Homepagina » Bewustzijn » De motor van ascentie

De motor van ascentie

Lange tijd hebben we geloofd in de illusie dat anderen macht over ons hebben. We hoeven niet langer te worden geleid door iemand buiten onszelf.

Anderen hoeven je niet te vertellen wat je moet doen. Anderen hoeven je niet te vertellen dat je je werk goed doet.

Door je te bevrijden van de illusie dat anderen macht over je hebben kies je ervoor om te ascenderen. Ascentie is een keuze. Sommige mensen zijn echter nog niet klaar met het ervaren van tijd, polariteiten, afscheiding en beperking.

Sluier van vergetelheid

Terwijl de sluier van vergetelheid langzaam wordt opgeheven herinner je steeds meer wie je werkelijk bent. Je innerlijke stem wordt luider en op den duur belangrijker dan de stem van je ego die je vertelt wat je hoort te doen. Wat je hoort te doen wordt steeds minder belangrijk omdat je weet dat je je eigen realiteit creëert. Je kunt doen wat je hart je ingeeft.

Als je liefde en vrede wilt in je leven, omarm het. Als je vrijheid en creativiteit wilt in je leven, omarm het. Na vele levens van indoctrinatie heb je geleerd te zijn wie je hoort te zijn. Het is een uitdaging je ware zelf te zijn.

Het is nu veilig genoeg om naar buiten te treden als je ware zelf. Je hebt de kans een nieuwe realiteit te creëren. Om het nieuwe te omarmen is het van groot belang eerst het oude los te laten. Je leerde bang te zijn voor het onbekende. Je enige vijand is je eigen angst.

Veel ontwaakte mensen komen recht tegenover hun grootste vijand te staan wanneer ze met de Illuminati te maken krijgen als ze ontdekken hoe ze van hun vrijheid zijn beroofd en hoe problemen worden veroorzaakt. Daarnaast zijn er veel ontwaakte mensen die communiceren met buitenaardse beschavingen om informatie te ontvangen over het ascentieproces. Tot slot zijn er vele ontwaakte mensen die al hun patronen, gewoontes, verslavingen, gedachten en emoties opschonen die ook maar de minste of geringste hoeveelheid angst bevatten.

Wachtpatroon

Angst houdt persoonlijke en planetaire ascentie tegen omdat het je vasthoudt in de valse zekerheid van hoe iets lijkt te zijn. Door angst los te laten kun je de realiteit ervaren die je zelf creëert. Je bijdrage aan ascentie is dan ook het opschonen van angst in je gedachten, herinneringen, emoties en reacties.

Angst is de weerstand tegen verandering die je ervan weerhoudt stappen vooruit te maken of iets anders te gaan doen. Angst houdt je vast in een wachtpatroon. Het voelt alsof je niet kunt bewegen.

Alle vormen van angst verlagen je bewustzijn en houden je vast in een realiteit die niet kan en niet zal veranderen. Het opschonen van angst is daarom één van de belangrijkste stappen in het proces van planetaire ascentie.

Angst maskeert liefde. Iedereen, zelfs het ergste lid van de Illuminati, heeft angst. Iedereen, zelfs de meest nare persoon die je ooit bent tegengekomen, verbergt liefde achter zijn of haar angst. Als er geen liefde zou zijn kon niemand op aarde bestaan omdat liefde je verbindt met de matrix van deze realiteit.

Tegengif

Door jezelf liefde te geven krijg je de moed je diepste angsten te overwinnen. Op den duur houd je onvoorwaardelijke liefde vast als tegengif tegen angst. Angst is de modder die je kleding vuil maakt. Angst is de luchtvervuiling die de blauwe lucht vertroebelt. Angst is het conflict dat je dag kapot maakt en je bewustzijn verlaagt.

Betrap jezelf op het ervaren van angst en ontdek waar het zich schuilhoudt. Als je koffie morst op je trui en het er gelijk afveegt krijg je geen vlek. Als je het negeert en de koffie er niet afveegt wordt de vlek groter. Hetzelfde geldt voor angst. Als je angst opmerkt en het met liefde transformeert blijft je aura schoon. Als je je daarentegen niet bewust bent van angst zullen anderen het zien en erop reageren. Je zult je vervolgens afvragen waarom iedereen om je heen bang is.

Wanneer je aura is gevuld met liefde stoot je angst af. Je draagt geen wit shirt om in de modder te rollen. Op dezelfde manier kies je niet voor angst wanneer je aura schoon is.

Op een dag vergeet je bang te zijn. Je bent zo afgeleid door de vrijheid en creativiteit van je eigen liefde dat je vergeet hoe het is om angst te ervaren. Je bent je er niet langer bewust van. Je bewustzijn is boven de frequentie van angst uitgestegen. Liefde is de nieuwe aarde. Angst is de oude aarde. Liefde is de kracht van ascentie.

Bron: Multidimensions.com

 Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

67 reacties

 1. @ Janus, ieder van ons heeft een stadium te doorlopen en dit klinkt misschien hard en vreemd maar die Chinese kinderen hebben gekozen voor dat leven dat ze nu hebben net als dat jij hebt gekozen voor je leven hier. Let dus alleen op jezelf en probeer alleen te resoneren met dat wat voor jou van belang is. ♥ ;-))

  2 likes
 2. [quote name=”Immer”]Hear! Hear! Ik heb al zoveel gelezen over de “Law of Attraction”, zoveel gehoord van anderen die er over vertellen en mijn gevoel zegt dat het allemaal waar is, maar ik heb er nog steeds moeite mee om de oude gewoontes los te laten en MEZELF te overtuigen en er van binnen uit in te geloven 🙂 Maar ik kijk positief naar te toekomst![/quote]

  Beste Immer,
  Zo te lezen ben je reeds overtuigd. Dus stop met jezelf overtuigen, het is als een lampje ontsteken in het licht van de zon. Je hoeft niets los te laten. Als je leeft naar je eigen overtuiging zullen die dingen jou loslaten en vanzelf verdwijnen. Verlichting is niet iets dat je moet doen of laten. Het is iets dat je ervaart als je ziet hoe alles EEN is.

  Blessed be…

  2 likes
 3. Mooie woorden, maar zeg dit maar eens tegen de arme chinese kinderen die voor een paar centen dag in dag uit in een fabriek wonen als slaven, omdat ze anders dood van de honger gaan.

  1 likes
 4. Hear! Hear! Ik heb al zoveel gelezen over de “Law of Attraction”, zoveel gehoord van anderen die er over vertellen en mijn gevoel zegt dat het allemaal waar is, maar ik heb er nog steeds moeite mee om de oude gewoontes los te laten en MEZELF te overtuigen en er van binnen uit in te geloven 🙂 Maar ik kijk positief naar te toekomst!

  1 likes
 5. @Janus Niet mee inzitten, de galactische federatie heeft alles onder controle, in naam van de bron.

  1 likes
 6. Beste Woetez,

  Het woord ‘federatie’ betekent vereniging en impliceert geenszins een hierarchie. Dat ten eerste. Ten tweede: ‘hierarchie’ impliceert niet dat de hogere in de hierarchie de baas is over de lagere. Dat dat op aarde tot zover geldt komt doordat de mens blijkbaar zoveel angst heeft dat hij de behoefte heeft om anderen onder controle te houden. In feite is het zo dat de hogeren in de hierarchie de dienaren horen te zijn van de lageren. Jezus waste niet voor niets de voeten van zijn volgelingen. Hij gaf daarmee aan dat je als hogere een verantwoordelijkheid hebt voor de lagere. Als spiritueel coach heb ik de plicht om mijn volgelingen te dienen en te helpen hun hoogste potentieel te bereiken.

  1 likes
 7. leef gewoon positief, meer niet (: …

  als je dat doet zend je positieve energie uit naar alles en leggen we ook automatisch sterkere verbindingen om ons heen. Je kweekt positieve karma als het ware :p

  doe en wees positief ;D

  1 likes
 8. Beste Roger,

  Ik sluit me 100% aan bij de inhoud en strekking van je reacties. Leuk om zodoende te lezen hoe ik er zelf ook over denk!

  Hartelijke groeten aan iedereen en complimenten voor de redactie.

  1 likes
 9. janus ook jij bent in de fabriek geweest maar weet het niet meer

  0 likes
 10. @Janus de galactische federatie zal het wel oplossen

  0 likes
 11. Ware universele liefde. De vreugde van het bestaan. Niet van het leven, maar het gehele bestaan dat in zichzelf is en vanuit zichzelf en voor zichzelf. En dat zich niet scheelt om wat iemand denkt of ziet of zegt. Datgene wat denkt of ziet of zegt is het ego. Het ego oordeelt. Je ware zelf observeert en begrijpt in stilte en is allesomvattend. En in die specifieke stilte is Gods geest in jou. Dus wees blij en vrij en vol vertrouwen als een kind. Kinderen oordelen niet, hebben morgen geen spijt van gisteren en maken zich geen zorgen om volgende week. Dat komt allemaal pas met de conditionering van het ego. Jezus zei:”Laat de kinderen tot mij komen. Voorwaar, ik zeg u, gij zult het Koninkrijk Gods geenszins binnengaan als gij niet zijt zoals zij! “En zo is het. Het ware zelf kent geen angst. Ook geen angst voor dood of verdoemenis. Het is je ego dat je angst en schuld aanpraat. Maar er bestaat geen schuld, alleen verantwoordelijkheid. Het tegendeel van liefde is niet haat, maar angst.

  0 likes
 12. Lucien, van een kant heb jij wel gelijk, echter jij bent de gene die de eerste stap dient te zetten, door jezelf in onvoorwaardelijke liefde te hullen en deze dan ook naar anderen te sturen heb jij deze stap gezet.

  0 likes
 13. vervolg: Dus heb jezelf en anderen lief als een kind en je zult je ware zelf vinden en in je ware zelf de ware God. En je zult geen angst meer voelen. Ik verzeker jullie uit de grond van mijn hart dat ik een waarlijk zorgeloos leven voer. Er is geen angst meer. Alleen nog de blije verwachting van elke nieuwe dag en de wonderen die die met zich meebrengt. En dat is een bevrijding en een rijkdom die groter een mens niet kan ervaren. En ik gun het iedereen.

  Blessed be…

  0 likes
 14. Ela ela niet zo negatief zijn op mijn reactie:)

  0 likes
 15. [quote name=”Lucien”]@Janus Niet mee inzitten, de galactische federatie heeft alles onder controle, in naam van de bron.[/quote]
  We hoeven niet langer te worden geleid door iemand buiten onszelf?… Naar mijn mening is die zogenaamde galactische federatie (als ze bestaat) geen haar beter dan een geheime genootschap zoals bv het Thule Gesellschaft, even geheim, even mysterieus, ruikt naar occult fascisme. Alsof geavanceerde wezens zich zouden organiseren zoals wij met een primitief ronde tafel gezelschap om te heersen over de zogezegd lagere wezens. Ik twijfel niet aan het bestaan van buitenaards leven, maar dus wel aan de federatie, enkel een mens zou zoiets bedenken. Hoog geavanceerde wezens hebben geen behoefte aan hierarchie, en dus zeker geen federatie. Peace!

  0 likes
 16. Arnold v.d. Heuvel

  Lucien, de GF gaat het heus niet voor ons opknappen, we zullen het zelf moeten doen. Hoeveel hulp we van onze space-family krijgen hangt voor een groot deel van ons zelf af 🙂

  0 likes
 17. De meeste teksten van multidimensions voelen voor mij heel vertrouwd. en ja ik ben erg bewust dat wij in dit land best een luxe hebben kwa eigen ontwikkeling voor jezelf, dit word in vele landen onderdrukt! Echter daarom zeg ik op mijn beurt, het begint bij het weten en zien wat er speelt in de wereld, kortom bewustwording heet dit. De een doet dit met teksten schrijven, de ander komt in protest (helaas gebeurt dit vaak in combinatie met geweld). Wordt bewust, maar houd je handen niet in de zak,. Hoe meer mensen bewust worden en we vanuit het hart gaat werken, des te sneller zal de evolutie zich voortleven naar een totaalbeeld van harmonieus leven. Groetjes, danny

  0 likes
 18. Perfect bericht! Alleen jammer dat het niet bij iedereen aankomt… bij mij gelukkig wel!

  0 likes
 19. Als 1e wil graag Niburu bedanken voor deze gelegenheid tot het geven van commentaar, of zoals ik het zelf liever noem, het uiten van je intuïtie, de woorden uit je hart…
  Want vanuit het gevoel dat opkomt tijdens het lezen van een topic beslist jouw hart of het waarheid is voor jou.. en vandaaruit ga je verder ^L^ mijn suggestie voor dit moment is, luisteren naar Michael Tsarion, luister naar de resonantie van je hart, dat is jouw peilstok tot hoever je kan gaan op dat moment.. Tijdens deze hoge energieën die onze dierbare Aarde bereiken, is het zeer zeker noodzaak, naar je lichaam te luisteren 🙂 en… je aan te passen, ook al voel je jezelf verlicht, Go With The Flow is heel raadzaam.. Overigens heb ik een rotsvast vertrouwen in Salusa, mijn hele wezen vibreert als ik haar boodschappen lees, more evidence not needed ^L^

  0 likes
 20. [quote name=”Lucien”]@Janus Niet mee inzitten, de galactische federatie heeft alles onder controle, in naam van de bron.[/quote]
  Gut gut, dat iemand nog GELOOFT in die fabeltjes

  0 likes
 21. Huge object next to sun in china

  http://www.youtube.com/watch?v=cHhsQkwpYFc

  0 likes
 22. Men suggereert dat angst negatief is.
  Angst is een signaal van dat je attent dient te zijn omdat er een eventuele gevaar dreigt.

  Je kan het beter als een verkeersbord systeem zien die je afremt door onze overhaastige handelingen, waarbij dingen eenvoudig over het hooft gezien worden.

  Net als het pijn signaal, pijn is een signaal om aan te geven dat er iets niet klopt.

  Angst om iemand te verliezen is ook een vorm van liefde.
  Angst staat niet haaks op liefde.

  Het geen wat slecht is, is hetgeen wat haaks op liefde staat.
  (bijv. hebzucht, egoïsme, pure eigenbelang, iemand kwetsen).

  Als de mens geen angst en pijn meer kent op deze wereld, dan ga ik mij echt werkelijk nog veel meer zorgen maken.

  0 likes
 23. In den beginne was er geen dualiteit. Alleen liefde (God=liefde, ergo liefde=God). Maar de liefde moest om, bewust te worden van zichzelf, een tegenpool creeren: angst (niet haat. haat impliceert zowel liefde als angst). Maar met de creatie van een tweede entiteit bestonden er ineens 3: Dat wat hier is, dat wat daar is en dat wat er tussenin is. Feitelijk bestaan er maar 2 basisemoties: liefde en angst. Alle andere zijn een afgeleide van deze en bestaan alleen maar in de tussenruimte van de dualiteit. De mens maakt zijn keuzes dus uitsluitend op basis van die twee emoties. Dus als je twijfelt over de juistheid van je keuzes, stel jezelf de vraag: Doe ik dit vanuit een gevoel van liefde of vanuit een gevoel van angst?

  0 likes
 24. “Als spiritueel coach heb ik de plicht om mijn volgelingen te dienen en te helpen hun hoogste potentieel te bereiken.”

  Waarom heb ik een spirituele coach nodig, ik volg mijn hard en niet blindelings andermans belangen.

  Ik bewandel mijn eigen pad en met altijd als uitstek doe wat goed is zonder eigen belang.

  Helaas schets men nog dagelijks beelden dag de geestelijke leiders de juiste wegen tonen. Maar dit zijn mensen en de praktijk heeft keer op keer bewezen dat blindelings volgen fout is.

  Ook de Dalai Lama is niet zo braaf als de media schetst. Daarbij hoor verhalen dat die monniken helemaal niet netjes voor je opzij stappen uit respect. integendeel ze lopen tegen je op omdat ze sommige landgenoten als minderwaardig zien.

  Wees gewoon nuchter kom je al een heel eind.

  0 likes
 25. Beste Hetzal,

  Angst werkt verlammend, verduisterend. Als je echt angst voelt kun je niet meer helder denken, je ledematen voelen als lood enz. We kennen dat gevoel allemaal. En dat kan nooit bevorderlijk zijn voor je eigen heil of dat van een ander.

  Wat jij bedoelt is een verhoogde staat van alertheid op het moment dat je je reeds bewust bent van het dreigende gevaar en de evt. consequenties hiervan.

  Die slechte dingen die jij bedoelt (hebzucht, egoïsme, puur eigenbelang, iemand kwetsen) zijn allemaal dingen die mensen doen uit angst.

  En angst om iemand te verliezen is overbodig. Alles is EEN, de dood is een illusie (of beter gezegd: dit leven is een illusie), dus je kunt niemand verliezen. We zijn allemaal deel van elkaar en alles.

  0 likes
 26. [quote name=”Roger Wilms”]In den beginne was er geen dualiteit. Alleen liefde (God=liefde, ergo liefde=God). Maar de liefde moest om, bewust te worden van zichzelf, een tegenpool creeren: angst [/quote]

  Ik weet niet welke bijbel je leest maar in al die jaren dat ik leef heb ik dit in geen enkel bijbel gelezen.
  Bewustzijn is overigens: het beseffen van het bestaan van je eigen ik. het is niet na te maken en valt ook niet te programmeren.

  Bewustzijn is weten en ervaren dat je leeft.
  In het beginne? niemand weet wat in het beginne was.
  Sterker nog begin en eind zijn definities van de mensheid zelf.
  Net als dat ‘a’ … ‘z’ gedefinieerd is in onze opvoeding als alfabet
  en ‘0’ … ‘9’ gedefinieerd is als numeriek.

  Misschien bestaat er wel geen begin en eind.

  0 likes
 27. [quote name=”Roger Wilms”]Beste Hetzal,
  Angst werkt verlammend, verduisterend. Als je echt angst voelt kun je niet meer helder denken …
  En angst om iemand te verliezen is overbodig. Alles is EEN, de dood is een illusie [/quote]

  – Angst hoeft niet altijd verlammend te zijn en in veel gevallen kan je best wel nadenken. Pas als het de overhand neemt en tot paniek lijdt dan kan men in een soort verstijfde toestand raken;
  – De dood is geen illusie, het is de keiharde realiteit. Het bestaat en iedereen krijgt er eens mee te maken; En geloof me vraag het maar aan degene die een naaste verloren is dat die wel degelijk weten dat de dood bestaat. Het is gewoon een harde feit.

  0 likes
 28. -Ik weet niet hoe je hier een bijbel bijhaalt. Daar is met geen woord over gesproken.

  -Bewustzijn is meer dan dat. Het is het beseffen dat je een bent met alles en dat afscheiding een illusie is. Weten en ervaren dat het leeft kan elk konijn.

  -Wat in den beginne was weet eigenlijk iedereen. Het antwoord op al je vragen ligt in jezelf.

  -Elk eind is een nieuw begin. Tijd is cyclisch, niet lineair. Tijd bestaat ook alleen maar in de dualiteit. Een manier om dingen uit te leggen, meer niet.

  Maar ik zie niet hoe jouw tweede betoog aansluit op het eerste en mijn reactie daarop. Het is slechts een poging om mijn boodschap teniet te doen door de gebruikte woorden uit de context te trekken en te lopen muggeziften. Het heeft niets te maken met dat waar het over ging. Behalve dan dat het een typische reactie is die voortkomt uit angst. Liefde valt niet over kruimels.

  0 likes
 29. Aan hetzal, er is idd geen begin of einde,maar een bewustzijns realiteit ennhet besef dat je als bio organisch wezen bestaat, kan echt syntetisch nagebootst worde, daar zijn de greys hard aan het werk mee, om het in deze realiteit voor elkaar te krijgen. Er zijn genoeg grey hybriden die op een valse zielenmatrix programma lopen, maar die leven niet lang omdat hun lichaam en centrale zenuwstelstel het begeeft. Met hun beestelijke technologie lukt het aardig, en aangezien de mens zo makkelijk beinvloedbaar is, kunnen ze zelfs valse gedachten in je bio energetisch veld plaatsen. De greys zijn erg bang voor de indigo,s omdat ze een codering in het dna hebben, die soms door hologrammen doorkijkt. Dus ja zelfs dat is mogelijk,

  0 likes
 30. Beste Hetzal,

  Ook hier: angst of paniek is lood om oud ijzer. Zelfde emotie, andere gradatie. En ik ben heel wat dierbaren ‘verloren’. Ik ben letterlijk alleen op de wereld. En ik zeg je het is een illusie, want ze zijn altijd bij me. Ik ben zelfs aan de overkant geweest. Je hoeft het niet te geloven, maar vraag jezelf eens af: wat zou je liever hebben? Zou het niet veel mooier zijn als het zo was? God is de hoogste schoonheid. Als jij het je mooier kunt voorstellen dan is het ook mooier.

  0 likes
 31. Ja zeker roger god, ik noem het creatie is de hoogste kracht die door alle levende wezens loopt, niemand kan die kracht manipuleren, alleen begrijpen en in bewustzijn groeien, aardse mensen willen de kracht maar al te graag een strikje geven, of een persoonlijkheid op menselijk nivo geven, maar angst zit zo diepgeworteld in de mens, dus het word moeilijk om het tegendeel te bewijzen, angst is niet echt het is een phantoom, die zo in dit systeem zit ingebreid. Het zit geprogrameerd als een virus in de mensheid. Aarde word in dit universum ook de negatieve planeet genoemd. Op de schaal van 1t/m 10 zitten wij kwa bewust zijn op nivo 2. Er zijn ook beschavingen die veel lager zitten dan ons, ze verblijven bijv nog in wat je kan vergelijken met ons in de prehistorie. Sommige mensen schreeuwen wel dat ze geasendeerde meesters zijn, maar dat zijn ze in hun ego, hahahaha

  0 likes
 32. Beste Hetzal,

  Je bent dus bang voor het eigenbelang van een ander, je vertrouwt niemand, behalve je eigen hart. Welk een ellende jou moet zijn aangedaan dat je zo bent gaan denken.

  Als jij geen spiritueel coach nodig hebt is dat goed van je. Er zijn mensen die het wel nodig hebben. Dat heeft met mijn eigenbelang weinig te stellen. Ik vraag geen geld of gunsten. Mijn loon ligt geheel in die ogen die me dankbaar aankijken als ik de persoon in kwestie aan de hand heb genomen en we hebben samen dat gedaan wat hij/zij alleen niet durfde (denk bijvoorbeeld aan mensen die alleen niet de deur uit durven).
  En verder heeft niemand het gehad over zgn. geestelijke leiders. Een coach is iemand die in jouw dienst werkt en niet andersom.
  Hoe dan ook, ik krijg het idee dat je hier alleen maar komt om dingen af te kraken. Dat is jammer. Want je doet jezelf tekort. Niemand anders.

  0 likes
 33. [quote name=”Quinten”]Beste Roger,

  Ik sluit me 100% aan bij de inhoud en strekking van je reacties. Leuk om zodoende te lezen hoe ik er zelf ook over denk!

  Hartelijke groeten aan iedereen en complimenten voor de redactie.[/quote]

  Thx, man. Ken ik jou van Arvato? Zoveel Quintens zijn er niet…

  0 likes
 34. [quote name=”Peter ♥”]@ Janus, ieder van ons heeft een stadium te doorlopen en dit klinkt misschien hard en vreemd maar die Chinese kinderen hebben gekozen voor dat leven dat ze nu hebben net als dat jij hebt gekozen voor je leven hier. Let dus alleen op jezelf en probeer alleen te resoneren met dat wat voor jou van belang is. ♥ ;-))[/quote]

  Ik denk dat je gelijk hebt..

  Het is alleen lastig te behapstukken, aan de ene kant zie je vooruitgang in de wererld. Alle ogen op Afrika en de Arabische landen. Maar aan de andere kant horen en zien we niets van de chinesen , de arme in IndiA en Zuid Amerika. Dat vind ik jammer, ik wens juist die mensen vooruitgang en voorspoed.

  Bedankt iedereeen voor alle reacties!

  0 likes
 35. @ Roger:

  Je schreef: ‘Hoe dan ook, ik krijg het idee dat je hier alleen maar komt om dingen af te kraken. Dat is jammer. Want je doet jezelf tekort. Niemand anders.’

  Zullen we dit herschrijven naar: ‘Hoe dan ook, MIJN perceptie (waar ik overigens zelf verantwoordelijk voor ben) is dat je hier alleen maar komt om je negatieve kant te uiten. Dat is jammer. Want je doet jezelf te kort omdat je ook een verhevener kant van jezelf kunt laten zien. En als je jezelf te kort doet, doe je ons allemaal tekort, want wij allen zijn één, we zijn – als het ware – allemaal vingers aan dezelfde hand’.

  0 likes
 36. [quote name=”Quinten”]@ Roger:

  Je schreef: ‘Hoe dan ook, ik krijg het idee dat je hier alleen maar komt om dingen af te kraken. Dat is jammer. Want je doet jezelf tekort. Niemand anders.’

  Zullen we dit herschrijven naar: ‘Hoe dan ook, MIJN perceptie (waar ik overigens zelf verantwoordelijk voor ben) is dat je hier alleen maar komt om je negatieve kant te uiten. Dat is jammer. Want je doet jezelf te kort omdat je ook een verhevener kant van jezelf kunt laten zien. En als je jezelf te kort doet, doe je ons allemaal tekort, want wij allen zijn één, we zijn – als het ware – allemaal vingers aan dezelfde hand’.[/quote]

  Ja, helemaal mee eens. Sluit ik me bij aan. Excuseert allen mijn frustratie van het moment, svp…

  0 likes
 37. @ Roger: 🙂

  0 likes
 38. Waarom zo negatief over angst. Angst is een richtingaanwijzer net zoals liefde , boosheid. Wanneer je je verliest in een van deze emoties dan wordt je kwetsbaar. Ik ben mijn angst dankbaar want zonder angst heb ik geen referentie tov liefde. Er is geen fijner gevoel dan je angst overwinnen. Dat gevoel is zo fijn omdat je het verschil kunt voelen, mooi hè. Dat is nu de essentie van het hier op aarde zijn. Verschillen voelen want als je straks boven bent en je hebt ontdekt dat je alleen maar liefde bent dan rijst vroeg of laat de vraag. Waarom ben ik alleen maar liefde en dan reïncarneer je weer om een aspect te ervaren wat jou laat ervaren wat liefde is.

  0 likes
 39. [quote name=”Gert Jan”]Waarom zo negatief over angst. Angst is een richtingaanwijzer net zoals liefde , boosheid. Wanneer je je verliest in een van deze emoties dan wordt je kwetsbaar. Ik ben mijn angst dankbaar want zonder angst heb ik geen referentie tov liefde. Er is geen fijner gevoel dan je angst overwinnen. Dat gevoel is zo fijn omdat je het verschil kunt voelen, mooi hè. Dat is nu de essentie van het hier op aarde zijn. Verschillen voelen want als je straks boven bent en je hebt ontdekt dat je alleen maar liefde bent dan rijst vroeg of laat de vraag. Waarom ben ik alleen maar liefde en dan reïncarneer je weer om een aspect te ervaren wat jou laat ervaren wat liefde is.[/quote]

  Helemaal waar, Gert Jan, maar zonder die anderen die jou er op wijzen dat je ‘ angst’ beter kan verlaten, komen velen niet tot het besef (en de verrukking) dat de ultieme realiteit de liefde is…

  0 likes
 40. @kellysheena

  Wat je nu aanhaalt dat het nagebootst kan worden, is nu juist net mijn punt. Iets nabootsen is nog steeds niet gelijk aan het werkelijk beseffen.

  Ik ben behoorlijk thuis in het programmeren, je komt niet verder dan vergelijking statements. Het kan nagebootst worden en lijken alsof. Maar wat ik juist op geen enkele manier en ook geen enkele wetenschapper voor elkaar kan krijgen is BESEF creëren.

  Je kan niet een chip in een blok houd stoppen en volproppen met codes en dan gaan beweren dat het blok houd een bewust zijn heeft.

  Ik geloof in Chi (andere benamingen issi, innerpower, ki) en ik geloof in karma. Ik geloof in het bewust zijn. En ik geloof dat er meer is.

  Maar ik geloof niet in Grey’s die eventjes je zieltje komt halen of zielenmatrix. Dat is toch gewoon waanzin? het leuk voor in verhaaltjes en films maar dan houd het snel op. zonder pardon maar ik vind dat dan het fantasie teveel op hol slaat.

  0 likes
 41. [quote name=”Gert Jan”]Waarom zo negatief over angst. Angst is een richtingaanwijzer net zoals liefde[/quote]

  Angst is een reactie van onzekerheid. Liefde is een actie van zekerheid — of vertrouwen.

  Niets is zo mooi als dat het is, het is al zo mooi als dat het is. 🙂

  0 likes
 42. @Roger,

  “Als jij geen spiritueel coach nodig hebt is dat goed van je. Er zijn mensen die het wel nodig hebben. Dat heeft met mijn eigenbelang weinig te stellen. Ik vraag geen geld of gunsten. “

  Je mag van mij zelf op de manier erin geloven als je wil.

  Zelf heb ik aardig wat ervaring in de vechtkunsten.
  Ook zo nu en dan krijg ik les in een authentieke leer (waar o.a. Tai Chi klasieke vorm, theory ect.).

  Ik ben gelovig opgevoed, ik accepteer ieder zijn geloof.
  Ik sta open voor veel dingen.

  Echter heb ik me 1 ding uit ervaring aangeleerd.
  Zodra het wazig gaat worden en met hocus spocus komt, wegwezen.

  Ik geloof in buitenaardsleven maar niet op de manier die hier aan de orde brengt.

  Sterker nog men heeft over je angst overwinnen en men is bang voor de Grey. Dit strijkt wat tegen elkaar in.

  Ik ben blij dat ik mijn angsten ken i.p.v dat ik ze wegstop.

  0 likes
 43. ik ben gelovig op gevoed maar ik geloof meer in de ervaringen die je op doet in je leven dan een geloof die je beperkt in je doen en laten! ik vind zelfs dat als je de bijbel leest dat god meer als de duivel over komt dan waar het woord God voor staat! je mag zoveel dingen niet en van de duivel mag je van alles! en zondige is verkeerd ? echt waar ? ja ik snap dat het een nadeel kan zijn maar is deze plek op aarde niet een plek waar je ervaringen moet op doen? ik bedoel je vind het niet eens leuk dat je ouders als je jong bent dingen verbied laat staan een bijbel die zegt dat je van alles niet mag doen! ik vind dat iedereen vrij moet zijn in z`n doen en laten en dat iedereen blauw groen geel paars zwart of wit gelovig en on gelovig homo of hetero gewoon zijn eigen weg moet volgen! iedereen weet van zich zelf wel wanneer het goed is of fout is! je bent je eigen god in je eigen universum! peace! V

  0 likes
 44. de uitkering waarvoor ik verplicht ben mn 36 uren te maken in een stad 30km bij mn vrienden en familie vandaan is denk ik mijn grootste angst..
  ik wil doordeweeks helemaal niet weg moeten
  en als ik dit zo lees moet ik me losbreken van dat soort verplichtingen..
  maar hoe breek ik me los van dat waar ik onderdeel van uitmaak, waar ik zonder dat ik het wil keihard ingezogen word?

  ik zou namelijk veel liever met de zon op mn gezicht een weg bewandelen, beskaten, berijden, wat dan ook, die langs prachtige landen loopt en waar ik mezelf kan verrijken door met andere mensen te zijn, en alle mooie dingen van de wereld met mn eigen netvliesje te zien, ipv op dat klote scherm dat ons alles laat zien wat we toch nooit zullen krijgen..
  ik ben genaaid door instanties en advertisment, en dan hoef ik over mn eigen overheid nog niet eens te spreken..
  maar ik heb het gevoel dat ik er zelf niet uitkom tenzij er snel drastische veranderingen plaatsvinden..

  0 likes
 45. [quote name=”QuintenHelemaal waar, Gert Jan, maar zonder die anderen die jou er op wijzen dat je ‘ angst’ beter kan verlaten, komen velen niet tot het besef (en de verrukking) dat de ultieme realiteit de liefde is…[/quote]

  Wanneer je naar binnenkeert en eerlijk naar jezelf kijkt kom je een heel eind. Stiekem weten we wel wat goed voor ons is. Maar je hebt gelijk. De “ander” en met name de ander die we verafschuwen is de mooiste spiegel die, je, je kunt wensen.

  0 likes
 46. [quote name=”Theo Meester”]de uitkering waarvoor ik verplicht ben mn 36 uren te maken in een stad 30km bij mn vrienden en familie vandaan is denk ik mijn grootste angst..
  ik wil doordeweeks helemaal niet weg moeten
  en als ik dit zo lees moet ik me losbreken van dat soort verplichtingen..
  quote]
  Ik wil ook helemaal niet weg en zit ook het liefst met mijn hoofd in de zon, maar vergeet niet dat dankzij het feit dat iedereen bijna en soms helemaal de helft van zijn salaris inlevert aan belastingen, we ook veel welvaart kennen en dat nederland het meest genivileerde land ter wereld is. Het verschil tussen rijk en arm is hier het kleinst. Zo slecht is het hier niet.

  Als we allemaal in de zon gaan liggen krijgen we het net zo arm als in afrika. Werken zal altijd moeten, maar je hebt wel de wil om je omstandigheden te beinvloeden.

  0 likes
 47. [quote name=”Drome”]

  Angst is een reactie van onzekerheid. Liefde is een actie van zekerheid — of vertrouwen.
  [/quote]

  Angst hoeft helemaal geen onzekerheid te zijn, je kan angst hebben omdat je weet wat er gaat komen, dus een zekerheid.

  Daarbij vind ik het onderwerp hier nogal haaks op elkaar zijn.
  – men zegt laat niemand zeggen wat je moet doen;
  – men verteld hoe je het moet doen;
  Dit is een contradictie.

  Wat mij opvalt men dusdanig intensief bezig met allerlei concepten om gelukkig te voelen.

  Geniet gewoon van de kleine dingen en de rest komt van zelf.

  Er is geen enkel Grey (zoals ze die hier noemen) mij valse gedachtes oplegt. Als ik ergens aan denk dan doe ik dat zelf.

  0 likes
 48. [quote name=”hetzal die dingen zijn niet verzonnen en onderdeel van deze realiteit! er zijn niet alleen greys die dat doen, maar ook andere rassen, er lopen hier ook bionische klonen rond, en nee die zijn idd niet via jou menselijke ideen volgepropt met een chip en code’s.
  die zijn opgebouwd uit syntetische, chakra’s en een kopie van het menselijke bio energetisch veld. Wat kunnen hier al schaapjes klonen, Dan kan een technologische beschaving meer dan een lichaam klonen. Lees meer over biosyntetische kloning van de ziel. En nee het is niet als terminator. Helaas zijn er nog steeds genoeg mensen die niet openstaan voor zulke acceptatie’s, Gewoon smallminded. een computer programma programmeren, heeft totaal niks en lijkt totaal niet op deze technologie die ze gebruiken. Je probeert het in mensenlijke termen te vormen. maar dat is het niet. Voor je oordeelt lees over Morphogenetic Keylotonic sience. en als je het begrijpt begin je weer een discussie.

  0 likes
 49. Zonder nacht, is er geen dag…

  Kijk een naar de presentaties van Brene Brown bij TED Talks.
  De 1e: De kracht van kwetsbaarheid.
  http://www.ted.com/talks/brene_brown_on_vulnerability.html
  De 2e: Luisteren naar schaamte.
  http://www.ted.com/talks/brene_brown_listening_to_shame.html

  Het is “alleen” maar menselijk…

  0 likes
 50. “de uitkering waarvoor ik verplicht ben mn 36 uren te maken in een stad 30km bij mn vrienden en familie vandaan is denk ik mijn grootste angst.. ik wil doordeweeks helemaal niet weg moeten”

  Dus wel een uitkering krijgen maar niet willen werken?
  En wie gaat dat betalen dan? want ik ga niet iemand anders zijn uitkering betalen terwijl die zelf niet wil werken.

  Er zijn mensen die werkelijk niet kunnen werken, hiervoor is in feite het geld bedoeld en die gun ik het van harte. Zodat hun ook kunnen genieten van het leven.

  0 likes
 51. @Kellysheena

  Sorry maar je mixt een hoop door elkaar.

  Als ik het heb over bewustwording dan heb ik het over het besef van het feit dat je in het hier en nu leeft, ik besta besef.

  Ik heb het niet over een mengeling van religies (chakra’s komt uit het yoga, niks anders dan energie zones).

  Maar Grey’s die zieltjes cloned? dan ben ik denk ik echt van een ander wereld want dat gebeurd niet in de wereld waar ik mij bevind.

  0 likes
 52. [quote name=”hetzal ja als het niet in jou wereld bevind prima! maar of je het nu gelooft of niet! al die manipulaties vinden plaats in deze realiteit! maar goed, bewustwording is idd een ander verhaal! :-)Maar je kan nog zo bewustworden, en happy naakt rond dansen, in een kring van bloemen, haha dat neemt nog niet weg dat mensen vatbaar zijn van zulke manipulaties.
  ik heb veel geleert over zulke dingen, En heb onderzocht onderzocht, en tal van boeken gelezen. Over ufo’s religies newage estorie, Dit is al zo lang aan de gang op aarde, en er zijn tal van bewijzen. Je bent al bevooroordeelt, en dat blokt inzicht en spirituele groei. Er bestaan een tal van dimensies, met veel verschillende wezens. al die sprookjes wezens bestaan! maar niet in deze realiteit. veel zijn ook holografische inprenten.

  0 likes
 53. [quote name=”Wakker wezen”]Huge object next to sun in china

  http://www.youtube.com/watch?v=cHhsQkwpYFc%5B/quote%5D

  Ik hecht normaliter niet zoveel geloof aan die profetische bijbelteksten maar kan niet ontkennen dat er wel degelijk 2 zonnen te zien zijn op het filmpje.
  http://www.courlisius.org/over_de_twee_zonnen

  En hier nog enkele voorbeelden van opnames met 2 zonnen.
  http://www.youtube.com/user/murdraziel

  Wel vreemd
  Groeten Haya

  0 likes
 54. @Haya

  Je begrijpt dat er soms hemel verschijnselen zijn.
  Weerkaatsing effecten.
  En een heleboel nep filmpjes.

  Het is zo gigantisch makkelijk met applicaties als adobe primiere en after effects, final cut pro en motion of 3d animatie software als vue, blender, maya 3d, lightwave om dit soort filmpjes te maken.

  Ik heb hier bijvoorbeeld een applicatie wat poser 2012 pro heet waarmee ik een alien als figuur levensecht kan laten lijken. op youtube gooien en een leuk verhaal aanplakken. (niet dat ik daar de moeite voor zou nemen).

  0 likes
 55. @Kellysheena

  Heb je wel eens stil gestaan hoe het mythe rond de greys is ontstaan? met name Roswell (majestic 12). Heeft er wel eens iemand bij stil gestaan dat zelf dit een opgezet spel kan zijn dat er met opzet een in elkaar gezette foto/filmpje is gemaakt om te kijken hoe de wereld hierop reageert? als een psychologische test.

  Voordat ik dit soort dingen als reëel beschouw wil ik eerst harde feiten zien. Video materiaal … manipuleerbaar net zo eenvoudig als foto’s. Net zo eenvoudig als de mensheid zelf die soms te goed gelovig zijn.

  0 likes
 56. [quote name=”hetzal”]@Kellysheena

  Heb je wel eens stil gestaan hoe het mythe rond de greys is ontstaan? met name Roswell (majestic 12). Natuurlijk is dat onzin en doorgestoken kaart. De greys en andere rassen waren hier al veel eerder. Er zijn genoeg bewijzen over greys ontvoeringen hun agendas enz…meestal alles wat commercieel naar buiten komt is vals. In niet commerciele bronnen zijn genoeg wetenschappelijke bewijzen van ontvoeringen buitenaards matriaal enz. Documenten van spychiaters hypnotherapiste enzo. Degen die in roswell newmexico zijn neergestord waren hier op excursie en waren ook geen greys. Ze onderzochten de flora fauna, en wouden samples er van hebben. Maar maakten een ernstige berekeningsfout in de zwaartekracht calculatie wat met hun schip had te maken. Ze kwamen interdimensionaal vanuit de andromeda galaxy. En waren nooit eerder op excursie geweest hier. Arme stakkers. Maar goed die info over de rosewell chrash is ernstig verdraait

  0 likes
 57. “De greys en andere rassen waren hier al veel eerder. Er zijn genoeg bewijzen over greys ontvoeringen hun agendas enz…meestal alles wat commercieel naar buiten komt is vals. In niet commerciele bronnen zijn genoeg wetenschappelij ke bewijzen van ontvoeringen buitenaards matriaal enz. Documenten van spychiaters hypnotherapiste enzo…… “

  Je hebt persoonlijk een kop koffie met hun gedronken en ze hebben je dit verteld en fysiek de hand geschud?
  En nu is ineens alles wat naar buitenkomt vals materiaal … en nu ineens was het niet de grey’s.

  Ik zou heel graag met hun een bakje koffie willen drinken en een goed gesprek aangaan. Is dat mogelijk of zijn ze daar weer te bang voor? Het verbaast me dat ze na duizenden jaren nu pas op excursie komen en samples van onze natuur komen halen.

  hoe kan het elke keer het een ander verhaaltje krijgt?
  Ken je de serie dark skies? die hebben weer een ander verhaal.

  0 likes
 58. [quote name=”Roger Wilms”]Beste Hetzal,

  Ik vraag geen geld of gunsten. Mijn loon ligt geheel in die ogen die me dankbaar aankijken als ik de persoon in kwestie aan de hand heb genomen

  IMO: loon = beloning. Kan geld zijn of dankbaarheid of wat dan ook. Beloning is voeden van eigen ego. Zoals bv. moeder Theresa..de “helper”. Voedt de “helper” haar eigen behoefte of die van een ander? En voor een helper of coach of.. zijn ook hulpbehoevenden nodig. Zo houd je het dualisme in stand.

  Als je gevoed wordt door dankbaarheid loop je het risico op frustratie als dat uitblijft.

  0 likes
 59. [quote name=”Roger Wilms”]Beste Woetez,

  In feite is het zo dat de hogeren in de hierarchie de dienaren horen te zijn van de lageren. Jezus waste niet voor niets de voeten van zijn volgelingen. Hij gaf daarmee aan dat je als hogere een verantwoordelijkheid hebt voor de lagere. Als spiritueel coach heb ik de plicht om mijn volgelingen te dienen en te helpen hun hoogste potentieel te bereiken.[/quote]

  IMO:
  Hogere? Lagere? Volgeling? coach met plicht te helpen? hun potentieel? Ik denk dat ook dat dualisme is. We hoeven niemand te helpen, iedereen is prima in staat zichzelf te helpen door bijv. naar jouw (overigens vaak prachtige) woorden te luisteren, maar ook naar anderen. M.a.w. we zijn allemaal vooral leerling. Iedereen mag “zijn.”

  0 likes
 60. [k zou heel graag met hun een bakje koffie willen drinken en een goed gesprek aangaan. Is dat mogelijk of zijn ze daar weer te bang voor? Het verbaast me dat ze na duizenden jaren nu pas op excursie komen en samples van onze natuur komen halen.

  IMO: Helemaal mee eens!
  Al dat gechannel waarbij “wij” (buitenaardsen”) “jullie” komen helpen..kom op zeg. Heb ik daar om gevraagd? Kom maar fjin een bakkie doen en dan zal ik ‘s kijken wat ik er allemaal van vind.

  PS. Ik heb dus een UFO gezien. Waarom alleen “laten zien”, bange poeperds.

  0 likes
 61. Nou duizenden jaren nee hoor, je moet er rekening mee houden dat hun een compleet andere tijdlijn hebben dan hier. Ze kunnen zowel uit het verleden of toekomst komen van onze tijdlijn. of interdimensionaal! Ik zeg dat die info wat ik doorgeef, niet de absolute waarheid is. Maar weet wel dat alles veel dingen in de media over ufo’s verdraait word! Niburu is een top site, en hun opzet is uit pure goedheid. Maar ook hun vallen voor deze onzinnige 4d prop agenda channelings.Maakt niet uit ieder zijn eigen pad!Ik heb ook regelmatig contact met indigo revolution, en hun praten over alles boven 5D en dat de weg is (voor hun dan)ook een goede opzet, maar denken dat er niks boven 5D bestaat, vind ik ook een beetje wazig, want er zijn veel hogere dimensies. en alles als 4d propagenda afschuiven vind ik te extreem!Er bestaat ook nog een middenweg!Buitenaardse beschavingen en teachings begrijpen,en omzetten in menselijke dualiteit,blijft toch iets verdraait.

  0 likes
 62. “Nou duizenden jaren nee hoor, je moet er rekening mee houden dat hun een compleet andere tijdlijn hebben dan hier. Ze kunnen zowel uit het verleden of toekomst komen van onze tijdlijn ….. Niburu is een top site, en hun opzet is uit pure goedheid. “

  Niburu is idd een leuke website, niks mis mee.
  We leven gelukkig ook in het land waar je zelf je eigen geloof mag bepalen.

  Echter ben ik juist bewust er haaks tegen ingegaan om je aan het denken te zetten.

  Waarbij de een denkt open minded te zijn, merk ik dat afwijkende meningen niet als open minded gezien worden.
  Nergens vind ik ook een betrouwbare bron van wetenschappelijke feiten. Ik vind slechts theorien.
  Ook de tabletten van uit de oudheid merk ik op de vertalingen niet gaan over aliens. Dat is slechts mijn bevinding.

  Alles komt in feite aan op: “men suggereert”

  0 likes
 63. hoi hetzal
  Echter ben ik juist bewust er haaks tegen ingegaan om je aan het denken te zetten.

  Je hoeft me niet bewust aan het denken te zetten, want het punt waar jij nu op zit kwa denken, zat ik 5 jaar geleden. En natuurlijk is deze hele maatschappij er op uit, om de onderdrukking van Et’s en buitenaardsen bewust onder de tafel te schuiven! Er zijn genoeg wetenschappelijk stof in de natuurkunde boeken, die in werkelijkheid ook een theorie zijn, maar de wetenschap voed het als een waar feit! En uit de oudheid zijn er zo veel duidelijke bewijzen over de visitaties van ET rassen. Maar dat word onderdrukt aan de grote massa! en bewust ook. Dus voor je oordeelt lees boeken studeer er over, al die dingen zijn geen theorien. Maar goed dat is verder mij mening, Ik hoef verder niet te discusseren of die dingen wel echt zijn, want dat is het zelfde als je een stel apen een wiskundige som wil leren. Het kan gewoon niet, en ze zullen het niet snappen. Succes! 🙂

  0 likes
 64. Angst om iemand te verliezen is ook een vorm van liefde.
  Angst staat niet haaks op liefde.

  Het geen wat slecht is, is hetgeen wat haaks op liefde staat.
  (bijv. hebzucht, egoïsme, pure eigenbelang, iemand kwetsen).

  Als de mens geen angst en pijn meer kent op deze wereld, dan ga ik mij echt werkelijk nog veel meer zorgen maken.[/quote]

  Liefde en bewustwording gaan hand in hand. We moeten durven blijven streven naar een wereld zonder pijn en angst. Onverschilligheid staat haaks op liefde. Eigenbelang en hebzucht lijken basis drijfveren. Maar als je er langer over nadenkt is ijdelheid de uiteindelijke drijfveer van vele mensen.

  Berusten in angst en pijn, en je zorgen maken (dus angst)als er geen angst en pijn meer is. Een mooie paradox: bang zijn en vervolgens angstig worden zodra je niet meer bang bent. Please:…. stap uit die cirkel.

  0 likes
 65. [quote name=”Wakker wezen”]Huge object next to sun in china

  http://www.youtube.com/watch?v=cHhsQkwpYFc%5B/quote%5D

  zonsverduistering weten jullie nog, en wat schuift er voor, ja de maan !
  alleen moet hij er nog voor schuiven.

  0 likes
 66. Naar mijn idee ontstaat angst uit ontwetendheid,verlichting van angst krijg je uit begrijpen hoe alles werkt(inzicht) zonder angst (geeft gevoel liefde) kom je in aktie geweldloze aktie,uit de AKTIE komt verandering.
  Al het andere is pasief en draagt niet bij aan het geheel.

  0 likes
 67. Het lijkt mij logies dat er buiten aardsen bestaan,nog niet gezien en nog niks van gehoord,ook wel eens een ufo gezien,maar weet niet wat het was ,daarom heet het ook een ufo.
  Ik ben op aarde geboren ben dus een aardbewooner,mijn ziel heeft naar mijn gevoel geen planeet waar hij van daan komt,maar heeft er vast veel bezocht,dus voor nu ben ik aards en hoor me daar meebezich te houden,zo snel ik al mijn andere levens kan herinneren ga ik alles wat ruimer bekijken,tot die tijd hallo aarde wat kan ik voor je betekenen en jij voor mij ,samen komen we er wel vast uit.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

bos

Schotse windindustrie kapt 7000 hectare bos (14.000.000 bomen) om ‘planeet te redden’

De ‘onontkoombare’ overstap op windenergie betekent vooral: ...

co2

Medeoprichter Greenpeace benoemt verrassende feiten over CO2 die u nergens anders hoort

Klimaatactivisten zeggen dat CO2 slecht en gevaarlijk ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.