Homepagina » Gezondheid » Bloed van veganisten kan kankercellen doden. Zwitsers kandidaat-Kamerlid doet opmerkelijke uitspraken
Bloed van veganisten kan kankercellen doden. Zwitsers kandidaat-Kamerlid doet opmerkelijke uitspraken

Bloed van veganisten kan kankercellen doden. Zwitsers kandidaat-Kamerlid doet opmerkelijke uitspraken

De Zwitserse Tamy Glauser, die zich namens de Groene Partij van Zwitserland kandidaat heeft gesteld voor de komende verkiezingen, heeft op Instagram geschreven dat bloed van een veganist kankercellen kan doden. Dat meldt nieuwsportaal 20 Minuten.

Ze is ervan overtuigd dat ze beter beschermd is tegen kanker dan mensen die niet veganistisch eten.

“De natuur geneest alles. Het bloed van een veganist kan bijvoorbeeld kankercellen doden,” schreef Glauser.

Kritiek

Ze verwees in haar bericht naar een studie waaruit blijkt dat de consumptie van vlees en bewerkte voeding zou kunnen leiden tot een verhoogd risico op darmkanker.

Glauser kreeg vanwege haar bericht de nodige kritiek over zich heen.

“Een toekomstig lid van de Nationale Raad (Zwitserse Tweede Kamer, red.) dat zulke onwetenschappelijke onzin verspreidt,” reageerde iemand. “Je bent toch niet serieus?”

Niet blij

Ori Schipper van Krebsforschung Schweiz was niet blij met de uitspraken.

“Helaas is kanker vaak een onvoorspelbare ziekte die voortkomt uit willekeurige mutaties,” zei hij.

Informeren

Volgens onderzoek verlaagt een veganistisch dieet mogelijk het risico op kanker.

Glauser wilde niet ingaan op vragen. Ze zei alleen: “Ik denk dat het belangrijk is voor mensen om zich te laten informeren en vind dat iedereen voor zichzelf een keuze moet maken.”

[20 Minuten]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Over kanker is veel te gaande. Aan de hand van de vele berichten die er geweest zijn kan wel gesteld worden dat kanker blijkbaar helemaal niet zo’n dramatisch iets is maar dat er een heel dramatisch iets van gemaakt wordt door angst te zaaien. Kanker schijn volgens sommigen gewoon een schimmel te zijn die goed en gemakkelijk te behandelen is met natuurlijke middelen. Eén ding wat de zogenaamde zorg in dit land niet doet: genezen. Genezing is nog altijd een proces n het lichaam zelf. Wil het lichaam daarin ondersteund worden dan moet het wel de juiste voedingsmiddelen binnen krijgen. Of dat in de manier van eten zit is mij persoonlijk niet bekend. Maar er zijn wel overal natuurlijke middelen te koop zoals wietolie etc. Ik kan niet ui eigen ervaring spreken (gelukkig) maar ik ken wel het hele mens-zijn en ik weet wel wat genezing is. Dat gebeurt in wezen omdat er bewustzijn is. De zogenaamde zorg sector is onderdeel van een wereld van macht en controle. Daar zijn ze alleen maar met et lichaam bezig, niet met de mens. Daar voeden ze ook niet het lichaam, daar vernietigen ze kanker met zware ‘chemische aanvallen’ en bestraling. Dat geeft het hele lichaam een enorm dreun en dan ben je ook (heel) lang bezig voordat je daar weer van bent bekomen. En dan is resultaat niet gegarandeerd want het kan zo weer terug komen.

  14 likes
  • @Rob, een quote van jou : De zogenaamde zorg sector is onderdeel van een wereld van macht en controle. Daar zijn ze alleen maar met het lichaam bezig, niet met de mens.

   Deze stelling onderschrijf ik van harte. Een waarheid als een koe en de oorzaak dat men niet geneest maar het probleem simpelweg verschuift tot het desnoods weer ergens anders tevoorschijn komt.

   Met geld, macht en controle wordt hoofdzakelijk negativiteit gevoed en heeft met genezing bitter weinig te maken.

   13 likes
  • Je durft een hoop te beweren….ik hoop dat kankerpatiënten dit niet lezen. Ik ben meerdere mensen om mij heen verloren aan deze ziekte en dat was niet aan een schimmeltje. De genezer van Sylvia Millecam wist het toen ook allemaal zo goed….dat zijn de hufters. Ik hoop dat ik zo’n persoon nooit tegenkom.

   Oncologie is een zware studie. Die doet een oncoloog niet om mensen voor de gek te houden. Chemo is een bitch, maar genezen door groente te knagen is er niet bij. Echt niet.

   1 likes
 2. Dat kanker bij veganisten veel minder voorkomt is waarschijnlijk te danken aan de zuurgraad van hun lichaam. Veel “soft-tissue” kankersoorten schijnen goed te voorkomen zijn als wij de zuurgraad van ons lichaam boven de 7 houden.

  Vlees verlaagd de zuurgraad, net als suikers, witte bloem, voedseladditieven (E-nummers), frisdrank, alcohol.

  Zodra je veel biologische groenten nuttigt en regelmatig een glas nagefiltert water drinkt met een halve vers geperste citroen zou je zuurgraad rond de 7 of hoger moeten kunnen blijven. Ook boeren kool werkt goed om je zuurgraad te verhogen.

  De wortel van paardenbloemen zou binnen 48uur 98% Leukemie cellen doden, in laboratorium omstandigheden. Voor mensen die dit hebben kan het beslist de moeite waard zijn om er zelf mee te experimenteren. Altijd beter dan de bekende behandelmethoden, want daarmee steun je vooral het internationale misdaadcartel.

  13 likes
 3. :adrianus-johannes.

  ja de moerman gedachte en dat klopt ook.. helaas is vandaag martine bijl van ons weg maar mogelijk weer om naar haar liedjes, gedichten en schrijfsels te luisteren.. hoever zij haar tijd vooruit was maar als zo vele bekenden, vaag in de filosofie onbegrijpelijk voor ieder die alleen luistert naar wat je hoort maar niet wat zijn bedoelde.. de wereld van verschil..
  het is toch met mate dus als ik de balans in de mate van vegetariër(vegaan) en vleeseter in mij in balans hou en iets door laat slaan naar de groente kant leef ik dan lang en voorspoedig.. of is het toch iets moeilijker dan makkelijk en simpel..
  en had de plofkip of het fibronell ei bestaan als die niet nodig waren..
  de koe en het varken dat geslacht wordt zijn in ergere mate niet blij als jij geen vlees eet deze offering van hun kant is, zo het is.. zij weten wat gandhi zij er is genoeg voor iedereen maar niet voor de heb zucht van iedereen.. en deze dieren lachen om die mensen die deze uiting van hem negeren De beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop ze omgaat met dieren..
  dan zie ik dat we nog steets in de oertijd leven en het alleen maar vreselijker wordt..

  2 likes
 4. De kanker is bestreden. Echter, de patiënt is dood.

  2 likes
 5. Er zou toch meer serieus onderzoek gedaan moeten worden naar de effecten van een 100% plantaardig dieet. Ook al wordt er steeds meer aandacht aan veganisme besteed, vaak is het toch met een knipoog, negatief of uit zijn verband gehaald (vooral in MSM). Heel jammer, het is de toekomst. Er zijn al zoveel signalen dat het op zoveel gebieden een positief effect heeft om te kiezen voor plantaardig. Bovendien is het niet aan onze kinderen te uit te leggen hoe we nu met onze planeet, onze dieren en ons welzijn omgaan. Zij zullen met verbazing terugkijken op de geschiedenis, wetende dat wij nu al de oplossing hebben voor de vele problemen die zij gaan tegenkomen. Veganisme is een onderdeel van de oplossing.
  Ik ben een happy vegan, ik voel me gezond en gelukkig. En ik wens dat voor iedereen.

  2 likes
 6. Er lijkt geen consensus te bestaan over de voor en nadelen van een puur plantaardig dieet. Hetzelfde geldt voor een dieet waar dierlijke producten deel van uitmaken.

  Wat ik wel zie is dat er sinds kort veel ex-vegans hun verhaal doen. Daar waar deze mensen eerder erg positief over hun vegan dieet waren, vertellen zij nu over de negatieve uitwerking die het op wat langere termijn had in hun geval.

  1 likes
 7. Vlees verzuurd het lichaam daar houden kankercellen van, schimmels en slechte bacteriën.

  1 likes
 8. Tip van de dag voor de satanisten onder ons…

  0 likes
 9. Men is van plan vlees in laboratoria te kweken. Alsof het dan te vergelijken is met iets plantaardigs.

  0 likes
  • Wat een getob toch met dat (nep) vlees. Hou daar toch mee op. Dat scheelt alleen al heel veel verloren energie. Zelf eet ik al bijna dertig jaar geen vlees meer en voel mij ‘kip’- lekker!!

   0 likes
 10. Dan moet je wel oppassen voor de deep-state als veganist?
  Clinton en consorten zien er niet voor niks zo jeugdig uit, 6mnd cel zullen ze geen jeugdheid geven?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

5g

‘Stop nu de uitrol van 5G en doe eerst serieus onderzoek, voor het te laat is’

Stop nu de uitrol van 5G en ...

marc de hond

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...