Homepagina » Het Complot » “Democratie is ons ontnomen”: Russell Brand over 9/11 als Amerikaans complot
"Democratie is ons ontnomen": Russell Brand over 9/11 als Amerikaans complot

“Democratie is ons ontnomen”: Russell Brand over 9/11 als Amerikaans complot

De Britse komiek Russell Brand staat open voor het idee dat de Amerikaanse overheid achter de aanslagen op 11 september 2001 zat. Dat zei hij tijdens het BBC-programma Newsnight.

Brand, die in zijn nieuwe boek Revolution pleit voor politieke verandering, wees op de ‘interessante’ relatie tussen de familie van oud-president George W. Bush en die van Al-Qaida-leider Osama bin Laden.

Hij beschuldigde presentator Evan Davis ervan ‘goede maatjes te zijn met directeuren en grote bedrijven’ en met burgemeester van Londen Boris Johnson. Toen Davis hem vroeg naar zijn kijk op 9/11, weigerde Brand uit te sluiten dat de Amerikaanse overheid achter de aanslagen zat.

Brand had ook kritiek op de berichtgeving van de BBC over de schietpartij deze week bij het Canadese parlement. Hij beschuldigde de Britse publieke omroep van een anti-islamitische invalshoek.

“In een tijd waarin we zo weinig vertrouwen hebben in onze politici, waarin gewone mensen zo weinig vertrouwen hebben in hun media, moeten we alle mogelijkheden openhouden,” zei hij. “Vertrouw je de Amerikaanse overheid? Vertrouw je de Britse overheid? Ik vind de relatie die de familie Bush al een lange tijd heeft met de familie Bin Laden erg interessant.”

Eergisteravond riep Brand tijdens een bijeenkomst op tot een revolutie. Hij zei tegen het publiek: “De democratie is ons ontnomen.”

[Guardian]


Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

68 reacties

 1. jaja, de moslims van IS en de taliban zijn zo’n lieverdjes. Da’s ook een “anti-islamitische invalshoek”, waarschijnlijk. Rest me nog te zeggen dat alle godsdiensten hun gekken hebben, en dat gekken aangetrokken worden door godsdienst. Het LRA is een voorbeeld van zo’n christelijke terreurgroep in Afrika. En dan spreken we nog niet over de biblebelt in de VS en Nederland…

  Zo komt die vent ook nog eens in ‘t nieuws natuurlijk. Hij leeft ook niet in de buurten met een groote concentratie moslims en zo… Artiesten zouden zich beter bezighouden met waar ze goed in zijn, in zijn geval, moppen tappen. Of misschien heb ik het verkeerd voor, en is dat precies wat ie aan ‘t doen is.

  En ik vertrouw de overheid niet. Nooit gedaan, ik kan best zonder. En dank zij die moslim opblaasdebielen hebben we meer en meer overheid, en krijgt ze meer en meer macht. Het beste wat je kan doen om het overheidsapparaat te versterken is aanslagen plegen.

  6 likes
  • U suggereert heel zwart wit dat degenen die er achter zijn gekomen dat 911 een inside job is denken dat er geen moslimterrorisme bestaat. Dat is zwart wit denken. Tuurlijk bestaat moslimterrorisme. Dat probleem moslimterrorisme werd uitgebuit en vergroot door deze inside aanslag om vrijheden van bang geworden mensen af te pakken.

   13 likes
   • degenen die “erachter gekomen zijn dan 9/11 een inside job is”, zijn fantasten.

    5 likes
    • @dr why, Fantasie manifesteert juist realiteit. Iemand een fantast noemen is dus alleen maar een compliment !

     12 likes
     • nou, fantaseert u dan maar dat u kunt vliegen tot het realiteit wordt en kom daarna maar een demionstratie van uw vliegkunst vertonen. Ik ben benieuwd. Enig idee wanneer ik u kan verwachten?

      Ik vind fantasie prachtig, ik heb er zelf een meer dan behoorlijke portie van. Maar het wordt wel een probleem als mensen fantasie en werkelijkheid niet meer uit elkaar kunnen houden.

      7 likes
    • Dr Why jij zegt: “Degenen die al die onnozele complottheorietjes geloven hebben de lijn overschreden”.

     Het is jouw eigen perceptie dat bepaalde mensen onnozel zijn en het is jouw eigen perceptie dat ze een lijn hebben overschreden. Het is niks meer dan perceptie dr Why.

     Fantasie cq waandenkbeeld (geef het een naam) is ook gewoon een perceptie maar wel eentje die realiteit kan manifesteren.
     En wat voor jouw een waandenkbeeld is, kan voor een ander realiteit zijn.
     Stel dat mijn buurvrouw in Elfjes gelooft, dan denk ik dat ze een waandenkbeeld heeft, maar stelde nou voor dat ze Echt bestaan en dat ze steeds bij mijn buurvrouw op de koffie komen, wie heeft er hier dan een waandenkbeeld?
     Zie, alles is perceptie! Dus ook uw commentaar is alleen maar perceptie dr Why.
     Goed en kwaad is ook gewoon perceptie, het enige wat overblijft is:
     WAT IS DAT IS.

     7 likes
    • @dr why, de uitvinding van het vliegtuig en de mogelijkheid tot vliegen is toch ooit begonnen met een fantasie om te kunnen vliegen. Ik denk dat wij mensen de Kracht van Fantasie zwaar onderschatten. Vandaar dat fantasie ook altijd wordt onderdrukt en mensen belachelijk gemaakt als ze te veel fantasie hebben want fantasie is DE oorzaak van alles om ons heen.

     Fantasie = idee = creatie = manifestatie

     10 likes
     • het vliegtuig vliegt, jij niet.

      Alles wat ooit uitgevonden is, is begonnen als idee. Maar het is alleen maar verder geraakt dan een idee als het bij mensen was die fantasie van werkelijkheid konden onderscheiden.

      We hadden nooit vliegtuigen gehad als je alleen maar mensen had die geloofden dat ze konden vliegen.

      6 likes
    • dr why, u zoekt nu in de kleinste hoekjes van uw ego om uw gelijk te halen maar het is toch niet moeilijk om te begrijpen dat het hebben van fantasie een enorme bijdrage is voor alles in creatie en een grote bijdrage is voor het creëren van realiteit. Het is u dat suggereert in uw commentaar dat het begrip ‘fantast’ iets negatiefs is en ik zeg alleen maar dat een fantast juist iets heel moois is. Mensen die er volgens u maar op los fantaseren om wat voor reden dan ook, zouden moeten worden gestimuleerd ipv van worden afgekraakt. En ik kraak hier geen mensen af, dat bent u steeds aan het doen, of laat ik zeggen dat is uw ego aan het doen, uw Echte Zelf is veel liefdevoller en zonder oordeel neem ik aan. I’m just saying 😉

     8 likes
     • er is een dunne lijn tussen fantasie en waandenkbeelden.

      Het ene is gezond en prachtig, het andere is ziekelijk en gevaarlijk.

      Degenen die al die onnozele complottheorietjes geloven hebben de lijn overschreden. Dat is wat ik bedoelde met fantast. En ik denk dat je dat heel goed weet.

      4 likes
     • @ Carlijn:

      Ja de reacties van dr Why worden een beetje kinderachtig.
      Ja gut voor sommige mensen is de waarheid zoeken en vinden veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel te moeilijk en de kop in het zand steken is makkelijker en voor hun veiliger.

      Deze mensen hebben ook niet inde gaten dat de mensen die 911 uitdenken heel veel fantasie hebben. Die mensen denken vrij. Nou is zoiets niet echt een fijn gebruik van fantasie maar er is wel degelijk heel wat fantasie gebruikt. Ik ben trouwens blij dat ik fantasie heb en wordt er ook regelmatig van “beschuldigd” wat eigenlijk een compliment is.

      3 likes
    • Degenen die zo’n valse vlagoperatie zoals 911 als valse vlagoperatie hebben nogal wat fantasie. Zoiets als 911 uitdenken en plannen vergt nogal wat fanstasie. Er zijn niet voor niks allerlei denktanks mee bezig om met name zoiets als 911 uit te denken. De mensen die ervoor werken hebben veelal nogal wat fantasie.

     Heeft u ook fantasie ?

     3 likes
   • Ik denk eerder dat moslimterrorisme door jullie wordt onderschat en dat Amerika te veel eer krijgt..

    7 likes
    • Roy je hebt gelijk als je toch ook naar andere wegen kijkt naar de daders van 9/11. Het grootste bewijs van een inside job is toren 7. Daar buigen zelfs de grootste critici zich over hoe het kan dat die toren gecontroleerd is ingestort (is op Youtube goed te zien). Want als blijkt dat die toren gecontroleerd is ingestort wat er aanzienlijk op lijkt, betekend dat alles aan 9/11 kan worden betwijfeld. Er is dus wel degelijk tastbaar bewijs dat Amerika zelf achter 9/11 zit. Er wordt dus niet zomaar lukraak wat geroepen in de richting van de Amerikaanse overheid. Ik bleef ook heel lang gewoon in de richting van moslimsterroristen kijken, toren 7 heeft dat bij mij doen veranderen, maar dat is voor iedereen persoonlijk.

     8 likes
     • Je zegt..

      “en ik zeg niet dat ik bewijs heb”

      eerder zeg je …

      “Het grootste bewijs van een inside job is toren 7.”

      en

      ” Er is dus wel degelijk tastbaar bewijs dat Amerika zelf achter 9/11 zit.”

      Het is geen kwestie van koppigheid, als er daadwerkelijk wordt aangetoond dat het anders is zoals de officiele lezing (degene die we allemaal hebben zien gebeuren) zal ik de eerste zijn die dat erkent, echter is hier tot op heden geen sprake van..

      Als mensen dan toch niet willen geloven wat er gebeurt is en uit willen zoeken wat er nou echt gebeurt is, moet men naar de piloten kijken en niet naar de gebouwen welke zijn ingestort.
      Jij zegt, alles wijst op een controlled demolition, ik zeg dat dit niet het geval is..

      Waar zijn bijvoorbeeld al de explosies, zie bijvoorbeeld hier..
      https://www.youtube.com/watch?v=SaBQ3AkRetI

      en hier..
      https://www.youtube.com/watch?v=e2E_m7l2Rww

      En hoe hebben ze het in godsnaam kunnen realiseren.. Wat ik al eerder vroeg weet je wat er allemaal bij komt kijken om het te realiseren?

      5 likes
     • ” Als ik filmpje bekijk van gebouwen die wel gecontroleerd zijn neergestort zie ik precies dezelfde manier van instorten”

      Dan kijk en luister je niet goed genoeg naar deze filmpjes..

      Heb je de link die ik geplaatst heb wel bekeken? Aan de snelheid van je reactie te merken niet..

      “Bewijs zelf dan eens wie het volgens jouw wél gedaan heeft Roy, maar dat bewijs heb jij ook niet”

      Volgens mij was heel de wereld getuige van de vliegtuigen die in de twee WTC torens vlogen. Dat lijkt me genoeg bewijs van “hoe” het gebeurt is. En hoe gebouw 7 hier bij betrokken werd kan je hier zien.. Lijkt me ook duidelijk..

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-2056088/Footage-kills-conspiracy-theories-Rare-footage-shows-WTC-7-consumed-fire.html

      Wie de “daadwerkelijke” daders zijn, oftewel wie er in de vliegtuigen zaten is inderdaad speculeren. Maar het is heel makkelijk zoals vele doen om het grote boze Amerika de schuld te geven.. Men accepteert niet dat het moslimterrorisme de spuigaten uit loopt, of deze ontkenning nu door angst komt of door het gewoon niet willen zien weet ik dan weer niet.. Wat ik al zei, men onderschat het moslimterrorisme en geeft Amerika te veel (in dit geval twijfelachtige) eer.

      Maar vertel jij mij dan eens hoe ze deze controlled demolition hebben kunnen voorbereiden zonder dat ook maar iemand er iets van hebt gemerkt?

      p.s. Jouw stelling klopt overigens niet. Een crimineel is namenlijk geen crimineel tot zijn schuld bewezen is..

      4 likes
     • Ik ben niet diegene die om bewijzen loopt te roepen en ik zeg niet dat ik bewijs heb, ik zeg alleen dat mijn eigen gevoel zegt dat het zaakje stinkt, bewijs of geen bewijs, filmpjes of geen filmpjes, mijn intuïtie zegt dat er veel niet klopt, wie ben jij om mijn intuïtie te betwijfelen? Als straks blijkt dat de moslims het wél gedaan hebben sluit ik mij daar volledig bij aan, ik leidt niet aan het Koppigheid Syndroom.
      Wat ik zelf persoonlijk denk is dat er een derde partij achter zit die achter een rookgordijn zitten en ons tegen elkaar aan het opzetten zijn. Zo kunnen ze hun duistere agenda achter onze ruggen langs implementeren. Daar zijn op haar beurt ook weer veel geruchten over. Dus de mensen zijn collectief wel degelijk bezig meerdere invalshoeken aan het onderzoeken om te kijken waar de waarheid ligt.
      Als jij denkt dat de moslims het zelf gedaan hebben is dat jouw aandeel in het collectieve onderzoek cq opinie. Het wachten is op diegene die dan met de al geprezen bewijzen komt opdraven. We zullen het zien, ik kijk in de richting van een Broederschap onder de super-elite onderons die stiekempjes hun beleid aan het uitvoeren zijn zodat ze nog meer macht en controle hebben over ‘hun’ wereld.
      Dat wij gewone mensen nu vingertjes naar elkaar aan het wijzen zijn is precies wat ze willen, ze willen dat dualisme onder de mensen vasthouden. 2 honden vechten om een been en een derde gaat er mee heen, allicht begrijp jij die stelling wel?

      De tijd zal het leren.

      ps dat een crimineel zeg ‘Bewijs het maar” is psychologisch bedoelt en niet rechts-institutelijk bedoelt.

      4 likes
     • “Want als blijkt dat die toren gecontroleerd is ingestort wat er aanzienlijk op lijkt, betekend dat alles aan 9/11 kan worden betwijfeld.”

      Hier zeg je het heel goed Lyra, waar het aanzienlijk op lijkt.
      Er zijn namenlijk ook genoeg aanwijzigingen dat de toren “niet” dmv van controlled demolition is ingestort..

      Hier bijvoorbeeld zorgvuldig besproken..

      https://www.metabunk.org/threads/debunked-ae911truths-wtc7-explosive-demolition-hypothesis.1727/

      Tastbaar bewijs is er dus ook niet, alleen tastbare speculaties..

      3 likes
     • Dat ben ik met je eens Roy dat het instorten van toren 7 nog niet bewijst wat en wie de werkelijke daders waren. Er is geen enkel concreet bewijs, compleet met je eens. Dus zoeken mensen naar bewijs en de ene zoekt het bij de moslims en de ander zoekt het bij Amerika en weer andere zoeken het bij de Babylonische Broederschap (aka Illuminati) die alle partijen tegen elkaar aan het uitspelen zijn. En zo zoeken we net zolang totdat er wel concreet bewijs naarboven komt borrelen.

      Speculeren is dus een manier om tastbaar bewijs naar boven te halen.

      En nou kan jij wel speculeren dat toren 7 niet gecontroleerd is ingestort maar ik heb zelf nog zelf een gezond verstand en ik zie toch echt dat die toren recht naar beneden dondert terwijl daar geen enkele -concrete- aanleiding voor is. Als ik filmpje bekijk van gebouwen die wel gecontroleerd zijn neergestort zie ik precies dezelfde manier van instorten. Dus er is iets sowieso niet pluis hier.
      Al al dat gezeur over bewijs het maar dit en bewijs het maar dat. “Bewijs het maar eens”: zegt een crimineel altijd die weet dat hij/zij schuldig is tegen justitie.

      Bewijs zelf dan eens wie het volgens jouw wél gedaan heeft Roy, maar dat bewijs heb jij ook niet, jij bent net zo hard aan het speculeren als de rest, alleen is het verschil dat jij alleen maar gelijk wilt hebben in jouw mening terwijl anderen een ware oplossing willen zoeken en oprecht opzoek zijn naar de waarheid. Maar de waarheid komt wel bovenwater, dat weet ik zeker en dan zullen we het zien welke mensen ons al die tijd hebben besodemieterd.

      3 likes
     • Neem nou de site ae911truth, zij verdienen een half miljoen per jaar met hun site en het meeste van het geld gaat naar salaris en marketing. Bewijzen die ze zeggen te hebben komen van filmpjes van de dag zelf, dat kost ze niets. Waarom financieren ze verder geen onderzoeken waarmee de onderste steen boven gehaald kan worden?

      Een oud medewerker en gelicenseerd architect is zn eigen onderzoek begonnen, omdat ze bij ae911truth alleen maar bezig zijn met zelfbehoud ipv met daadwerkelijk uitzoeken wat er is gebeurt..

      3 likes
    • @ Roy;

     Door wie wordt dat moslimterrorisme dan onderschat ??

     U bent uitgenodigd deze aanname te verklaren.

     Uw citaat; Roy

     “Ik denk eerder dat moslimterrorisme door jullie wordt onderschat en dat Amerika te veel eer krijgt.”

     Amerika teveel eer ?

     Graag uitleg.

     0 likes
     • Door o.a. jou

      Je gelooft eerder dat Amerika 3 torens dmv controlled demolition heeft neergehaald dan dat moslimterroristen dit gedaan zouden hebben.

      Heb je enig idee, maar dan ook enig idee hoe veel voorbereidend werk het zou zijn om deze torens met controlled demolition neer te halen en dit allemaal zonder dat iemand het door zou hebben. En dan heb ik het niet over de speculaties achteraf..

      Ik bedoel waarom dit zo voorbereid kan worden zonder dat iemand het zou ontdekken. Heb je ooit gezien hoe dit wordt voorbereid? Dit is praktisch onmogelijk zonder dat dan ook maar iemand het opmerkt…

      Dat zeg ik je geeft Amerika te veel eer, dat zij dat wel voor elkaar zouden kunnen krijgen..

      5 likes
 2. Voor veel mensen is het veeeel te moeilijk om ook maar te beseffen dat die twintorens door explosieven gecontroleerd zijn neergehaald. Die zijn zelfs wat dat betreft niet wakker. En het is al zooo lang geleden (13 jaar). Pfff wat een gedoe zeg altijd die mensen die overal wat achter zoeken pfff (zo vinden velen) wat eten we vanavond ? en heb je een nieuwe jas gekocht leuk zeg !, wij gaan dit jaar naar Toscane en ga zo maar door.

  38 likes
  • de absolute waarheid

   probeer wat ik nu laat zien met een open gedachte te kijken zonder het hele verhaal dat je je zelf hebt verteld in je achterhoofd te houden en dat als absolute waarheid denkt te weten, ik herhaal: sta open voor wat hier wordt verteld zonder vooroordelen en zonder te zeggen dat dit bij voorbaat al bullshit is. er wordt hier met goed onderbouwde redenen verteld waarom er gebeurt is wat er gebeurt is, en denk voor jezelf! en niet wat anderen je proberen wijs te maken. dat geldt ook voor dit filmpje nota bene! http://youtu.be/vTU2iSdsU8Q

   1 likes
 3. We hebben er zelf voor gekozen , om als debielen in een hoek gezet te worden. Democratie is just a word.
  Als je als volk niet voor jezelf opkomt, verdien je niet beter.
  Er is al zo vaak gesproken over het “niet meer pikken ” van al deze ondemocratie.
  Maar fff vraagje: WIE WAS ER AANWEZIG OP DE DAM DE 18DE OKTOBER ???
  zegt m.i. genoeg.

  6 likes
  • alsof ergens met spandoekjes staan zwaaien en slogans staan roepen iets zal veranderen 🙂
   Je zal wat meer moeite moeten doen om verandering te brengen. En dat is natuurlijk het knelpunt. Moeite doen… Zoals de romeinen al goed wisten, geef het volk brood en spelen, en je hebt er geen last mee.

   10 likes
   • Alsof een stukje schrijven ook wat uithaalt……
    Iets ondernemen, wel of niet met een spandoek, helpt gerust wel, alleen met wat meer mensen dan heeft het wat meer impact.
    Maja, zoals ik uit uw reactie kan opmaken, blijft het voor u bij stukjes schrijven. BAH !!

    0 likes
    • Maar Huisheks, je hebt geen antwoord gegeven op mn vraag. Was jij er 18 oktober? Jij bent altijd degene die het hardst roept dat er iets moet gebeuren en dat mensen op moeten staan..

     6 likes
   • Op een vredige manier protesteren met spandoekjes haalt t nieuws niet. Vier weken in een tentje op het Beursplein zitten is misschien gezellig, maar na enkele maanden is iedereen t weer vergeten, zelfs als t wereldwijd gebeurt.
    Als je de media niet controleert, kun je niets veranderen. Zelfs een moderne Robin Hood zou neergezet worden als een terrorist. De gemiddelde Nederlander heeft nog steeds teveel te verliezen en echte disruptie van de samenleving zal pas gebeuren zodra er groepen zijn die het gevoel hebben dat ze echt niets meer te verliezen hebben.

    2 likes
  • Was jij er Huisheks?

   4 likes
   • Ik wacht op een echte revolutie zonder ongewassen krakerstuig en linkse knuffelaars. Deze club haat slechts mensen met geld. Een breedgedragen beweging van werkende mensen tegen globalisme en multicultuur, daar zou ik wel voor komen. Deze occupy spinoff en zijn fb pagina is niet serieus te nemen. De moderator van de fb pagina was ronduit asociaal en grof.

    0 likes
 4. Russell Brand heeft gelijk; democratie is een masker voor dictatuur.

  28 likes
 5. Je ziet duidelijk dat de presentator de intentie heeft (of de opdracht doorvoor heeft) Russel belachelijk te maken met zijn boek want hij neemt Russel geen moment serieus en laat hem ook geen moment zijn zin afmaken. Dat is altijd een tactiek geweest van deze schaduwmacht om mensen in een hoek te zetten als ridicuul. Het mooie is dat die tactiek niet meer werkt, sterker nog, het werkt nu juist contra-productief voor ze. Ik vindt dat Russel zich uitstekend heeft staande gehouden en een voorbeeld voor wat meer celebrities zouden moeten doen.

  24 likes
 6. Hoe kan iets dat nooit echt heeft bestaan, ons worden ontnomen?

  18 likes
 7. @ dr why

  citaat:

  er is een dunne lijn tussen fantasie en waandenkbeelden.

  Het ene is gezond en prachtig, het andere is ziekelijk en gevaarlijk.

  Degenen die al die onnozele complottheorietjes geloven hebben de lijn overschreden. Dat is wat ik bedoelde met fantast. En ik denk dat je dat heel goed weet.

  Hiermee bedoelt u dus te zeggen dat het gevaarlijk is buiten de lijntjes te denken. U lijkt me een enorm geschikt type voor de DDR. het kader geeft dan de lijntjes aan en u gaat netjes tussen de lijntjes denken. Bovendien zult u als “tussen de lijntjesdenker” een enorme hekel hebben aan mensen die zelf denken en die dan braafjes gaan aangeven bij de DDR-stasi. U zult dan ook overtuigd zijn dat u een goede daad heeft gedaan.

  Lees overigens het boek 1984 maar eens. Als de autoriteiten zeggen dat 2 + 2 = 5 dan bent u waarschijnlijk degene die mensen verklikt die zeggen dat is niet waar want 2 + 2 = 4.

  0 likes
  • nee, hier bedoel ik alleen mee dat sommige mensen ziek zijn 🙂
   Einstein was niet ziek, de mens die “channelings” over het eind van de wereld in 2012 wel.

   2 likes
   • Jazeker er zijn mensen ziek. Bijvoorbeeld als je na elke keer dat je buiten bent geweest je tot bloedens toe gaat afboenen wegens smetvrees. Nee ik dach even dat u degenen die het officiele verhaal van 911 in twijfel trekken als zieke mensen beschouwd. Ik draai het om het is “ziek” te geloven dat stevige wolkenkrabber met zeer veel stevige staalconstructies in kunnen storten na slechts de inslag van een vliegtuig. Dan lijdt je aan de ziekte van onnozeleritus. Onnozeleritus is dat je heel veel op de mouw laat spelden.

    1 likes
    • “na “slechts” de inslag van een vliegtuig”

     Hier moest ik echt wel even om gniffelen 🙂

     3 likes
     • OMG, het wordt steeds spannender, maar wel steeds leuker om te lezen 🙂

      @Aardebewoner, ja ze konden een inslag van een vliegtuig weerstaan, dit heeft iedereen ook kunnen zien op de beelden. Echter waren ze niet weerstand tegen een molotov cocktail van 90.000 liter..Het is dan uiteindelijk ook het vuur wat de instorting in eerste instantie veroorzaakte.

      Lees dit eens goed door, daar wordt het allemaal haarrrrrrfijntjes uitgelegd. Misschien leer je nog eens wat..
      Het is wel in het engels, maar daar heb je vast geen moeite mee..

      http://www.tms.org/pubs/journals/jom/0112/eagar/eagar-0112.html

      Als je niet alles wilt lezen (als je uberhaubt wat gaat lezen) moet je alleen even het stuk onder de kop THE COLLAPSE lezen en het stukje onder de kop WAS THE WTC DEFECTIVELY DESIGNED?

      5 likes
     • @ Roy

      Die gebouwen waren stevig genoeg gemaakt om de inslag van een vliegtuig te kunnen weerstaan. Een vliegtuig is vergeleken met een zeer zware staalconstructie maar een lichtgewicht dingetje.

      3 likes
     • De technologie gaat zover dat er geen vliegtuigen zijn gebruikt, het was een hologram. Daarna zijn de gebouwen naar beneden gehaald met professionele demolition.

      1 likes
 8. Hadden we in Nederland maar zo’n aansprekend persoon. Alhoewel de beweging Burgerforum EU goede dingen op dit vlak doet.

  6 likes
  • Toine Manders (oud voorzitter van de libertarische partij) is zo’n persoon. Helaas krijgt zo iemand weinig media aandacht en wordt hij door onze (r)overheid in alles de voet dwars gezeten. Heeft dan ook nog eens 3 maanden zonder aanklacht achter de tralies door moeten brengen. etc. etc. Er zijn wel mensen die iets doen ipv iets roepen. Probleem is dat als je die Haagse maffia teveel dwars zit, ze je keihard terugpakken.

   4 likes
 9. En zijn ex is precies het tegenovergestelde, illuminati.

  Het is goed zo, uit mekaar.

  2 likes
 10. hahahaha democratie………..nog even……fijne dag verder….en slaap lekker…..

  5 likes
 11. Hollywood clown..

  1 likes
 12. Ik vertrouw deze Russel Brand niet. Mijn gevoel geeft me dat door. Omdat we ook in een tijd leven van grote misleiding. Zodra je een platform hebt, ga ik aan je intentie twijfelen. Omdat de duister garde overal invloed heeft. Je hebt genoeg van zulke figuren die je op de verkeerde been willen zetten.

  4 likes
  • Russel Brand is te jong om onbetrouwbaar te zijn. Hij is in die gekte geboren, opgegroeid, gepokt en gemazeld en zwaar beinvloedt door zijn tijd. De MTV generatie, hij kent niets anders dan commercieële televisie en de holle leegte van dat tijdperk. Ik kan me voorstellen dat mensen van zijn leeftijd, als ze merken wat een bedrog hun leven opgebaseerd is, ze echt boos worden. Ik heb daar geen reden toe, ik doe helemaal niet aan die heisa mee en sta aan de zijlijn.

   0 likes
 13. Ik kende die Russel als eerst dat het familie van Rothschild was later kwam ik erachter dat het comedian was.
  ik kan die vent niet serieus nemen
  Allemaal bang makerij zonder oplossingen net of het niet te overwinnen kwaad is
  daar komen we toch geen stap verder mee
  Discussie over oplossingen niet over hoe sterk onze tegenstander is

  3 likes
 14. @ Roy;

  citaat

  OMG, het wordt steeds spannender, maar wel steeds leuker om te lezen 🙂

  @Aardebewoner, ja ze konden een inslag van een vliegtuig weerstaan, dit heeft iedereen ook kunnen zien op de beelden. Echter waren ze niet weerstand tegen een molotov cocktail van 90.000 liter..Het is dan uiteindelijk ook het vuur wat de instorting in eerste instantie veroorzaakte.

  Lees dit eens goed door, daar wordt het allemaal haarrrrrrfijntjes uitgelegd. Misschien leer je nog eens wat..
  Het is wel in het engels, maar daar heb je vast geen moeite mee..

  http://www.tms.org/pubs/journals/jom/0112/eagar/eagar-0112.html

  Als je niet alles wilt lezen (als je uberhaubt wat gaat lezen) moet je alleen even het stuk onder de kop THE COLLAPSE lezen en het stukje onder de kop WAS THE WTC DEFECTIVELY DESIGNED?

  einde citaat.

  Ja dat heb ik bekeken.

  Het onmogelijk om met vliegtuigbrandstof alleen deze wolken krabbers rechtstandig in elkaar te doen zakken. Verklaar overigens eens de rechtstandig ineenstorting van wtc 7 ?

  Graag reactie Roy. (en anderen).

  0 likes
  • “Ja dat heb ik bekeken.

   Het onmogelijk om met vliegtuigbrandstof alleen deze wolken krabbers rechtstandig in elkaar te doen zakken. Verklaar overigens eens de rechtstandig ineenstorting van wtc 7 ?”

   Bekeken waarschijnlijk wel, “goed” gelezen niet, anders kwam je niet met die domme opmerking. Waarom de torens recht naar beneden vielen (evenals toren 7) wordt gewoon uitgelegd. Is het eigenlijk lastig om zo koppig te zijn of heb je er geen problemen mee?

   Laat ik het anders stellen, hoe verklaar jij een controlled demolition zonder ontploffingen, of zaten er geluidsdempers op de explosieven, of zat er een mysterieus zwart gat om de explosieven die de knallen absorbeerde (om in de conspiracy sfeer te blijven).. Ook heb je me nog niet verteld hoe ze het voorbereid hebben zonder dat iemand er iets van merkte..

   3 likes
 15. Wat bedoel je Henk? Alsof comedians de waarheid niet kunnen verkondigen. Freek de Jong, Bram Vermeulen, Theo Maassen en nog heel wat comedians zijn juist comedians omdat ze de waarheid zo goed zien.

  2 likes
 16. Enfant terrible, gelukkig maar, schud de mensen maar wakker…

  2 likes
 17. Democratie is een gemaakte term die gemaakt is in het het dualistische tijdperk om met elkaar te kunnen discuteren wat op de dag van vandaag nog steeds gebeurd.

  Het is bezighouden met een onderwerp die eigenlijk niet bestaat!!

  Mooi toch die Elite die dat zo maken en kunnen.

  1 likes
 18. Dat is grappig dat zij democratie aan het
  promoten zijn terwijl America een Republic is ,maar dit aan het kwijt raken zijn.
  Democratie is een dictatuur en in een Republic niet om het simple to houden.
  Een Republic word jij beschermed tegen de meerderheid , zo dat niet een
  ander groep b.v. de overheid je persoonlijke vrijheid niet kan af nemen en regels voor schrijven
  waarop als Individuel niks op te zegen heeft.
  Je heb dus geen zegenschap op de regels en de regels die geschreven
  word waarvan jij niks weet tot je het tegen komt en niemand word daarop geinformeerd.

  Dat is allemaal Democratie veel geheimen, regels worden voor je gemaakt of je het leuk vind of niet of je het weet of niet is niet belangerijk maar je moet je er wel aan houden!!!!

  1 likes
 19. Russel brand die gozer is zelfs niet te vertrouwen >< ja ja hij is roept het volk op tot revolutie wat de elite maar al te goed uit komt ,hun drijven op chaos verwarring en deceptie. dus geef maar gehoor aan zijn oproep en neem met zijn alle de wapens op tegen de regering, ik kan jullie vertelle daar komt niet veel goeds van…. altijd maar het volk opjutten,alex jones heeft daar ook een handje aan en die gozer is net zo goed totaal niet te vertrouwen, er zijn tallozen alternatieve websites die onder controle staan van de elite,en de schaapjes maar denke dat ze wakker zijn,

  onvriendelijke groete van mij en een dikke middelvinger

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Hij bleef kinderen misbruiken, recht onder hun neus. BBC-journaliste onthult de duistere kant van de mainstream media

Hij bleef kinderen misbruiken, recht onder hun neus. BBC-journaliste onthult de duistere kant van de mainstream media

Anna Brees werkte jarenlang als verslaggeefster en ...

Abu Bakr al-Baghdadi was een Amerikaanse of Israëlische agent, beweert deze journalist

In scène gezet? Abu Bakr al-Baghdadi was een Amerikaanse of Israëlische agent, beweert deze journalist

IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi, die volgens de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.