Het Complot

Defensieminister Hagel waarschuwde voor nieuwe wereldorde. Nu is hij ontslagen

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse minister van Defensie Chuck Hagel heeft op verzoek van president Barack Obama ontslag genomen, zo meldden Amerikaanse media. De 68-jarige Hagel, een Vietnamveteraan en een voormalige senator, werd in 2013 minister van Defensie.

Hagel, de enige Republikeinse minister in de regering-Obama, stond altijd kritisch tegenover de oorlog in Irak. Hij schreef eerder dit najaar een interne memo waarin hij zijn ongenoegen uitte over het beleid van de VS in Syrië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Opvallend is dat Hagel president Obama in 2009 tijdens een bezoek aan het Witte Huis persoonlijk heeft gewaarschuwd voor afdelingen binnen het Pentagon die leiding gaven aan een ‘nieuwe wereldorde’, zo meldde Bob Woodward van The Washington Post.

Hagel, in 1999 en 2000 deelnemer aan de Bilderbergconferentie, zei tegen Obama: “We bevinden ons in een tijd waarin er sprake is van een nieuwe wereldorde. We hebben er geen controle over. Je moet overal vraagtekens bij zetten, bij iedere aanname, bij alles wat zij – het leger en de diplomaten – je vertellen. Je moet vraagtekens zetten bij onze rol. Je moet vraagtekens zetten bij het leger. Je moet vraagtekens zetten bij de manier waarop we ons leger inzetten.”

“Als Hagel wordt benoemd, zal het voor hem en de president een zware kluif worden om deze nieuwe wereldorde te beheersen,” aldus de krant. Je kunt je afvragen of Hagel heeft geprobeerd de ontspoorde afdelingen binnen het militair-industrieel complex te dwarsbomen.

De laatste druppel was wellicht zijn kritiek tijdens een interview met Charlie Rose in het Pentagon afgelopen week. Hagel zei onder meer dat de militaire acties van de VS tegen terreurgroep IS gunstig zijn voor de Syrische president Bashar al-Assad. Hij zei ook dat de wereld gevaarlijk is en dat het Amerikaanse leger onvoorbereid is.

Hagel bekritiseerde het defensiebudget en het Amerikaanse buitenlandbeleid. Hij zei daarnaast dat iedereen zal beamen dat de VS door de jaren heen fouten heeft gemaakt.

[Infowars]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tom
Tom
9 jaren geleden

De door Jezuieten getrainde Hagel waarschuwde voor Rogue NWO elementen wat inhoud dat er leden van de NWO zich buiten de NWO regels begeven. Het was dus geen waarschuwing tegen de NWO zelf.
De opstelling dat IS voordelig zou zijn voor Syrie is alleen maar om Assad vals te kunnen beschuldiggen van het steunen van IS terwijl zij zelf schuldig zijn aan het oprichten en voeden van IS net zoals onze regering daaraan medeplichtig is door het logistiek steunen van de terroristen met laptops en andere zaken.

trackback
Defensieminister Hagel waarschuwde voor nieuwe wereldorde, nu is hij ontslagen | JDreport.com
9 jaren geleden

[…] Lees verder via NineForNews.nl. […]

ho,i ik ben de leukste thuis
ho,i ik ben de leukste thuis
9 jaren geleden

Gunstig voor assad whahhaa mooi niet dus. Denk je echt dat ISIS daar door de USA gegerepen worden? Dit is de smoes om Syrieen binne te gaan en daar Assad af te zetten.
90 procent van de Koerde zijn Soennisten en wat zijn de ISIS lui? Goed zo, volgends de media Soennisten.
Streng gelovige dus! En in hooofdstuk 4 staat duidelijk in dat moslims elkaar nooit of te minder mogen doden en die staan echt niet te kijekn om de hel in te gaan.
Denk je dat die strenggelovige dit niet weten?
Dit zijn gewoon huurlingen want in Koerdistan barst het van de olie in de grond.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Deze Anunnaki gaat lekker van onze zon genieten en trekt zich terug.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x