Gezondheid

De definitie van tirannie: twijfelen aan de veiligheid van vaccins vanaf nu verboden. Waarom bestaat deze rechtbank dan?

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niet alle vaccins zijn veilig voor alle mensen van alle leeftijden in alle hoeveelheden. Dat stelt onderzoeksjournalist Ben Swann.

Het totaal uitgekeerde bedrag aan schadevergoedingen aan kinderen die zijn beschadigd door vaccins, komt in de Verenigde Staten uit op ruim vier miljard dollar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Toch bestempelen bepaalde groepen dit soort uitspraken als gevaarlijk. Techbedrijven als Facebook en Google willen het internet ontdoen van wat zij ‘vaccinontkenning’ noemen.

Miljoenen

Zal de wereld er hierdoor veiliger op worden? Nee, aldus Swann.

In 1986 trad in de VS de National Childhood Vaccin Injury Act in werking. Omdat vaccinmakers niet rechtstreeks aansprakelijk kunnen worden gesteld, moeten ouders van kinderen die zijn beschadigd door vaccins zich melden bij een speciale rechtbank, de vaccine court.

“Als alle vaccins veilig zijn, waarom bestaat deze rechtbank dan?” vraagt Swann.

Miljoenen mensen zetten vraagtekens bij de veiligheid van vaccins, maar de overheid en Big Tech hebben nu bepaald dat er niet meer gediscussieerd mag worden over dit onderwerp.

Tirannie

Iedereen die tegen vaccineren is, wordt door bedrijven als Google en Facebook gezien als een bedreiging voor de volksgezondheid.

Dit doet denken aan het besluit van NU.nl om alle reacties van lezers waarin wordt ontkend dat de mens invloed heeft op klimaatverandering, te verwijderen.

“Als techbedrijven wordt ingezet om onwelgevallige geluiden de kop in te drukken en ouders de mond te snoeren, openen ze daarmee de aanval op de meest fundamentele vrijheden van mensen om beslissingen te maken over de gezondheid van hun eigen kinderen,” benadrukt Swann.

Geloven dat mensen niet eens het recht hebben om hierover te discussiëren, dat is de definitie van tirannie, besluit hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ben Swann]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Sinds 1986 zijn vaccine-makers op geen enkele wijze meer wettelijk aansprakelijk voor de veiligheid van hun producten. De verantwoordelijkheid is afgewenteld op “de Vaccine-rechtbank” die natuurlijk gedragen wordt door de belastingbetaler. Vervolgens wordt het openlijk bekritiseren van vaccine’s en hun fabrikanten ronduit verboden en gedemoniseerd. Een smerig plan waar zelfs de wreedste dictator natte dromen van heeft en wat vervolgens gewoon van de grond getild wordt in een land waar mensen echt denken vrij te zijn.

John
John
5 jaren geleden

Er ston een leuk artikel in de Limburger afgelopen zaterdag. De Minister vind het niet ok dat bol.com boeken verkoop die kritisch zijn over vaccinatie. Hu neemt aan dat bol.com zelf maatregelen gaat nemen, anders zal hj eens het gesprek met ze aangaan……… sinds wanneer bepalen hier ministers welek mening er verkondigt mag worden ?
De eerste boekverbrandingen zijn onderweg. nomraal neem ik de verhalen over nazis die toch nog aan de macht zijn met een flinke korrel zout maar dit begint er toch wel al een beetje op te lijken….

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Laat ik de voor ons nog ongeschreven wet nog maar eens overtreden, er kleven nog veel onontdekte, halsstarrig verzwegen danwel ontkende nadelen van vaccinatie :

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/vaccinaties-verband-wiegendood-e-a-lange-termijn-bijwerkingen/

Psychelicious
Psychelicious
5 jaren geleden
Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x