BuitenlandCorona

Peiling: meerderheid Amerikaanse artsen WEIGERT coronaprik

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een peiling van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) blijkt dat bijna 60 procent van de artsen niet volledig gevaccineerd is tegen corona. De peiling is gehouden onder zo’n 700 artsen. De meerderheid van de artsen weigert de coronaprik, schrijft de groep op haar website.

Dit staat in schril contrast met de bewering van de Amerikaanse artsenvereniging AMA dat 96 procent van de praktiserende artsen volledig gevaccineerd is. De AMA ondervroeg 300 respondenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het is verkeerd om een persoon die een prik weigert een ‘anti-vaxxer’ te noemen,” zei algemeen directeur van de AAPS Jane Orient. “Er zijn vrijwel geen artsen die ‘anti-antibiotica’ of ‘anti-operatie’ zijn.”

Meer risico’s

Uit de peiling van de AAPS blijkt ook dat 54 procent van de artsen weet van het bestaan van patiënten die ‘ernstige bijwerkingen’ hebben gekregen. Van de ongevaccineerde artsen zei 80 procent dat de prikken meer risico’s met zich meebrengen dan de ziekte. Dertig procent van de artsen zei al corona te hebben gehad.

Andere redenen die artsen opgaven om de prik niet te nemen: onbekende langetermijneffecten, het gebruik van weefsel van geaborteerde foetussen, ‘het is experimenteel’, de beschikbaarheid van effectieve behandelingen, en gevallen van sterfte en bloedstolsels.

Beschermd tegen rechtszaken

Ook niet-artsen werden bevraagd. Van de 5300 deelnemers spraken 2548 zich uit over bijwerkingen van de vaccins. Ze noemden onder andere sterfte, amputatie, verlamming, doodgeboorte, onregelmatige menstruatie, blindheid, beroertes en hartproblemen. Dr. Orient wees er verder op dat de fabrikanten van deze coronaproducten ‘beschermd zijn tegen rechtszaken’.

[AAPS]

4.9 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Dit gaat dan om een onderzoek in de Verenigde Staten, maar ik vermoed dat dat hier waarschijnlijk in Europa niet anders is.
Dat is natuurlijk ook niet zo verwonderlijk, aangezien artsen en verpleegkundigen al maandenlang DIRECT geconfronteerd worden met de gevolgen van de gentechinjectie.
ALS je dan ook maar één werkende hersencel hebt, dan doe je natuurlijk niet mee.
Natuurlijk kunnen die artsen dat ook wel doen, want zij zijn hartstikke nodig. Een zijsprongetje: de dochter van een vriendin van mij werkt in de zorg en dan nog wel voornamelijk de nachtdiensten. Zij was in januari al aan de beurt en heeft beleefd bedankt voor de eer. Nu, ruim 5 maanden later, werkt zij nog steeds. Zij heeft ook gezegd dat ze haar mogen ontslaan als ze gedwongen zou worden die prik te nemen.
Zo kan het dus óók. Gewoon je poot stijf houden. Zeker als je een beroep hebt waar je nodig bent, denken ze wel tien keer na voordat ze je ontslaan.
Eigenlijk zouden dit soort berichten ook alle alarmbellen moeten doen afgaan. Als artsen al totaal geen vertrouwen in die gevaarlijke troep hebben, dan weet je dat er iets mis is. En dan natuurlijk het feit, dat de fabrikanten van dat gif geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de schade….

theo
theo
2 jaren geleden

dit is een artikel die we zo snel mogelijk met alle jeugdigen moeten delen voordat ze de sterilisatie alias Vaccin spuit gaan halen , en de meeste jongeren weten er totaal niets van en gaan zonder pardon naar de slachtbank in de veronderstelling dat ze dan weer het normale leven kunnen oppakken ,wat gaan die geestelijk en lichamelijk beschadigd worden A door het “vaccin” en B dat ze die gevaarlijke troep en daarmee gepaarde risico,s voor niets hebben genomen hoe bedonderd voel je je dan.
maar de tijd zal het leren ,wat de langetermijn effecten zijn .
ben blij een Snappie te zijn en geen klakvaxer

Emphyrio
Emphyrio
2 jaren geleden

Ach ja het gelieg en bedrieg met cijfertjes gaat gewoon door. Welke sukkelaar gelooft ze nog? Helaas nog al te veel sheeple…

Esther
Esther
2 jaren geleden

EINDELIJK!!! Het tij is aan t keren. Ik heb r met IEDEREEN gedeeld die ik ken. Echt iedereen moet t weten!!!

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x