Homepagina » Gezondheid » De definitie van tirannie: twijfelen aan de veiligheid van vaccins vanaf nu verboden. Waarom bestaat deze rechtbank dan?
De definitie van tirannie: twijfelen aan de veiligheid van vaccins vanaf nu verboden. Waarom bestaat deze rechtbank dan?

De definitie van tirannie: twijfelen aan de veiligheid van vaccins vanaf nu verboden. Waarom bestaat deze rechtbank dan?

Niet alle vaccins zijn veilig voor alle mensen van alle leeftijden in alle hoeveelheden. Dat stelt onderzoeksjournalist Ben Swann.

Het totaal uitgekeerde bedrag aan schadevergoedingen aan kinderen die zijn beschadigd door vaccins, komt in de Verenigde Staten uit op ruim vier miljard dollar.

Toch bestempelen bepaalde groepen dit soort uitspraken als gevaarlijk. Techbedrijven als Facebook en Google willen het internet ontdoen van wat zij ‘vaccinontkenning’ noemen.

Miljoenen

Zal de wereld er hierdoor veiliger op worden? Nee, aldus Swann.

In 1986 trad in de VS de National Childhood Vaccin Injury Act in werking. Omdat vaccinmakers niet rechtstreeks aansprakelijk kunnen worden gesteld, moeten ouders van kinderen die zijn beschadigd door vaccins zich melden bij een speciale rechtbank, de vaccine court.

“Als alle vaccins veilig zijn, waarom bestaat deze rechtbank dan?” vraagt Swann.

Miljoenen mensen zetten vraagtekens bij de veiligheid van vaccins, maar de overheid en Big Tech hebben nu bepaald dat er niet meer gediscussieerd mag worden over dit onderwerp.

Tirannie

Iedereen die tegen vaccineren is, wordt door bedrijven als Google en Facebook gezien als een bedreiging voor de volksgezondheid.

Dit doet denken aan het besluit van NU.nl om alle reacties van lezers waarin wordt ontkend dat de mens invloed heeft op klimaatverandering, te verwijderen.

“Als techbedrijven wordt ingezet om onwelgevallige geluiden de kop in te drukken en ouders de mond te snoeren, openen ze daarmee de aanval op de meest fundamentele vrijheden van mensen om beslissingen te maken over de gezondheid van hun eigen kinderen,” benadrukt Swann.

Geloven dat mensen niet eens het recht hebben om hierover te discussiëren, dat is de definitie van tirannie, besluit hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ben Swann]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Sinds 1986 zijn vaccine-makers op geen enkele wijze meer wettelijk aansprakelijk voor de veiligheid van hun producten. De verantwoordelijkheid is afgewenteld op “de Vaccine-rechtbank” die natuurlijk gedragen wordt door de belastingbetaler. Vervolgens wordt het openlijk bekritiseren van vaccine’s en hun fabrikanten ronduit verboden en gedemoniseerd. Een smerig plan waar zelfs de wreedste dictator natte dromen van heeft en wat vervolgens gewoon van de grond getild wordt in een land waar mensen echt denken vrij te zijn.

  33 likes
  • Antiander schreef:

   Je moet dus eerst weerstand tegen deze ziekte zien op te bouwen, als je de ziekte hebt gehad (overleefd).
   Hoeveel overleven in eerste instantie de ziekte (het grootste deel), en hoeveel niet.
   Door vaccinatie overleefd er nu een veel groter deel.
   Alleen een zeer klein deel overleefd het nog niet, hetzij door het vaccin en/of een onderliggende ziekte.
   Ik kies toch voor het vaccin, na een gezondheidscheck en uitzoeken vam de bijverschijnselen.

   Weet je trouwens dat je van betablokkers (tegen hartkloppingen) als bijverschijnsel ook hartkloppingen kan krijgen. Toch helpt dit heel veel mensen van hun hartkloppingen “af te komen”. Beter is te proberen de trigger van deze hartkloppingen te vinden.

   3 likes
   • Jets schreef:

    Door vaccinatie overleefd er nu een veel groter deel.

    Nee he? Daar gaan we weer. Ik heb 2 keer de bof gehad en 2 keer de mazelen, ONDANKS het feit dat ik gevaccineerd was. Mijn vrouw heeft ook 2 keer de mazelen gehad.

    8 likes
   • Weesje schreef:

    De trigger van de medicijnen is onder andere dat ze de aanmaak van melatonine verminderen en zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen. Onder andere Q10, zink en vitamine B. Bij een hoge bloeddruk speelt onder andere insulineresistentie een rol. Tekorten aan Q10 en zink verergeren die insulineresistentie. Ook doen medicijnen niets aan de oorzaken waardoor teveel adrenaline wordt aangemaakt.
    Dat er meer mensen overleven kan je niet meten. Meestal overlijd je niet aan een onschuldige kinderziekte maar door een verminderde weerstand, waar een ziekte overheen komt. Vroeger waren de leefomstandigheden heel anders, kon je overlijden aan een longontsteking.

    5 likes
  • Louise schreef:

   Tja te gek voor woorden, ik had ‘t gelezen. De West-Europesche uni is bezig met massale collectieve zelfmoord , en omdat gefrustreerd Holland b.v graag de eerste willen zijn gaan we hier het eerst…….
   Nog een leuk weetje, 1 miljard pensioen geld gestopt in luchthaven Zaventem ( België )…..
   Wel een positief weetje, wij krijgen in de buurt nieuwe gasleidingen….ok huizen van begin 1920/30…..
   Maar toch gewoon nieuwe mooie gele…..en chapeau voor de hardwerkende mannen, dik gekleed, heel veel regen en gewoon doorgewerkt ……ff wat anders dan de nutteloze lamzakken in ‘ Haagse, die zouden dat eens een week moeten doen met die weersomstandigheden ,waren ze gelijk uitgeteld…..

   9 likes
 • John schreef:

  Er ston een leuk artikel in de Limburger afgelopen zaterdag. De Minister vind het niet ok dat bol.com boeken verkoop die kritisch zijn over vaccinatie. Hu neemt aan dat bol.com zelf maatregelen gaat nemen, anders zal hj eens het gesprek met ze aangaan……… sinds wanneer bepalen hier ministers welek mening er verkondigt mag worden ?
  De eerste boekverbrandingen zijn onderweg. nomraal neem ik de verhalen over nazis die toch nog aan de macht zijn met een flinke korrel zout maar dit begint er toch wel al een beetje op te lijken….

  19 likes
 • weg met ons schreef:

  Heel simpel, gewoon met de overheid en de farmaceutische enge stinkende pedo nazi klauwtjes afblijven van mensen hun soevereine lijf. Zo simpel kan het leven zijn. Wie dat niet respecteert moet uit zelfbescherming lelijk in de noten geschoten worden. Kort gezegd: afmaken die hap voor ze ons afmaken.

  7 likes
  • Louise schreef:

   Kijk voor de aardigheid even op http://www.xandernieuws.punt.nl
   Van 14 maart j.l en lees ook de reaktie ….
   Al die vrije binnen wandelaars, hebben al de ziekte’s bij zich, die hier al zo’n beetje onder controle waren, ieder weldenkende politicus zou zeggen, hee kom gezellig hier wonen, maar jullie moeten wel bij de eerste opvang gevaccineerd worden, anders wordt onze bevolking ziek…Maar ohhh ironie we hebben helemaal geen weldenkende politici…..Dus wordt de gewone burger bestookt met een angstig verhaal…vooral vaccineren anders worden je kinderen ziek………Deze omgekeerde situatie hebben veel mensen door, maar lang niet allemaal ,, dus kan je in de toekomst nog meer vaccinatie’s verwachten…….. oh en het bericht van vandaag bij ,,Xander nieuws ..dat Afrikaanse moslims 120 christenen vermoord hebben, helaas jongens niet belangrijk , geen diensten of andere herdenkingen …

   6 likes
 • eksegese schreef:

  Laat ik de voor ons nog ongeschreven wet nog maar eens overtreden, er kleven nog veel onontdekte, halsstarrig verzwegen danwel ontkende nadelen van vaccinatie :

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/vaccinaties-verband-wiegendood-e-a-lange-termijn-bijwerkingen/

  11 likes
 • Rob schreef:

  Aan de andere kant geven ze zichzelf of deze manier bloot. Als ze verbieden om twijfels te hebben over hun producten weet je meteen dat het om hun eigen agenda gaat en waar dat over gaat is bij velen allang duidelijk.

  10 likes
 • Silbereye schreef:

  Kort geleden een documentaire gezien blijkt dat hoofdzakelijk bijna alle medicijnen in China en India wordt gemaakt en dat daar veel mis mee is, dus niet alleen de ontwikkelaars vermoorden ons maar ook de altijd falende toezichthouders tezamen met de Chinezen en de Indiërs.
  Rechtbanken zijn mooi maar dan wel in dienst van de burgers, hier in Nederland is de rechtbank van de corrupte elite, want hier heb je een excellent gevulde portemonnee nodig, hier moet je je recht kopen.

  Juridisch zou je een burger niet kunnen dwingen zijn kroost giftige door de overheid verplichte inentingen te geven, alleen al om de redenen dat er geen adequate toezicht bestaat.
  Wij burgers hebben het zeer moeilijk hopelijk komen er steeds meer gele hesjes of anders een vreemde mogendheid welke onze bevrijd van deze tirannie.

  8 likes
 • formidabele schreef:

  Die gek van een Blokhuis van CU wil notabene alle anti-vaccinatie-media in de ban doen?
  Hij leeft zeker nog in de middeleeuwen?

  4 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  staat het in de grondwet niet dat jou lichaam geen schending mag genieten buiten jou wil om, het zelfde zegge de mensen rechten..
  waarom handhaven jullie de jou gegeven rechte der mensheid zo weinig en geloven in onbewezen praktijken..
  alle ongezonde virussen die mens infecteren maken deze alleen beter en bestand voor variaties.. meen daar de tijd voor slapen doe jij toch ook.. een niet afgemaakte of door medicijnen onderdrukte infectie zal zich later meer gevarieerd vrekken..

  voor een gezonde gedachte van.
  :adrianus-johannes:.

  3 likes
 • Cornelis schreef:

  Tja wat zou er allemaal in zitten…niemand dat t weet…maar hier zijn ze iig achter gekomen….https://www.naturalnews.com/032854_sv40_polio_vaccines.html

  3 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Arts legt in 2 minuten uit waarom bestaande coronabehandelingen verboden zijn: ‘Dit is ongelooflijk bizar’

  Afgelopen maand hield een groep artsen een ...

  bill gates

  Bill Gates: ‘Corona-ellende komt terug als we klimaatverandering niet stoppen’

  Miljardair Bill Gates wil dat de Verenigde ...

  >