Mens en Dier

Rutte sluit niet uit dat Nederland overgaat op G2-systeem: ‘Pure vaccinatiedwang!’

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mona Keijzer (CDA) rept in haar afscheidsbrief over het G2-systeem, waarbij je zelfs na een negatieve test geen toegang krijgt tot bepaalde plekken. “Het langzaam overgaan naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen mag met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs (dat na 6 maanden verloopt), het zogenaamde G2-systeem, is onnodig en niet proportioneel,” schrijft ze.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vroeg premier Rutte of er in het kabinet is gesproken over dit systeem, of het wellicht ooit wordt ingevoerd en of hij kan uitsluiten dat het wordt ingevoerd. “En als hij het niet kan uitsluiten, is er dan niet sprake van harde vaccinatiedrang?” vroeg Van Houwelingen.

Geen voornemens

Rutte wees erop dat ‘er geen voornemens zijn’ om G2 in te voeren. “Je ziet in Duitsland op een aantal plekken dat het gebeurt. Het is twee weken geleden hier al even aan de orde geweest in het debat dat Hugo de Jonge voerde. Ik was er zelf ook bij, maar in een deel dat hij deed. Mijn indruk is niet dat daar iedereen voor staat te trappelen,” zei de premier.

Van Houwelingen vroeg nogmaals of Rutte het kan uitsluiten, gezien de harde vaccinatiedrang die een dergelijk systeem met zich mee zal brengen.

Er is helemaal niets uit te sluiten

“Eerlijk gezegd, bij deze crisis heb ik vanaf het begin gezegd dat er helemaal niets is uit te sluiten, maar mijn waarneming is dat daar geen steun voor is,” zei premier Rutte.

4.7 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
194 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

BULLSHIT! Als Rutte zegt dat het niet uit te sluiten is en dat hij niet staat te trappelen…. dan weet je al, dat hij het omgekeerde bedoelt.
Hij gaat er al van uit dat het gaat gebeuren en hij staat te trappelen van ongeduld om grote broer Duitsland te volgen in alles wat ZIJ doorvoeren.
Nu…. wij kunnen ons borst alvast natmaken en ons voorbereiden op verregaande repressieve maatregelen.
Gelukkig zijn mijn man en ik al zeker 5 jaar ons aan het voorbereiden op barre tijden.
Wat er nu allemaal gebeurt, las ik al jaren geleden en toen werd alles afgedaan als complottheorieën. Wij zien de theorieën nu allemaal stuk voor stuk werkelijkheid worden.
Het zal er allemaal niet gemakkelijker op worden, maar nu is het wel zaak dat wij onze rug recht houden en NOOIT toegeven aan deze terreur.

Neder Schwabenland
Neder Schwabenland
1 jaar geleden

Furher doet alsof het hem iets kan schelen wat zijn indruk is van wat men wil.

Nazi dictator

Recht door zee
Recht door zee
1 jaar geleden

Als die goede dag tegen je zegt liegt die nog

Edwin
Edwin
1 jaar geleden

Kan er geen producent van wc papier zijn afdruk gaan gebruiken. Dan kunnen we in ieder geval zijn tronie gebruiken om onze kont mee af te vegen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

194
0
We lezen graag je reactie!x