Homepagina » Buitenland » Schutter Nieuw-Zeeland gehersenspoeld door valse vlag-operatie 9/11. Politiek analist reageert op bloedbad
Schutter Nieuw-Zeeland gehersenspoeld door valse vlag-operatie 9/11. Politiek analist reageert op bloedbad
Foto: YouTube/PressTV

Schutter Nieuw-Zeeland gehersenspoeld door valse vlag-operatie 9/11. Politiek analist reageert op bloedbad

De schutter die 49 mensen heeft gedood in twee moskeeën in Nieuw-Zeeland is gehersenspoeld door de valse vlag-operatie op 9/11, die georkestreerd is door Israël. Dat heeft een politiek analist gezegd tegen zender Press TV.

Het gaat om de dodelijkste schietpartij in Nieuw-Zeeland tot nu toe.

De Australische schutter, Brenton Tarrant, streamde beelden van zijn daad op Facebook. Voorafgaand aan het bloedbad publiceerde hij een ‘manifest’ waarin hij immigranten ‘indringers’ noemde.

Verantwoordelijk

In het manifest prijst hij de Amerikaanse president Donald Trump als een symbool van een nieuw begin.

Trump tweette na de schietpartij: “Mijn warmste sympathie en beste wensen voor de inwoners van Nieuw-Zeeland na het verschrikkelijke bloedbad in de moskeeën.”

“Het is interessant dat de schutter Trump prijst, aangezien de Amerikaanse president wordt omringd door zionistische neoconservatieven die verantwoordelijk zijn voor dit conflict,” zei dr. Kevin Barrett.

Islamofobie

Zij zitten achter de valse vlag-operatie die op 11 september 2001 is uitgevoerd om islamofobie aan te wakkeren, aldus Barrett.

“Deze schutter is waarschijnlijk één van de vele miljoenen mensen die zijn gehersenspoeld door die valse vlag-operatie, die heeft geleid tot een genocide tegen moslims,” zei de journalist.

Een groep van 32 miljoen moslims is slachtoffer geworden van de zionistische genocide tegen de islam, veroorzaakt door 9/11, klonk het nog.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Beste mensen welke hier reageren,

  Dit hele gebeuren in NZ is met grote waarschijnlijkheid een complete HOAX!!!!

  Op Jew Tube worden nagenoeg alle filmpjes welke ook maar zoiets vermelden gelijk “weggehaald” en dat spreekt boekdelen.

  Kijk hier eens naar en zet voor de zekerheid dit Kanaal vast bij jullie favorieten!!

  Ook de neergestorte Boeing in Nairobi is niet wat het lijkt…..!!!

  We worden massaal voor de gek gehouden en dat is met opzet, hoop dat ik duidelijk ben!!!

  Hier een korte video van de “mass shooting in NZ” :

  https://153news.net/watch_video.php?v=HKHUHXGGNGON

  Gegroet,

  Gladiator

  25 likes
  • Ja,ik heb dat filmpje ook gezien,mensen op de grond,die er al liggen voordat de schieter binnen is.
   Het filmpje begint bij de deur buiten,een geweer in de aanslag,dat zagen we op tv.
   Toen werd er verteld dat de beelden zo schokkend waren dat de rest niet getoond werd.
   Alles inderdaad een hoax,er was geen spetter bloed te zien in de moskee.
   Mensen lagen wel op de grond maar je zag iemand gewoon op zijn telefoon kijken.
   Besodemieterd worden we tot en met.

   14 likes
  • Gladiator, wat mij opviel in de video is dat hij een vrouw? op straat doodschiet, recht voor de uitrit waar zijn auto staat. De vrouw? ligt daar op straat maar hij rijd ongehinderd weg.. het lijkt mij onwaarschijnlijk dat je over iemand heenrijd zonder dat je dat in de video merkt, hij draait vloeiend naar rechts zonder enig obstakel, dus geheel met je eens dat het totaal niet klopt

   8 likes
  • Duimpje voor jou

   7 likes
  • Voor degene die zoveel willen zeggen over dat dit nep is. De volledige stream van 17 minuten laat alles zien en het is alles behalve nep. Anonfiles heeft ze.

   4 likes
 2. Beste Gladiator

  Ik sta voor alles open,maar ik zie het even niet.Kunt U mij vertellen wat U opvalt tijdens de video of andere bronnen waaruit volgens U blijkt (of waarschijnlijk) dat dit hoax is.
  Dit is geen zeker geen aanval op Uw redenatie.

  3 likes
  • @PREDATOR,

   Beste,

   Ik zal er nog 1 filmpje bijdoen echter dat maakt niets meer uit (voor mij althans)!!!

   https://153news.net/watch_video.php?v=6UM2NR5DXS97

   Bekijk het op uw gemak en vertel mij eventjes (weet niet of u al eens met zo’n ding geschoten hebt (AR15 assaultrifle) en daarna naar de resultaten heeft kunnen kijken echter IK wél!!) waar al dat BLOED is van de “doorzeefde slachtoffers” en waar bij de MISSERS, want die zijn er nogal de INSLAGGATEN in de muren, deuren, plafonds enz. zijn te ZIEN!!!???

   En ik kan u verzekeren dat zo’n beest van een wapen behoorlijk grote gaten maakt in genoemde muren enz!!! Niets te zien…..toch!!??

   En ook al geen liters BLOED…….toch!!??

   Net zo, en ik herhaal, precies net zo als bij dezelfde soort HOAX “Charlie Hebdo” genaamd!!!

   Daarbij gaat het erom om de WAPENWETGEVING in NZ aan te scherpen!
   Wie zegt dat…..nou, ene mevrouw de president van NZ welke op de waarschijnlijk wel bij u bekende BILDERBERGCONFERENTIE is geweest en DAAR haar instructies heeft ontvangen over het hoe, wat en waarom!!

   En dan wil ik nog eventjes vermelden dat ALLE, maar dan ook echt ALLE filmpjes welke ook maar een beetje in de richting van een HOAX wijzen direct van JEW TUBE worden verwijderd!!!

   Hier spelen ook nog wel hele andere zaken echter dat wordt dan een compleet boekwerk en daar is hier echt geen plek voor.

   Bekijk ook eens op bovenstaande linkchannel 153news.net “de vliegtuigramp met de nieuwe Boeing in Nairobi” welke echt een compleet LACHERTJE is zou het niet zo verschrikkelijk erg zijn wat betreft DE ACHTERLIGGENDE GEDACHTE hiervan!!

   Mensen, wordt aub eens een heel klein beetje WAKKER!!

   Dan tot slot wil ik nog heel kort reageren op @ Maarten V en wel als volgt!!!

   Beste Maarten V…..u begrijpt er volgens mij echt helemaal niets van en om dit allemaal toe te lichten hier gaat voor mij WAY TO FAR!!!!

   Ik verwijs u gemakshalve echter toch door naar een site/kanaal waarvan ik u de link vast bijvoeg namelijk:

   https://www.henrymakow.com/martin_bormann_was_rothschild.html

   Lees en leer aub en hou me in Godsnaam op over de Rothschilds want iemand die deze duivelse bende psychopaten nog niet kent zal nooit begrijpen wie het in deze wereld voor het zeggen heeft helaas!!

   Beste…..wie 2 wereldoorlogen kan laten beginnen, deze van beide kanten volledig beheersen en DUS sturen en waarvan bij deze wezens, want ik noem het met opzet geen mensen, al van te voren vast staat wat de uitslag is van BEIDE wereldoorlogen, daarbij ook nog eens hele werelddelen op aanzet kan laten meedoen (Amerika) en ook hierbij de touwtjes volledig in handen heeft…………die beste Maarten V, die is niet te bestrijden…..!!! En wie is die zult u zich misschien afvragen……….lees, leer en vooral….HUIVER!!

   Wens u veel leesplezier en succes met uw studie hiernaar!!

   U moet natuurlijk geheel zelf weten wat u hiermee doet echter zonder deze wetenschap ……….geef dan aub geen commentaar meer waarbij u deze wezens bij naam noemt want u weet van toeten noch blazen.

   Capiche

   Fijne avond verder en gegroet,

   Gladiator

   13 likes
   • Dat hele filmpje staat gewoon op internet, maar uiteraard niet op youtube.
    En ja er is bloed te zien en de kogel inslagen.
    Best vermoeiend, van die figuren waarbij ALLES een hoax is, en als je ze tegen spreekt worden ze boos want ze hebben een vaag linkje wat de absolute waarheid is.
    gaap

    9 likes
   • @Gladiator: Ik ben blij jou reacties hier te lezen, gelukkig zijn er nog enkele mensen zoals jou die zelf kunnen nadenken. Respect en succes verder!

    8 likes
   • Pfff… man man man. U bent werkelijk paranoia, mijnheer Gladiator.

    Mensen als u lezen enkel de dingen die jullie ongenoegen en wantrouwen bevestigen. Alles wat anders blijkt te zijn passen niet in jullie paranoïde wereldbeeld en is dus in die zin fake of te oppervlakkig.

    Complotisten halen sneller de dingen uit hun context. Ze zoeken verbanden die er helemaal niet zijn, maar met wat kneden en plakken plots wel blijken “te kloppen” om het zo in het plaatje van hun angsten of ergernissen te bevestigen.
    Een neveneffect van het wonderlijke internet is nu eenmaal dat men zoekt naar de dingen die hun vooroordelen (of interesse) bevestigen en daardoor als maar dieper in het kluwen van dit donkerte meegetrokken worden.

    Ja. De wereld is inderdaad geen schoon heilig plekje, maar het is niet zo eenvoudig om alles tot, een op een hand tellende rijkelui, te plaatsen die de industrie in handen heeft en tegelijkertijd, vreemd genoeg, de problemen die dezelfde industrie bijvoorbeeld in het klimaat veroorzaken al te gemakkelijk ontkennen (met name de globale abrupte weersveranderingen).

    Op dit moment wint dit zogenaamd stelletje rijke industriëlen het aardig om hun boodschap te versturen dat er geen klimaatsverandering plaats vinden en dat zij, de olie-industrie bijvoorbeeld, er helemaal niets te maken heeft. Puur een natuurlijke gang van zaken.

    Okay. Bij dit laatste toon ik nu plots ook mijn paranoïde gedachtegoed. Ik geloof wel degelijk dat wij mensen verantwoordelijk zijn van de globale verslechtering van natuur en milieu. En ik geloof echt dat wij mensen ooit op de maan zijn geweest en dat er binnenkort opnieuw mensen daar heen gaan (de Chinezen bijvoorbeeld).

    Welwelwel… slaapwel alvast. 🙂

    7 likes
 3. Ook op deze site worden we voortdurend in de maling genomen, me dunkt.

  Alles is volgens de “complotisten” de oorzaak van de Joden (“Rothschild” iin het bijzonder) of de Linksen (met de “Amerikaanse Democraten” in hun vizier).
  Ook al zijn de daders in de meeste gevallen psychische gestoorde mensen met extreem rechtse sympathieën en niet Joods noch Links.

  De “arme” misdadige (boze) blanke mensen zouden dan zogezegd gehersenspoeld zijn door de linksen (of in dit geval door de Joden). Ik vind het toch maar een raar hoe extreem rechtse sympathisanten zichzelf goedpraten door objectieve waarheden in twijfel te trekken dooor hun misdaden te vergoelijken met het steeds wederkerende excuus dat Linkerzijde van de politiek de oorzaak zijn van hun daden.

  Niet dat Links engeltjes zijn, maar de (uiterste) rechterzijde zijn zeker niet het voorbeeld voor een goed bestuur voor een veilige wereld.

  13 likes
  • Links. – Rechts maakt niet uit, we worden gewoon tegen elkaar uitgespeeld door de 13 satanische bloedlijnen, zaak om je hoofd koel te houden en je niet tegen elkaar uit te laten spelen. Je wordt continue voorgelogen.

   11 likes
   • Helaas ook voor jou toekomstige frustraties, maar de bevolking zal het nooit gaan leren, daar ben ik te oud al voor om nog in te geloven.
    Voor iedereen hebben ze iets verzonnen om mee bezig te zijn en met succes… tot op de millimeter nauwkeurig.

    3 likes
 4. Ik heb t idee dat dit het begin pas is. Precies zoals ze willen, blanken worden van alle kanten aangevallen, net zo lang tot de grens bereikt is. En dan begint het Grote Uitroeien pas echt…..

  17 likes
  • Beste Elles… Heb jij het manifest gelezen? Ik denk het niet want dit staat er: Were/are you a supporter of Donald Trump?
   As a symbol of renewed white identity and common purpose? Sure

   Letterlijk overgenomen (copy and paste) uit het manifest
   Hij vind het geen goede politicus.. maar eerst het manifest lezen voordat je afgaat op tweedehands info

   4 likes
   • copy/paste van het manifest voordat het verdraad werd.
    Were/are you a supporter of Donald Trump?
    As a symbol of renewed white identity and common purpose? Sure. As a policy maker and leader? Dear god no.

    5 likes
 5. Zei er iemand “MOSSAD”?

  10 likes
 6. John Podesta (Clinton campagnemanager) was in nieuw zeeland. Zal wel toeval zijn!?!?

  9 likes
 7. Links – rechts, moslim – christen, zwart – blank het maakt niet uit, we worden gewoon tegen elkaar uitgespeeld door de banken elite.
  EN DIE WILLEN MAAR ÉÉN DING EN DAT IS OORLOG!……….om hun zakken te vullen!

  9 likes
 8. Google gewoon eens op, kerkgangers vermoord.

  3 likes
 9. Deze persoon heeft het allemaal gedaan om maximale schade aan te richten en verdeeldheid te zaaien. Geef hem niet wat hij wilt, laat je niet misleiden of meeslepen door zijn misleidingen.

  5 likes
 10. Zoek de waarheid in jezelf. Leef en laat leven.

  Wij Westerlingen, en ook Moslims willen gewoon een normaal rustig leven leiden zonder op te vallen.
  Idioterie is er altijd wel.

  Maar er is zoveel mis met Islam..

  https://thereligionofpeace.com/

  4 likes
 11. ‘Genocide tegen moslims’….
  Zal t gaan ja!
  t Zijn niet hun landen die overspoeld worden en waar in elk land wel wat bommen afgaan door die religieuze gekken.

  Wat dachten ze misschien, dat de blanken gaan blijven slikken?

  3 likes
 12. Gladiator
  Allereerst bedankt voor de info,ga het vanavond uitpluizen.
  Ja,inderdaad.Weinig bloed en veels te weinig geluid (pang)
  komt er van zijn wapens..hmmm..
  Ik moet wel eerlijk vermelden dat ik niets van wapens weet.
  Ik ga diezelfde wapens eens bekijken van een ander op you tube.
  Thanks.

  3 likes
 13. Het verbaasd me nog, dat het op deze schaal, nu pas gebeurd; actie/reactie. Trend? ik hoop het niet, maar begrijp het wel.

  2 likes
 14. En ik kan zien aan de manier waarop hij beweegt en handelt dat hij hooguit wat eigen training heeft gehad en zeker niet professionele training dan wel een professionele achtergrond op dat gebied.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...