Binnenland

We staan aan de vooravond van de grootste crisis die ooit is geweest

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

De wereld wordt getroffen door een monetaire crisis, zei financieel expert Ab Flipse donderdag in de eindejaarsspecial van het tv-programma Ongehoord Nieuws.

“De meeste geldstelsels gaan gewoon onderuit,” voegde hij toe. “We staan aan de vooravond van de grootste crisis die ooit is geweest.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ondertussen worden de grote problemen onder het tapijt geschoven. Dat gebeurt volgens Flipse omdat ze te groot zijn en omdat die problemen voor het grootste deel door de kabinetten-Rutte zelf zijn veroorzaakt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Om zeep geholpen

“En dan is het lastig om over je problemen te gaan praten, die je zelf hebt veroorzaakt. De financiële crisis is voor een groot deel door hunzelf veroorzaakt,” zei de financieel expert.

Het meest extreme voorbeeld is voor hem toen wij in februari als Europa en Amerika de sancties hebben afgekondigd tegen Rusland. “Daarmee hebben we eigenlijk Europa om zeep geholpen. Letterlijk en figuurlijk om zeep geholpen. Economisch om zeep geholpen.”

Voor de bühne

“En als een economie onderuitgaat – en dat gaat komend jaar gebeuren – betekent dat ook dat we maatschappelijk onderuitgaan, politiek onderuitgaan en sociaal onderuitgaan,” benadrukte Flipse.

“Dit zijn immense problemen die wereldwijd spelen, maar zeker in Europa, en men is alleen maar bezig met dingen voor de bühne.”

4.8 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lis
lis
1 jaar geleden

Open dan de gouden kluis er is voldoende reserve voor dit klein land.

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

En nou zullen we zeker blij moeten zijn!

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 jaar geleden

Wel Schwab en die boven hem staan, kunnen tevreden zijn.

Maar is dat bij dat soort mogelijk?

Gre
Gre
1 jaar geleden

Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als die hoge pieten niet in zee waren gegaan met het WEF en Oekraïne. Het afbraak is begonnen. Nu nog digitalisering van de euro en we zijn op de “goede” weg. Ze willen alles tegelijk invoeren en het onmogelijke voor elkaar krijgen. Complete gekkenwerk.

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x