Homepagina » Het Complot » Defensieminister Hagel waarschuwde voor nieuwe wereldorde. Nu is hij ontslagen
Defensieminister Hagel waarschuwde voor nieuwe wereldorde. Nu is hij ontslagen

Defensieminister Hagel waarschuwde voor nieuwe wereldorde. Nu is hij ontslagen

De Amerikaanse minister van Defensie Chuck Hagel heeft op verzoek van president Barack Obama ontslag genomen, zo meldden Amerikaanse media. De 68-jarige Hagel, een Vietnamveteraan en een voormalige senator, werd in 2013 minister van Defensie.

Hagel, de enige Republikeinse minister in de regering-Obama, stond altijd kritisch tegenover de oorlog in Irak. Hij schreef eerder dit najaar een interne memo waarin hij zijn ongenoegen uitte over het beleid van de VS in Syrië.

Opvallend is dat Hagel president Obama in 2009 tijdens een bezoek aan het Witte Huis persoonlijk heeft gewaarschuwd voor afdelingen binnen het Pentagon die leiding gaven aan een ‘nieuwe wereldorde’, zo meldde Bob Woodward van The Washington Post.

Hagel, in 1999 en 2000 deelnemer aan de Bilderbergconferentie, zei tegen Obama: “We bevinden ons in een tijd waarin er sprake is van een nieuwe wereldorde. We hebben er geen controle over. Je moet overal vraagtekens bij zetten, bij iedere aanname, bij alles wat zij – het leger en de diplomaten – je vertellen. Je moet vraagtekens zetten bij onze rol. Je moet vraagtekens zetten bij het leger. Je moet vraagtekens zetten bij de manier waarop we ons leger inzetten.”

“Als Hagel wordt benoemd, zal het voor hem en de president een zware kluif worden om deze nieuwe wereldorde te beheersen,” aldus de krant. Je kunt je afvragen of Hagel heeft geprobeerd de ontspoorde afdelingen binnen het militair-industrieel complex te dwarsbomen.

De laatste druppel was wellicht zijn kritiek tijdens een interview met Charlie Rose in het Pentagon afgelopen week. Hagel zei onder meer dat de militaire acties van de VS tegen terreurgroep IS gunstig zijn voor de Syrische president Bashar al-Assad. Hij zei ook dat de wereld gevaarlijk is en dat het Amerikaanse leger onvoorbereid is.

Hagel bekritiseerde het defensiebudget en het Amerikaanse buitenlandbeleid. Hij zei daarnaast dat iedereen zal beamen dat de VS door de jaren heen fouten heeft gemaakt.

[Infowars]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tom schreef:

  De door Jezuieten getrainde Hagel waarschuwde voor Rogue NWO elementen wat inhoud dat er leden van de NWO zich buiten de NWO regels begeven. Het was dus geen waarschuwing tegen de NWO zelf.
  De opstelling dat IS voordelig zou zijn voor Syrie is alleen maar om Assad vals te kunnen beschuldiggen van het steunen van IS terwijl zij zelf schuldig zijn aan het oprichten en voeden van IS net zoals onze regering daaraan medeplichtig is door het logistiek steunen van de terroristen met laptops en andere zaken.

  19 likes
 • ho,i ik ben de leukste thuis schreef:

  Gunstig voor assad whahhaa mooi niet dus. Denk je echt dat ISIS daar door de USA gegerepen worden? Dit is de smoes om Syrieen binne te gaan en daar Assad af te zetten.
  90 procent van de Koerde zijn Soennisten en wat zijn de ISIS lui? Goed zo, volgends de media Soennisten.
  Streng gelovige dus! En in hooofdstuk 4 staat duidelijk in dat moslims elkaar nooit of te minder mogen doden en die staan echt niet te kijekn om de hel in te gaan.
  Denk je dat die strenggelovige dit niet weten?
  Dit zijn gewoon huurlingen want in Koerdistan barst het van de olie in de grond.

  6 likes
 • Pascal schreef:

  Deze Anunnaki gaat lekker van onze zon genieten en trekt zich terug.

  2 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  pentagon

  Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

  Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

  >