Universum

NASA-medewerker ‘zag in 1979 mensen op Mars’

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw die beweert voor de NASA te hebben gewerkt, zegt te beschikken over bewijs voor één van de grootste doofpotten in de ruimtevaartgeschiedenis. In 1979 zag ze naar eigen zeggen twee mensen in ruimtepakken bij de Viking Lander, die zich op dat moment op het Marsoppervlak bevond. Dat meldt de Britse krant Metro.

‘Jackie’ belde eerder dit jaar met Coast to Coast AM en vroeg de presentator ‘een 27 jaar oud mysterie op te lossen’. Ze beweerde dat ze voor NASA had gewerkt en betrokken was bij het Vikingprogramma. Ze zei dat ze twee mensen op het Marsoppervlak had zien lopen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze zei dat ze samen met zes collega’s naar een aantal schermen zat te kijken toen ze plotseling twee mannen in ruimtepakken in de richting van de Viking zag lopen. “We waren met z’n zessen,” zei Jackie. “We hielden ons bezig met de apparatuur, toen plotseling het beeld op zwart ging.”

“We renden naar boven, maar ze hadden de deur op slot gedaan,” ging ze verder. “Ik vraag me af of het onze jongens waren.” Er gaan geruchten dat er in de jaren zestig ‘geheime’ landingen op Mars zijn geweest en dat de Apollo-landingen bedoeld waren om een veel uitgebreidere verkenning van het zonnestelsel te verdoezelen.

Voormalig CIA’er John Lear beweert dat NASA in 1966 op Mars is geland en dat mensen is geleerd hoe ze er konden wennen aan de dunne atmosfeer. Verhalen over geheime ruimtemissies doen schrijver Nigel Watson denken aan Project Serpo.

“In november 2005 zei iemand van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA dat er een uitwisselingsprogramma was met buitenaardsen,” legde hij uit. “Een 3000 pagina’s tellend document uit de jaren zeventig zou aantonen dat zes buitenaardsen zijn gevonden op de plek van de Roswellcrash.”

“Een overlevende, die EBE 1 werd genoemd, zou 12 mensen hebben getraind om zijn thuisplaneet Serpo in het Zeta Reticuli-stelsel te bezoeken,” aldus Watson. “Deze missie vond plaats in 1965 en ze bleven er tot 1978. Twee van hen kwamen te overlijden, twee bleven op de planeet en de rest keerde terug naar de aarde, maar stierf later.”

“Bill Ryan, die deze beweringen op internet plaatste, concludeerde dat ‘het Serpo-verhaal bestaat uit desinformatie en fouten, maar wel een kern van waarheid bevat’,” besloot hij.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronny
Ronny
9 jaren geleden

Het rijtje met aandacht vragende mafketels begint aardig lang te worden dit jaar. Bewijs is weer nul-komma-nul aangetoond. Afijn… als ze maar gelukkig zijn.

Rini
Rini
9 jaren geleden

Valt niemand niets op?????
Kijk een naar het linker oog van deze medewerker,haal het oog eens dicht bij.
Ik weet het niet zeker maar mijn lijkt het oog op een reptielien oog,of zie ik het nu niet goed?
Denk moest dit even kwijt 🙂

willem
willem
9 jaren geleden

Ja en ik heb road runner gezien op pluto

Roeland
Roeland
9 jaren geleden

Het zou toch leuk zijn als we eens wat meer kregen dan beweringen…

Want ja… Ik kan zelf ook wel van alles beweren. Daar heb ik niemand voor nodig.

Ik oefen thuis ook op mijn quick draw. Met mn iphone… Ik moet, vanuit stand, binnen 2 seconden een foto kunnen maken, binnen 3 seconden een filmpje.

Als iedereen dat nou doet, dan gaan we misschien eindelijk wat meer bewijzen zien.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x