Buitenland

Schutter Nieuw-Zeeland gehersenspoeld door valse vlag-operatie 9/11. Politiek analist reageert op bloedbad

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De schutter die 49 mensen heeft gedood in twee moskeeën in Nieuw-Zeeland is gehersenspoeld door de valse vlag-operatie op 9/11, die georkestreerd is door Israël. Dat heeft een politiek analist gezegd tegen zender Press TV.

Het gaat om de dodelijkste schietpartij in Nieuw-Zeeland tot nu toe.

De Australische schutter, Brenton Tarrant, streamde beelden van zijn daad op Facebook. Voorafgaand aan het bloedbad publiceerde hij een ‘manifest’ waarin hij immigranten ‘indringers’ noemde.

Verantwoordelijk

In het manifest prijst hij de Amerikaanse president Donald Trump als een symbool van een nieuw begin.

Trump tweette na de schietpartij: “Mijn warmste sympathie en beste wensen voor de inwoners van Nieuw-Zeeland na het verschrikkelijke bloedbad in de moskeeën.”

“Het is interessant dat de schutter Trump prijst, aangezien de Amerikaanse president wordt omringd door zionistische neoconservatieven die verantwoordelijk zijn voor dit conflict,” zei dr. Kevin Barrett.

Islamofobie

Zij zitten achter de valse vlag-operatie die op 11 september 2001 is uitgevoerd om islamofobie aan te wakkeren, aldus Barrett.

“Deze schutter is waarschijnlijk één van de vele miljoenen mensen die zijn gehersenspoeld door die valse vlag-operatie, die heeft geleid tot een genocide tegen moslims,” zei de journalist.

Een groep van 32 miljoen moslims is slachtoffer geworden van de zionistische genocide tegen de islam, veroorzaakt door 9/11, klonk het nog.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
3 jaren geleden

Zei er iemand “MOSSAD”?

Elles
Elles
3 jaren geleden
Bandiet
Bandiet
3 jaren geleden

Ik heb t idee dat dit het begin pas is. Precies zoals ze willen, blanken worden van alle kanten aangevallen, net zo lang tot de grens bereikt is. En dan begint het Grote Uitroeien pas echt…..

Wil
Wil
3 jaren geleden

John Podesta (Clinton campagnemanager) was in nieuw zeeland. Zal wel toeval zijn!?!?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x