Bewustzijn

De motor van ascentie

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lange tijd hebben we geloofd in de illusie dat anderen macht over ons hebben. We hoeven niet langer te worden geleid door iemand buiten onszelf.

Anderen hoeven je niet te vertellen wat je moet doen. Anderen hoeven je niet te vertellen dat je je werk goed doet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Door je te bevrijden van de illusie dat anderen macht over je hebben kies je ervoor om te ascenderen. Ascentie is een keuze. Sommige mensen zijn echter nog niet klaar met het ervaren van tijd, polariteiten, afscheiding en beperking.

Sluier van vergetelheid

Terwijl de sluier van vergetelheid langzaam wordt opgeheven herinner je steeds meer wie je werkelijk bent. Je innerlijke stem wordt luider en op den duur belangrijker dan de stem van je ego die je vertelt wat je hoort te doen. Wat je hoort te doen wordt steeds minder belangrijk omdat je weet dat je je eigen realiteit creëert. Je kunt doen wat je hart je ingeeft.

Als je liefde en vrede wilt in je leven, omarm het. Als je vrijheid en creativiteit wilt in je leven, omarm het. Na vele levens van indoctrinatie heb je geleerd te zijn wie je hoort te zijn. Het is een uitdaging je ware zelf te zijn.

Het is nu veilig genoeg om naar buiten te treden als je ware zelf. Je hebt de kans een nieuwe realiteit te creëren. Om het nieuwe te omarmen is het van groot belang eerst het oude los te laten. Je leerde bang te zijn voor het onbekende. Je enige vijand is je eigen angst.

Veel ontwaakte mensen komen recht tegenover hun grootste vijand te staan wanneer ze met de Illuminati te maken krijgen als ze ontdekken hoe ze van hun vrijheid zijn beroofd en hoe problemen worden veroorzaakt. Daarnaast zijn er veel ontwaakte mensen die communiceren met buitenaardse beschavingen om informatie te ontvangen over het ascentieproces. Tot slot zijn er vele ontwaakte mensen die al hun patronen, gewoontes, verslavingen, gedachten en emoties opschonen die ook maar de minste of geringste hoeveelheid angst bevatten.

Wachtpatroon

Angst houdt persoonlijke en planetaire ascentie tegen omdat het je vasthoudt in de valse zekerheid van hoe iets lijkt te zijn. Door angst los te laten kun je de realiteit ervaren die je zelf creëert. Je bijdrage aan ascentie is dan ook het opschonen van angst in je gedachten, herinneringen, emoties en reacties.

Angst is de weerstand tegen verandering die je ervan weerhoudt stappen vooruit te maken of iets anders te gaan doen. Angst houdt je vast in een wachtpatroon. Het voelt alsof je niet kunt bewegen.

Alle vormen van angst verlagen je bewustzijn en houden je vast in een realiteit die niet kan en niet zal veranderen. Het opschonen van angst is daarom één van de belangrijkste stappen in het proces van planetaire ascentie.

Angst maskeert liefde. Iedereen, zelfs het ergste lid van de Illuminati, heeft angst. Iedereen, zelfs de meest nare persoon die je ooit bent tegengekomen, verbergt liefde achter zijn of haar angst. Als er geen liefde zou zijn kon niemand op aarde bestaan omdat liefde je verbindt met de matrix van deze realiteit.

Tegengif

Door jezelf liefde te geven krijg je de moed je diepste angsten te overwinnen. Op den duur houd je onvoorwaardelijke liefde vast als tegengif tegen angst. Angst is de modder die je kleding vuil maakt. Angst is de luchtvervuiling die de blauwe lucht vertroebelt. Angst is het conflict dat je dag kapot maakt en je bewustzijn verlaagt.

Betrap jezelf op het ervaren van angst en ontdek waar het zich schuilhoudt. Als je koffie morst op je trui en het er gelijk afveegt krijg je geen vlek. Als je het negeert en de koffie er niet afveegt wordt de vlek groter. Hetzelfde geldt voor angst. Als je angst opmerkt en het met liefde transformeert blijft je aura schoon. Als je je daarentegen niet bewust bent van angst zullen anderen het zien en erop reageren. Je zult je vervolgens afvragen waarom iedereen om je heen bang is.

Wanneer je aura is gevuld met liefde stoot je angst af. Je draagt geen wit shirt om in de modder te rollen. Op dezelfde manier kies je niet voor angst wanneer je aura schoon is.

Op een dag vergeet je bang te zijn. Je bent zo afgeleid door de vrijheid en creativiteit van je eigen liefde dat je vergeet hoe het is om angst te ervaren. Je bent je er niet langer bewust van. Je bewustzijn is boven de frequentie van angst uitgestegen. Liefde is de nieuwe aarde. Angst is de oude aarde. Liefde is de kracht van ascentie.

Bron: Multidimensions.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
janus
janus
12 jaren geleden

Mooie woorden, maar zeg dit maar eens tegen de arme chinese kinderen die voor een paar centen dag in dag uit in een fabriek wonen als slaven, omdat ze anders dood van de honger gaan.

Immer
Immer
12 jaren geleden

Hear! Hear! Ik heb al zoveel gelezen over de “Law of Attraction”, zoveel gehoord van anderen die er over vertellen en mijn gevoel zegt dat het allemaal waar is, maar ik heb er nog steeds moeite mee om de oude gewoontes los te laten en MEZELF te overtuigen en er van binnen uit in te geloven 🙂 Maar ik kijk positief naar te toekomst!

lambert
lambert
12 jaren geleden

janus ook jij bent in de fabriek geweest maar weet het niet meer

Lucien
Lucien
12 jaren geleden

@Janus de galactische federatie zal het wel oplossen

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x