Great ResetMens en Dier

Gideon van Meijeren geeft powerspeech in Amsterdam: ‘Uiteindelijk zal de waarheid altijd weer opstaan!’

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Betogers kwamen vanmiddag in Amsterdam bijeen om te demonstreren tegen de Great Reset. Ze verzamelden zich op het Museumplein nadat ze vanaf de Dam een mars door de binnenstad hadden gelopen.

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) sprak de menigte toe. “De strijd is nog lang niet gestreden. We hebben nog een lange weg te gaan,” sprak hij. Maar, zo voegde hij toe, wij zullen niet opgeven. “Wij laten ons niet uit het veld slaan. Wij zullen niet rusten totdat Nederland weer een vrije democratie is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Nog niet gewonnen

“Zelfs als we dadelijk definitief van de coronamaatregelen bevrijd zouden zijn, is de strijd nog niet gewonnen,” waarschuwde Van Meijeren. “We vechten namelijk tegen iets veel groters dan coronamaatregelen. We vechten tegen een internationale elite die vertegenwoordigd is in onder meer het World Economic Forum en die ernaar streeft om een wereldregering te vormen en alle macht en controle naar zich toe te trekken.”

“Terwijl de elite rijker wordt en meer macht naar zich toetrekt, zijn normale mensen de dupe. Ze zeggen wel dat ze zogenaamd kwetsbaren willen beschermen, maar ze staan erbij en kijken ernaar als de lagere inkomens hun boodschappen niet meer kunnen betalen, als ouderen in eenzaamheid sterven,” zei hij.

“Ze zeggen wel dat ze tegen discriminatie zijn, maar ondertussen steunen ze beleid waardoor miljoenen Nederlanders buitengesloten werden – en straks weer zullen worden – van het sociaal-maatschappelijk leven,” aldus Van Meijeren.

Het meest schokkende

“Ze zeggen wel dat ze voor wereldvrede zijn, maar ondertussen keuren ze stilzwijgend goed dat de NAVO en de EU Rusland net zolang aan het provoceren zijn geweest en een oorlog hebben uitgelokt, totdat het onvermijdelijk is geworden,” zei hij.

“En sterker nog – en dat is misschien nog wel het meest schokkende – als wij iets zeggen, dan roepen ze aan de lopende band dat wij fascisten zijn. Achter iedere steen zien ze een nazi. Maar zij steunen nu neonazistische eenheden van het Oekraïense leger, waar onze wapens naartoe gaan. Het klinkt hard, maar het is zoals het is. Ze sympathiseren met nazistische eenheden die burgers en krijgsgevangenen martelen. We mogen dit niet accepteren. Het zijn tirannen,” benadrukte Van Meijeren.

Uiteindelijk zal de waarheid altijd weer een weg naar buiten vinden

Het Kamerlid sloot op Tweede Paasdag af met een positieve noot. Van Meijeren merkte op dat Jezus ook in verzet kwam tegen een elite die het volk onderdrukte. “Hij gebruikte geen geweld, maar sprak zich uit. Hij zei: ik ben de waarheid. Daarvoor werd hij beschimpt, bespot, geridiculiseerd, gruwelijk gemarteld en uiteindelijk zelfs gekruisigd. Een aantal dagen later werd zijn graf leeg aangetroffen.”

“Voor mij is de belangrijkste boodschap die daarvan uitgaat dat je de waarheid wel belachelijk kunt maken, je kunt de waarheid wel bespotten, je kunt de waarheid onderdrukken, je kunt de waarheid zelfs begraven, maar uiteindelijk zal de waarheid altijd weer een weg naar buiten vinden en altijd weer opstaan!”

“En daarom blijven wij ook strijden, mensen. Wij geven niet op. We blijven ons uitspreken. We gaan deze strijd winnen!” riep Van Meijeren, terwijl de menigte uitbundig begon te juichen.

4.8 215 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
1 jaar geleden

Gideon is een Engel, gezonden door God om ons te helpen.

joop
joop
1 jaar geleden

Geweldig slaat de spijker op de kop waarheid volhouden we zijn met velen.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Inderdaad, we zullen de strijd met het kwaad aan moeten gaan. Het WEF en WHO is als een gezwel het is al uitgezaaid binnen alle regeringen maar wij zullen het bestrijden waar mogelijk. FVD geeft het goede voorbeeld.

Avap
Avap
1 jaar geleden

Wat een waarheid en hoop nu eindelijk hier een punt te kunnen maken .

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x