Homepagina » Het Complot » ‘Definitief’ bewijs dat WTC7 op 9/11 niet is ingestort door brand. Universiteit publiceert langverwachte studie
'Definitief' bewijs dat WTC7 op 9/11 niet is ingestort door brand. Universiteit publiceert langverwachte studie

‘Definitief’ bewijs dat WTC7 op 9/11 niet is ingestort door brand. Universiteit publiceert langverwachte studie

Vandaag komt een langverwachte studie naar buiten over 7 World Trade Center, het gebouw dat op 11 september 2001 niet werd geraakt door een vliegtuig, maar toch als een pudding in elkaar zakte.

De studie, uitgevoerd door dr. Leroy Hulsey van de Universiteit van Alaska Fairbanks, zal ‘definitief bewijzen’ dat het gebouw niet is verwoest als gevolg van kantoorbranden, zoals altijd is beweerd door de Amerikaanse overheid.

Er wordt al enige jaren gewerkt aan de studie.

Vorig jaar

In 2017 gaf dr. Hulsey nog een lezing waarin hij uitlegde waarom ‘WTC7 niet kan zijn ingestort als gevolg van brand’.

Hij had zijn onderzoek eigenlijk vorig jaar al willen publiceren. Toen liet hij weten dat het onderzoek ‘onverwachte wendingen’ had genomen.

Zijn team heeft onderzoek gedaan naar de mechanismen die een rol hebben gespeeld bij de instorting van het gebouw.

Uitgesloten

De teamleden kunnen aan de hand van simulaties laten zien hoe de instorting is veroorzaakt en welke mechanismen in ieder geval kunnen worden uitgesloten.

“Onze voorlopige conclusie is dat dit specifieke gebouw niet is verwoest als gevolg van brand,” zei Hulsey eerder.

Nul

Op de vraag hoe groot de kans is (0-100) dat dit gebouw is ingestort door brand, antwoordde hij ‘nul’.

Ondertussen gelooft meer dan de helft van de Amerikanen dat de overheid informatie achterhoudt over 9/11.

[Architects & Engineers for 9/11 Truth]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Dave schreef:

  Oud nieuws, was al vanaf dag 1 bekend.
  Interessant zal zijn hoe ze dit gaan bewijzen, als ze de kans krigen.

  18 likes
  • pietka schreef:

   pffff wat zullen de schaapjes wel niet denken als dit bewezen wordt !? zolang het nog niet op het NOS is geweest is het niet waar gelukkig alles blijft bij het ouden stel je voor ! je zou je kunnen afvragen wie de tsar heeft vermoord wie JFK heeft vermoord ect ect doe maar niet ! goede tijden slechte tijden is belangrijker

   11 likes
  • Jeff schreef:

   Zelfs als het bewezen wordt, staat er al een Oswald klaar.

   8 likes
 • Kalki schreef:

  WTC7/9-11 zijn allemaal wanhopige acties van de cabal/illuminati om via oa. angst(vermeend terrorisme), het inpikken van oa. olie en andere grondstoffen(Irak-oorlog, de Afganistan-oorlog) etc. totale controle over de mensheid te verkrijgen en hun vrijheden verder in te perken.

  21 likes
 • Starseed schreef:

  Vlogen er wel vliegtuigen in de twin towers. Ik vond het instorten van de torens heel erg lijken op gecontroleerde sloop. Maar misschien ben ik wel te wantrouwig.

  10 likes
  • Klaassen schreef:

   Remote controlled planes en explosieven.! Verslaggeefster van de BBC verteld op het nieuws op 9-sept dat er nog een gebouw is ingestort ..terwijl achter haar het nog gewoon overeind staat en pas veel later instort .
   ( verkeerde timing van wat ze moest vertellen ) In het NIST rapport het officiele onderzoeks rapport, staat dat ze niet weten waarom het gebouw is ingestort. ! (ja-ja ) terwijl de leaseholder Larry-Silverstein op you-tube ,gewoon zegt dat hij en de brandweer hadden besloten het gebouw op te blazen….(?? ) alsof een brandweerman en een huurder daar over gaan. Rudy Dent van de New-Yorkse brandweer was erbij ,en verteld dat hij in 30 jaar nog nooit heeft meegemaakt of gehoord dat de brandweer mag en kan beslissen om een gebouw op te blazen, dat is hun werk niet / zij hebben ook de expertise niet .Het is gewoon belachelijk wat ze allemaal beweren.Ook in Nederland of elders gaat de brandweer daar niet over en slopen geen gebouwen ! nooit ! en al helemaal niet zonder waarschuwing midden in New-York terwijl overal hulpverleners liepen en het een drukte was, opeens stort dit gebouw in zonder waarschuwing ,mensen moesten rennen voor hun leven.( omdat dus Larry- Silverstein en een brandweerman besloten, weet je wat ? het gebouw is toch beschadigd ,we blazen het op ,nu. bijna 200 meter hoog was het.Deze studie hierboven zal daar nog niet veel verandering in brengen de waarheid doet er niet toe in ons ,,nieuws,, Wij worden giga in de maling genomen mensen door het nieuws.

   6 likes
 • Rob schreef:

  Jaren en jaren onderzoeken en bestuderen om tot de conclusie te komen dat het niet door brand is ingestort. Is dit niet gewoon oppositie? Als je onderzoek doet en zaken bestudeert dan lijkt het mij dat je de oorzaak zoekt waardoor het WEL is ingestort. Dit riekt dan ook naar belangenverstrengeling want de waarheid wordt niet aangetoond. Waarom zou je anders onderzoek doen naar een oorzaak die niet het gebouw liet instorten. Dat het geen brand was was van begin af aan al duidelijk. Klinkt als een tactiek van rekken en uitstellen, totdat de hele zaak ooit hopelijk een keer in de vergetelheid raakt. dat zal met dit soort mega voorvallen waarschijnlijk niet meer gebeuren want het blijft doorspelen.

  7 likes
 • dna schreef:

  Na jaren komt een ‘universiteit’ met iets wat we vanaf het begin al weten? Best wel achterlijk is dat.

  6 likes
 • PREDATOR schreef:

  Blijft erg voor de nabestaanden.Overleden familieleden ,vrienden en brandweermensen en dat allemaal door leugens…Ook hier komt geen enkele steen boven…triest zeg zoon “goverment”.
  De wereld is rot

  5 likes
 • PREDATOR schreef:

  Zoveel bewijs en zoweinig veroordelingen.Is bij ons gewone burgers wel anders.

  5 likes
 • Jade schreef:

  Kijkt u a.u.b. nog eens naar het artikel dat hier
  twee jaar geleden op de site verscheen.
  Vooral de video is zeer de moeite waard.

  https://www.ninefornews.nl/officiele-nist-rapport-nep/

  1 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  undercoververpleegster

  Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

  Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

  >