UFO

Getuigen onthullen grootste geheimen uit de moderne geschiedenis

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Michael Smith werkte in Oregon en Michigan als luchtverkeersleider bij de Amerikaanse luchtmacht.

In beide staten volgde hij samen met anderen ongeïdentificeerde vliegende objecten op de radar die met ongekende snelheid door het luchtruim vlogen.

Hij bevestigde ook dat van het personeel volledige geheimhouding werd verwacht over de waarnemingen en dat NORAD, de North American Aerospace Defense Command, volledig op de hoogte werd gehouden over deze buitengewone gebeurtenissen.

Chuck Sorrells was in 1965 gestationeerd op Edwards Air Force Base in Californië toen in de lucht boven de vliegbasis plosteling zeven UFO’s verschenen. De objecten bereikten ongelooflijke snelheden en maakten manoeuvres waar gewone vliegtuigen in die tijd niet toe in staat waren. Na zes uur was de show voorbij en verdwenen de UFO’s weer.

Zes jaar lang was John Callahan afdelingshoofd van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA in Washington D.C. Hij was nauw betrokken bij een ongewoon voorval in 1986, toen Japan Airlines-vlucht 747 in de lucht boven Alaska 31 minuten werd gevolgd door een ongeïdentificeerd vliegend object. Callahan wist enkele videobeelden en een geluidsopname van de gebeurtenis te bemachtigen.

Bron: YouTube/csetiweb

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Laat alle personen die ooit iets hebben gezien het “Witte HUIS” bestormen, en neem het bewijsmateriaal mee.Wedje doen dat er gezegd gaat worden: Maar ooh mijn gut, dit wisten we al??Het is al vreemd dat iedereen die een vraag heeft hier 10.000 handtekeningen nodig is, maar in het geval “UFO,S 25.000.Zeer opmerkelijk,bovendien stinkt het ergens.

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Laat alle personen die ooit iets hebben gezien het “Witte HUIS” bestormen, en neem het bewijsmateriaal mee.Wedje doen dat er gezegd gaat worden: Maar ooh mijn gut, dit wisten we al??Het is al vreemd dat iedereen die een vraag heeft hier 10.000 handtekeningen nodig is, maar in het geval “UFO,S 25.000.Zeer opmerkelijk,bovendien stinkt het ergens.[/quote]
gewoon een beetje parfum en de stank is verdwenen.de gehele globe is aan het schudden california al sinds 11-3 6 tot 8 bevingen per uur turkye irak iran iden zuid america is ook al aan de beurt,en op het nieuws niks nothing nada,en het gros geloofd het pas als het op het nieuws komt,en slaapt gestaag verder.

van Eijk
van Eijk
9 jaren geleden

Beetje raar dat het ze niet binnen een week 100.000 handtekeningen te halen. Er wonen nu nog meer dan 308.745.538 mensen.

Lilian
Lilian
9 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”][quote name=”Hunting Wolf”]Laat alle personen die ooit iets hebben gezien het “Witte HUIS” bestormen, en neem het bewijsmateriaal mee.Wedje doen dat er gezegd gaat worden: Maar ooh mijn gut, dit wisten we al??Het is al vreemd dat iedereen die een vraag heeft hier 10.000 handtekeningen nodig is, maar in het geval “UFO,S 25.000.Zeer opmerkelijk,bovendien stinkt het ergens.[/quote]
gewoon een beetje parfum en de stank is verdwenen.de gehele globe is aan het schudden california al sinds 11-3 6 tot 8 bevingen per uur turkye irak iran iden zuid america is ook al aan de beurt,en op het nieuws niks nothing nada,en het gros geloofd het pas als het op het nieuws komt,en slaapt gestaag verder.[/quote]

Leuk dat je dat zegt, over die aardbevingen en zo. Het is echter geen kwestie van slapen. Hoe wil je dat mensen het weten als het niet in de Main stream Media wordt gemeld? Ik zie er zelfs weinig tot niks over in de alternatieve media.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x