Homepagina » UFO » Getuigen onthullen grootste geheimen uit de moderne geschiedenis
Getuigen onthullen grootste geheimen in de moderne geschiedenis

Getuigen onthullen grootste geheimen uit de moderne geschiedenis

Michael Smith werkte in Oregon en Michigan als luchtverkeersleider bij de Amerikaanse luchtmacht.

In beide staten volgde hij samen met anderen ongeïdentificeerde vliegende objecten op de radar die met ongekende snelheid door het luchtruim vlogen.

Hij bevestigde ook dat van het personeel volledige geheimhouding werd verwacht over de waarnemingen en dat NORAD, de North American Aerospace Defense Command, volledig op de hoogte werd gehouden over deze buitengewone gebeurtenissen.

Chuck Sorrells was in 1965 gestationeerd op Edwards Air Force Base in Californië toen in de lucht boven de vliegbasis plosteling zeven UFO’s verschenen. De objecten bereikten ongelooflijke snelheden en maakten manoeuvres waar gewone vliegtuigen in die tijd niet toe in staat waren. Na zes uur was de show voorbij en verdwenen de UFO’s weer.

Zes jaar lang was John Callahan afdelingshoofd van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA in Washington D.C. Hij was nauw betrokken bij een ongewoon voorval in 1986, toen Japan Airlines-vlucht 747 in de lucht boven Alaska 31 minuten werd gevolgd door een ongeïdentificeerd vliegend object. Callahan wist enkele videobeelden en een geluidsopname van de gebeurtenis te bemachtigen.

Bron: YouTube/csetiweb

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. Laat alle personen die ooit iets hebben gezien het “Witte HUIS” bestormen, en neem het bewijsmateriaal mee.Wedje doen dat er gezegd gaat worden: Maar ooh mijn gut, dit wisten we al??Het is al vreemd dat iedereen die een vraag heeft hier 10.000 handtekeningen nodig is, maar in het geval “UFO,S 25.000.Zeer opmerkelijk,bovendien stinkt het ergens.

  0 likes
 2. [quote name=”Hunting Wolf”]Laat alle personen die ooit iets hebben gezien het “Witte HUIS” bestormen, en neem het bewijsmateriaal mee.Wedje doen dat er gezegd gaat worden: Maar ooh mijn gut, dit wisten we al??Het is al vreemd dat iedereen die een vraag heeft hier 10.000 handtekeningen nodig is, maar in het geval “UFO,S 25.000.Zeer opmerkelijk,bovendien stinkt het ergens.[/quote]
  gewoon een beetje parfum en de stank is verdwenen.de gehele globe is aan het schudden california al sinds 11-3 6 tot 8 bevingen per uur turkye irak iran iden zuid america is ook al aan de beurt,en op het nieuws niks nothing nada,en het gros geloofd het pas als het op het nieuws komt,en slaapt gestaag verder.

  0 likes
 3. Beetje raar dat het ze niet binnen een week 100.000 handtekeningen te halen. Er wonen nu nog meer dan 308.745.538 mensen.

  0 likes
 4. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Hunting Wolf”]Laat alle personen die ooit iets hebben gezien het “Witte HUIS” bestormen, en neem het bewijsmateriaal mee.Wedje doen dat er gezegd gaat worden: Maar ooh mijn gut, dit wisten we al??Het is al vreemd dat iedereen die een vraag heeft hier 10.000 handtekeningen nodig is, maar in het geval “UFO,S 25.000.Zeer opmerkelijk,bovendien stinkt het ergens.[/quote]
  gewoon een beetje parfum en de stank is verdwenen.de gehele globe is aan het schudden california al sinds 11-3 6 tot 8 bevingen per uur turkye irak iran iden zuid america is ook al aan de beurt,en op het nieuws niks nothing nada,en het gros geloofd het pas als het op het nieuws komt,en slaapt gestaag verder.[/quote]

  Leuk dat je dat zegt, over die aardbevingen en zo. Het is echter geen kwestie van slapen. Hoe wil je dat mensen het weten als het niet in de Main stream Media wordt gemeld? Ik zie er zelfs weinig tot niks over in de alternatieve media.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...