Homepagina » Universum » NASA-medewerker ‘zag in 1979 mensen op Mars’
NASA-medewerker 'zag in 1979 mensen op Mars'

NASA-medewerker ‘zag in 1979 mensen op Mars’

Een vrouw die beweert voor de NASA te hebben gewerkt, zegt te beschikken over bewijs voor één van de grootste doofpotten in de ruimtevaartgeschiedenis. In 1979 zag ze naar eigen zeggen twee mensen in ruimtepakken bij de Viking Lander, die zich op dat moment op het Marsoppervlak bevond. Dat meldt de Britse krant Metro.

‘Jackie’ belde eerder dit jaar met Coast to Coast AM en vroeg de presentator ‘een 27 jaar oud mysterie op te lossen’. Ze beweerde dat ze voor NASA had gewerkt en betrokken was bij het Vikingprogramma. Ze zei dat ze twee mensen op het Marsoppervlak had zien lopen.

Ze zei dat ze samen met zes collega’s naar een aantal schermen zat te kijken toen ze plotseling twee mannen in ruimtepakken in de richting van de Viking zag lopen. “We waren met z’n zessen,” zei Jackie. “We hielden ons bezig met de apparatuur, toen plotseling het beeld op zwart ging.”

“We renden naar boven, maar ze hadden de deur op slot gedaan,” ging ze verder. “Ik vraag me af of het onze jongens waren.” Er gaan geruchten dat er in de jaren zestig ‘geheime’ landingen op Mars zijn geweest en dat de Apollo-landingen bedoeld waren om een veel uitgebreidere verkenning van het zonnestelsel te verdoezelen.

Voormalig CIA’er John Lear beweert dat NASA in 1966 op Mars is geland en dat mensen is geleerd hoe ze er konden wennen aan de dunne atmosfeer. Verhalen over geheime ruimtemissies doen schrijver Nigel Watson denken aan Project Serpo.

“In november 2005 zei iemand van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA dat er een uitwisselingsprogramma was met buitenaardsen,” legde hij uit. “Een 3000 pagina’s tellend document uit de jaren zeventig zou aantonen dat zes buitenaardsen zijn gevonden op de plek van de Roswellcrash.”

“Een overlevende, die EBE 1 werd genoemd, zou 12 mensen hebben getraind om zijn thuisplaneet Serpo in het Zeta Reticuli-stelsel te bezoeken,” aldus Watson. “Deze missie vond plaats in 1965 en ze bleven er tot 1978. Twee van hen kwamen te overlijden, twee bleven op de planeet en de rest keerde terug naar de aarde, maar stierf later.”

“Bill Ryan, die deze beweringen op internet plaatste, concludeerde dat ‘het Serpo-verhaal bestaat uit desinformatie en fouten, maar wel een kern van waarheid bevat’,” besloot hij.

[Metro]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rini schreef:

  Valt niemand niets op?????
  Kijk een naar het linker oog van deze medewerker,haal het oog eens dicht bij.
  Ik weet het niet zeker maar mijn lijkt het oog op een reptielien oog,of zie ik het nu niet goed?
  Denk moest dit even kwijt 🙂

  12 likes
  • Marc schreef:

   Dat is John Lear, Rini, piloot, testpiloot en een klokkenluider

   4 likes
   • Rini schreef:

    Thnx Mark 🙂 , ja ik had het filmpje nog niet gezien en gaf daarom(toen ik die man een beetje meer van dicht bij zag) een beetje te snel reactie 🙂
    Maar thnx ik wist niet dat die man zo hete,ik herkende hem wel ergens van.
    Een wiselblower,met zulke oogen(iiiiiiiiiii)een beetje kreepiiiiiiiiii 🙂
    Grtjes!

    0 likes
    • Coeus schreef:

     ‘Reptielenogen’ worden veroorzaakt door de reflectie van softboxen (diffuse TV-lampen) in de ogen. Vooral analoog video wil dan nog weleens ‘dicht trekken’ en als er dan ook nog stevige digitale compressie voor youtube overheen gaat, kun je een videoprut krijgen waarin de ogen ‘eng’ worden. Verder is dat reptielenverhaal waarschijnlijk vooral terug te voeren op mensen die iets teveel onder de indruk zijn geweest van de TV-serie ‘V’ in de jaren ’80.

     15 likes
  • Anke schreef:

   Eerst je alu-hoedje afzetten, lieverd!

   15 likes
 • Ronny schreef:

  Het rijtje met aandacht vragende mafketels begint aardig lang te worden dit jaar. Bewijs is weer nul-komma-nul aangetoond. Afijn… als ze maar gelukkig zijn.

  26 likes
 • Desiderius schreef:

  Ik ben gefascineerd naar wat er in deze mensen omgaat, die dit soort verhalen vertellen alsof het echt gebeurd is. Die John Lear is helemaal een fantast, ik heb wel eens interviews met hem gehoord en het ene verhaal is nog gekker en fantastischer dan het andere.
  Waarom doen deze mensen dat? Is er geld mee te verdienen? Kicken ze erop om dingen te verzinnen die anderen geloven?

  11 likes
  • Polka schreef:

   Om de doodeenvoudige reden dat het allemaal weleens waar zou kunnen zijn. Geloof eerder de mensen die hun mond open doen, zelfs als dit verhaal niet helemaal klopt, dan het nog leugenachtiger beleid van Nasa.

   4 likes
   • emka schreef:

    lees jezelf nog eens terug: je gelooft dus liever mensen die hun mond open doen, waarvan het verhaal niet klopt????
    zucht……

    5 likes
    • Polka schreef:

     Ik schrijf ‘niet helemaal klopt’ , dus er zit een kern van waarheid in. Maar goed, laten we niet al teveel in begrijpend lezen vervallen. Dat ons heel wat informatie over ufo’s en buitenaardsen achtergehouden wordt staat als een paal boven water. Ik heb al de nodige uren literatuur daarover tot mijn beschikking gehad.

     2 likes
 • willem schreef:

  Ja en ik heb road runner gezien op pluto

  13 likes
 • Roeland schreef:

  Het zou toch leuk zijn als we eens wat meer kregen dan beweringen…

  Want ja… Ik kan zelf ook wel van alles beweren. Daar heb ik niemand voor nodig.

  Ik oefen thuis ook op mijn quick draw. Met mn iphone… Ik moet, vanuit stand, binnen 2 seconden een foto kunnen maken, binnen 3 seconden een filmpje.

  Als iedereen dat nou doet, dan gaan we misschien eindelijk wat meer bewijzen zien.

  8 likes
  • Padja schreef:

   Roeland…yt staat nokkievol met video’s en beelden.
   Als jij na al je geoefen je hele eerlijk waar echte filmpje deelt……ben je gewoon één van de vele vele vele nepfilmpjes geworden.
   Als je erover gaat schrijven…zegt men…”heb je d’r weer één die geld wil verdienen”
   Als je erover gaat praten vraagt men wat je gedronken of gespoten of gesnoven had. Tevens worden er allerlei natuurlijke verklaringen gegeven. Waarvan jij weet dat ze niet mogelijk zijn.

   De meeste mensen die iets gezien hebben….geven.het na verloop van tijd gewoon op. “Jullie komen er zelf wel achter. Of niet. Ik vind het allemaal wel best” zo denk ik er nu over. En ik denk dat ik niet de enige ben.

   5 likes
 • Tim schreef:

  Echt wel grappig, dit kereltje komt doodleuk vertellen dat een ruimtepak helemaal niet nodig is. Op de maan moet het goed afgesloten zijn omdat je anders vacuum word leeggezogen, wat niet erg prettig is. Ook is er een bepaalde druk aanwezig, zonder dat gaat al het vocht in je lichaam spontaan verdampen. En natuurlijk moet je zuurstof hebben. Op Mars is dat net hetzelfde. Ze zijn wel aan het werken aan meer comfortabele en flexibele ruimtepakken. Deze zou 30% druk van de atmosfeer kunnen naboosten.
  http://www.fastcoexist.com/3023128/futurist-forum/this-sleek-spiderman-spacesuit-could-take-astronauts-to-mars

  11 likes
 • Diahlia schreef:

  Deze vrouw was zeker aan de LSD .. En daar komt ze nu mee .. Allemaal aandachttrekkers . En waar zijn die beelden nu ? Opeens weer toevallig gewist .

  9 likes
 • Nexus schreef:

  Al het materiaal dat mensen gevonden hebben door de eeuwen heen wijst erop dat wij mensen een veel hogere beschaving gekend hebben. Men spreekt over evolutie maar feitelijk heeft er een devolutie plaats gevonden. Vroeger aren niet alleen de mensen veel groter ( de reuzen ) maar ook de dieren en planten. Dinosaurussen en mensen leefden gelijktijdig toont onderzoek aan wat door consensus van de wetenschap systematisch achter gehouden wordt. Kijk naar afbeeldingen op oude gebouwen, overal staan reuzen afgebeeld tegelijkertijd met de gedegenereerde mens di wij momenteel nog zijn.

  Er was een tijd dat alle kennis gedeeld werd, kennis van het etherveld waar alle informatie die ooit was, is en zal zijn, opgeslagen ligt. Een groepje wilde deze kennis niet meer delen en splitste zich af. Deze groep wilde een eigen Aarde en voerden experimenten uit di uiteindelijk uitmondde in een gigantische catastrofe voor ons hele zonnestelsel waarbij de aarde uit haar as kantelde en meerder bewoonde planeten zware schade ondervonden. De elitaire kleine club vluchtte in hun ruimteschepen om jaren later terug te keren. Zij werden bij hun wederkomst gezien als goden en bleven rotzooi maken op de verschillende planeten. Dit mondde uit in nucleaire oorlogen en roeide zowat alle beschavingen uit op alle planeten in ons zonnestelsel. Wat overbleef was slechts een schim van de oorspronkelijke mens die onterecht nog steeds als buitenaardsen gezien worden.

  Dat laat niet weg dat buitenaardsen kunnen bestaan en dit wellicht ook doen maar de voertuigen die wij zin zijn grotendeels van onze eigen voorvaderen.

  6 likes
 • blwy schreef:

  wow en weer genoeg mensen hier die deze theorie niet willen of durven te accepteren 😛
  het is best sneu maarja ieder zen ding natuurlijk.
  de mensen die ons ras -tegen ons weten in- leiden willen ons laten denken dat we de enige zijn men intelligentie in het heelal. zo simpel is het.
  en de grootste angst wat ze hebben is dat ze de complete -voor ons bekende- geschiedenis moeten herschrijven want dan worden de mensen pas echt wakker en gaan zich juist verzetten tegen die leugenaars die ons allen dom willen houden. het enige wat ze willen is deze samenleving van slaven houden zodat zij verder geen vinger hoeven op te tillen en alleen maar hun smerige zaakjes hoeven te doen of met geld te smijten.
  ik smeek het de mensen: wordt alsjeblieft wakker en begin te realiseren dat er veel meer is in deze realiteit dan dat ons wordt vertelt… maar ik begin steeds meer te denken dat het enige wat deze planeet en natuur nog kan redden is een complete whipe-out van het menselijk ras.

  6 likes
 • Antonio schreef:

  Ik word er een beetje triest van: “Een vrouw die beweert voor de NASA te hebben gewerkt, zegt te beschikken…” zonder enige controle wordt hier een verhaal geplaatst wat op zijn minst ongeloofwaardig is.

  Waarom word ik daar triest van? Omdat dit de serieuze UFO-waarnemers en UFO-onderzoekers plaatst in de hoek van de malloten. Als zweefvlieger spreek ik vaak beroepsvliegers, ongeveer tweederde van hen heeft waarnemingen gedaan van objecten die niet met aardse technologie verklaard kunnen worden, meestal zagen gezagvoerder en first officer het beiden. Vrijwel altijd wordt hierover het zwijgen gedaan omdat melding maken hiervan niet best is voor je carriere of leidt tot een onderzoek naar je mentale stabiliteit.

  De techniek van “in de doofpot stoppen” is helemaal niet meer nodig omdat vele websites zo vol staan met zeer dubieuze meldingen dat deze het hele UFO-onderzoek zelf belachelijk maken. Volgens mij is het plaasten van twijfelachtige meldingen veel schadelijker voor de UFO-zaak dan niets melden.

  A mind is like a parachute: it only works when it’s open. Een kreet die (ook hier) vaak gebruikt wordt, toch leidt het voortijdig openen van een parachute meestal tot in de war raken en veel extra werk. In het ergste geval werkt hij niet meer als je hem echt nodig hebt…

  4 likes
 • Doomster schreef:

  Als er buitenaardse onze wereld bezoeken, zullen ze niet veel beter zijn dan de huidige machthebbers.
  Anders hadden ze ons wel vernietigt of geholpen.
  Nu zitten een beetje stiekum uit het raampje van hun UFO te kijken, hoe wij elkaar op allerlei manieren kapot maken.

  Maar ze zien ons niet als mieren, want dan zouden ze ons niet steeds bezoeken.

  1 likes
 • x

  Check Also

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  adrenochroom

  Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

  Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

  >