Mens en Dier

Internet keert zich tegen Bill Gates: ‘De wereld wordt eindelijk wakker’

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen hebben hun buik vol van miljardair Bill Gates, die sinds het begin van de coronapandemie volop in de media is geweest. Diverse alternatieve media riepen mensen op om op 13 juni de hashtag #ExposeBillGates te gebruiken. Twitteraars gaven hier massaal gehoor aan, met als gevolg dat de hashtag al snel trending was.

Mensen zetten vraagtekens bij zijn steun voor de lockdownmaatregelen, zijn bijdrage aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en zijn uitspraken over vaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het volk wordt eindelijk wakker. Ik heb deze man nooit gemogen en als je goed naar hem luistert dan weet je dat hij niet het beste met ons voor heeft,” twitterde schrijver Peter Voogd.


Schrijfster Obianuju Ekeocha voegde toe: “Ik zie tot mijn genoegen dat #ExposeBillGates trending is. Ik volg zijn werk in Afrika al bijna 10 jaar en probeer zijn agenda rond bevolkingsbeheersing in Afrika te ontmaskeren. Ik schrijf hierover in mijn boek ‘Target Africa’. Ga het lezen! Deze mensen haten ons.”


Anderen zeiden dat ze het coronavaccin van Bill Gates zullen weigeren, waaronder schrijfster Michelle Malkin.


De theorie dat Gates mensen met zijn coronavaccin wil microchippen was tot mei al meer dan een miljoen keer genoemd op social media, liet softwarebedrijf Zignal Labs weten.

[RT]

4.6 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
3 jaren geleden

Eindelijk, eindelijk ! Dit zijn hoopvolle berichten

peter
peter
3 jaren geleden

Gewone dagelijkse tactiek, overgewaaid uit de financiele wereld.

Overheid betalingsverplichting laten tekenen voor iets wat niet eens bestaat. Het volk mort dan weliswaar maar als later daadwerkelijk betaald moet worden, voldoet het volk de rekening, simpelweg omdat het zo hard nodig is ‘want er moeten wegen, ziekenhuizen en scholen van worden betaald’.

EtB
EtB
3 jaren geleden

Bill Gates verdient het om levenslang achter de tralies te verdwijnen voor wat hij heeft aangericht in Afrika en India. Deze engerd is de stroman van de duivel.

Madeloes
Madeloes
3 jaren geleden

is het alleen Bill Gates? of ook zijn zoon en anderen?

In het rapport van het RIVM toekomst visie 2050 wordt o.a. gesteld het bedrijf Biosoft van de zoon Bill Gates is het rijkste bedrijf ter wereld. De moeite waard deze toekomstvisie 2050 te lezen zolang het er nog opstaat 🙁 hierin wordt veel duidelijk van hetgeen er nu zich afspeelt.

pbl.nl/sites/default/files/downloads/408129008.pdf

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x