Homepagina » Binnenland » Leugen van Zijlstra verwijst naar veel grotere leugen van Rutte. Hoogleraar legt uit waarom het officiële MH17-verhaal niet de waarheid is
Leugen van Zijlstra verwijst naar veel grotere leugen van Rutte. Hoogleraar legt uit waarom het officiële MH17-verhaal niet de waarheid is

Leugen van Zijlstra verwijst naar veel grotere leugen van Rutte. Hoogleraar legt uit waarom het officiële MH17-verhaal niet de waarheid is

Toen de leugen van Halbe Zijlstra over Poetin aan het licht kwam, bleek dat premier Rutte al weken wist dat de oud-minister had gelogen.

Rutte was ook premier op het moment dat vlucht MH17 werd neergehaald. Vlak na de crash werden plannen opgevat om een militaire operatie in Oost-Oekraïne te ondernemen.

Er waren plannen om 11 Luchtmobiele Brigade in te zetten in Oekraïne, gewapend en wel, maar gelukkig voor ons en voor de wereld heeft de Duitse commandant daar een stokje voor gestoken, aldus emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex in Café Weltschmerz.

Veel grotere leugen

Hij merkt op dat de Australische oud-premier Tony Abbott na zijn aftreden tijdens een radio-interview heeft bevestigd dat dit plan al in een vergevorderd stadium was.

“De kleine leugen van Zijlstra verwijst naar een veel grotere leugen van Rutte, omdat wij zogenaamd weten wie het vliegtuig in 2014 heeft neergehaald,” zei Van der Pijl.

Hij spreekt van bluf, aangezien het ‘bewijs’ hiervoor is gebaseerd op wat bandjes waar mee geknoeid is.

Niet de waarheid

Rutte heeft belang bij een hetze tegen Rusland, maar als die hetze wegvalt en alle details naar buiten komen, valt het verhaal in duigen.

Wat we inmiddels zeker weten is dat het officiële verhaal van onze overheid niet de waarheid is. Hoe het echte verhaal is blijft onbekend.

Van der Pijl onderzocht de brede context van de gebeurtenissen rond de MH17-ramp en schreef er een boek over. Aan deze bredere context werd in de Nederlandse pers geen enkele aandacht besteed.

Bekijk het gesprek hieronder:

Foto: Russavia Wikimedia Commons

[Café Weltschmerz]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Bedankt voor de link. Geweldige discussie. Als er nog mensen zijn die werkelijk willen weten wat de CIA in zijn schild uitvoert dan ben je met dit verhaal op het juiste adres.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Rutte weet heel goed,wie de mh17 heeft neergehaald.
Inderdaad, het nepnieuws van zijlstra over de leugens van hem over putin ,zal hierbij in de schaduw staan.
eenmaal zal de onderste steen bovenkomen, en zal deze stinkende beerput geopend worden.

faya
faya
3 jaren geleden

En dan vinden CIA agents en shills ook nog dat zij WEL iets zinnigs en constructiefs bijdragen aan de samenleving.
Dan kun je maar beter een langdurig bijstandsgerechtigde van beroep zijn.
Ook beter voor je gemoedsrust.

Bewust
Bewust
3 jaren geleden

Kijk naar de lichaamstaal van Rutte en lees tussen de regels door van wat hij beweert over de MH-17 ramp, dan voel je op je klompen aan dat hij liegt dat hij barst . En die Timmermans timmerde met geacteerd emotioneel gewauwel flink aan de weg om ons maar zoveel mogelijk weg te houden van die zogenaamde onderste steen . Hij werd beloond met een luie stoel in Brussel. Dezelfde EU waar George Soros een flinke vinger in de politieke pap heeft door manipulatie en omkoping.
In zo’n wereld leven we . Het gaf de NATO-landen hoe dan ook een mandaat hun invloed in Oekraïne uit te oefenen . Kijk maar naar hoe Rutte het desbetreffende referendum heeft geschoffeerd .
Het kapitalisme is een ramp . Nou ja , zo kan ik nog wel even doorgaan met kwaad zijn , maar ’t is wel zo !

x

Check Also

vvd

Voormalig VVD-fractievoorzitter: ‘Wat ben ik blij dat ik op tijd uit deze sekte ben gestapt’

In een interview op het VVD-congres zei ...

rutte

‘Rutte persoonlijk verantwoordelijk voor het snel erdoorheen drukken van de QR-code in Europa’

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Raymond Knops stuurde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x