CoronaBuitenland

Lees en huiver: Wil je echt weten wie de COVID-19-vaccins gemaakt heeft?

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!

Miljoenen Nederlanders stroopten hun mouw op om zich te laten inspuiten met experimentele ‘vaccins’. Wie maakte ze? Onafhankelijk onderzoeker Destiny Rezendes heeft het uitgezocht.

In de herfst van 2021 huurde Moderna een ‘nieuw’ bedrijf in om al hun COVID-19-vaccins te maken: National Resilience. Dat bedrijf blijkt nauw verweven te zijn met de inlichtingenwereld. Om nog maar te zwijgen van de belangenverstrengeling.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het bedrijf is niet ‘nieuw’ en heet eigenlijk Resilience Government Services Inc. Het is niet opgericht in 2020 zoals beweerd, maar kreeg simpelweg een nieuwe naam.

CIA

De directeur van Nanotherapeutics en Ology Bioservices, twee andere namen voor Resilience, was eerder werkzaam als Senior Program Officer voor de Bill & Melinda Gates Foundation. De COO van Resilience werkte eerder als senior adviseur voor rivaal Pfizer.

ver

ver

En wie zit in de bestuursraad van Resilience? Niemand minder dan voormalig FDA-baas Scott Gottlieb.

Dan de investeerders: Google, Lux Capital van Josh Wolfe (zit samen met Bill Gates in de bestuursraad van Kymeta), Arch Venture Partners van Robert Nelsen (Council on Foreign Relations) en 8VC van Drew Oetting (die banden heeft met de CIA).

ver

Biologische oorlogvoering

Nanosphere Inc, weer een andere naam voor Resilience, werd tussen 2015 en 2017 meerdere keren op de vingers getikt door de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA. Wat een ‘geluk’ dat voormalig FDA-baas Gottlieb in de bestuursraad van Resilience zit. Niets te zien hier, doorlopen.

Maar dat is nog niet alles. Nanosphere en Nanotherapeutics, oftewel Resilience, hebben allerlei contracten met de Amerikaanse overheid met betrekking tot biologische oorlogvoering en biowapens.

ver

World Economic Forum

Als klap op de vuurpijl mocht Resilience in januari vorig jaar op het World Economic Forum een paneldiscussie leiden over cyberveiligheid.

Een biofarmaceutisch bedrijf dat nauwe banden heeft met de inlichtingenwereld maakt de COVID-19-vaccins voor Moderna. Niks vreemds aan, toch?

ver

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 200 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Itsme
Itsme
25 dagen geleden

Tijd voor opstand

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

CIA = DE KWAADDOENER HIER OP AARDE…Verlichting komt als ze zijn OPGERUIMD !!

Rose
Rose
25 dagen geleden

Biologische weapons cia-3de WO, moet er nog zand zijn, de droom van Henry Kissinger van 500 miljoen en transhumanistische chipslaven verbonden…..

Joyce
Joyce
25 dagen geleden

Gates is die niet familie van Mengele?
Alles wat die man doet is dood en verderf zaaien!

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x