

Nu jij dit verteld heb ik een AHA! moment, als ik niet echt bewust aan het sturen ben heb ik het gevoel dat ik ergens anders ben, echt wel gevaarlijk. Ik moet mezelf dwingen om goed op te letten. Dit gebeurd ook op andere plaatsen maar in de auto is het het duidelijkst. Ja, het is echt aan het veranderen en velen voelen dat in een positieve manier.

TVR
TVR
9 jaren geleden

Ik heb er zelf ook last van. Sinds anderhalf jaar niet helemaal aanwezig, een roes waar in je zit. Er is volgens mij echt iets aan het veranderen! Kijk naar de economie (we moeten consuminderen), mensen zijn bewuster aan het worden (let maar op je gesprekken met andere), Ik ben er van bewust dat er ons in korte tijd iets te wachten staat maar krijg er op dit moment geen vinger achter. BLIJF DICHT BIJ JEZELF!

DingieM
DingieM
9 jaren geleden

[quote name=”Crisis”]Zonder gein. Ik geloofde hier nooit echt in, dat ‘zweverige’. Echter merk ik de laatste tijd dat ik veel vaker afwezig ben. Stemmingswisselingen heb en steeds meer ‘bewust’ wordt dat ’t leven niet alleen bestaat uit geld, werk en dat soort dingen.

Ook voelt het soms alsof ik ‘uittreedt’. Dit klinkt misschien heel vaag, maar ik voel en ervaar het wel zo. Eerst alleen ‘snachts, maar nu soms ook overdag, bijv in de auto en dit is natuurlijk rete-gevaarlijk. Alsof je droomt, maar toch wakker bent. Heel vaag en ik kan ’t niet goed beschrijven, je moet dat echt ervaren denk ik.

Hebben meer daar last van? Ook voel ik steeds meer dat als ik alleen ben, ik dat juist niet ben.

Maybe I’m just trippin’… Maar vind het wel verdacht gezien dit soort berichten voorbij komen..[/quote]

En dit is voor velen nog maar het begin. De meesten zullen het ervaren als het (hoge) hart plotseling beslissingen gaat overnemen van het brein. Het hoge hart staat op een veel hoger niveau dan de “fysieke” hersenen en overpowered letterlijk. Dat gaan mensen soms merken in hun portemonnee, haha

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x